Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sonra sende just gibi yürüyüşe başlarsın akşamları çıkarsın hava serinken şahane olur zaten normalde de hareketlisin işte galiba dimi ? ben umutluyummm 100le başladın ama incecik mezun olcaksın burdan

yaa kaptanım bu kadar güzel sözler söyleme aşık olucam sana

evet yapcam no pain no gain

hadi kız işim gücüm var bilgisayara yapıştım kaldım az sonra ofise görüşmeye geliyorlar onlar gelmeden çabuk

Buki_89

***14. TAKİM 524. ETAP***

poncikbirgelincik(59,6///%)
senad(61///%)
Buki_89(71,3/70,0/1,3/1,8%)
justholdmetight (74,8///%)
Yuzlesmegunu(93/90.2/2.8/%3.01)

14. Takım Ortalama:%

bi 100 gram daha gitseydi bi 6 görseydim ama olsun bunada sükür bide sunuda belirtim wc

ikinizde taammm dönüm noktasındasınız resmennnn
kuzuuu sende cok iyi vrmişssiinnn üstelik bayram haftasındayız yaniii herkesler yerkenn valla tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorm

afkajfkajklaaf süpersin tebriklerrrr

bir bucuk kilo süper valla yetmişi de görmüşsün gelsin şimdi 6 lı rakamlar

kuzuuu sende cok iyi vrmişssiinnn üstelik bayram haftasındayız yaniii herkesler yerkenn valla tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorm

aynen aşlkfslakfşal dönüm olduk biz bukiyle alkflafklşa

Buki_89 haftaya cuma tartısına hazır mısın bebek alim mi seni evden spor yapalım mı birlikte

yarışak mı ne dersin tatlı kız

evet aynenn tesekkürederim canimmmmm azmimin sonuc vermessi cok güzel gercekten iyi dayandim... bakalim ilerleyen haftalardada en az bi 500 gram versem dügüne hedef kiloma ulasmis olurum gercekten 23.07 68 olmam lazim sonunda küsürü olsada farketmez
basardigim an alisveris hediyem var esimden belli bi bütce ayircakti iyi bi miktar onla istedigimi alabilcem ay cok seviniom

ooo cazipp teklifleeerr
tekrar ediyorum kaptanım gebersin onlar konuşur biz yaparız
ağaoğlu inşaatları

Günaydın kızlar off ne çok konuşmuşsunuz 2 saattir okuyorum
elimize kuvvet ssaa da günaydın

***14. TAKİM 524. ETAP***

poncikbirgelincik(59,6/59,6//%)sabit
senad(61///%)
Buki_89(71,3/70,0/1,3/1,8%)
justholdmetight (74,8///%)
Yuzlesmegunu(93/90.2/2.8/%3.01)

14. Takım Ortalama:%

dünden bugüne -500

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…