Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben kahveyi accik sicak suyla çözüp üstüne biraz soguk süt kalanına soguk su koyyom icine de buz atip iciyomsen nasin yapiyon
sütlü pek güzel olur senin dediğin gibide heemiii
ben önce sütü göpürtüp bardağa alıyom sonra sütle kahveyi karıştırıp bardaga döküyom içinede buzzz
aha beylee

@denetim aldim ecxaneden adi degismis tarlusal verdi. Erken sokturucu. Ama kizimmmmmmm kosturup durmadigi icn okadar acele aldim ki gunde kac sormadm resmen unuttum.
Baktim netten gunde 2 diyo.
10gun icinde olunuyoms ben zaten 10unda olcaktm sirf 1 2 gun belki erken olmak icin ilac icicem pfff ama 1 2 gunu bari denk gelmesn napim

şimdi daş gibisin ama incecikkmanken giibin giyinip süslenip gesziyon
Hee balikli manken haahahh
ah evet bi tatile cikmak inan banada cok iyi gelirdi ama hic ufukda tatil görünmüo malesef, seninde az kaldi buarada dimi canim
evet 10da insallah allah nasip ederse cnm
Sen degisik biseyler yap hafta sonlarinix varsa sizin icinde degisiklik olur bunalmissindir gecer.

Bilgisayarından Chrome'u aç
Sağ üstte Diğer'i tıkla
Geçmiş Geçmiş'i tıkla
Solda Tarama verilerini temizle'yi tıkla
Bir kutu görüntülenir.
Açılan menüde indirme geçmişinin ne kadarını silmek istediğini seç. Her şeyi silmek için en baştan'ı seç
"Tarama geçmişi" de dahil olmak üzere, Chrome'un temizlemesini istediğin bilgilerin kutularını işaretle.
Tarama verilerini temizle'yi tıkla

türkcem bu konuda biraz yetersiz oldugu icin bak bakalim anliyabilcekmisin kaptinn

hic tartildinmi canim? suan durum ne?

yarın tartılcam bir haftadır diyet yapıyorum sporla zaten bu iki günlük bişi yani bunun etkisinin cok olcağını da zannetmiyorum aslında.. olsa olsa ödem atar o da üçyüz gr olsun iki günlük sonucta. spor yapmazsan at çöpe gitsin baş ağrıtıyor

heh tm işte kuzum ben bunu yapıyorum ama başka bi yerde de kaydedilebilir mi bunlar yani ordan sildim mi bitiyo mu kimse bakamaz mı iş yeri pc si ya bu o yüzden soruyorum

evet 10da insallah allah nasip ederse cnm
Sen degisik biseyler yap hafta sonlarinix varsa sizin icinde degisiklik olur bunalmissindir gecer.
temuz sonuna Kadar imkansiz ama ondan sonra insallah temmuz 17 esimin sinavlari bitcek 23ünde dügün var ondan sonra ufakda olsa kacamaklar yapmak istioruz ama bakalim... cok az kalmis canim umarim bol bol eglenir ve dinlenirsiniz

heh tm işte kuzum ben bunu yapıyorum ama başka bi yerde de kaydedilebilir mi bunlar yani ordan sildim mi bitiyo mu kimse bakamaz mı iş yeri pc si ya bu o yüzden soruyorum
he tamam yok tatlim baska biyerde görünmez, sadece cok özel durumlarda bilgisayarin silinen gecmisini bulma özeligi var ama onun icin ellerinde bi süpheli durum olmasi gerekio:) öylesine yapmaz kimse

anladim canim bakalim belki yarin cok iyi bi sonuc elde edersin tamam hadi 89 olmaz ama yinede güzel bi kilo kaybi bekliorum senden

ara vermeden yapmaya karar verdim sonradan sonra soğukluk olmasın 71 kiloyum kuzum 10 uakın kilo daha vermek istiyorum ... daha yolum uzun anlayacağın
....
akıllandım diyorsun öyle yap kuzum güneşte yürüme

Ay doğru senin 62 mi ne demişti diyetisyen dimi iyi kilo aralığına karıştırdım

Bunu attığın da iyi oldu kaptanım

Neyse olsun hayallerim büyük ne diyeyim

he tamam yok tatlim baska biyerde görünmez, sadece cok özel durumlarda bilgisayarin silinen gecmisini bulma özeligi var ama onun icin ellerinde bi süpheli durum olmasi gerekio:) öylesine yapmaz kimse
bizim bilgi işlem yapar eminim ki ben siliyorum sürekli ama bakalım diğer dediğinede bakmazsa sorun yok o zaman
cok teşekkür ederim kzuuummm

insallah denk gelmez canim, ben sirf dügün günümde adet olmamak icin dogum kontol hapina yarim sene erken baslamistim yani evlilikden önce hicccc etki etmedi bide onun üstüne düzenimi bi bozdu tam dügün gecemde adet oldum:) bide aksi gibi o ay 2 hafta sürdü anlican dügün gecem ve balayim öyle gecti, allahdan denize girmemi cok etkilemedide biraz tadini cikardim balayimin:) diger durumlar icin aynisini söyliyemiyecegim tabikiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…