Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şimdi daş gibisin ama incecikkmanken giibin giyinip süslenip gesziyon

selam arkadaşlar nasılsınız. bugün cok sıcak ve yoğun bir gün dün bir saat bisiklet cevirebildim bir tek cok zor geçti dün

bugün yediklerim

kahvaltı: iki dilim ananas ve bir soğuk kahve

öğlen : Bir top şekersiz dondurma ve iki dilim ananas

akşam : bir avuç badem ve bir dilim ananas.

sabah level 3 e başladım yarım saat jillianda. bakalım yarın kac cıkarım artık

her taraf ananas olmuş detoks yapıyodun sen dimi canım sporu azalt bari düşüp bayılırsın allah muhafaza

her taraf ananas olmuş detoks yapıyodun sen dimi canım sporu azalt bari düşüp bayılırsın allah muhafaza

ay evet.. zaten dün cok fena oldum basım ağrıdı falan cidden bugün idare ediyorum ama badem madem yedim kahve içtim o enerji yaptı valla. pf 89 olmak istiyorum ama imkansız galiba haftasonu tartılsak belki olurdu. cuma tartısı mı olurmuş ya. cumartesi pazar olur millet rahat rahat sporunu yapar diyetini yapar. haftaiçi iş güç insan yiyo

asıl hafta sonu yeniyo gezerken fln hafta içi belli bi düzen oluyo işte yada evde bosuna mı millet pazartesi artıyla geliyo habire

Bence bunalmissindir is vs ben evdeyim cockla ugras ne kadar gezsem de tatile ihtiyac duyuyormm bu herkesde olur hele alisiksa bide. Oyuzdeen senin belki dnlenmeye ihtiyacn vardir farkinda olmadann takiyo olabilirsin.
ah evet bi tatile cikmak inan banada cok iyi gelirdi ama hic ufukda tatil görünmüo malesef, seninde az kaldi buarada dimi canim

Menümü yazayım bende kızlar hazır gelmişken
Sabah uyanınca: bir hurma
Spordan gelince : bir dilim( dilim biraz kalındı yalan değil) çavdar ekmeği bir kutu Mısırlı alabalık
Kahvaltımsı öğlen: 10 zeytin(evet yanlış değil 10) üç yeşil biber domates, bir tane tereyağlı omlet 2 kk kadar peynir
Ara: bir Türk kahvesi az şekerli
Akşamımsı: bir tabak fasülye yemeği bir kase yoğurt

Ortalarda bir ara 2 bardak kadar yeşil çay

Spor:1 saat 45 dk yürüyüş

Su: çok içtim herhalde 2 lt olmuştur çoktan

spor yapmak iyi gelmiyor mu peki sana kuzum bir uğraş bulsan belki rahatlarsın biraz
aslinda geliodu ama su ramazanin son iki günü biraktzim sonrada bidaha basliyamadim iki gündür kendimi motive etmeye calisiom ama basliyamiom eve girdimmi yapmam gerekenleri yapip direk kendimi koltuga atiyorum hic halim yok gibi hissediyorum

Bu detoks çok zor görünüyor işe yarıyor mu cidden gerçi yarasa da yapamam ben bunu benim yapabildiğim en zor diyet İsveç sanırım

ay öğleni cok gördm inşallah akşamda böyle değildir diye okudum değilmiş cok sevindm
hadi bakalımmm bundan sonra sadece su ve yarın tartııııı

Bu detoks çok zor görünüyor işe yarıyor mu cidden gerçi yarasa da yapamam ben bunu benim yapabildiğim en zor diyet İsveç sanırım

ya ödem atsın diye yapıyorum ben memelerim ağrıyor elde ayakta şişme var bir ara kilo veremedim. bilemiyorum ki etkisi ne kadar olur spor yapıyorum zaten ve bu iki güncük sadece.

nasil gidio detox canimmm

he bnm yaptıgım öle değil ki bn rondo da yapıyom köpük fln oluyo sonra içine buz atıyom
Ben kahveyi accik sicak suyla çözüp üstüne biraz soguk süt kalanına soguk su koyyom icine de buz atip iciyomsen nasin yapiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…