- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.561
aynen öyle bi dank ettiği nokta oluyo ordan sonra zaten hırs geliyo diyosun ki kendime bunu yapmamalıyımEvet cok farkli bir duygu beni ancak cok kg almis ve basarmis kisiler anlar o kotu hislerii hatirlamak istemiyorum aslaaaa.
Ilk arkadaan fotomu cektirdm esime before after icin cekti dedmki bu ne ya askili var ustumde etlerim ski oldugu halde katkat duruyodu sanki arkadan sok olmstminsan kendini cok farkedemiyo sanirim.
Buki_89 Tebrikler kuzu, 1i geçmiş bir haftada
Yuzlesmegunu Ciddili yaptın yani 3e yakın kilo 1 haftada vay be tebrik ediyorum
inadım inat demiştimlakflafklak evet yaptım ve yapmaya da devam edeceğim cünkü her gün sinirlenip öfkelenecek bir şey buluyorum ve motivasyon pik atıyor seni de tebrik ederim valla baya iyi vermişsin
akşam yemeği nerde 12 kiraz 1 meyveye denk bilgin olsun / 3 parmak kalınlığında karpuzda 1 meyveye denk akşam olmamışDünkü menüm;
Sabah
2 tane az tereyağında yumurta
1 dilimden az ekmek
Öğlen
Yarım kase mercimek çorbası
1 tabak taze fasulye
3 yk kadar yoğurt
Ara
1 kase dolu kiraz
Akşam 6 gibi
1 büyük fincan şekersiz türk kahvesi
1 dilim karpuz
3 litre su, kiraz saplarını kaynatıp onu içtim 1 kupada
tereyağı dökmeyecem ekmekleri yemeyecem yanına salata ve soda isticim yada elma dilim patates yerimOhoo şimdi belli oldu sebebi1 mi 1,5 mu söyle bakayım
TEREYAĞI da döktürecek misin üzerine
Hadi bakalım
tost domates salatalık semiz yer çıkarım uçakta kahve servisi var zaten orda içerim çok su içmemem gerekli wcye çıkamam sürekli ....vay vayyy vayyyy çikolata hakkımı kesinlikle kullanırım .. hava da çok sıcakmış nasıl olcak bilmiyorumBence sinava giriceksin evden cikarken mutlaka yanina al yolda ye sonra havalmninda kahve al guzel bide benden sana sinav oncesi cikolata armagan olsun
akşam yemeği nerde 12 kiraz 1 meyveye denk bilgin olsun / 3 parmak kalınlığında karpuzda 1 meyveye denk akşam olmamış
tereyağı dökmeyecem ekmekleri yemeyecem yanına salata ve soda isticim yada elma dilim patates yerim
tost domates salatalık semiz yer çıkarım uçakta kahve servisi var zaten orda içerim çok su içmemem gerekli wcye çıkamam sürekli ....vay vayyy vayyyy çikolata hakkımı kesinlikle kullanırım .. hava da çok sıcakmış nasıl olcak bilmiyorum
Sagol cnmmcim darisi basina zaten guzel noktadasin cok sukur@ParteMoralll
İnsan nasıl gururlanıp duygulanıyordur geçmişe dönüp bakınca
Ben de kaydedeyim bari o ilk mesajımı bulup
Çünkü yavaş yavaş üste binince kilolar insan fark etmiyor ama sonunda bir gün aynaya dönüp bakınca oluyor işte
Şurada 6 kilo verdim benim bile özgüvenim toparladı sen fıstık gibi gencecik anne olmuşsun kaptanım normaldir
sanada ders olsn hamileyken dikkat etaynen öyle bi dank ettiği nokta oluyo ordan sonra zaten hırs geliyo diyosun ki kendime bunu yapmamalıyım
bide aklına öylee bi yerleşiyo ki o fotograf her yemek gördüğünde o da aklına geliyo
akşam yemeği nerde 12 kiraz 1 meyveye denk bilgin olsun / 3 parmak kalınlığında karpuzda 1 meyveye denk akşam olmamış
tereyağı dökmeyecem ekmekleri yemeyecem yanına salata ve soda isticim yada elma dilim patates yerim
tost domates salatalık semiz yer çıkarım uçakta kahve servisi var zaten orda içerim çok su içmemem gerekli wcye çıkamam sürekli ....vay vayyy vayyyy çikolata hakkımı kesinlikle kullanırım .. hava da çok sıcakmış nasıl olcak bilmiyorum
Velvette kuzum uçak online check in yaptım ama bilet dökümü alamadım mobil bilette alamadım değişmiş site sen biliyor musun yada bilen biri var mı
iyim canim sen napiosun? tartildinmi buarada kac kilosun?çok şükür son sayfaya geldim nasılsınız kızlar
Sagol cnmmcim darisi basina zaten guzel noktadasin cok sukurbu mesaj grubu birinci yaptigimda benden istenmisti oyuzden paylastimmm
sanada ders olsn hamileyken dikkat et
listeni biraz toparla kuzum temmuz geldi çattıakşam yemedim eksi çıkayım diye
karpuz da yoktu o kadar kalın değil
hadi bakalim sinavda gececek yarin, artik harika basarilarla dönersin sende listeyesabah diyetisyene gittim 71,10 eçen hafta bu hafta 71 olmuşum .. tüm kçamakları yazdım tekiladan taklılara varana kadar tatlıları yazdım .. neyse -100 gramtebrik ediyorum kendimi
birde spor için hafta da 4 gün 45 dakika geçmicek şekilde yapacam öyle söyledi .. fazladan bir şey yemek yok eksiltmek yok menüyü öğle protein akşam sebze 4yk yoğurt yemeye devam
Ye tabi ac olma cikolatada guzel gelir sana odulakşam yemeği nerde 12 kiraz 1 meyveye denk bilgin olsun / 3 parmak kalınlığında karpuzda 1 meyveye denk akşam olmamış
mezun olmana gerek yok bigun birinci olursan yazarsin insallah yaparsin sen biliyorm.Tesekkurler kaptanim, basari oykuleriniz kismi degil mi bi gun mezun olup da oralara yazmayi biz de goruruz umarim
Ye tabi ac olma cikolatada guzel gelir sana odul
mezun olmana gerek yok bigun birinci olursan yazarsin insallah yaparsin sen biliyorm.
Bugun cok veren yoksa bence yuzlesmegunune nasip olucaktir
bugünden rahatladım biliyormusun wcye yarından sonra çıkarım muhtemelen ... çok aç olursam atarım muhtemelen çokta lezziz oluyor o pidelerBir iki tane de at ekmek ne olacaksinavin bitmis olacak oh mis
Pegasus mu o hangisi
bugünden rahatladım biliyormusun wcye yarından sonra çıkarım muhtemelen ... çok aç olursam atarım muhtemelen çokta lezziz oluyor o pideler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?