- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.241
benide heyecanlandırıyosunbende öyle düsünüorum canim, neyse yarin belli olcak heycanlandim yahuuuu
vur banaaaaaağ
öyle yapacam artık kıyamam kendime 1 günde yapayımooo baya isin var desene olsun canim böle böle yaparsin ne olcakki
hayır olsun canııım dua et bol bol kuran okuya kizlar benim iki gündür icimde acayip bi SIkinti var cok tuaf nedenini anliyamiorum, bide herseyi kafama takip duruorum, kendi kendime dertler cikariom ayyyy ne olcak benim bu halim yaaaa
bence geçen demiştin ya herkes trye gelecek sen ve eşin gelemiyorsun onun etksi vardır için sıkılmıştır .. eşinin sınav haftası e maddi sıkıntılar zaten başlı başına sorun bunlar çok düşünüyorsan çok normal canımya kizlar benim iki gündür icimde acayip bi SIkinti var cok tuaf nedenini anliyamiorum, bide herseyi kafama takip duruorum, kendi kendime dertler cikariom ayyyy ne olcak benim bu halim yaaaa
tabi canim ne gerek var zaten:)öyle yapacam artık kıyamam kendime 1 günde yapayım
evet galiba hepsi üst üste gelince bi tuaf oldum bildigin daraliyorum yanibence geçen demiştin ya herkes trye gelecek sen ve eşin gelemiyorsun onun etksi vardır için sıkılmıştır .. eşinin sınav haftası e maddi sıkıntılar zaten başlı başına sorun bunlar çok düşünüyorsan çok normal canım
semiz sevilmez mi bende akşam yapayım semiz evde 2 bağ kadar olcaktı
sıkıntı yok yarına eksi olcammmm
benide heyecanlandırıyosun
evet kuran okumak iyi gelir kesinhayır olsun canııım dua et bol bol kuran okueşin huzursuzsa ondan etkilenmişsindir
71lemi ayrilmistin72 kendi tartımda diyetisyende de 71
gün gelir yediğin tatlı seni tırmalardurum bende bu
Bence bunalmissindir is vs ben evdeyim cockla ugras ne kadar gezsem de tatile ihtiyac duyuyormm bu herkesde olur hele alisiksa bide. Oyuzdeen senin belki dnlenmeye ihtiyacn vardir farkinda olmadann takiyo olabilirsin.öyle belli biseyde yok aslinda yani bi derdim var diyecek Allah sükür bi derdimde yok ama cok sIkilio icim... dönem dönem öyle hissedigim oluodu ama coktandir yoktu simdi yine öyle icim daralio
bizin yoreye ait ama cok seviyorm yaagüzel duruyo
aynen öyleeevet kuran okumak iyi gelir kesin
ay ne güzel anneee benimkide ye bak cok güzel olmuş diyo71lemi ayrilmistinhadi gazlan haftaya takima gir
Bence bunalmissindir is vs ben evdeyim cockla ugras ne kadar gezsem de tatile ihtiyac duyuyormm bu herkesde olur hele alisiksa bide. Oyuzdeen senin belki dnlenmeye ihtiyacn vardir farkinda olmadann takiyo olabilirsin.
bizin yoreye ait ama cok seviyorm yaaanneme yaziyim smdi dur yapma bak sakin diyim o zaten kg alinca kiziyo yapmaz sozumu dnler
Insallah yoksa dilime dusuceksn soylimne biliyimm svmiyorum ben
sıkıntı yok yarına eksi olcammmm
ama ben dogumdan sonra sistm ya iyice annem uzuluyodu diyodu kizim gencsn bak ver yakissin diodu dikkat et diyodu ben okuz gbi yiyodum tobe yaaaynen öylee
ay ne güzel anneee benimkide ye bak cok güzel olmuş diyo
Insallah yoksa dilime dusuceksn soylim
ama ben dogumdan sonra sistm ya iyice annem uzuluyodu diyodu kizim gencsn bak ver yakissin diodu dikkat et diyodu ben okuz gbi yiyodum tobe yaa
Bi dugun vardi oraya oyle gittmistim ama kizim kucucuktu ya ne blm herkes demis parte ne kadar kg alms flnama sonra hepsi sok olduuu
Ben zayfladikca annem motive etti sagolsunnn manti fln yap desem yapar yeme demez ama cok abartiyon yedimmi dio dikkat et diyo suan cok iyisin afern diyo.
her gittigimde bak goguslern nasl kuculdu ne guzl oldu 90 takiodum yasonra diyo bak popon ceklms fln bak nasil yakisio elbiseler fln askitom beni motive ediyo
Yani hangi anne kizi mutsuz olsun ister kg gbi berbat bsy yok
karşıdan bakan için farkları görmek daha kolay oluyo üzülmez mii sen nefes alırken merdiven cıkarken fln zorlandıysan saglıgın içinde endişelenmiştirr.Insallah yoksa dilime dusuceksn soylim
ama ben dogumdan sonra sistm ya iyice annem uzuluyodu diyodu kizim gencsn bak ver yakissin diodu dikkat et diyodu ben okuz gbi yiyodum tobe yaa
Bi dugun vardi oraya oyle gittmistim ama kizim kucucuktu ya ne blm herkes demis parte ne kadar kg alms flnama sonra hepsi sok olduuu
Ben zayfladikca annem motive etti sagolsunnn manti fln yap desem yapar yeme demez ama cok abartiyon yedimmi dio dikkat et diyo suan cok iyisin afern diyo.
her gittigimde bak goguslern nasl kuculdu ne guzl oldu 90 takiodum yasonra diyo bak popon ceklms fln bak nasil yakisio elbiseler fln askitom beni motive ediyo
Yani hangi anne kizi mutsuz olsun ister kg gbi berbat bsy yok
listeye uyum sağlamadım bu hafta hem gelenim oldu hem bayram vs derken spora düzenli başladım onun etkisi ile haftaya listede olurum wcde düzelir cumartesiden sonra71lemi ayrilmistinhadi gazlan haftaya takima gir
Bence bunalmissindir is vs ben evdeyim cockla ugras ne kadar gezsem de tatile ihtiyac duyuyormm bu herkesde olur hele alisiksa bide. Oyuzdeen senin belki dnlenmeye ihtiyacn vardir farkinda olmadann takiyo olabilirsin.
bizin yoreye ait ama cok seviyorm yaaanneme yaziyim smdi dur yapma bak sakin diyim o zaten kg alinca kiziyo yapmaz sozumu dnler
spor yapmak iyi gelmiyor mu peki sana kuzum bir uğraş bulsan belki rahatlarsın birazevet galiba hepsi üst üste gelince bi tuaf oldum bildigin daraliyorum yani
nefes alma degildi kiyafet bulmak zordu artik 44 beden olmustm oyuzden uzuluyodum hemde ben bakimi sevdigim icin annemde bildigi ivin benim mutsuz oldgmu biliyodu zaten oyuzden bide dogumdan sonra sag ayagm agriyodu benim gecti mesela 80 olunca falan.karşıdan bakan için farkları görmek daha kolay oluyo üzülmez mii sen nefes alırken merdiven cıkarken fln zorlandıysan saglıgın içinde endişelenmiştirr.
bnm de hep yok fazlan boşver dedidama bnm cok yoktu ya öyle ondann en fazla 61oldm sonucta
Insallaaaahlisteye uyum sağlamadım bu hafta hem gelenim oldu hem bayram vs derken spora düzenli başladım onun etkisi ile haftaya listede olurum wcde düzelir cumartesiden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?