Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ye tabi ac olma cikolatada guzel gelir sana odul
mezun olmana gerek yok bigun birinci olursan yazarsin insallah yaparsin sen biliyorm.
Bugun cok veren yoksa bence yuzlesmegunune nasip olucaktir
sınav sonrası menü bunlar okulun etrafında birşey yok yemek için kantinde de tost yemek istemiyorum beyaz ekmek var çünkü

yaptım da bileti kağıda dökemiyorum artık hava alanından alırım olmadı iyi uykular kuzum

Check in sonrasındaki hatayı görmediğim için bilemiyorum ama internet explorerdan dene bir de
Bazı pdf dosyalarını indirirken diğer tarayıcılarda böyle bir sıkıntı çıkıyor pegasusta olmuştu yani

Bir de oraya gidip check in yaptım desen orada da çıkartabilirsin en kötü ben bir kere ucu ucuna yetişip öyle yaptımdı

9lu rakamlar bitiyor bile 8lere geçiyorsun haftaya

Ben de Jillian yaptıktan sonra çıkıp yürüyeyim bari insanlar 3 kilo veriyor ben 2yi bulamadım bak gaza getirdin beni de

valla harikasın sen de bir haftada ikiye yakın vermişsin o da baya bir şey. ben sinirimden verdim. ama şimdi daha da cok sinirlendim bir şeye , sinirden kuduruyorum hatta yerimde duramıyorum su an da aksama atıcam enerjimi

senin de bir şeyin kalmamış. haftaya yine ortalığı yakıyoruz ona göre haftaya belki beni geçersin. ben iki kilo vericem diyorum , bilemiyorum ama tabi sen hızıma yetişir misin

buzlu kahve ne ki hic icmedimmm nasil oluyo bende yapaymm

bende dicektim eczacı arkadaşım var sorayım dıye ama gordum ki sormussunnn insallah bi zararı olmaz ben cok korkuyorum o ilaclardan

yaaaa
Nescafeyi accik sicak suda çözdürüp istedigin kadar soğuk süt koy üstünü soguk suyla tamamla icine buzları at ben bayılıyorum valla sicak kahve icemiyom yaz gününe annemlerdeyken dedim ben buzlu icicem kahvemi herkes dediki o ne ben icmem iyi dedim ben kendime yapiyom bi yaptim herkes tadina bakip aynisindan yapti sicak kahve de neymis diyerektenahahajajvaga

yaa buz kabımz yok bizim buz kabı alayım bende yapaym sıcakta gitmiyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…