- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.261
şimdi daş gibisin amanefes alma degildi kiyafet bulmak zordu artik 44 beden olmustm oyuzden uzuluyodum hemde ben bakimi sevdigim icin annemde bildigi ivin benim mutsuz oldgmu biliyodu zaten oyuzden bide dogumdan sonra sag ayagm agriyodu benim gecti mesela 80 olunca falan.
Aman neyse kotu anilar 8 aaycik dolandm bunada sukur
selam arkadaşlar nasılsınız. bugün cok sıcak ve yoğun bir gündün bir saat bisiklet cevirebildim bir tek cok zor geçti dün
bugün yediklerim
kahvaltı: iki dilim ananas ve bir soğuk kahve
öğlen : Bir top şekersiz dondurma ve iki dilim ananas
akşam : bir avuç badem ve bir dilim ananas.
sabah level 3 e başladım yarım saat jillianda. bakalım yarın kac cıkarım artık
her taraf ananas olmuşdetoks yapıyodun sen dimi canım sporu azalt bari düşüp bayılırsın allah muhafaza
asıl hafta sonu yeniyo gezerken flnay evet.. zaten dün cok fena oldum basım ağrıdı falan ciddenbugün idare ediyorum ama badem madem yedim kahve içtim o enerji yaptı valla. pf 89 olmak istiyorum ama imkansız galiba haftasonu tartılsak belki olurdu. cuma tartısı mı olurmuş ya. cumartesi pazar olur millet rahat rahat sporunu yapar diyetini yapar. haftaiçi iş güç insan yiyo
ah evet bi tatile cikmak inan banada cok iyi gelirdi ama hic ufukda tatil görünmüo malesef, seninde az kaldi buarada dimi canimBence bunalmissindir is vs ben evdeyim cockla ugras ne kadar gezsem de tatile ihtiyac duyuyormm bu herkesde olur hele alisiksa bide. Oyuzdeen senin belki dnlenmeye ihtiyacn vardir farkinda olmadann takiyo olabilirsin.
aslinda geliodu ama su ramazanin son iki günü biraktzim sonrada bidaha basliyamadim iki gündür kendimi motive etmeye calisiom ama basliyamiom eve girdimmi yapmam gerekenleri yapip direk kendimi koltuga atiyorum hic halim yok gibi hissediyorumspor yapmak iyi gelmiyor mu peki sana kuzum bir uğraş bulsan belki rahatlarsın biraz
Bu detoks çok zor görünüyorselam arkadaşlar nasılsınız. bugün cok sıcak ve yoğun bir gündün bir saat bisiklet cevirebildim bir tek cok zor geçti dün
bugün yediklerim
ay öğleni cok gördm inşallah akşamda böyle değildir diye okudum değilmiş cok sevindmMenümü yazayım bende kızlar hazır gelmişken
Sabah uyanınca: bir hurma
Spordan gelince : bir dilim( dilim biraz kalındı yalan değil) çavdar ekmeği bir kutu Mısırlı alabalık
Kahvaltımsı öğlen: 10 zeytin(evet yanlış değil 10) üç yeşil biber domates, bir tane tereyağlı omlet 2 kk kadar peynir
Ara: bir Türk kahvesi az şekerli
Akşamımsı: bir tabak fasülye yemeği bir kase yoğurt
Ortalarda bir ara 2 bardak kadar yeşil çay
Spor:1 saat 45 dk yürüyüş
Su: çok içtim herhalde 2 lt olmuştur çoktan
Bu detoks çok zor görünüyorişe yarıyor mu cidden gerçi yarasa da yapamam ben bunu benim yapabildiğim en zor diyet İsveç sanırım
Mıdın sıyı yıh mısu var içer misin
ben denedim onuda cok acı oluyo sevmedimMıdın sıyı yıh mıayy yaz geldi benim suan en ennnnn sevdigim icecek buzlu kahveeeeeeeee
Buz kaliplariyla süt donduruyom ben icine hem normal buz hem süt buzlari atiyom harika oluyo aci olmii ama ben acı seviyom zaten kahveyi yumusak kahve icmemben denedim onuda cok acı oluyo sevmedim
nasil gidio detox canimmmselam arkadaşlar nasılsınız. bugün cok sıcak ve yoğun bir gündün bir saat bisiklet cevirebildim bir tek cok zor geçti dün
bugün yediklerim
yarın yapalım bigün daha dursunlar nolur
he bnm yaptıgım öle değil kiBuz kaliplariyla süt donduruyom ben icine hem normal buz hem süt buzlari atiyom harika oluyo aci olmii ama ben acı seviyom zaten kahveyi yumusak kahve icmem
Tamam cuma guncellicez artik utanmaazzzyarın yapalım bigün daha dursunlar nolur
Ben kahveyi accik sicak suyla çözüp üstüne biraz soguk süt kalanına soguk su koyyom icine de buz atip iciyomhe bnm yaptıgım öle değil kibn rondo da yapıyom köpük fln oluyo sonra içine buz atıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?