- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.681
Yedimmm 11 kiraz 3 erik yarim siftali sistimm bileİmmm yazin en guzel sey buz gibi meyve
bende soğuk sütle yapıyorum kahveyi normal yapıyorum çok kahve az sıcak su soğumasını da beliyorum bazen içine süt ekliyorum sonra bir top vanilyalı dondurma atıyorum frape gibi birşey oluyorHee kiz insanin cani soguk icecek istiyo cok iyi geliyo valla buz gibiaha yapacam birazdan kendime
Yok kuzum kokmuyo valla koksa alirdim kokuyu sanki ama boyle kesik gibi olmus hoslanmadim bida sütü dondurmucam normal buz iyidirzaten icine soguk sut koyunca yetiyi
siz şimdi benden ne istiyonuz onu anlamadımBen varim burdakimlerin girmesine ikimiz kararlastiriyoruz
senden iyi adaymi olar
ama güzel oluyo göpürcük göpürcükSütü köpürtmeye üsenmiyon amais bogaz olunca üşengeçlik gidiyo al didim eminim bah haftaya en az 1 bucuk kilo veririm al beni all beni alll
65 ama ben yemekyen kısamıyorum yapacağım spor haftada 4gün 45dk yı geçmeyecek bunu konuştuk bugün zorlama dedi kendiniorasi belli olmaz canim belki sen daha hizli verirsin kontrol altinda:) senin hedef kacti 60 mi?
Hc bsy listeye yaziver sana zahmetsiz şimdi benden ne istiyonuz onu anlamadım
ama güzel oluyo göpürcük göpürcüklisteyi paylaştım bebeğiimm haftaya alalım mı seni sen bu hafta gireym diyosun galiba
düzeltme oluyo mu ki zaten geçen haftaki kilonda yok
Listeyi geri duzenlersin sen al beni listeye gecen hafta 55.8dim onu baz alirsin haftaya girersem 54 olurum ben ne anladim bu istensiz şimdi benden ne istiyonuz onu anlamadım
ama güzel oluyo göpürcük göpürcüklisteyi paylaştım bebeğiimm haftaya alalım mı seni sen bu hafta gireym diyosun galiba
düzeltme oluyo mu ki zaten geçen haftaki kilonda yok
Hc bsy listeye yaziver sana zahmetsekerpncarida ekle iste tokati ozelden aticam ben sana
o zaman sonraki hafta da mezun olursunListeyi geri duzenlersin sen al beni listeye gecen hafta 55.8dim onu baz alirsin haftaya girersem 54 olurum ben ne anladim bu isten
Afiyet olaYedimmm 11 kiraz 3 erik yarim siftali sistimm bilepeh guxeller
Temem ver buz gibi dişimi gıra gıra yiyemhee eylemi halbikim coh faydali nidin oyle oldu kine
Dur ben araştırıp geliyom
o zaman sonraki hafta da mezun olursuno ne öyle dur bakim şşimdi yeni üye girişi mi olcak yoksa cıktıgın etabı bulup yazmam gerekli mi bi el atıver bana açıkla
Haftalik***haftalık hedefler***(30.06-07.07)
poncikbirgelincik :59,6=>
senad :60.7=>
Buki_89 :70,0=>69,2
@justholdmetight ht:73,2=>
Yuzlesmegunu :90.2=>
sarraf :=>
@ParteMoralll l:=>66.5
SchonerDuft :=>72,00 :=> 68
@keptinn:55.3=>54
SekerPancarii :55.6=>54
hadi bakalım elden eleee
heee yiyin yiyin tereyag, soonrada ben sistim ben veremiom.... davul gibi sisersiniz hemideeeevağ bizim buzluktaverem mi ama sus duymasınlar ses etme buki zabanan tereyağnın zararlarını anlatıyodu cenen hanım duymasın Buki_89
zaten senin menün bir kilo verme odakli bu cok iyi bi rakam hizli hizli gider bi basladinmi, zaten abartmayada gerek yok vermen gereken cok bi kilo degil 6 kilo bisey 8 haftada bile versen harika65 ama ben yemekyen kısamıyorum yapacağım spor haftada 4gün 45dk yı geçmeyecek bunu konuştuk bugün zorlama dedi kendini
kendime çok güldüm o tarih ne öyle diyordumHaftalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?