Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

herkese günaydın şu kayısılı şeyi yaptım su ile kaynattım 2 kuru kayısı doğrayarak koydum sonrda yedim aç karnına bakalım nasıl olcak

günadın nasılsın
sana da gunaydin tatlım iyiyim 2 gündür yoktum annem köye ggidecekti anneannemin yanına gitmeden onun yanindaydım.
anneannemi de dün ambulansla acile götürmüşler anjiyo oldu 3 sefer doktor yine yapicam demiş galiba damarlarda tıkanıklık oluyormus

yaa evet birde mali tatil ya büro da iş hiç yok bana azcık banka işleyim diyorumzaman geçsin bari
ufak tefek ertelediğin işleri hallet kuzum bnmde bu ara işim yok sonraya bıraktıklarımı hallediyorum sonra onlar en sıkışık zamanda cıkıveriyo önümüze

aa geçmiş olsun kuzum kaç yaşındaydı

damarlarda tikanikligi oluyormus canım anjiyo oluyor ama bi türlü geçmedi 3 kere oldu bidaha olucak galiba
ay kıyamam yaa anane konusunda baya hassasım ben benimkini seviyorum ondan galiba
bitkisel şeylere mi baksan kuzum hani bi araştırsan belki damarları açmak için bişeyler vardır

ufak tefek ertelediğin işleri hallet kuzum bnmde bu ara işim yok sonraya bıraktıklarımı hallediyorum sonra onlar en sıkışık zamanda cıkıveriyo önümüze
bizde ertelenen iş tek banka oluyor işte süreli hersey biliyon az az yapayım sonra film açıp izleyeyim

ay kıyamam yaa anane konusunda baya hassasım ben benimkini seviyorum ondan galiba
bitkisel şeylere mi baksan kuzum hani bi araştırsan belki damarları açmak için bişeyler vardır
annem gitti yanına bakalım napicaklar tatlim
dedim bide doktoru değiştirin şimdi iyi cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…