- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.501
he tamam ozaman bana sanki hersabah menünde yumurta var gibi geldi herhalde ramazandan dolayi sahurda yedin cokgözüm menülerinin üstünde nisana Kadar sIKI YÖNetimdesin canim
poncikbirgelincik busabah ne yedin kahvaltida canim?
kiz bi dur fazla fazla ationnnnn sonra verdigin 500 grammla kalion
acik kizdirayim seni yahuuuu
görceeezzz sen bi nişana kadar güzel kilo veremedeo nişan için izine ayrılcan ya zor girersin takıma
he der şu liste tamamlansın @justholdmetightsenad kaldı onalrda bildirdi mi alıyorum agustos hedeflerini
55.3şu an ki tek derdim akşam yemekleri onu bıraktım mı vericem aldıklarımı geri
bunlari hapi icincemi yasadi yani :saynen öyle simddie cok olmayasınbenim bi arkadaşmda 15 günde bi oluyodu oda olmamak ıcın doktora gitti hap kullandı 2 kutu sonra 6 ay olmadı hıccc gelmedi en sonda olmak icin kullanıyodu ay ne kötü isler kadın olmak zorrrrrrr
evt sabah 6da tartildm normal tarti saatim 10dur benim.pazartesi yazicam kilomu eve gidince :) insallah burda sabit kalmamo iyimis:) sen tartildinmi buarada kac kilosun?
işte aldıgın içinde takıma giremicenevet bak sahurda yedim her aksam ona tamam ya yağda ya omlet cunku koca gun ac kalıyodum tok tuttuguna ınanıyorum yumurtanın o yuzden yedimditamam gözünüz üstümde haftaya 58im söz verdim hem bende sıkıldım artık tok karnına bile 60ı görmek istemiyorum
tost yedim canım kepekli ekmekten
hayırrr bu sefer 500 gram vermicemen kötü 57 olcam ama 22sinde falan gitcem yani 22 günüm var şuan 22sine kadar 56 57 istiyorm
ben nişana 56 57 yle gideyimde geldiğimde kilo almıs olabilme ihtimalim var
bunlari hapi icincemi yasadi yani :s
evt sabah 6da tartildm normal tarti saatim 10dur benim.pazartesi yazicam kilomu eve gidince :) insallah burda sabit kalmam
işte aldıgın içinde takıma giremicendışlıcam seni
Hi hiiievet bak sahurda yedim her aksam ona tamam ya yağda ya omlet cunku koca gun ac kalıyodum tok tuttuguna ınanıyorum yumurtanın o yuzden yedimditamam gözünüz üstümde haftaya 58im söz verdim hem bende sıkıldım artık tok karnına bile 60ı görmek istemiyorum
hayırrr bu sefer 500 gram vermicemen kötü 57 olcam ama 22sinde falan gitcem yani 22 günüm var şuan 22sine kadar 56 57 istiyorm
pek heveslisin zatinormalde 2 haftada bi oluyodu bu başka arkadşım cok sık olduğu icin gitti doktora oda 2 kutu hap verdi olmaması icin o haplardan sonra kız 6 ay hıc olamadı sonra tekrar gitti doktora en son olması ıcın hap veriyodu sonra noldu bilmiyorum
hatta kıza evlenme durumun varsa hemen evlen cocuk sahıbı ol cocuk sahıbı olamayabılırsın demıs
bende yeni takım kurarım
tamam canim nerdesinki suan sen?evt sabah 6da tartildm normal tarti saatim 10dur benim.pazartesi yazicam kilomu eve gidince :) insallah burda sabit kalmam
Kiz ne korkutuyosn beni onlarn durum baskaymisnormalde 2 haftada bi oluyodu bu başka arkadşım cok sık olduğu icin gitti doktora oda 2 kutu hap verdi olmaması icin o haplardan sonra kız 6 ay hıc olamadı sonra tekrar gitti doktora en son olması ıcın hap veriyodu sonra noldu bilmiyorum
hatta kıza evlenme durumun varsa hemen evlen cocuk sahıbı ol cocuk sahıbı olamayabılırsın demıs
bende yeni takım kurarım
sende mi bürütüs*14. TAKİM 524. ETAP***
poncikbirgelincik(59,6/59,6//%)sabit
senad(61/60.7/0.3/%0.49)
Buki_89(71,3/70,0/1,3/1,8%)
justholdmetight (74,8///%)
Yuzlesmegunu(93/90.2/2.8/%3.01)
14. Takım Ortalama:%
Bayram'dan döndüğümde artı 800 olduğumu düşünürsek bence iyi bile ama yine aylık hedefi tutturamadım
evet ya aynen takimi bi birincilige Dogru götüremioz yahuuuuu500gr da aldıgını vermiş zaten sabit su an
Anneme geldm sabah :) kuzen doguruyo aksam oraya gtcem hava serinleyince. Pazarda baska kuzenim 40mevlutu var yarin bosuz bari dedik donmeyelm esimin isi buraya daha yakntamam canim nerdesinki suan sen?
anladim canim, hadi bakalim haftadan sonra sende düs yine verdigin kiloya emekler bosuna gitmis olmasin6da işten cıkıyorum yemek yemem 7yi buluyo bide bayramdan cıktık fln annem daha işleri toparlayamadı yemekte ek olmuyo akşam yumurta yedim meselaama pazartesi eski düzenime döncem
Bayram etkisi keptinn ya da anneanne mi desemsende mi bürütüsolsundu en azından artı değilsin ama ben senden yana bayaaa umutluydum niye böyle oldu
kızabilirsin ona tehdit ediyo beniKiz ne korkutuyosn beni onlarn durum baskaymis
Sen nereye kuruyon grubuhee sennnn nasil grup acarsin seni atarim bak gorursun
gitti birincilikevet ya aynen takimi bi birincilige Dogru götüremioz yahuuuuu
he cok iyi olmus canim, sen annene uzakmiydin, degildin galiba dimiAnneme geldm sabah :) kuzen doguruyo aksam oraya gtcem hava serinleyince. Pazarda baska kuzenim 40mevlutu var yarin bosuz bari dedik donmeyelm esimin isi buraya daha yaknyarinda kocamla basbasa kizimi satariz gezeriz
Yani pazar aksama dogru evime donerm
tamam tatlim, dikkat et bak nisanda harika bi görünüme kavus yoksa sisko gelin olursun milletin dilindeevet bak sahurda yedim her aksam ona tamam ya yağda ya omlet cunku koca gun ac kalıyodum tok tuttuguna ınanıyorum yumurtanın o yuzden yedimditamam gözünüz üstümde haftaya 58im söz verdim hem bende sıkıldım artık tok karnına bile 60ı görmek istemiyorum
hic umudum yokgitti birincilikneyse haftaya artık
Ya biraj kiloda veremiyo atalim bunukızabilirsin ona tehdit ediyo benizaten zayıflayamamışta
gitti birincilikneyse haftaya artık
diğğğmmiiii bugün kendimi tutcam sonrası gelir zaten iyice alıştım yemeye hiç hoş olmadıanladim canim, hadi bakalim haftadan sonra sende düs yine verdigin kiloya emekler bosuna gitmis olmasin
karatay mı diyosun anlaştık o zamanBayram etkisi keptinn ya da anneanne mi desemhaftaya var bir -1 im bence karataya döndüm sabah da yürüyorum gitmezse artık böyle de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?