Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

he tamam ozaman bana sanki hersabah menünde yumurta var gibi geldi herhalde ramazandan dolayi sahurda yedin cok gözüm menülerinin üstünde nisana Kadar sIKI YÖNetimdesin canim

evet bak sahurda yedim her aksam ona tamam ya yağda ya omlet cunku koca gun ac kalıyodum tok tuttuguna ınanıyorum yumurtanın o yuzden yedimdi tamam gözünüz üstümde haftaya 58im söz verdim hem bende sıkıldım artık tok karnına bile 60ı görmek istemiyorum

poncikbirgelincik busabah ne yedin kahvaltida canim?

tost yedim canım kepekli ekmekten

kiz bi dur fazla fazla ationnnnn sonra verdigin 500 grammla kalion

acik kizdirayim seni yahuuuu

hayırrr bu sefer 500 gram vermicem en kötü 57 olcam ama 22sinde falan gitcem yani 22 günüm var şuan 22sine kadar 56 57 istiyorm

ben nişana 56 57 yle gideyimde geldiğimde kilo almıs olabilme ihtimalim var

bunlari hapi icincemi yasadi yani :s

o iyimis:) sen tartildinmi buarada kac kilosun?
evt sabah 6da tartildm normal tarti saatim 10dur benim.pazartesi yazicam kilomu eve gidince :) insallah burda sabit kalmam

işte aldıgın içinde takıma giremicen dışlıcam seni

bunlari hapi icincemi yasadi yani :s

evt sabah 6da tartildm normal tarti saatim 10dur benim.pazartesi yazicam kilomu eve gidince :) insallah burda sabit kalmam

normalde 2 haftada bi oluyodu bu başka arkadşım cok sık olduğu icin gitti doktora oda 2 kutu hap verdi olmaması icin o haplardan sonra kız 6 ay hıc olamadı sonra tekrar gitti doktora en son olması ıcın hap veriyodu sonra noldu bilmiyorum
hatta kıza evlenme durumun varsa hemen evlen cocuk sahıbı ol cocuk sahıbı olamayabılırsın demıs
işte aldıgın içinde takıma giremicen dışlıcam seni

bende yeni takım kurarım

Hi hiii

*14. TAKİM 524. ETAP***

poncikbirgelincik(59,6/59,6//%)sabit
senad(61/60.7/0.3/%0.49)
Buki_89(71,3/70,0/1,3/1,8%)
justholdmetight (74,8///%)
Yuzlesmegunu(93/90.2/2.8/%3.01)

14. Takım Ortalama:%
Bayram'dan döndüğümde artı 800 olduğumu düşünürsek bence iyi bile ama yine aylık hedefi tutturamadım

pek heveslisin zati

Kiz ne korkutuyosn beni onlarn durum baskaymis

Sen nereye kuruyon grubu hee sennnn nasil grup acarsin seni atarim bak gorursun

sende mi bürütüs olsundu en azından artı değilsin ama ben senden yana bayaaa umutluydum niye böyle oldu

tamam canim nerdesinki suan sen?
Anneme geldm sabah :) kuzen doguruyo aksam oraya gtcem hava serinleyince. Pazarda baska kuzenim 40mevlutu var yarin bosuz bari dedik donmeyelm esimin isi buraya daha yakn yarinda kocamla basbasa kizimi satariz gezeriz
Yani pazar aksama dogru evime donerm

6da işten cıkıyorum yemek yemem 7yi buluyo bide bayramdan cıktık fln annem daha işleri toparlayamadı yemekte ek olmuyo akşam yumurta yedim mesela ama pazartesi eski düzenime döncem
anladim canim, hadi bakalim haftadan sonra sende düs yine verdigin kiloya emekler bosuna gitmis olmasin

he cok iyi olmus canim, sen annene uzakmiydin, degildin galiba dimi evet arada bas basa gezmek güzel.. ay yeni dogan bebislerde cok bi Tatli oluo ya minak minak

tamam tatlim, dikkat et bak nisanda harika bi görünüme kavus yoksa sisko gelin olursun milletin dilinde

anladim canim, hadi bakalim haftadan sonra sende düs yine verdigin kiloya emekler bosuna gitmis olmasin
diğğğmmiiii bugün kendimi tutcam sonrası gelir zaten iyice alıştım yemeye hiç hoş olmadı
Bayram etkisi keptinn ya da anneanne mi desem haftaya var bir -1 im bence karataya döndüm sabah da yürüyorum gitmezse artık böyle de
karatay mı diyosun anlaştık o zaman
bende yürüyüşe başlasam mı acebaaa tam akşam ezanı saati yemekten sonra çıkarım olur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…