- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.601
buzlukta süt kokmuyor mu peki süt kokuyu çeker ya birdeNescafeyi accik sicak suda çözdürüp istedigin kadar soğuk süt koy üstünü soguk suyla tamamla icine buzları at ben bayılıyorum valla sicak kahve icemiyom yaz gününeannemlerdeyken dedim ben buzlu icicem kahvemi herkes dediki o ne ben icmem iyi dedim ben kendime yapiyom bi yaptim herkes tadina bakip aynisindan yapti sicak kahve de neymis diyerekten ahahajajvaga
Valla çok sıcak hava ben dışarı çıkmak zorundaydım öldüm resmen gerçi hala ölüyorum Yoldayım şimdiBugun cok sicak olcakmis diyolardi esmde demisti sabah haberde de duydum ay bayilcam yaa burada sicak disari cikcaktk anmemde kardesmde aksama dogru diyo herkes korku icinde hahaahah
biri vermiş yüzdesi 6 lardaydıAy bence de 3 kilodan fazla veren olmus mudur acaba, bizim takimi temsil eden birinin yazmasi super olur
bende55.355.6dünkü yediklerime gore 300 gr almam cok gizil bugun diyet time iyi belle 55.6 yı diger cuma gorüşeciiihhh
55.3
aynen canım malesef olabiliyo birinci sen eğer başka kimse yoksa 3. oluyosn inşallahta yokturya kızlar bişi sorcam merakımdan.
şimdi takımın birisi koymuş cuma yarısmasına soncularını da. şöyle bir şey var
ayulduzz(71,8/68,2/3,6/%5,01) mezun olan uye geri döndü baş.tar 15/06/17 baş. kil:73 hedef:60
şimdi bu arkadaş 3,6 kilo vermiş ya. geri döndü falan filan demişler nasıl oluyor bu bireyselde birinci olabilir mi ? yani kilosu bölünüyor mu nasıl oluyor bireysellik
benim bireyselde birinci olasım var cünkü bir hafta
bende55.3hedefleri alıcam birazdan görüşelim
55.3bende de durum pek parlak değil yani
aynen canım malesef olabiliyo birinci sen eğer başka kimse yoksa 3. oluyosn inşallahta yoktur
ama ben listede değilim ve diyet yapmıyorumyaniiiiiiiiii
inşallah canım bir dönsem çok şey olcakhadi bakalim sinavda gececek yarin, artik harika basarilarla dönersin sende listeye
inşallah canım bir dönsem çok şey olcakhadi bakalim sinavda gececek yarin, artik harika basarilarla dönersin sende listeye
Bende ucunsan azcik kopardm annem yyeeeeee bak dedigi icn kopardm geri biraktm kucucukben de ne zamandır yemiyorum.. çayla ne güzel olur peynir domates falan . ama o susamlar adamı öldürür -__-
60
iyi bayilmamisn biz buharlasmak uzereyizValla çok sıcak hava ben dışarı çıkmak zorundaydım öldüm resmen gerçi hala ölüyorum Yoldayım şimdi11 km oldu sabah yürüyüşümle birlikte bugünkü mesafem
yemedin dimi o simittenAnnem simit almis ay nasil koktu ya
Ucundan kopardim minnacikyemedin dimi o simitten
minnacıktan birşey hepsini gömmedeUcundan kopardim minnacik
az kaldi haftaya dönersin kesininşallah canım bir dönsem çok şey olcak
sen şimdi kaç oldun kuzum her hafta 1 kiloya hedef var listemde umarım ayda 4 kiloya bay bay derimaz kaldi haftaya dönersin kesin
insallah canim ya negüzel olur vallah... ben suan tam 70,0 bi 100 gram daha vereymisim iyimissen şimdi kaç oldun kuzum her hafta 1 kiloya hedef var listemde umarım ayda 4 kiloya bay bay derim
yok 70Bende ucunsan azcik kopardm annem yyeeeeee bak dedigi icn kopardm geri biraktm kucucukyemezsem memmmeeem siseee
60ahahhqqhqhqh ay 60 dan sogudum ogunleri gorursem direk 59.9 olsam.ahahahahqh
iyi bayilmamisn biz buharlasmak uzereyiz
ama ben listede değilim ve diyet yapmıyorum
ama başladım mecbur9. takım yardırmış resmen gitti derece
yakında 60ıda görcezBende ucunsan azcik kopardm annem yyeeeeee bak dedigi icn kopardm geri biraktm kucucukyemezsem memmmeeem siseee
60ahahhqqhqhqh ay 60 dan sogudum ogunleri gorursem direk 59.9 olsam.ahahahahqh
iyi bayilmamisn biz buharlasmak uzereyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?