Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah
Kahve ve bir haslanmis yumurta

Öglen ekmek labne peynir ve haslanmis yumurta
Ara kiraz
Aksam yarim döner yedim

Döneri yemeseydim iyidi ama yemis bulundum ama ekmegi bilindik döner ekmegi degildi az daha esmer olandan

Bende corden bleu ye takildim fazla kalorili degilmi o bide sabah daha farkli biseymi yesen acaba

Boşver gitsin ne hali varsa görsün

Keptınımızın hayat felsefesi

Bende deneyeyim bakayim yarin bi aksilik cikmazsa spora gidiyorummmm

Keskeeee benimkilerde arkadasim gexen ananeminkilere benziyo cok sarkmis dedi ay nasil bozuldum ya napabulirim biraz diklesmesi icin

Spor en güzel çözüm
Bir programın var mı belli takip edeceğin abs vs gibi

Daha kotu seylerde soyledi de bende cevabini verdim burda yazmak istemiyorum ama cok taktim kafama

Sen ne dedin ağzına çarptın mı iki tane
O ne biçim arkadaş ya

Ne diyoo arkadasin

Ay ne demis kim kime nolmus ben fransz kaldimmmm

Geçen yıl bir tane çocuk vardı konuştuğum uzun süre sonra olmadı gidip en yakın arkadaşıma yazmış, yılışmış, arkadaşım onu tanımıyor yani bir fotosunu falan görmüştür ama o arkadaşımı çok görmüştür yani başka kız mı yok dünya üzerinde nasıl bir seviyesi düşüklük ona sinirlendimdi ama sildim gitti rahatladım

Bende corden bleu ye takildim fazla kalorili degilmi o bide sabah daha farkli biseymi yesen acaba

Mesela ne gibi bir şey pek çeşit üretemiyorum artık
288di iki ekmağın arasına koydum marula salatalıkla falan 400ü geçmedi
Bir öğünlük sınırım 400

Hee kiizin sucu yok ozaman. Boyle seylerde benim basima gelirdi bana yazdigi anda hemen arkdasima vs soyluyodum. O kisiyede guzelceeeeee laflari sokup engelliyodum.
Baska kiz yok sanki ayy en nefreet ettigim seey yaaa. bekarken tabi
Demek ser..s..mis bosluklar bos kalsin

Sanadami sarkik demis biri o puncikmiydi ay bdv okuyorm bi kac gundur beynim yandi

Serseri mi dicem yok o değil dur ben bunu bir googlea sorayım
İnş garip şeyler çıkmaz

Sanadami sarkik demis biri o puncikmiydi ay bdv okuyorm bi kac gundur beynim yandi

Yok bende o kadar göğüs yok ki sarksın b cup ben tahta

BDVye elini veren kolunu kaptırıyor kaptanım 1 aydır falan bakmıyorum ama aklıma geldi şimdi ekşın var mıdır acaba

Bende deneyeyim bakayim yarin bi aksilik cikmazsa spora gidiyorummmm

Keskeeee benimkilerde arkadasim gexen ananeminkilere benziyo cok sarkmis dedi ay nasil bozuldum ya napabulirim biraz diklesmesi icin
Şekerpancarı bir video önermişti bana pcye geçinde onu atayım sana bende yapıyorum arada beraberce düzenli yaparız

Elma dilim patates olmamış kuzum onun dışında güzel bir menu

Sabah

Ara kiraz
Aksam yarim döner yedim

Döneri yemeseydim iyidi ama yemis bulundum ama ekmegi bilindik döner ekmegi degildi az daha esmer olandan
Gün içinde az yemissin döneri de geç saatte yemediysen bence sorun yok tam buğday unundan ekmek sanırım esmer dediğine göre

Sabah

Ara kiraz
Aksam yarim döner yedim

bu nasıl menü
bu akşam eve gidip yemek yapıyosunyooosam
Keptınımızın hayat felsefesi
he bea ne takcan kimseyle ugrasamam zaten onlar takıp kendimizi üzücek kadar değerli mi ki

Şli olan hangisi ki ben çözemedim beni de aydınlatın
şirifsiz diyolar kuzum
hadi bakam cumaya ban yersem siz halledersiniz listeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…