Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@ParteMoralll
İnsan nasıl gururlanıp duygulanıyordur geçmişe dönüp bakınca
Ben de kaydedeyim bari o ilk mesajımı bulup
Çünkü yavaş yavaş üste binince kilolar insan fark etmiyor ama sonunda bir gün aynaya dönüp bakınca oluyor işte
Şurada 6 kilo verdim benim bile özgüvenim toparladı sen fıstık gibi gencecik anne olmuşsun kaptanım normaldir

aynen öyle bi dank ettiği nokta oluyo ordan sonra zaten hırs geliyo diyosun ki kendime bunu yapmamalıyım
bide aklına öylee bi yerleşiyo ki o fotograf her yemek gördüğünde o da aklına geliyo

Buki_89 Tebrikler kuzu, 1i geçmiş bir haftada

Yuzlesmegunu Ciddili yaptın yani 3e yakın kilo 1 haftada vay be tebrik ediyorum

inadım inat demiştim lakflafklak evet yaptım ve yapmaya da devam edeceğim cünkü her gün sinirlenip öfkelenecek bir şey buluyorum ve motivasyon pik atıyor seni de tebrik ederim valla baya iyi vermişsin

inadım inat demiştim lakflafklak evet yaptım ve yapmaya da devam edeceğim cünkü her gün sinirlenip öfkelenecek bir şey buluyorum ve motivasyon pik atıyor seni de tebrik ederim valla baya iyi vermişsin

9lu rakamlar bitiyor bile 8lere geçiyorsun haftaya

Ben de Jillian yaptıktan sonra çıkıp yürüyeyim bari insanlar 3 kilo veriyor ben 2yi bulamadım bak gaza getirdin beni de

akşam yemeği nerde 12 kiraz 1 meyveye denk bilgin olsun / 3 parmak kalınlığında karpuzda 1 meyveye denk akşam olmamış

Ohoo şimdi belli oldu sebebi 1 mi 1,5 mu söyle bakayım

TEREYAĞI da döktürecek misin üzerine

Hadi bakalım

tereyağı dökmeyecem ekmekleri yemeyecem yanına salata ve soda isticim yada elma dilim patates yerim

Bence sinava giriceksin evden cikarken mutlaka yanina al yolda ye sonra havalmninda kahve al guzel bide benden sana sinav oncesi cikolata armagan olsun
tost domates salatalık semiz yer çıkarım uçakta kahve servisi var zaten orda içerim çok su içmemem gerekli wcye çıkamam sürekli ....vay vayyy vayyyy çikolata hakkımı kesinlikle kullanırım .. hava da çok sıcakmış nasıl olcak bilmiyorum

akşam yemedim eksi çıkayım diye
karpuz da yoktu o kadar kalın değil

Sagol cnmmcim darisi basina zaten guzel noktadasin cok sukur bu mesaj grubu birinci yaptigimda benden istenmisti oyuzden paylastimmm
aynen öyle bi dank ettiği nokta oluyo ordan sonra zaten hırs geliyo diyosun ki kendime bunu yapmamalıyım
bide aklına öylee bi yerleşiyo ki o fotograf her yemek gördüğünde o da aklına geliyo
sanada ders olsn hamileyken dikkat et

Bir iki tane de at ekmek ne olacak sinavin bitmis olacak oh mis

Velvette kuzum uçak online check in yaptım ama bilet dökümü alamadım mobil bilette alamadım değişmiş site sen biliyor musun yada bilen biri var mı

Pegasus mu o hangisi

sabah diyetisyene gittim 71,10 eçen hafta bu hafta 71 olmuşum .. tüm kçamakları yazdım tekiladan taklılara varana kadar tatlıları yazdım .. neyse -100 gram tebrik ediyorum kendimi
birde spor için hafta da 4 gün 45 dakika geçmicek şekilde yapacam öyle söyledi .. fazladan bir şey yemek yok eksiltmek yok menüyü öğle protein akşam sebze 4yk yoğurt yemeye devam

hadi bakalim sinavda gececek yarin, artik harika basarilarla dönersin sende listeye

Ye tabi ac olma cikolatada guzel gelir sana odul
Tesekkurler kaptanim, basari oykuleriniz kismi degil mi bi gun mezun olup da oralara yazmayi biz de goruruz umarim
mezun olmana gerek yok bigun birinci olursan yazarsin insallah yaparsin sen biliyorm.
Bugun cok veren yoksa bence yuzlesmegunune nasip olucaktir

Ye tabi ac olma cikolatada guzel gelir sana odul
mezun olmana gerek yok bigun birinci olursan yazarsin insallah yaparsin sen biliyorm.
Bugun cok veren yoksa bence yuzlesmegunune nasip olucaktir

Ay bence de 3 kilodan fazla veren olmus mudur acaba, bizim takimi temsil eden birinin yazmasi super olur

bugünden rahatladım biliyormusun wcye yarından sonra çıkarım muhtemelen ... çok aç olursam atarım muhtemelen çokta lezziz oluyor o pideler

Bence ben de cikicam bugun yedikten sonra o kadar seyi Bir oh cekeriz artik, sonra da guzel menuler yapicam kendime ac kalmayacagim bu wc sikinti bitecek umuyorum

Kuzu yapabildin mi online check in yapabildinse gidip uyuklayacagim biraz sabah 7de uyuyabildim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…