- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.941
Hadi gel iki lafin belini gırah kuytu koselerde o zamandedikodu time
Bende istiyorum ya pazar günü yapcamGaza geldin dimi 2 yapılabiliyorsa 3 yapayım ben de diyor insan
Valla birbirimizi gördükçe gaza geliyoruz kesin
Ben de yuzlesmegunu 20 dk yapmış dur bakiyim 20yi geçebilecek miyim diye düşünerek ittirdim kaktırdım
Ama ben ardından Jillian yapmadım tabi
Olsun yine de motive ettin beni
Heğ yaptık valla sucuk oldum
Grupça çıldırmak üzereyik
En çok kiloyu biz vereceğiz
p90x ne şimdi bak yeni gaza getirmeler bir şeyler
Insanity nasıl çok zevkli görünüyor yaptığın videoyu da atar mısın baktığım ile aynı mı merak ettimBugün 8066 adım attım, 5.2 km yürüdüm ve 267 kalori yaktım
Insanityde ne kadar yaktım bilmiyorum düşünmeye bile cesaretim yok şu an
Dikkat et çarpmasın güneşGünaydın kızlar bugün hava gerçekten felaket ama yine de sporumdayım kaytarmadım sabah çıkmama rağmen böyleyse sonra çıksam olmayacaktı herhalde
gunaydin canım sınavında başarılarGünaydın kızlar hava çok sıcak fazla su da içemiyorum tuvalete çok sıkışmak istemiyorum
Cok keyifli göründü hafta da 1 gün yapılabilir aslında
Ahahahhahahahaj en sevdigim abur cubur jelibon
Ayy ben kendim ettim kiz ilk sakatlandigimda umursamadim devam ettim oyle sonra cok kötü agridi oyle bıraktım simdi en ufak zorlamada agriyo
Kendim hareketleri ayarlayinca daha iyi oldu ama omzu sakatladim bi araabu sefer hemen orayi çalıştırmayı biraktim iyi simdi inşallah baska bi sakatlanma yasamam
Yuzlesmegunu
SekerPancarii
Selam
Nassınız
Ben geldim
Üzerime detarjan falan döksem çamaşırlarım yıkanmıştı şimdiye
Jillian falan ne ki Shaun abimizin yanında
23. dkya kadar yaptım, orada kusacak gibi olup bıraktım artık hala midem bulanıyor
Belki yarın öteki videosuna geçmeden bunun üzerine giderim tamamlayabilmek için
Gaza geldin dimi 2 yapılabiliyorsa 3 yapayım ben de diyor insan
Valla birbirimizi gördükçe gaza geliyoruz kesin
Ben de yuzlesmegunu 20 dk yapmış dur bakiyim 20yi geçebilecek miyim diye düşünerek ittirdim kaktırdım
Ama ben ardından Jillian yapmadım tabi
Olsun yine de motive ettin beni
Heğ yaptık valla sucuk oldum
Grupça çıldırmak üzereyik
En çok kiloyu biz vereceğiz
p90x ne şimdi bak yeni gaza getirmeler bir şeyler
Hadi ya yarın bir denerim bakalım ben ne kadar dayanacamBana da bastaöyle görünmüştü lslslsldkdk ama öyle de değil
Aman sen dikkat et kopacak elinde kalacak bir yerlerin
Geçmiş olsun kzkzks valla iyi gitmişsin ben ikincisini yapıcam ama aksama dogru. Bunu yapınca baska bir sey yapamıyorum.
Aman dikkat et mola ver arada
Zjjsjsjsjsjjs iyiymiş sen 23* yaptıysan ben ikinci günü komple bitircemdizim biraz agrıyor ama ya. Listeye yazıcaz zaten yaptıklarımızı bakalım bugun yarın ben komple spordayım
Poncik sakatlanma gibi durum varda daha hafif sporlar yap nişan zamani iş çıkarma kendinesevdiceğimin gelmesin 21 gün kaldı
7 gün jillian level 1
7 gün jilian level 2
7 gün jilian level 3
yapıcammm inşallah üşenmemve sakatlanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?