Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14. TAKİM 498. ETAP***

SekerPancari71 (52.4/ / /%)kendi istedigiyle listeden ayrildi
30 Aralık 2016

SekerPancarii bebeğiiiim ayrılma tarihin bu tam 6 ay olmuş
Hee bu
2) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren.6 ay süre yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.
Önemli: Yarışmanın genel rutini dışında, ayda bir hazırlanan "Bugüne kadar, kim kaç kilo verdi?" isimli listede üyeler her zaman yarışmaya ilk kez giriş yaptıkları kiloyla yer alırlar.

Lililili ben gelene kadar mezun olursun
muhtemelen

58 dediğin 58.9 muydu
tm o zaman ekliyorum listeye senide eminsin dimi

Bu sefer tutturacağım vallahi bak keptinn bunu da tutturamazsam zaten siz beni izine falan ayırın
yok izin fln senin daha yeni başladı spor yapıcaksın evde sağlıklı besleniceksin ve okullar acıldıgında incecik olarak gidiceksin o okula

*14. TAKİM 524. ETAP***

poncikbirgelincik(59,6/59,6//%)sabit
senad(61/60.7/0.3/%0.49)
Buki_89(71,3/70,0/1,3/1,82%)
justholdmetight (74,8/73,2/1,6/%2,14)
Yuzlesmegunu(93/90.2/2.8/%3.01)
Sekerpancarii(55.8/55.6/0.2/0.36%) yeni üye başlangıç kilo 55.8 hedef kilo 50 // 498. Etapta kendi isteğiyle ayrilan üye geri döndü// sekerpancari71 adli uye nick degistirdi.
14. Takım Ortalama:%1,492

kaptinn toplam yuzdeyi elledim onu sen seyedersin

zaten senin menün bir kilo verme odakli bu cok iyi bi rakam hizli hizli gider bi basladinmi, zaten abartmayada gerek yok vermen gereken cok bi kilo degil 6 kilo bisey 8 haftada bile versen harika
ya ben 60a 6+0tan sonra 58e düşmek istiyorum çok kaçamak yapıyorum eşim cips delisi hergün evde cips oluyor o bile beni olumsuz etkiliyor bir lokma aldım dün mesela bunlar olmazsa kendim ile kalsam çok güzel kilo verecem

Ben ekledim kendimi

bende tam bunu ayarlamaya calışıyodum yüzde düştü haftaya güzel bi performans bekliyorummm

evet o cok zor bendede ilk baslarda o sorun vardi ama sonradan esime dedim egerki bende yersem Uyar beni bikmadan usanmadan sürekli Uyar diye diye sonunda alistim artik o yiyo ben yemiorum cccoook asiri canim cekerse onu ögün yerine yiyiorum... ilk baslarda ama sürekli diyetimi bozmama yol acan seylerdi bunlar... kilo verdikce kendiliginden birakacaksin sende inan bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…