- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.121
Makarna yedikten sonra 40 dk spor yaptımMenum
Sabah: yarim dilim ekmek, menemen, biraz peynir, zeytin, salatalik. sekersiz çay
Öğle: yarim tabak makarna
Ara agactan az kiraz ve baya kayisi yidim
Aksam: 2 tane patlican dolmasi, cacık ve 2 lokma ramazan pidesi
Ayy cok gecmis olsun bebegimBugun gittgim evde mevlut icn gttm kafami kitapligin sivri ucuma vurdim kanadi ufak ama okadar acidiki anlatamamsimdide sitenin kapisi agir onu tutuym derken elim geriye dogru yamuldu damarimin ustune geldi kocaman yuvarlak kizardi morarcak sanirim resmen uzerimde ugursuzlk var bugun.
Sana bahsettigim kisiyi gordm ondan sanirim nysee ya olur boyle seyler :Ayy cok gecmis olsun bebegimbi oku üfle kendine
Okudum konuyu güldüm kadınaTövbeler olsun bdvde kadının birini bebeği olmuyor diye ayaklarından tavana asıp silkelemişler
Ya bu nasıl konu
sabah öğle karbonhidrat cok olmş ama sporun şahaneSelam kızlar. Pek keyfim yok. Aslında olması lazım belki ama bilmiyorum iyice kafam katı. Cok verimli bi gunun degildir. Sporu ve menüyü yazıyorum
Sabah
Bi kruvasan ve cay
Öğlen
Meksika soslu tavuk
Bi tabak kepekli makarna
Salata
Ara
Bir buyuk bardak süt
Dört dilim karpuz
Aksam
İki köfte ve bol salata ile ayran ve bir havuc
Spor.
Abs_ 120 dk
Jillian level 3 - 60 dk
İnsanity max 3. Gün_ 30 dk
İnsanity de su ana kadar bir tek kardio da zorlandım. Diğerleri hafif kalıyor ilk günün yanında cok az zorlasam da bitirebiliyorum.
Bugün 3,5 saat spor yapmışım.
inşallah dolmalar miniktirMenum
Sabah: yarim dilim ekmek, menemen, biraz peynir, zeytin, salatalik. sekersiz çay
Öğle: yarim tabak makarna
Ara agactan az kiraz ve baya kayisi yidim
Aksam: 2 tane patlican dolmasi, cacık ve 2 lokma ramazan pidesi
canııım geçmiş olsun ama akşam keşke yemeklik bieşyler olsaymışş gerci karnında agrıyomşşSlm kizlar, menüm
Sabah üc kücük dilim ekmek labne peynirli yaninda 4zeytin bi miktar tuzsuz peynir bi haslanmis yumurta
Kahvaltiyi gec etigimiz icin ögleb birsey yemedim
Aksam üstü tarcinli süt
Aksam kiraz yedim pek bi acligim yok karnim agrio cok uzandim o yüzden simdi
akşamki 1 dilim ekmek olmasa da olurmş aslına bakarsanBen de menümü yazmaya geldim
Sabah 9
2 dilim hindi füme salam
1 dilim light beyaz peynir
4 dilim kavun
1 çilekli nesfit barı
Öğle 14
1 kase yoğurt çorbası
Ara 16
1 paket form bisküvi
Akşam 18.30
1 kase yoğurt çorba
5 köfte
1 dilim ekmek
Akşam 9
1 top kavunlu 1 top limonlu dondurma yedim yürüyüşten sonra
Sorumluluklarımi bilirim keptineksiyle gelecigim
bende evde panda yuvarlandım bütün günEve donuyoruz yogun gecti 3 gunum ayaciklrm agridicok sicak yaaaaaaa ya rabbimmmm bu ne ya reesmen yapisiyoruz koltuga oturdugumz yere
ay okudum bendeTövbeler olsun bdvde kadının birini bebeği olmuyor diye ayaklarından tavana asıp silkelemişler
Ya bu nasıl konu
cok geçmiş olsun kuzuuu nasıl becerdin öyle hepsini birdenBugun gittgim evde mevlut icn gttm kafami kitapligin sivri ucuma vurdim kanadi ufak ama okadar acidiki anlatamamsimdide sitenin kapisi agir onu tutuym derken elim geriye dogru yamuldu damarimin ustune geldi kocaman yuvarlak kizardi morarcak sanirim resmen uzerimde ugursuzlk var bugun.
günaydın bebeğimmm hoşgeldiinnnGunaydin bebislerimmnasilsiniz bende maratonlar basladi zaten hic bitmediya neysee iki gündür bahcede calistik acayip kollarim sirtim ağrıyor sicaktan eridim hemde cok ter atiyorum süper spor oldu bana böyle devam edersem yakindir buraya donmemm artik su kglardan kurtulmak istiyorum
munter canim maşallah bebisin büyümüş az kalmis doguma allah tamamina erdirsin hayirla kurtar..
kaptinn senin düğün ne zamann nasil gidiyor hazirliklar..
Yamuldum
bende evde panda yuvarlandım bütün gün
ay okudum bendeo nedir yaaa kurbanlık gibi
Gezseydin nisanlinla ne yuvarlaniyosun
cok geçmiş olsun kuzuuu nasıl becerdin öyle hepsini birden
kız artı mısın senGunaydin kizlar
Benim de 73.5, +300 gorunuyor
Ama sikinti yok 2 gundur sporu sallamiyorum pek normaldir
Bugun rippede baslayinca duzelir
Gideyim biraz daha uyuyayim bildirime geldimdi
nazar nazarYamuldumhic bilmiyorm bebimmm
Aynen gozü deger kimilerininSana bahsettigim kisiyi gordm ondan sanirim nysee ya olur boyle seyler :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?