Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

onuda yapıyo canım annem cok az yağ koyup yiyorumm ama hergünde aynı sey yenmiyo
tamam canim sen yinede daha farkli seylere yönelmeye Calis... nebilim yesillik agirlikli biseyler ye ekmek ve salatalik ye illa yumurta olsun diye ugrasma hergün, zaten kizarmis yumurta hergün sagliksiz... menülerine bakiyorum cok asiri yemiosun aslinda güzel kilo vermen gerekio ama büyük ihtimal vicuduna iyi gelmeyen besinler var menünde yoksa bukadarcik yemeye güzel kilolar vermen gerekirdi.

Benimki erken olmak icinmis geciktirici degil onda patlardim artk

dünden bugüne 500 gram verdim veriyorum hergün böyle beslensem gitcek inaniyorm ben zaten cok aşırı yemiyorm normaldede yemekle çok zorum yok ama hep abur cubur ıvır zıvır çok yiyorum yiyor-dum

onuda yapıyo canım annem cok az yağ koyup yiyorumm ama hergünde aynı sey yenmiyo

haftaya 58 olcam görürsünn sözzz
görmeyen duymayan kalmasın ekran görüntüsü alın bu mesajımı
hııı nişana kadar 58 olcam diye gezersin artık

evet gercekten güzel bi motivasyon zaten subatdan beri kendime tek bi parca bisey almadim ceza niyetine acisini cikartcammm... 65 olurum belki ya okadarda uzak bi hayal degil sanirim
bende başlıyorum artık siz çatır çatır veriyosunuz bide bana bak akşam yemeklerime bi çare bulmam lazım ilk önce sonra da spora başlarım

bendeeee bi çay kaşıgı kadar anca yoksa tadı olmuyo Buki_89
ama hicccc koymaman lazim senin:) iyi tamam bi cay kasigi ok ama günün diger günleri hicbir yemeginde yag olmamasi gerekiomus yoksa pek bi kilo veremessin. yag alimi tereyag günde bi Tatli kasigi zeytinyag ise günde iki kasigi gecemesi gerekiomus

ya zaten sanmıyorum ki 1 tatlı kasıgını geçsin yediğim bi tabak yemekte ne kadar yağ yemis olabilirim ki hem her sabah yağda yumurta yemiyormmki haftada en fazla 2 gün yiyorumdur

ya zaten sanmıyorum ki 1 tatlı kasıgını geçsin yediğim bi tabak yemekte ne kadar yağ yemis olabilirim ki hem her sabah yağda yumurta yemiyormmki haftada en fazla 2 gün yiyorumdur
he tamam ozaman bana sanki hersabah menünde yumurta var gibi geldi herhalde ramazandan dolayi sahurda yedin cok gözüm menülerinin üstünde nisana Kadar sIKI YÖNetimdesin canim

hmm neler yiyon canim aksamlari bide cokmu gec yiyoon?

hmm neler yiyon canim aksamlari bide cokmu gec yiyoon?
6da işten cıkıyorum yemek yemem 7yi buluyo bide bayramdan cıktık fln annem daha işleri toparlayamadı yemekte ek olmuyo akşam yumurta yedim mesela ama pazartesi eski düzenime döncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…