- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.601
ahahah bunun için ban yenir mi yabu nasıl menü
bu akşam eve gidip yemek yapıyosunyooosam
he bea ne takcankimseyle ugrasamam zaten onlar takıp kendimizi üzücek kadar değerli mi ki
şirifsiz diyolar kuzum
hadi bakam cumaya ban yersem siz halledersiniz listeyi
günaydın ben daha yeni geldim büroya tembel oldum bu hafta kahve içiçim birazdangünaydııınn beybileerrr
sabah evde kahvaltımı yaptım şimdide çayımı aldım az bakınayım ne ar ne yok
günadın nasılsıngunaydin kızlar
bende kahve içicim birazdanHerkese günaydınkeptinn aklıma soktu bende gidip bir çay içeceğim normalde pek sevmem aslında kahve daha çok severim
günaydın kuzuummmgunaydin kızlar
belli mi olur ben garantiye alayımda :ahahah bunun için ban yenir mi ya
ben bugün pek enerjikim maşallah banagünaydın ben daha yeni geldim büroya tembel oldum bu hafta kahve içiçim birazdan
sana da gunaydin tatlımgünadın nasılsın
gunaydin keptingünaydın kuzuummm
belli mi olur ben garantiye alayımda :
çalışıyorum bebeğimm ananene noldugunaydin keptinsen napiyosun calisiyin mi
yaa evet birde mali tatil ya büro da iş hiç yok bana azcık banka işleyim diyorumzaman geçsin bariben bugün pek enerjikim maşallah banatembellik yoook haftanın ortasına geldik bile ha gayret ne kaldı cumartesiye
damarlarda tikanikligi oluyormus canım anjiyo oluyor ama bi türlü geçmedi 3 kere oldu bidaha olucak galibaçalışıyorum bebeğimm ananene nolducok geçmiş olsun nasıl şimdi
ufak tefek ertelediğin işleri hallet kuzum bnmde bu ara işim yok sonraya bıraktıklarımı hallediyorum sonra onlar en sıkışık zamanda cıkıveriyo önümüzeyaa evet birde mali tatil ya büro da iş hiç yok bana azcık banka işleyim diyorumzaman geçsin bari
aa geçmiş olsun kuzum kaç yaşındaydısana da gunaydin tatlımiyiyim 2 gündür yoktum annem köye ggidecekti anneannemin yanına gitmeden onun yanindaydım.
anneannemi de dün ambulansla acile götürmüşleranjiyo oldu 3 sefer doktor yine yapicam demiş galiba damarlarda tıkanıklık oluyormus
sagol tatlim 70 in üstündeaa geçmiş olsun kuzum kaç yaşındaydı
ay kıyamam yaa anane konusunda baya hassasım ben benimkini seviyorum ondan galibadamarlarda tikanikligi oluyormus canım anjiyo oluyor ama bi türlü geçmedi 3 kere oldu bidaha olucak galiba
bizde ertelenen iş tek banka oluyor işte süreli hersey biliyon az az yapayım sonra film açıp izleyeyimufak tefek ertelediğin işleri hallet kuzum bnmde bu ara işim yok sonraya bıraktıklarımı hallediyorum sonra onlar en sıkışık zamanda cıkıveriyo önümüze
rahata bakbizde ertelenen iş tek banka oluyor işte süreli hersey biliyon az az yapayım sonra film açıp izleyeyim
annem gitti yanına bakalım napicaklar tatlimay kıyamam yaa anane konusunda baya hassasım ben benimkini seviyorum ondan galiba
bitkisel şeylere mi baksan kuzum hani bi araştırsan belki damarları açmak için bişeyler vardır
ayyy keptina bak neler soyliyorahata bakstajerlerinle oyna napıyo onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?