- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.661
Listeye girebiliyodun dmi sen?Al didim listeye üşeniyom demedeyoksa verecegim yok benim
Aaa bende turk kahvesini köpüksüz sevmemvallah ben köpüksüz kayfe icememsevmiim ama türk kahvesi nescafe değil
Hee ben kendi istedigimle ayrildim listeden 6 ay sonra girilebiliyo benim 1 sene oldu demi çıkalı gecen yaz çıktıydım yeni uye gibi giris yapilacak heralde unuttum kaptanlik seyleriniListeye girebiliyodun dmi sen?
tamam gel sende benceBencede iyi olar yavas yavas vererem hem kilo almamher hafta sabit gelirim şaha tabi 100 gr veririm her hafta
Aaa bende turk kahvesini köpüksüz sevmemnescafe köpüksüz oluversin
Tatil dönüşü sende gelirsintamam gel sende bence
Ayy bende sevmiyom ya hele sicakta sekerli sicak seyleri hic cekemiyomheenescafenin sütlü köpüklüsü va ama oda şekerden köpürüyo galiba çok şekerli içmem
Ayy bende sevmiyom ya hele sicakta sekerli sicak seyleri hic cekemiyom
Ben varim burda
taam yaaaHahliyim canim kbkmasimarip kg alma dugun var simarma
demke ki ordan buraya gelmiş bizimde arife günü ısındı buralarramazandada burasi öyleydi maf olduk oruclu oruclubayramdan bir gün sonra bi yagmur geldi birden düstü derece
üşeniyomAl didim listeye üşeniyom demedeyoksa verecegim yok benim
kuzu rondoyla hemencik oluyo hiç uğraşma cok az süt at karıştır gitsin yada bi demir tasın içine süt koy blendar ı tam içine sokmadan karıştır sütün üst kısmıyla aynı hizada kalsın köpürüyoGisgandim heben o sütü köpüren kahveyi denediydim sıcak icerken kavanozda salladim salladim sütü köpürttüm zor geldi ama köpüklü icmek keyifli oluyo yalan yoh
Ben bi dondurma alim o zaman hanim kizsoğuk su ayran maden suyu limonata dondurmada pek güzel olurdu
HehBen varim burdakimlerin girmesine ikimiz kararlastiriyoruz
senden iyi adaymi olar
Ben bi dondurma alim o zaman hanim kiz
Sütü köpürtmeye üsenmiyon amataam yaaasu işşşcen miii daha 1 bile yapamadım ben
demke ki ordan buraya gelmiş bizimde arife günü ısındı buralar
üşeniyomemin misin bak haftaya kadar düşün bi iyicenem
kuzu rondoyla hemencik oluyo hiç uğraşma cok az süt at karıştır gitsin yada bi demir tasın içine süt koy blendar ı tam içine sokmadan karıştır sütün üst kısmıyla aynı hizada kalsın köpürüyo
baristalık yaptımdı da bi ara bana sorun bunalrı
Haaal al düz 56 yapak sini bugün
İmmm yazin en guzel sey buz gibi meyveAnnem bi erik almis sabki agactan yeni toplanms hafif eksi allahmmtabi bide kiraz
Haagalsin o zamansı almiyim pekii buzlu tereyağınız vağ mı
Temem ver buz gibi dişimi gıra gıra yiyemvağ bizim buzluktaverem mi ama sus duymasınlar ses etme buki zabanan tereyağnın zararlarını anlatıyodu cenen hanım duymasın Buki_89
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?