- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.481
tamam canim sen yinede daha farkli seylere yönelmeye Calis... nebilim yesillik agirlikli biseyler ye ekmek ve salatalik ye illa yumurta olsun diye ugrasma hergün, zaten kizarmis yumurta hergün sagliksiz... menülerine bakiyorum cok asiri yemiosun aslinda güzel kilo vermen gerekio ama büyük ihtimal vicuduna iyi gelmeyen besinler var menünde yoksa bukadarcik yemeye güzel kilolar vermen gerekirdi.onuda yapıyo canım annem cok az yağ koyup yiyorumm ama hergünde aynı sey yenmiyo
:) onlarin ikiside cok saglikli haslanmisda iyi omlettde cok iyi, tek yagda kizartilmisdan kacinmak gerekio malesefPardon ben yumurta sansim sok oldum
Bende haslanmis tuketirdim bazende peynirli omlet yapardim degisiklk olsn diye
Benimki erken olmak icinmisCanım bende 2. kez iciyorum düzenli icmiyorm bilmiyorum etki edermi ama artık işyerine kiraz getiriyorum bi kase saplarınıda geri götürüp kaynatıp ıcıcem oyle karar verdim
ama inanilmaz o sapları kaynatınca kıpkırmızı su cıkıyo hayret verıcı
aynen bende ıcmıyorum zaten cok agrımda olmuyo ama korkuyorum Allah korusun cocugum olmaz falanhe o zaman sorun yok bişey olmaz Allahın izniyle
biz arkadaşmla yüzmeye gidiyoduk tam basladık kız regl olcak gibi oldu hemen annesi gitti hap aldı icirdi kıza sonra kesildi ama kaçç aylarca düzensizlik çekti bende o yüzden korkuyormm cok
tamam canim sen yinede daha farkli seylere yönelmeye Calis... nebilim yesillik agirlikli biseyler ye ekmek ve salatalik ye illa yumurta olsun diye ugrasma hergün, zaten kizarmis yumurta hergün sagliksiz... menülerine bakiyorum cok asiri yemiosun aslinda güzel kilo vermen gerekio ama büyük ihtimal vicuduna iyi gelmeyen besinler var menünde yoksa bukadarcik yemeye güzel kilolar vermen gerekirdi.
Ben minnacik tereyag atiyorm tavaya:) onlarin ikiside cok saglikli haslanmisda iyi omlettde cok iyi, tek yagda kizartilmisdan kacinmak gerekio malesef
Benimki erken olmak icinmisgeciktirici degil onda patlardim artk
o iyimis:) sen tartildinmi buarada kac kilosun?B
Ben minnacik tereyag atiyorm tavaya
hııı nişana kadar 58 olcam diye gezersin artıkonuda yapıyo canım annem cok az yağ koyup yiyorumm ama hergünde aynı sey yenmiyo
haftaya 58 olcam görürsünn sözzz
görmeyen duymayan kalmasınekran görüntüsü alın bu mesajımı
bende başlıyorum artık siz çatır çatır veriyosunuz bide bana bakevet gercekten güzel bi motivasyon zaten subatdan beri kendime tek bi parca bisey almadim ceza niyetineacisini cikartcammm... 65 olurum belki ya okadarda uzak bi hayal degil sanirim
ama hicccc koymaman lazim senin:) iyi tamam bi cay kasigi ok ama günün diger günleri hicbir yemeginde yag olmamasi gerekiomus yoksa pek bi kilo veremessin. yag alimi tereyag günde bi Tatli kasigi zeytinyag ise günde iki kasigi gecemesi gerekiomus
hııı nişana kadar 58 olcam diye gezersin artık
bende başlıyorum artık siz çatır çatır veriyosunuz bide bana bakakşam yemeklerime bi çare bulmam lazım ilk önce sonra da spora başlarım
kac kilosun sen canim suan?hııı nişana kadar 58 olcam diye gezersin artık
bende başlıyorum artık siz çatır çatır veriyosunuz bide bana bakakşam yemeklerime bi çare bulmam lazım ilk önce sonra da spora başlarım
ama hicccc koymaman lazim senin:) iyi tamam bi cay kasigi ok ama günün diger günleri hicbir yemeginde yag olmamasi gerekiomus yoksa pek bi kilo veremessin. yag alimi tereyag günde bi Tatli kasigi zeytinyag ise günde iki kasigi gecemesi gerekiomus
he tamam ozaman bana sanki hersabah menünde yumurta var gibi geldi herhalde ramazandan dolayi sahurda yedin cokya zaten sanmıyorum ki 1 tatlı kasıgını geçsinyediğim bi tabak yemekte ne kadar yağ yemis olabilirim ki hem her sabah yağda yumurta yemiyormmki haftada en fazla 2 gün yiyorumdur
kiz bi dur fazla fazla ationnnnn sonra verdigin 500 grammla kalionbak görürsün bu seferağustos hedefim 55 hadi al hedefleri
görceeezzz sen bi nişana kadar güzel kilo veremedebak görürsün bu seferağustos hedefim 55 hadi al hedefleri
55.3kac kilosun sen canim suan?
hmm neler yiyon canim aksamlari bide cokmu gec yiyoon?görceeezzz sen bi nişana kadar güzel kilo veremedeo nişan için izine ayrılcan ya zor girersin takıma
he der şu liste tamamlansın @justholdmetightsenad kaldı onalrda bildirdi mi alıyorum agustos hedeflerini
55.3şu an ki tek derdim akşam yemekleri onu bıraktım mı vericem aldıklarımı geri
500gr da aldıgını vermiş zaten sabit su ankiz bi dur fazla fazla ationnnnn sonra verdigin 500 grammla kalion
acik kizdirayim seni yahuuuu
6da işten cıkıyorum yemek yemem 7yi buluyo bide bayramdan cıktık fln annem daha işleri toparlayamadı yemekte ek olmuyo akşam yumurta yedim meselahmm neler yiyon canim aksamlari bide cokmu gec yiyoon?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?