- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.441
herkes aynı veremezz kiii ama iyi kilo vermişsin sırıtmandan bellibende iyim canim simdi kilo bildirimimi yapiom
gerilimi yükseltim acikgerci bi 3 kilo veremedim ama benim icin coook iyi bir basari elde ettim buhafta
sonra sende just gibi yürüyüşe başlarsın akşamları çıkarsın hava serinken şahane olur zaten normalde de hareketlisin işte galiba dimi ? ben umutluyummm 100le başladın ama incecik mezun olcaksın burdan
benim başım bağlıyaa kaptanım bu kadar güzel sözler söyleme aşık olucam sana
evet yapcam no pain no gain
maaaasusssss yapıyoooohadi kız işim gücüm var bilgisayara yapıştım kaldım az sonra ofise görüşmeye geliyorlaronlar gelmeden çabuk
Buki_89
benim başım bağlıhahahaahhah velespitine de bindin mi bu iş tamam daş gibi olur eski sevgilinede gününü gösterirsin
yazdim canimmmmhadi kız işim gücüm var bilgisayara yapıştım kaldım az sonra ofise görüşmeye geliyorlaronlar gelmeden çabuk
Buki_89
evet tatlim aynen benim icin harika bir basari hedef kiloma son iki kilooooooherkes aynı veremezz kiii ama iyi kilo vermişsin sırıtmandan bellibekliyorum heyecan içinde
***14. TAKİM 524. ETAP***
poncikbirgelincik(59,6///%)
senad(61///%)
Buki_89(71,3/70,0/1,3/1,8%)
justholdmetight (74,8///%)
Yuzlesmegunu(93/90.2/2.8/%3.01)
14. Takım Ortalama:%
bi 100 gram daha gitseydi bi 6 görseydim ama olsun bunada sükürbide sunuda belirtim wc
***14. TAKİM 524. ETAP***
poncikbirgelincik(59,6///%)
senad(61///%)
Buki_89(71,3/70,0/1,3/1,8%)
justholdmetight (74,8///%)
Yuzlesmegunu(93/90.2/2.8/%3.01)
14. Takım Ortalama:%
bi 100 gram daha gitseydi bi 6 görseydim ama olsun bunada sükürbide sunuda belirtim wc
ayrılık acısı yerine intikam ateşi biz kadınlardan korkuluren büyük motivasyonum bu zaten.
ne cabuk bee daha yeni alıştımdı size hemen nereye böyleevet tatlim aynen benim icin harika bir basari hedef kiloma son iki kiloooooo
ikinizde taammm dönüm noktasındasınız resmennnn
kuzuuu sende cok iyi vrmişssiinnn üstelik bayram haftasındayız yaniii herkesler yerkennvalla tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorm
ayrılık acısı yerine intikam ateşi biz kadınlardan korkulur
ne cabuk bee daha yeni alıştımdı size hemen nereye böyle
evet aynenn tesekkürederim canimmmmm azmimin sonuc vermessi cok güzelikinizde taammm dönüm noktasındasınız resmennnn
kuzuuu sende cok iyi vrmişssiinnn üstelik bayram haftasındayız yaniii herkesler yerkennvalla tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorm
evetttt haydi dansaaa hula hulaaa hulaaaa yandan yandan oh ohafkajfkajklaaf süpersin tebriklerrrr
bir bucuk kilo süper valla yetmişi de görmüşsün gelsin şimdi 6 lı rakamlar
ooo cazipp teklifleeerraynen aşlkfslakfşal dönüm olduk biz bukiyle alkflafklşa
Buki_89 haftaya cuma tartısına hazır mısın bebek alim mi seni evden spor yapalım mı birlikte
yarışak mı ne dersin tatlı kız
ağaoğlu inşaatlarıtekrar ediyorum kaptanım gebersinonlar konuşur biz yaparız
elimize kuvvetGünaydın kızlar off ne çok konuşmuşsunuz2 saattir okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?