- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.461
hihihi gitmemki yeni hedefler koyarim kendime egerki basarirsamayrılık acısı yerine intikam ateşi biz kadınlardan korkulur
ne cabuk bee daha yeni alıştımdı size hemen nereye böyle
olurrrr canikommm tamamdir ben varim buhafta full spor, gecen hafta bosladim biraz malesef sporu, ama buhafta yapcam tamamdir, sen jili yapiodun dimi ben ona devam ederim yaninada yürüyüs ve baska seyler ekliyebilirimaynen aşlkfslakfşal dönüm olduk biz bukiyle alkflafklşa
Buki_89 haftaya cuma tartısına hazır mısın bebek alim mi seni evden spor yapalım mı birlikte
yarışak mı ne dersin tatlı kız
tatlim sen sabahlari su tereyagindaki yumurtayi haslanmis yumurtayla degissene, kilo olarak dönüo o sana, zaten fazla tüketilmemesi gereken bi besinmis arastiridim azönce, yani az yagda bile olsa araliklarla tüketilmesi önerilio... yada daha baska seyler koy kahvalti menüne canimDünkü menüm;
Sabah
2 tane az tereyağında yumurta
1 dilimden az ekmek
Öğlen
Yarım kase mercimek çorbası
1 tabak taze fasulye
3 yk kadar yoğurt
Ara
1 kase dolu kiraz
Akşam 6 gibi
1 büyük fincan şekersiz türk kahvesi
1 dilim karpuz
3 litre su, kiraz saplarını kaynatıp onu içtim 1 kupada
Mıdın sıyı yıh mıayy yaz geldi benim suan en ennnnn sevdigim icecek buzlu kahveeeeeeeee
@denetim aldim ecxaneden adi degismis tarlusal verdi. Erken sokturucu. Ama kizimmmmmmm kosturup durmadigi icn okadar acele aldim ki gunde kac sormadm resmen unuttum.
Baktim netten gunde 2 diyo.
10gun icinde olunuyoms ben zaten 10unda olcaktm sirf 1 2 gun belki erken olmak icin ilac icicem pfff ama 1 2 gunu bari denk gelmesn napim
buzlu kahve ne ki hic icmedimmm nasil oluyo bende yapaymm
bende dicektim eczacı arkadaşım var sorayım dıye ama gordum ki sormussunnn insallah bi zararı olmaz ben cok korkuyorum o ilaclardan
yaaaa
tatlim sen sabahlari su tereyagindaki yumurtayi haslanmis yumurtayla degissene, kilo olarak dönüo o sana, zaten fazla tüketilmemesi gereken bi besinmis arastiridim azönce, yani az yagda bile olsa araliklarla tüketilmesi önerilio... yada daha baska seyler koy kahvalti menüne canim
olurrrr canikommm tamamdir ben varim buhafta full spor, gecen hafta bosladim biraz malesef sporu, ama buhafta yapcam tamamdir, sen jili yapiodun dimi ben ona devam ederim yaninada yürüyüs ve baska seyler ekliyebilirim
Dünkü menüm;
Sabah
2 tane az tereyağında yumurta
1 dilimden az ekmek
Öğlen
Yarım kase mercimek çorbası
1 tabak taze fasulye
3 yk kadar yoğurt
Ara
1 kase dolu kiraz
Akşam 6 gibi
1 büyük fincan şekersiz türk kahvesi
1 dilim karpuz
3 litre su, kiraz saplarını kaynatıp onu içtim 1 kupada
Aynenaynen bol spor ve dengeli beslenmeyle olur bencejilliye devam dimi
başarıcaksınnn
bıcırıııkk parmagında oynatıyo sizitabi sizin izin verdiğiniz kadarıyla çaktırma
seni merak ediyoruz sen napıyosun
Saglikli ver yeterMerak etme o iş bendetamam kaptan haftada 2 için kasacagım işte 1200 cal ile gidiyorum ve üzerine de bayaa spor yapmaya calısıyorum. jil 3. leveldeyim bugün 3. günüm temmuz 7 de level 3 bitiyor. sonra hangi programa baslamalıyım onu bilmiyorum
yumurtami kilo olarak donuyomus ilkkez duydum ben 20kg yu verirken her sabah 2 haslanmis yumurta fix yedim hatta bazen menemen tarzi seylerde 3 kattimtatlim sen sabahlari su tereyagindaki yumurtayi haslanmis yumurtayla degissene, kilo olarak dönüo o sana, zaten fazla tüketilmemesi gereken bi besinmis arastiridim azönce, yani az yagda bile olsa araliklarla tüketilmesi önerilio... yada daha baska seyler koy kahvalti menüne canim
bekarken agri kesici bile icmiyodum adetkenbuzlu kahve ne ki hic icmedimmm nasil oluyo bende yapaymm
bende dicektim eczacı arkadaşım var sorayım dıye ama gordum ki sormussunnn insallah bi zararı olmaz ben cok korkuyorum o ilaclardan
yaaaa
yok yok tatlim yumurta degil, yumurta cok saglikli haslanmis yumurta amayumurtami kilo olarak donuyomus ilkkez duydum ben 20kg yu verirken her sabah 2 haslanmis yumurta fix yedim hatta bazen menemen tarzi seylerde 3 kattim
Kolstrl yoksa yumurta cok faydali.
