Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende soğuk sütle yapıyorum kahveyi normal yapıyorum çok kahve az sıcak su soğumasını da beliyorum bazen içine süt ekliyorum sonra bir top vanilyalı dondurma atıyorum frape gibi birşey oluyor

Kaptanimiz olaydi o ilgelenirdi kaptinn

Ben varim burda kimlerin girmesine ikimiz kararlastiriyoruz
senden iyi adaymi olar
siz şimdi benden ne istiyonuz onu anlamadım

Sütü köpürtmeye üsenmiyon ama is bogaz olunca üşengeçlik gidiyo al didim eminim bah haftaya en az 1 bucuk kilo veririm al beni all beni alll
ama güzel oluyo göpürcük göpürcük listeyi paylaştım bebeğiimm haftaya alalım mı seni sen bu hafta gireym diyosun galiba
düzeltme oluyo mu ki zaten geçen haftaki kilonda yok

Hc bsy listeye yaziver sana zahmet sekerpncarida ekle iste tokati ozelden aticam ben sana

Listeyi geri duzenlersin sen al beni listeye gecen hafta 55.8dim onu baz alirsin haftaya girersem 54 olurum ben ne anladim bu isten

Hc bsy listeye yaziver sana zahmet sekerpncarida ekle iste tokati ozelden aticam ben sana

Listeyi geri duzenlersin sen al beni listeye gecen hafta 55.8dim onu baz alirsin haftaya girersem 54 olurum ben ne anladim bu isten
o zaman sonraki hafta da mezun olursun o ne öyle dur bakim şşimdi yeni üye girişi mi olcak yoksa cıktıgın etabı bulup yazmam gerekli mi bi el atıver bana açıkla

65 ama ben yemekyen kısamıyorum yapacağım spor haftada 4gün 45dk yı geçmeyecek bunu konuştuk bugün zorlama dedi kendini
zaten senin menün bir kilo verme odakli bu cok iyi bi rakam hizli hizli gider bi basladinmi, zaten abartmayada gerek yok vermen gereken cok bi kilo degil 6 kilo bisey 8 haftada bile versen harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…