Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya kizlar benim iki gündür icimde acayip bi SIkinti var cok tuaf nedenini anliyamiorum, bide herseyi kafama takip duruorum, kendi kendime dertler cikariom ayyyy ne olcak benim bu halim yaaaa
hayır olsun canııım dua et bol bol kuran oku eşin huzursuzsa ondan etkilenmişsindir

ya kizlar benim iki gündür icimde acayip bi SIkinti var cok tuaf nedenini anliyamiorum, bide herseyi kafama takip duruorum, kendi kendime dertler cikariom ayyyy ne olcak benim bu halim yaaaa
bence geçen demiştin ya herkes trye gelecek sen ve eşin gelemiyorsun onun etksi vardır için sıkılmıştır .. eşinin sınav haftası e maddi sıkıntılar zaten başlı başına sorun bunlar çok düşünüyorsan çok normal canım

evet galiba hepsi üst üste gelince bi tuaf oldum bildigin daraliyorum yani

72 kendi tartımda diyetisyende de 71
gün gelir yediğin tatlı seni tırmalar durum bende bu
71lemi ayrilmistin hadi gazlan haftaya takima gir
öyle belli biseyde yok aslinda yani bi derdim var diyecek Allah sükür bi derdimde yok ama cok sIkilio icim... dönem dönem öyle hissedigim oluodu ama coktandir yoktu simdi yine öyle icim daralio
Bence bunalmissindir is vs ben evdeyim cockla ugras ne kadar gezsem de tatile ihtiyac duyuyormm bu herkesde olur hele alisiksa bide. Oyuzdeen senin belki dnlenmeye ihtiyacn vardir farkinda olmadann takiyo olabilirsin.
bizin yoreye ait ama cok seviyorm yaa anneme yaziyim smdi dur yapma bak sakin diyim o zaten kg alinca kiziyo yapmaz sozumu dnler

evet kuran okumak iyi gelir kesin
aynen öylee

ay ne güzel anneee benimkide ye bak cok güzel olmuş diyo

ne biliyimm svmiyorum ben

sıkıntı yok yarına eksi olcammmm

Insallah yoksa dilime dusuceksn soylim
aynen öylee

ay ne güzel anneee benimkide ye bak cok güzel olmuş diyo
ama ben dogumdan sonra sistm ya iyice annem uzuluyodu diyodu kizim gencsn bak ver yakissin diodu dikkat et diyodu ben okuz gbi yiyodum tobe yaa
Bi dugun vardi oraya oyle gittmistim ama kizim kucucuktu ya ne blm herkes demis parte ne kadar kg alms fln ama sonra hepsi sok olduuu
Ben zayfladikca annem motive etti sagolsunnn manti fln yap desem yapar yeme demez ama cok abartiyon yedimmi dio dikkat et diyo suan cok iyisin afern diyo.
her gittigimde bak goguslern nasl kuculdu ne guzl oldu 90 takiodum ya sonra diyo bak popon ceklms fln bak nasil yakisio elbiseler fln askitom beni motive ediyo
Yani hangi anne kizi mutsuz olsun ister kg gbi berbat bsy yok

karşıdan bakan için farkları görmek daha kolay oluyo üzülmez mii sen nefes alırken merdiven cıkarken fln zorlandıysan saglıgın içinde endişelenmiştirr.
bnm de hep yok fazlan boşver dedid ama bnm cok yoktu ya öyle ondann en fazla 61oldm sonucta

listeye uyum sağlamadım bu hafta hem gelenim oldu hem bayram vs derken spora düzenli başladım onun etkisi ile haftaya listede olurum wcde düzelir cumartesiden sonra

nefes alma degildi kiyafet bulmak zordu artik 44 beden olmustm oyuzden uzuluyodum hemde ben bakimi sevdigim icin annemde bildigi ivin benim mutsuz oldgmu biliyodu zaten oyuzden bide dogumdan sonra sag ayagm agriyodu benim gecti mesela 80 olunca falan.
Aman neyse kotu anilar 8 aaycik dolandm bunada sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…