- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.701
kesinlikleeee***haftalık hedefler***(30.06-07.07)
poncikbirgelincik :59,6=>
senad :60.7=>60.1
Buki_89 :70,0=>69,2
@justholdmetight ht:73,2=>
Yuzlesmegunu :90.2=> 88
sarraf :=>
@ParteMoralll l:=>66.5
SchonerDuft :=>72,00 :=> 68
@keptinn:55.3=>54
SekerPancarii :55.6=>54
Artık realist takılacağım sonra hedefin altında eziliyorum ayıp oluyor
Lililili***14. TAKİM 498. ETAP***
SekerPancari71 (52.4/ / /%)kendi istedigiyle listeden ayrildi
30 Aralık 2016
SekerPancarii bebeğiiiim ayrılma tarihin bu tam 6 ay olmuş
Hee bu***14. TAKİM 498. ETAP***
SekerPancari71 (52.4/ / /%)kendi istedigiyle listeden ayrildi
30 Aralık 2016
SekerPancarii bebeğiiiim ayrılma tarihin bu tam 6 ay olmuş
Bende dedim noluyorrkendime çok güldüm o tarih ne öyle diyordumdüzelteyeyim ben onu
Bu sefer tutturacağım vallahi bak keptinnkesinlikleeeezaten bu haftalık hedeff önümüzdeki cumaya için
heee yiyin yiyin tereyag, soonrada ben sistim ben veremiom.... davul gibi sisersiniz hemideeee
muhtemelenLilililiben gelene kadar mezun olursun
58 dediğin 58.9 muydu***haftalık hedefler***(30.06-07.07)
poncikbirgelincik :59,6=>58,9 en kötüüüüüüüü
senad :60.7=>
Buki_89 :70,0=>69,2
@justholdmetight ht:73,2=>
Yuzlesmegunu :90.2=>
sarraf :=>
@ParteMoralll l:=>66.5
SchonerDuft :=>72,00 :=> 70
@keptinn:55.3=>54
SekerPancarii :55.6=>54
hadi bakalım elden eleee
tm o zaman ekliyorum listeye senide eminsin dimiHee bu
2) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren.6 ay süre yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.
Önemli: Yarışmanın genel rutini dışında, ayda bir hazırlanan "Bugüne kadar, kim kaç kilo verdi?" isimli listede üyeler her zaman yarışmaya ilk kez giriş yaptıkları kiloyla yer alırlar.
yok izin fln senin daha yeni başladı spor yapıcaksın evde sağlıklı besleniceksin ve okullar acıldıgında incecik olarak gidiceksin o okulaBu sefer tutturacağım vallahi bak keptinnbunu da tutturamazsam zaten siz beni izine falan ayırın
muhtemelen
58 dediğin 58.9 muydu
tm o zaman ekliyorum listeye senide eminsin dimi
yok izin fln senin daha yeni başladı spor yapıcaksın evde sağlıklı besleniceksin ve okullar acıldıgında incecik olarak gidiceksin o okula
en kötü men kötü yok hedefini iyi tut bakim o ne öyle gram gram gide gide biseyin olacagi yoken kötü bu yazdım yanına
ya ben 60a 6+0tan sonra 58e düşmek istiyorum çok kaçamak yapıyorum eşim cips delisi hergün evde cips oluyor o bile beni olumsuz etkiliyor bir lokma aldım dün mesela bunlar olmazsa kendim ile kalsam çok güzel kilo verecemzaten senin menün bir kilo verme odakli bu cok iyi bi rakam hizli hizli gider bi basladinmi, zaten abartmayada gerek yok vermen gereken cok bi kilo degil 6 kilo bisey 8 haftada bile versen harika
Ben ekledim kendimimuhtemelen
58 dediğin 58.9 muydu
tm o zaman ekliyorum listeye senide eminsin dimi
yok izin fln senin daha yeni başladı spor yapıcaksın evde sağlıklı besleniceksin ve okullar acıldıgında incecik olarak gidiceksin o okula
bende tam bunu ayarlamaya calışıyodum*14. TAKİM 524. ETAP***
poncikbirgelincik(59,6/59,6//%)sabit
senad(61/60.7/0.3/%0.49)
Buki_89(71,3/70,0/1,3/1,82%)
justholdmetight (74,8/73,2/1,6/%2,14)
Yuzlesmegunu(93/90.2/2.8/%3.01)
Sekerpancarii(55.8/55.6/0.2/0.36%) yeni üye başlangıç kilo 55.8 hedef kilo 50 // 498. Etapta kendi isteğiyle ayrilan üye geri döndü// sekerpancari71 adli uye nick degistirdi.
14. Takım Ortalama:%1,492
kaptinn toplam yuzdeyi elledim onu sen seyedersin
denetim kendini aştı aç yaşamaya karar verdiBende dedim noluyorr
Yok kiz 52 ye inerim sonra sürüne sürüne veririm bence son 2 iki kiloyuLilililiben gelene kadar mezun olursun
evet o cok zor bendede ilk baslarda o sorun vardi ama sonradan esime dedim egerki bende yersem Uyar beni bikmadan usanmadan sürekli Uyar diye diye sonunda alistim artik o yiyo ben yemiorum cccoook asiri canim cekerse onu ögün yerine yiyiorum... ilk baslarda ama sürekli diyetimi bozmama yol acan seylerdi bunlar... kilo verdikce kendiliginden birakacaksin sende inan bakya ben 60a 6+0tan sonra 58e düşmek istiyorum çok kaçamak yapıyorum eşim cips delisi hergün evde cips oluyor o bile beni olumsuz etkiliyor bir lokma aldım dün mesela bunlar olmazsa kendim ile kalsam çok güzel kilo verecem
Yuzdenin yukselmesi lazim niye düşüyo ki eksideyimbende tam bunu ayarlamaya calışıyodumyüzde düştü haftaya güzel bi performans bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?