Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dünkü menüm;
Sabah
2 tane az tereyağında yumurta
1 dilimden az ekmek

Öğlen
Yarım kase mercimek çorbası
1 tabak taze fasulye
3 yk kadar yoğurt

Ara
1 kase dolu kiraz

Akşam 6 gibi
1 büyük fincan şekersiz türk kahvesi
1 dilim karpuz

3 litre su, kiraz saplarını kaynatıp onu içtim 1 kupada

olurrrr canikommm tamamdir ben varim buhafta full spor, gecen hafta bosladim biraz malesef sporu, ama buhafta yapcam tamamdir, sen jili yapiodun dimi ben ona devam ederim yaninada yürüyüs ve baska seyler ekliyebilirim

tatlim sen sabahlari su tereyagindaki yumurtayi haslanmis yumurtayla degissene, kilo olarak dönüo o sana, zaten fazla tüketilmemesi gereken bi besinmis arastiridim azönce, yani az yagda bile olsa araliklarla tüketilmesi önerilio... yada daha baska seyler koy kahvalti menüne canim

Mıdın sıyı yıh mı ayy yaz geldi benim suan en ennnnn sevdigim icecek buzlu kahveeeeeeeee

buzlu kahve ne ki hic icmedimmm nasil oluyo bende yapaymm

bende dicektim eczacı arkadaşım var sorayım dıye ama gordum ki sormussunnn insallah bi zararı olmaz ben cok korkuyorum o ilaclardan

yaaaa

haslanmıs cok sevmıyorum ya hele yazın cok kokuyo bana hergün haslanmıs yersem tiksinirim yumurtadan

olurrrr canikommm tamamdir ben varim buhafta full spor, gecen hafta bosladim biraz malesef sporu, ama buhafta yapcam tamamdir, sen jili yapiodun dimi ben ona devam ederim yaninada yürüyüs ve baska seyler ekliyebilirim

tamam cok iyi olur ayarlayalım. ben jil 3 deyim bakalım ritmi arttıralım sen de bozma bir kilo vermeye calıs. ben de iki vermeye calısacağım.

güzel menüymüş şu kiraz sapı işe yarıyor mu ya :) haber et.

Aynen
Saglikli ver yeter
yumurtami kilo olarak donuyomus ilkkez duydum ben 20kg yu verirken her sabah 2 haslanmis yumurta fix yedim hatta bazen menemen tarzi seylerde 3 kattim
Kolstrl yoksa yumurta cok faydali.
buzlu kahve ne ki hic icmedimmm nasil oluyo bende yapaymm

bende dicektim eczacı arkadaşım var sorayım dıye ama gordum ki sormussunnn insallah bi zararı olmaz ben cok korkuyorum o ilaclardan

yaaaa
bekarken agri kesici bile icmiyodum adetken suan pek korkmuyorm baya baktim senede 2 3 kere den uste ciklmsn diyo ben zTen ilkkez iciyorm hayatmda

yumurtami kilo olarak donuyomus ilkkez duydum ben 20kg yu verirken her sabah 2 haslanmis yumurta fix yedim hatta bazen menemen tarzi seylerde 3 kattim
Kolstrl yoksa yumurta cok faydali.
yok yok tatlim yumurta degil, yumurta cok saglikli haslanmis yumurta ama poncikbirgelincik tereyaginda yiyo genelde sabahlari onun yerine haslanmis yese cok daha etkili olur diye diorum yoksa bende cok tüketiyorum yumurta zayiflamayada cok yardimci tek dikkat edilmesi gereken konus haslanmis olmasi

güzel menüymüş şu kiraz sapı işe yarıyor mu ya :) haber et.

Canım bende 2. kez iciyorum düzenli icmiyorm bilmiyorum etki edermi ama artık işyerine kiraz getiriyorum bi kase saplarınıda geri götürüp kaynatıp ıcıcem oyle karar verdim
ama inanilmaz o sapları kaynatınca kıpkırmızı su cıkıyo hayret verıcı

aynen bende ıcmıyorum zaten cok agrımda olmuyo ama korkuyorum Allah korusun cocugum olmaz falan he o zaman sorun yok bişey olmaz Allahın izniyle
biz arkadaşmla yüzmeye gidiyoduk tam basladık kız regl olcak gibi oldu hemen annesi gitti hap aldı icirdi kıza sonra kesildi ama kaçç aylarca düzensizlik çekti bende o yüzden korkuyormm cok

ben cok güzel bi motivasyon olmş alişveriş şimdi gider incecik bedenine yakısan en güzel kıyafeti alırsın
***14. TAKİM 524. ETAP***

poncikbirgelincik(59,6/59,6//%)sabit
senad(61///%)
Buki_89(71,3/70,0/1,3/1,8%)
justholdmetight (74,8///%)
Yuzlesmegunu(93/90.2/2.8/%3.01)

14. Takım Ortalama:%

dünden bugüne -500
ben artık sana hiç bişi demiyorum yorumda yapmıyorum

hihihi gitmemki yeni hedefler koyarim kendime egerki basarirsam
bence uzun sürmicek yeni hedef gelicek hemen

haşlanmıs cok kokuyo ama ya yzın hıc yıyesım gelmıyo annem sabah haslamıstı mesela yemedim
kendimi biktirip denetim gibi olmak istemiyormm o hiç sevmiyo yumurta

hmmm ozaman daha farkli seyler ye sabahlari peki yumurtadan yagsiz tavada omlet yapsan? hic yag katmadan?
onuda yapıyo canım annem cok az yağ koyup yiyorumm ama hergünde aynı sey yenmiyo

haftaya 58 olcam görürsünn sözzz
görmeyen duymayan kalmasın ekran görüntüsü alın bu mesajımı

evet gercekten güzel bi motivasyon zaten subatdan beri kendime tek bi parca bisey almadim ceza niyetine acisini cikartcammm... 65 olurum belki ya okadarda uzak bi hayal degil sanirim

Pardon ben yumurta sansim sok oldum
Bende haslanmis tuketirdim bazende peynirli omlet yapardim degisiklk olsn diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…