Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hee pek sıcak yaaa anama dedim bugün balkona bilem cıkma eve giderken vantilatör alcam bakam yok bizde dün cok sıcak oldu normalde eserdide esmiyo bilem lazım dursun evde
Bugun cok sicak olcakmis diyolardi esmde demisti sabah haberde de duydum ay bayilcam yaa burada sicak disari cikcaktk anmemde kardesmde aksama dogru diyo herkes korku icinde hahaahah

yok 40km ama istnbul tarfk olunca oyuzden sabah geldim 6 buxuk gibi
Ama gelince kaliriz bigun fln biz .
Evett enerji depoluyoruz arada lazim basbasa kalmak

Evet skistiramicam ama olsundu mevlutte ki 40i cikti onu skistiririm
ay evet istanbulda trafikde zor:)
evet o tam sIKMALIk ohhhhh

*14. TAKİM 524. ETAP***

poncikbirgelincik(59,6/59,6//%)sabit
senad(61/60.7/0.3/%0.49)
Buki_89(71,3/70,0/1,3/1,82%)
justholdmetight (74,8/73,2/1,6/%2,14)
Yuzlesmegunu(93/90.2/2.8/%3.01)

14. Takım Ortalama:%1,492

evet farkettim ya bitek ben verememisim
senad ta vermiş ama 300gr cıkk o da sayılmaz bundan sonra 500gr altı kimse gelmesin bana sizi tohat manyaa yaparım

bence gireriz gibi geliyo ama birinci olamayız ne yazık ki sanmıyorum neyse olsun
haftaya da aynı performansı bekliyorm

Bugun cok sicak olcakmis diyolardi esmde demisti sabah haberde de duydum ay bayilcam yaa burada sicak disari cikcaktk anmemde kardesmde aksama dogru diyo herkes korku icinde hahaahah
ahahahaah panik var herkeste kız sıcaaakk yanıyo her yer mübarek ramazan bitti ya yaz geldi tam hakkını veriyo su an

hadi insallah poncikbirgelincik de azcik kilo vereydi iyidi ortalamamiz iyi olurdu
dimi ama vereydi ne güzel bi yüzde cıkıcaktı ortaya

zamaninda ben cok tasidim birinci olduk sira sizde

Ciddili mi bence bu hafta şansımız var kaptanım baya kilo gitti takımdan geçen haftanın birincisi 1,02liymiş

evet canim cok sagol senide tebrik ederim harika bi kilo vermissin ve en önemlisi su 74 den kurtulmussun oh ioh

Uğursuz lanetli 74

*14. TAKİM 524. ETAP***

poncikbirgelincik(59,6/59,6//%)sabit
senad(61/60.7/0.3/%0.49)
Buki_89(71,3/70,0/1,3/1,82%)
justholdmetight (74,8/73,2/1,6/%2,14)
Yuzlesmegunu(93/90.2/2.8/%3.01)

14. Takım Ortalama:%1,492

Neden olmasındı ki
Geçen hafta birinci olan takımın 1,02 falan ortalaması
Ama bilirsin ben hep büyük hayaller kurarım

valla davetlilerin dili sivridir normal gelinleri sisko ilan ediverirler
zayıflıcammm tamammm

bende inaniyoorum

hadi insallah poncikbirgelincik de azcik kilo vereydi iyidi ortalamamiz iyi olurdu

Meyve alırım diyorum market varsa yakinda yanıma badem ceviz 1 bardak ayran içerim sınav çıkışı zaten hd den iskender yicim

Ohoo şimdi belli oldu sebebi 1 mi 1,5 mu söyle bakayım

TEREYAĞI da döktürecek misin üzerine

evet hedefler hep büyükte tutturma konusunda sıkıntı cekiyoruz
bakalım diğer takımlarıda öğrenmek lazım

Hadi bakalım

zayıflıcammm tamammm

bende inaniyoorum

Velvette birincilikte ilk yazim

Son düzenleyen: Moderatör:

başlamak bitirmenin yarısıdır önemli olan gercekten ne istediğini bilmek bence ve sende biliyomuşsun
mutlu olmak kolay değil ama bak şimdi nasıl mutlusun verdiğin kilolar sayesinde

başlamak bitirmenin yarısıdır önemli olan gercekten ne istediğini bilmek bence ve sende biliyomuşsun
mutlu olmak kolay değil ama bak şimdi nasıl mutlusun verdiğin kilolar sayesinde
Evet cok farkli bir duygu beni ancak cok kg almis ve basarmis kisiler anlar o kotu hislerii hatirlamak istemiyorum aslaaaa.
Ilk arkadaan fotomu cektirdm esime before after icin cekti dedmki bu ne ya askili var ustumde etlerim ski oldugu halde katkat duruyodu sanki arkadan sok olmstm insan kendini cok farkedemiyo sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…