- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.581
Bence sans var bu hafta insallahAy bence de 3 kilodan fazla veren olmus mudur acaba, bizim takimi temsil eden birinin yazmasi super olur
anadolujetBir iki tane de at ekmek ne olacaksinavin bitmis olacak oh mis
Pegasus mu o hangisi
71 kiloyum kuzum kendi tartımda tartılmadım... yarın sabah tartılacam yola çıkmadan yazarımiyim canim sen napiosun? tartildinmi buarada kac kilosun?
Puncihhh gaza geldinmi sana yuklendik
sınav sonrası menü bunlar okulun etrafında birşey yok yemek için kantinde de tost yemek istemiyorum beyaz ekmek var çünküYe tabi ac olma cikolatada guzel gelir sana odul
mezun olmana gerek yok bigun birinci olursan yazarsin insallah yaparsin sen biliyorm.
Bugun cok veren yoksa bence yuzlesmegunune nasip olucaktir
Istedigim de buuuevet gaza geldim 58 olcam haftaya bakınız not alınız bunu
yaptım da bileti kağıda dökemiyorum artık hava alanından alırım olmadı iyi uykular kuzumBence ben de cikicam bugun yedikten sonra o kadar seyiBir oh cekeriz artik, sonra da guzel menuler yapicam kendime ac kalmayacagim bu wc sikinti bitecek umuyorum
Kuzu yapabildin mi online check in yapabildinse gidip uyuklayacagim biraz sabah 7de uyuyabildim de
sinava ac girmede cnm sinav cunku cok takma yemek olayinisınav sonrası menü bunlar okulun etrafında birşey yok yemek için kantinde de tost yemek istemiyorum beyaz ekmek var çünkü
anadolujet
Istedigim de buuu
55.6tartıldm ama önce sen söyle
verirsin tabi ki niye vermiyesindünden bugüne 500 gram verdimhaftayada 1 kg verebilirimm bnceeee
9lu rakamlar bitiyor bile 8lere geçiyorsun haftaya
Ben de Jillian yaptıktan sonra çıkıp yürüyeyim bari insanlar 3 kilo veriyor ben 2yi bulamadım bak gaza getirdin beni de
Annem simit almis ay nasil koktu ya
Nescafeyi accik sicak suda çözdürüp istedigin kadar soğuk süt koy üstünü soguk suyla tamamla icine buzları at ben bayılıyorum valla sicak kahve icemiyom yaz gününebuzlu kahve ne ki hic icmedimmm nasil oluyo bende yapaymm
bende dicektim eczacı arkadaşım var sorayım dıye ama gordum ki sormussunnn insallah bi zararı olmaz ben cok korkuyorum o ilaclardan
yaaaa
Nescafeyi accik sicak suda çözdürüp istedigin kadar soğuk süt koy üstünü soguk suyla tamamla icine buzları at ben bayılıyorum valla sicak kahve icemiyom yaz gününeannemlerdeyken dedim ben buzlu icicem kahvemi herkes dediki o ne ben icmem iyi dedim ben kendime yapiyom bi yaptim herkes tadina bakip aynisindan yapti sicak kahve de neymis diyerekten ahahajajvaga
bulurum yicek birşey aç girmem ayran badem ceviz bana yeter diye düşünüyorumsinava ac girmede cnm sinav cunku cok takma yemek olayini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?