Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menum
Sabah: yarim dilim ekmek, menemen, biraz peynir, zeytin, salatalik. sekersiz çay
Öğle: yarim tabak makarna
Ara agactan az kiraz ve baya kayisi yidim
Aksam: 2 tane patlican dolmasi, cacık ve 2 lokma ramazan pidesi
Makarna yedikten sonra 40 dk spor yaptım

Slm kizlar, menüm
Sabah üc kücük dilim ekmek labne peynirli yaninda 4zeytin bi miktar tuzsuz peynir bi haslanmis yumurta
Kahvaltiyi gec etigimiz icin ögleb birsey yemedim
Aksam üstü tarcinli süt
Aksam kiraz yedim pek bi acligim yok karnim agrio cok uzandim o yüzden simdi

Eve donuyoruz yogun gecti 3 gunum ayaciklrm agridicok sicak yaaaaaaa ya rabbimmmm bu ne ya reesmen yapisiyoruz koltuga oturdugumz yere

Ben de menümü yazmaya geldim

Sabah 9
2 dilim hindi füme salam
1 dilim light beyaz peynir
4 dilim kavun
1 çilekli nesfit barı

Öğle 14
1 kase yoğurt çorbası

Ara 16
1 paket form bisküvi

Akşam 18.30
1 kase yoğurt çorba
5 köfte
1 dilim ekmek

Akşam 9

1 top kavunlu 1 top limonlu dondurma yedim yürüyüşten sonra

Tövbeler olsun bdvde kadının birini bebeği olmuyor diye ayaklarından tavana asıp silkelemişler
Ya bu nasıl konu

Bugun gittgim evde mevlut icn gttm kafami kitapligin sivri ucuma vurdim kanadi ufak ama okadar acidiki anlatamam simdide sitenin kapisi agir onu tutuym derken elim geriye dogru yamuldu damarimin ustune geldi kocaman yuvarlak kizardi morarcak sanirim resmen uzerimde ugursuzlk var bugun.

Ayy cok gecmis olsun bebegim bi oku üfle kendine

Gunaydin bebislerimm nasilsiniz bende maratonlar basladi zaten hic bitmediya neysee iki gündür bahcede calistik acayip kollarim sirtim ağrıyor sicaktan eridim hemde cok ter atiyorum süper spor oldu bana böyle devam edersem yakindir buraya donmemm artik su kglardan kurtulmak istiyorum
munter canim maşallah bebisin büyümüş az kalmis doguma allah tamamina erdirsin hayirla kurtar..
kaptinn senin düğün ne zamann nasil gidiyor hazirliklar..

sabah öğle karbonhidrat cok olmş ama sporun şahane
keyifler yerinde olsun bu hafta da şahane bi sonuc alıcaz eminim

Menum
Sabah: yarim dilim ekmek, menemen, biraz peynir, zeytin, salatalik. sekersiz çay
Öğle: yarim tabak makarna
Ara agactan az kiraz ve baya kayisi yidim
Aksam: 2 tane patlican dolmasi, cacık ve 2 lokma ramazan pidesi
inşallah dolmalar miniktir

canııım geçmiş olsun ama akşam keşke yemeklik bieşyler olsaymışş gerci karnında agrıyomşş

akşamki 1 dilim ekmek olmasa da olurmş aslına bakarsan ama güzel begendim dondurma da bu sıcaklarda yeme diyemem

Sorumluluklarımi bilirim keptin eksiyle gelecigim

Eve donuyoruz yogun gecti 3 gunum ayaciklrm agridicok sicak yaaaaaaa ya rabbimmmm bu ne ya reesmen yapisiyoruz koltuga oturdugumz yere
bende evde panda yuvarlandım bütün gün

Tövbeler olsun bdvde kadının birini bebeği olmuyor diye ayaklarından tavana asıp silkelemişler
Ya bu nasıl konu
ay okudum bende o nedir yaaa kurbanlık gibi

cok geçmiş olsun kuzuuu nasıl becerdin öyle hepsini birden

günaydın bebeğimmm hoşgeldiinnn
cok yorma kendini ama spor olarak düşününce yorabilirsin sen yinede güneşte cok kalma bu sıcaklarda
bnm düğüne 3 ay kaldı ve ben hala 55 kiloyum

günaydın kızlaarr mutlu bi hafta diliyorum herkesee
55.1 im cumaya göre -200 gözüküyo ama dn -700dü nasıl oldu anlamadım
bugün tam olarak başladım diyete

Gunaydin kizlar
Benim de 73.5, +300 gorunuyor
Ama sikinti yok 2 gundur sporu sallamiyorum pek normaldir
Bugun rippede baslayinca duzelir
Gideyim biraz daha uyuyayim bildirime geldimdi

günaydın kızlar bugün 71,80 çıktım tartıda -200 gitti ...
ınsantd mi neydi onu yapanları tebrik ediyorum çok yorucu jilli daha kolay kalıyor yanında ama ınsatdy çok zevkli ilerde tekrar denicim yapmayı keyifle ama nefes nefese 10 dk yapabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…