- 26 Eylül 2015
- 513
- 603
- 23
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.281
nasil gidio detox canimmm
hic tartildinmi canim? suan durum ne?zor geçiyorbilemiyorum ya inat ettim ama imkansızı istemişim galiba
sütlü pek güzel olur senin dediğin gibide heemiiiBen kahveyi accik sicak suyla çözüp üstüne biraz soguk süt kalanına soguk su koyyom icine de buz atip iciyomsen nasin yapiyon
evet canim bilgisayar ve enformatik:) sor bakalim ama yardim edebilirmiyim bilmiom
ay ne kötü bi durum yaaaTamam cuma guncellicez artik utanmaazzzahajahajlajahagakl
bizim bu pc lerdeki gözatma geçmişi nerelere kaydediliyoevet canim bilgisayar ve enformatik:) sor bakalim ama yardim edebilirmiyim bilmiom
Hee balikli mankenşimdi daş gibisin amaincecikk manken giibin giyinip süslenip gesziyon
evet 10da insallah allah nasip ederse cnmah evet bi tatile cikmak inan banada cok iyi gelirdi ama hic ufukda tatil görünmüo malesef, seninde az kaldi buarada dimi canim
hic tartildinmi canim? suan durum ne?
Bilgisayarından Chrome'u aç
Sağ üstte Diğer'itıkla
GeçmişGeçmiş'i tıkla
Solda Tarama verilerini temizle'yi tıkla
Bir kutu görüntülenir.
Açılan menüde indirme geçmişinin ne kadarını silmek istediğini seç. Her şeyi silmek için en baştan'ı seç
"Tarama geçmişi" de dahil olmak üzere, Chrome'un temizlemesini istediğin bilgilerin kutularını işaretle.
Tarama verilerini temizle'yi tıkla
türkcem bu konuda biraz yetersiz oldugu icin bak bakalim anliyabilcekmisinkaptinn
temuz sonuna Kadar imkansiz ama ondan sonra insallah temmuz 17 esimin sinavlari bitcek 23ünde dügün var ondan sonra ufakda olsa kacamaklar yapmak istioruz ama bakalim... cok az kalmis canim umarim bol bol eglenir ve dinlenirsinizevet 10da insallah allah nasip ederse cnm
Sen degisik biseyler yap hafta sonlarinix varsa sizin icinde degisiklik olur bunalmissindir gecer.
he tamam yok tatlim baska biyerde görünmez, sadece cok özel durumlarda bilgisayarin silinen gecmisini bulma özeligi var ama onun icin ellerinde bi süpheli durum olmasi gerekio:) öylesine yapmaz kimseheh tm işte kuzum ben bunu yapıyorum ama başka bi yerde de kaydedilebilir mi bunlar yani ordan sildim mi bitiyo mu kimse bakamaz mı iş yeri pc si ya bu o yüzden soruyorum
Iyi ozaman sizede iyi gelir boylecetemuz sonuna Kadar imkansiz ama ondan sonra insallah temmuz 17 esimin sinavlari bitcek 23ünde dügün var ondan sonra ufakda olsa kacamaklar yapmak istioruz ama bakalim... cok az kalmis canim umarim bol bol eglenir ve dinlenirsiniz
anladim canim bakalim belki yarin cok iyi bi sonuc elde edersin tamam hadi 89 olmaz ama yinede güzel bi kilo kaybi bekliorum sendenyarın tartılcam bir haftadır diyet yapıyorum sporla zaten bu iki günlük bişi yani bunun etkisinin cok olcağını da zannetmiyorum aslında.. olsa olsa ödem atar o da üçyüz gr olsun iki günlük sonucta. spor yapmazsan at çöpe gitsin baş ağrıtıyor
ara vermeden yapmaya karar verdim sonradan sonra soğukluk olmasın71 kiloyum kuzum 10 uakın kilo daha vermek istiyorum ... daha yolum uzun anlayacağın
....
akıllandım diyorsunöyle yap kuzum güneşte yürüme
(temmuz ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)
@denetim 71=>67=>
keptinn 53,5=>52=>55.2
@poncikbirgelincik 60,1=>57=>
@senad 61.5=>59.9=>
@sarraf 78.1=>76.5=>
Buki_89 73,7=>69=>
Yuzlesmegunu 96.6=>90=>
Velvette 77.9=> 68=>
@edan18 61.5 =>58=>
@SekerPancarii 54.0=> 52.5=>
bizim bilgi işlem yapar eminim kihe tamam yok tatlim baska biyerde görünmez, sadece cok özel durumlarda bilgisayarin silinen gecmisini bulma özeligi var ama onun icin ellerinde bi süpheli durum olmasi gerekio:) öylesine yapmaz kimse
hayaller hayatlarAy doğru senin 62 mi ne demişti diyetisyen dimi iyi kilo aralığına karıştırdım
Bunu attığın da iyi oldu kaptanım
Neyse olsun hayallerim büyük ne diyeyim
insallah denk gelmez canim, ben sirf dügün günümde adet olmamak icin dogum kontol hapina yarim sene erken baslamistim yani evlilikden önce hicccc etki etmedi bide onun üstüne düzenimi bi bozdu tam dügün gecemde adet oldum:) bide aksi gibi o ay 2 hafta sürdü anlican dügün gecem ve balayim öyle gecti, allahdan denize girmemi cok etkilemedide biraz tadini cikardim balayimin:) diger durumlar icin aynisini söyliyemiyecegim tabikiiii@denetim aldim ecxaneden adi degismis tarlusal verdi. Erken sokturucu. Ama kizimmmmmmm kosturup durmadigi icn okadar acele aldim ki gunde kac sormadm resmen unuttum.
Baktim netten gunde 2 diyo.
10gun icinde olunuyoms ben zaten 10unda olcaktm sirf 1 2 gun belki erken olmak icin ilac icicem pfff ama 1 2 gunu bari denk gelmesn napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?