- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.541
Bugun cok sicak olcakmis diyolardi esmde demisti sabah haberde de duydum ay bayilcam yaa burada sicak disari cikcaktk anmemde kardesmde aksama dogru diyo herkes korku icinde hahaahahhee pek sıcak yaaa anama dedim bugün balkona bilem cıkmaeve giderken vantilatör alcam bakam yok bizde dün cok sıcak oldu normalde eserdide esmiyo bilem lazım dursun evde
zamaninda ben cok tasidim birinci olduk sira sizdeTakımımızı bu hafta da üstlere taşııyacağız kaptanım umuyorum ki çok hırs yaptık
Teşekkürler kaptanım bu hafta da ilk 3e gireriz umarım, bayram dönüşü çoğu artıda çıkar bence şansımız var
ay evet istanbulda trafikde zor:)yok 40kmama istnbul tarfk olunca oyuzden sabah geldim 6 buxuk gibi
Ama gelince kaliriz bigun fln biz .
Evett enerji depoluyoruz arada lazim basbasa kalmak
Evet skistiramicam ama olsundu mevlutte ki 40i cikti onu skistiririm
evet canim cok sagol senide tebrik ederim harika bi kilo vermissin ve en önemlisi su 74 den kurtulmussun oh iohBuki_89 Tebrikler kuzu, 1i geçmiş bir haftada
@Yuzlesmegunu Ciddili yaptın yani3e yakın kilo 1 haftada vay be tebrik ediyorum
hadi insallahbence bu hafta verenler farkı gördüğü için( @Yuzlesmegunu ve sennn)
veremeyenlerde vyedikleri tokatlar yüzünden( poncikbirgelincik ve senad )
bayaa bi hırs yapıcaksınızyoosam ben bilmem yani sonucuna katlanırsınız yoo tehdit değil
evet farkettim ya bitek ben verememisim
bence gireriz gibi geliyo ama birinci olamayız ne yazık ki sanmıyorum neyse olsunTakımımızı bu hafta da üstlere taşııyacağız kaptanım umuyorum ki çok hırs yaptık
Teşekkürler kaptanım bu hafta da ilk 3e gireriz umarım, bayram dönüşü çoğu artıda çıkar bence şansımız var
ahahahaah panik var herkesteBugun cok sicak olcakmis diyolardi esmde demisti sabah haberde de duydum ay bayilcam yaa burada sicak disari cikcaktk anmemde kardesmde aksama dogru diyo herkes korku icinde hahaahah
dimi ama vereydi ne güzel bi yüzde cıkıcaktı ortaya
zamaninda ben cok tasidim birinci olduk sira sizde
evet canim cok sagol senide tebrik ederim harika bi kilo vermissin ve en önemlisi su 74 den kurtulmussun oh ioh
*14. TAKİM 524. ETAP***
poncikbirgelincik(59,6/59,6//%)sabit
senad(61/60.7/0.3/%0.49)
Buki_89(71,3/70,0/1,3/1,82%)
justholdmetight (74,8/73,2/1,6/%2,14)
Yuzlesmegunu(93/90.2/2.8/%3.01)
14. Takım Ortalama:%1,492
Meyve alırım diyorum market varsa yakinda yanıma badem ceviz 1 bardak ayran içerim sınav çıkışı zaten hd den iskender yicimCanım bence yanına al mutlaka bir şeyler ya acıkırsın
Şimdi hele sınava yarın gireceksen kafanı nasıl toparlayacaksın
Neden olmasındı ki
Geçen hafta birinci olan takımın 1,02 falan ortalaması
Ama bilirsin ben hep büyük hayaller kurarım
zayıflıcammm tamammmvalla davetlilerin dili sivridir normal gelinleri sisko ilan ediverirler
Ya yazık ama kızdınızponcikbirgelincik in kilosu az
Ben şişkoyum gidiyor patır patır ama onunki az
Bence ondandır
Bayramdan sonra verir
senad da bayram dönüşü +800 ü vermiş tebrik ediyorum
Yorum yapmadığım kimse kalmasın
Haftaya bol eksiler göreceğiz inanıyorum
senad ta vermiş ama 300gr cıkk o da sayılmaz bundan sonra 500gr altı kimse gelmesin bana sizi tohat manyaa yaparım
bence gireriz gibi geliyo ama birinci olamayız ne yazık ki sanmıyorum neyse olsun
haftaya da aynı performansı bekliyorm
ahahahaah panik var herkestekız sıcaaakk yanıyo her yer mübarek ramazan bitti ya yaz geldi tam hakkını veriyo su an
dimi ama vereydi ne güzel bi yüzde cıkıcaktı ortaya
hava çok sıcak kuzum yanıma alsam kokar yiyememYanina bugday yada kepek sandwc ekmeklerinden alip icine peynr fln koysan olmazmi? Bence hic bir zarari olmaz
Meyve alırım diyorum market varsa yakinda yanıma badem ceviz 1 bardak ayran içerim sınav çıkışı zaten hd den iskender yicim
evet hedefler hep büyükte tutturma konusunda sıkıntı cekiyoruz
bakalım diğer takımlarıda öğrenmek lazım
zayıflıcammm tamammm
bende inaniyoorum
14.takimdan selamlar...
Ben ocak ayinda basladim SAGLIKLI BESLENMEYE.. ve bugune kadar yani 3 ayda toplammm 16.4kg verdimmgururlanarak yazmak istedim..
Hepinizin bildigi gibi tamamen saglikli beslenmeyle.. ilk ay kotu cissslardan tamamen uzak durdum 9.5kg verdim..
Sonrasi yavasyavas gidiyo..
Proteinli gidalari sebzeyle birlikte destekliyerek tuketiyorum..
Boool suu 3lt altinda tuketmiyorum.. seker, tatlilar,ve tummm beyazlardan uzak duruyorum veee kg veriyormmmmmm(arada cislar olabilir dengelemek onemli +gormeden)herkese bol eksiler diliyorummm
88-71.6 insallaaaaaah 60larida gormek dilegiyle
Bence sinava giriceksin evden cikarken mutlaka yanina al yolda ye sonra havalmninda kahve al guzel bide benden sana sinav oncesi cikolata armagan olsunhava çok sıcak kuzum yanıma alsam kokar yiyemem
Nerden nereyeo eski parte imkansiz nedir diyince kg vermek diyebilcek umutsuz parte basarmis.
Bence kg verip azimlenmek cok buyuk basari insanin kendini yenmesieski fotoma baktigimda kendinden mutlu olmayan parte simdi daha umutlu kilo vermenin tadina varmis bir parte
Evet cok farkli bir duygu beni ancak cok kg almis ve basarmis kisiler anlar o kotu hislerii hatirlamak istemiyorum aslaaaa.
başlamak bitirmenin yarısıdır önemli olan gercekten ne istediğini bilmek bence ve sende biliyomuşsun
mutlu olmak kolay değil ama bak şimdi nasıl mutlusun verdiğin kilolar sayesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?