- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.721
He yav tereyav iyidirtereyav candir
en kötü men kötü yok hedefini iyi tut bakim o ne öyle gram gram gide gide biseyin olacagi yok
yok düştüYuzdenin yukselmesi lazim niye düşüyo ki eksideyimemin msn düştüğüne
onu bende cok istiyorumsonra tutmadı diye dalga geçiyonuz amaooo poncik hedefi tutturdu bide üstüne -500 verdi diyin istiyorum
onu bende cok istiyorum
Tişikirlir kiptinimSekerPancarii hoşgeldin bebeğiiiiimmmmm
ilk sayfadaki kuralları okursan ve uyarsan cok sevinirimayrıca @ParteMoralll de sana disiplin konusunda yardımcı olucaktır başarılar
Anladim bölününce düşüyo neyse artikyok düştüneyse haftaya yükseltirsin
Bana niye atmadin ki sebep neydibak sana fotoğraf attım ay ne zayıfmısım hırslanıyorummmmmmmmmmmmmm
bence bu sıcaklar tam zamanı hem canımız yeemek istemişyo hemde sporla güzel terleyip verebilirz fazlalıklarıbak sana fotoğraf attım ay ne zayıfmısım hırslanıyorummmmmmmmmmmmmm
hadi gazamız mübarek ola
yanlisssss... hedefi yüksek tutup hedefininde üstünde bi kilo vermeyle dönmen gerekiosonra tutmadı diye dalga geçiyonuz amaooo poncik hedefi tutturdu bide üstüne -500 verdi diyin istiyorum
Bana niye atmadin ki sebep neydi
bence bu sıcaklar tam zamanı hem canımız yeemek istemişyo hemde sporla güzel terleyip verebilirz fazlalıklarıbende bugün bi hırslıyım verelim kurtualım
hadi gazamız mübarek ola
yanlisssss... hedefi yüksek tutup hedefininde üstünde bi kilo vermeyle dönmen gerekio
at at görelim bakalimgruba atayım hepinizz görün beni zaten görmeyen kalmadı burda ifşa oldum baya bayaÇ
Sıvılısınbence bu sıcaklar tam zamanı hem canımız yeemek istemişyo hemde sporla güzel terleyip verebilirz fazlalıklarıbende bugün bi hırslıyım verelim kurtualım
hadi gazamız mübarek ola
aynı şey bende de oluyogruba atayım hepinizz görün beni zaten görmeyen kalmadı burda ifşa oldum baya bayaÇ
bende hergün hırslıyım işten çıkana kadar işten cıkıp klimadan uzaklaşınca sıcakta o hırsım eriyip buharlaşıyo:
tamam hadi Kabul 700 gram verde seni baska ne isteriz dimi1 haftada 700 gram bence güzel
nee nee ne 58derken 58.9 muen kötü bu yazdım yanına
denetim kendini aştı aç yaşamaya karar verdi
Peki beni bikle gitmeYok kiz 52 ye inerim sonra sürüne sürüne veririm bence son 2 iki kiloyu
Ahaaaaaaa dustun elimeeeeeSekerPancarii hoşgeldin bebeğiiiiimmmmm
ilk sayfadaki kuralları okursan ve uyarsan cok sevinirimayrıca @ParteMoralll de sana disiplin konusunda yardımcı olucaktır başarılar
tamam
aynı şey bende de oluyone zaman ki o güneşi görüyorummm bütün azmimi hırsım eriyo sanki
tamam hadi Kabul 700 gram verde seni baska ne isteriz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?