Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

buzlukta süt kokmuyor mu peki süt kokuyu çeker ya birde

ya kızlar bişi sorcam merakımdan.

şimdi takımın birisi koymuş cuma yarısmasına soncularını da. şöyle bir şey var

ayulduzz(71,8/68,2/3,6/%5,01) mezun olan uye geri döndü baş.tar 15/06/17 baş. kil:73 hedef:60

şimdi bu arkadaş 3,6 kilo vermiş ya. geri döndü falan filan demişler nasıl oluyor bu bireyselde birinci olabilir mi ? yani kilosu bölünüyor mu nasıl oluyor bireysellik

benim bireyselde birinci olasım var cünkü bir hafta

Bugun cok sicak olcakmis diyolardi esmde demisti sabah haberde de duydum ay bayilcam yaa burada sicak disari cikcaktk anmemde kardesmde aksama dogru diyo herkes korku icinde hahaahah
Valla çok sıcak hava ben dışarı çıkmak zorundaydım öldüm resmen gerçi hala ölüyorum Yoldayım şimdi 11 km oldu sabah yürüyüşümle birlikte bugünkü mesafem

55.6 dünkü yediklerime gore 300 gr almam cok gizil bugun diyet time iyi belle 55.6 yı diger cuma gorüşeciiihhh
bende55.3 hedefleri alıcam birazdan görüşelim

vericem efendim peki keptin kaç kilo kaptinn
55.3 bende de durum pek parlak değil yani

aynen canım malesef olabiliyo birinci sen eğer başka kimse yoksa 3. oluyosn inşallahta yoktur

ben de ne zamandır yemiyorum.. çayla ne güzel olur peynir domates falan . ama o susamlar adamı öldürür -__-
Bende ucunsan azcik kopardm annem yyeeeeee bak dedigi icn kopardm geri biraktm kucucuk yemezsem memmmeeem siseee
vericem efendim peki keptin kaç kilo kaptinn
60 ahahhqqhqhqh ay 60 dan sogudum ogunleri gorursem direk 59.9 olsam.ahahahahqh
Valla çok sıcak hava ben dışarı çıkmak zorundaydım öldüm resmen gerçi hala ölüyorum Yoldayım şimdi 11 km oldu sabah yürüyüşümle birlikte bugünkü mesafem
iyi bayilmamisn biz buharlasmak uzereyiz

Bende ucunsan azcik kopardm annem yyeeeeee bak dedigi icn kopardm geri biraktm kucucuk yemezsem memmmeeem siseee

60 ahahhqqhqhqh ay 60 dan sogudum ogunleri gorursem direk 59.9 olsam.ahahahahqh
iyi bayilmamisn biz buharlasmak uzereyiz
yakında 60ıda görcez keptinde yani bide pancarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…