sagol canikommm
güzel menüymüş şu kiraz sapı işe yarıyor mu ya :) haber et.
Aynen
Saglikli ver yeter
yumurtami kilo olarak donuyomus ilkkez duydum ben 20kg yu verirken her sabah 2 haslanmis yumurta fix yedim hatta bazen menemen tarzi seylerde 3 kattim
Kolstrl yoksa yumurta cok faydali.
bekarken agri kesici bile icmiyodum adetkensuan pek korkmuyorm baya baktim senede 2 3 kere den uste ciklmsn diyo ben zTen ilkkez iciyorm hayatmda
hmmm ozaman daha farkli seyler ye sabahlari peki yumurtadan yagsiz tavada omlet yapsan? hic yag katmadan?haslanmıs cok sevmıyorum yahele yazın cok kokuyo bana hergün haslanmıs yersem tiksinirim yumurtadan
ben cok güzel bi motivasyon olmş alişverişevet aynenn tesekkürederim canimmmmm azmimin sonuc vermessi cok güzelgercekten iyi dayandim... bakalim ilerleyen haftalardada en az bi 500 gram versem dügüne hedef kiloma ulasmis olurum gercekten 23.07 68 olmam lazim sonunda küsürü olsada farketmez
basardigim an alisveris hediyem var esimden belli bi bütce ayircakti iyi bi miktaronla istedigimi alabilcem ay cok seviniom
ben artık sana hiç bişi demiyorum***14. TAKİM 524. ETAP***
poncikbirgelincik(59,6/59,6//%)sabit
senad(61///%)
Buki_89(71,3/70,0/1,3/1,8%)
justholdmetight (74,8///%)
Yuzlesmegunu(93/90.2/2.8/%3.01)
14. Takım Ortalama:%
dünden bugüne -500
bence uzun sürmicek yeni hedef gelicek hemenhihihi gitmemki yeni hedefler koyarim kendime egerki basarirsam
yok yok tatlim yumurta degil, yumurta cok saglikli haslanmis yumurta amaponcikbirgelincik tereyaginda yiyo genelde sabahlari onun yerine haslanmis yese cok daha etkili olur diye diorum yoksa bende cok tüketiyorum yumurta zayiflamayada cok yardimci tek dikkat edilmesi gereken konus haslanmis olmasi
onuda yapıyo canım annem cok az yağ koyup yiyorumm ama hergünde aynı sey yenmiyohmmm ozaman daha farkli seyler ye sabahlari peki yumurtadan yagsiz tavada omlet yapsan? hic yag katmadan?
ben cok güzel bi motivasyon olmş alişverişşimdi gider incecik bedenine yakısan en güzel kıyafeti alırsın
ben artık sana hiç bişi demiyorumyorumda yapmıyorum
bence uzun sürmicek yeni hedef gelicek hemen
evet gercekten güzel bi motivasyon zaten subatdan beri kendime tek bi parca bisey almadim ceza niyetineben cok güzel bi motivasyon olmş alişverişşimdi gider incecik bedenine yakısan en güzel kıyafeti alırsın
ben artık sana hiç bişi demiyorumyorumda yapmıyorum
bence uzun sürmicek yeni hedef gelicek hemen
Pardon ben yumurta sansim sok oldumyok yok tatlim yumurta degil, yumurta cok saglikli haslanmis yumurta amaponcikbirgelincik tereyaginda yiyo genelde sabahlari onun yerine haslanmis yese cok daha etkili olur diye diorum yoksa bende cok tüketiyorum yumurta zayiflamayada cok yardimci tek dikkat edilmesi gereken konus haslanmis olmasi
sagol canikommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?