- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.761
bende pazartesi başlıyomHee bugun başlıyom paylaşmaya
Yok ben bırakmıyorum işte sorun orda 1 lokma da olsa yiyorum yoksa diyetten soğuyorumevet o cok zor bendede ilk baslarda o sorun vardi ama sonradan esime dedim egerki bende yersem Uyar beni bikmadan usanmadan sürekli Uyar diye diye sonunda alistim artik o yiyo ben yemiorum cccoook asiri canim cekerse onu ögün yerine yiyiorum... ilk baslarda ama sürekli diyetimi bozmama yol acan seylerdi bunlar... kilo verdikce kendiliginden birakacaksin sende inan bak
Tamamet senin kemiği benim
valla ben bi mayışıyom eve gidince ki sorma yermden kalkamıyom
bebeğim haftalık mı aylık mı şimdi aylıkları da alcam ben sen ikisinide yaz bni etiketle ben hallederim
partecimmm sen kaçsın
Zahmet olcakbende pazartesi başlıyomve artık menüleri tek tek okucammm her sabah toplu olarak
eh olcak ama napcaz artık mecbuurrrZahmet olcakben begenmediklerime yaziyorm
Listeyi neye gore hazirliyosunSPOR LİSTESİ(Temmuz Ayı 1. Hafta)
PEMBE TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Buki_89:
()Yüzlesmegunu:
()Justhouldmeight:
()Denetim:
MOR TAKİM
()Keptinn:
()Senad:
()ParteMorall:
()SekerPancarii:
()Sarraf:
PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:
Haydin başlıyokhaftaya cumartesi öğlene kadar yeni liste gelcek cumaya kadar olan sporlarınızı yazabilirsiniz
@Buki_89 @Yuzlesmegunu @justholdmetight @denetim @keptinn @senad @ParteMoralll @SekerPancarii @Sarracenia
kuzum sarraf uzun zamandır gelmiyo onu çıkart şimdilikSPOR LİSTESİ(Temmuz Ayı 1. Hafta)
PEMBE TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Buki_89:
()Yüzlesmegunu:
()Justhouldmeight:
()Denetim:
MOR TAKİM
()Keptinn:
()Senad:
()ParteMorall:
()SekerPancarii:
()Sarraf:
PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:
Haydin başlıyokhaftaya cumartesi öğlene kadar yeni liste gelcek cumaya kadar olan sporlarınızı yazabilirsiniz
@Buki_89 @Yuzlesmegunu @justholdmetight @denetim @keptinn @senad @ParteMoralll @SekerPancarii @Sarracenia
Pekieh olcak ama napcaz artık mecbuurrr
Zahmet olcakben begenmediklerime yaziyorm
Listeyi neye gore hazirliyosun
kuzum sarraf uzun zamandır gelmiyo onu çıkart şimdilik
idare ederizzz sorun olmaz zaten yok yani dursada faydası olmıcak kiama o zaman eşitlik olmuyoooooooooo napcaz birini bulmamz lazımmmmmm
Ben onlari istemiyorumbegendıklerınede yaz bilelimm
kafama göre hazırlıyorum itirazi olan söylerse değiştiririm mesela siz daha once pancar sen keptin aynı grupta olmak istemistiniz sizi ayırmadım diğerlerinide kafama göre dağıttım keptin bana yazmıstı ordakileri yazdım
idare ederizzz sorun olmaz zaten yok yani dursada faydası olmıcak ki
Beni cikarin dicem ama tatilde yuzucem fln iyi spor eklicemidare ederizzz sorun olmaz zaten yok yani dursada faydası olmıcak ki
Ben onlari istemiyorum
biz sana bayılıyodukBen onlari istemiyorum
ben bu sefer kendime güveniyorum yalnızyapmıcak olan bi kisiyide bizden cıkaralim o zaman haksizlik olur oyle cünkü yapmıcak olan varsa söylesin
yok cekme kura falan dursn durdugu yerde nereye gidiyokura çekiyim o zaman kimse ben istemiyorm demesinama yarın yapabilirm onu ancak
Beni cikarinbiz sana bayılıyoduk
ben bu sefer kendime güveniyorum yalnız
yok cekme kura falan dursn durdugu yerde nereye gidiyo
aaa nası bozdun kız onuKızlar selam.
Ben de menümü yazayım bugünki
sabah: birkepekli peynir salata domatesli sandviç yarısı ile çay
Öğlen: Sandviçin geri kalanı ve ayran
Ara : 25 gr badem
Akşam : Ton balıklı salata ve bir grisini
Spor: insanity max 30 u bu akşam deneyeceğim ve jillian yarım saat
Bisikletim arıza yaptı tamire gidecek o yüzden ek çalışma yapmak zorundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?