- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.561
Tanimiyosa tabiki sorun etme arkadaşının suçu yok ki seninde o yok o erkek musvettesi nde bütün suçArkadaşım cevap vermiş en çok ondan korktum o gerzekten değil de
O naparsa yapsın da arkadaşından şüpheye düşmek kötüymüş
Neyse 1 cevap falan yazmış ama dalga geçer gibi yazmış flört değil
Tanımıyordu o çocuğu o yüzden çok şey etmiyim değil mi sorun
He pazartesi çabuk geçiyo bana
Ama fındık katki maddesi yokk doğal bence fındık tercih etmelisin
Tanimiyosa tabiki sorun etme arkadaşının suçu yok ki seninde o yok o erkek musvettesi nde bütün suç
Düşeyim de küçülecek onu da istemiyorum iş görüyor sonuçta.. valla beklesin insan gıcık olurMesajlarını okumadan sildim şimdi o düşünsün beklesin mavi tik olacak diye sonsuza kadar
Yok ya sanmam göğüs dokusu yağ sonuçta
Ama sen Cye düşersin belkim
Pazartesi sendromu olan duydum da salı olan hiç duymadım
Kaptanım fındık = çikolata ??
Tanesi 30-35 kalori arası ama çok masumcak
Düşeyim de küçülecek onu da istemiyorum iş görüyor sonuçta.. valla beklesin insan gıcık olur
Kuzenimin eşi de öyle demişti bebekten sonra benimkilerde büyüdüZaten bebek olunca da büyür kız
Annemin de hep küçükmüş ben doğunca büyümüş
Benim için hala umut var diye düşünmek istiyorum
Kuzenimin eşi de öyle demişti bebekten sonra benimkilerde büyüdü
Boşver gitsin ne hali varsa görsünCeviz nasıl peki
Bizde çok ceviz var babamlar ona sardı emeklilik şeysi diye ceviz yetiştiriciliği yapıyor her yer ceviz
Çikolata gibi tatlı ne var ki bir de bitter yiyorum normalde hiç yemem
Çok sağ ol kaptanım valla rahatladım birine anlatıp akıl danışmam lazımdı yoksa çıldırıciktum buralarda
Bende deneyeyim bakayim yarin bi aksilik cikmazsa spora gidiyorummmmBen de her gün alamam zaten kuzuş cidden normal sütten pahalı ama arada tat değişikliği güzel olur
Keskeeee benimkilerdeKeşke bendekilerde küçülse
Ne cektik beeeYaa ahahah yok artık
Bende ütü sevmemm çok sıkıcı ama bi dizi açıp tv karşısında ysparsan güzel oluyo kuzu dene
Ay valla benimkide aynı anlıyorum senibende bira mantilar börekler le cebellestm
Yedim bileIc bölümünden ye o zaman kuzum yapacak birşey yok
OhaBende deneyeyim bakayim yarin bi aksilik cikmazsa spora gidiyorummmm
Keskeeee benimkilerdearkadasim gexen ananeminkilere benziyo cok sarkmis dedi ay nasil bozuldum ya napabulirim biraz diklesmesi icin
Daha kotu seylerde soyledi de bende cevabini verdim burda yazmak istemiyorum ama cok taktim kafamaOhao ne biçim arkadaş ya bana öyle dicekler yirtarim agizni
Ohaa kendi memesine baksin o ne bicim lafmisssssss.Bende deneyeyim bakayim yarin bi aksilik cikmazsa spora gidiyorummmm
Keskeeee benimkilerdearkadasim gexen ananeminkilere benziyo cok sarkmis dedi ay nasil bozuldum ya napabulirim biraz diklesmesi icin
Rica edermm ben rahatladim
Ohaa kendi memesine baksin o ne bicim lafmisssssss.
Ne diyoo arkadasinHayatımda yeni bir gün geçmiyor ki bir insanın iğrenç bir yanını görmeyeyim
En yakın arkadaşıma sarkmış gelip şimdi mesaj atıyor bana tiksiniyorum ya bi dıttır git diyeceğim kavga büyüyecek elim ayağım titredi sinirden
Ben olsam bi daha gorusmezdm çok netDaha kotu seylerde soyledi de bende cevabini verdim burda yazmak istemiyorum ama cok taktim kafama
Aferin kız valla sonundaBugünkü menüm;
SABAH
1 yagda yumurta
2 dilim tb ekmegi
Yarim kare süzme peynir
Domates salatalik
Sekersiz cay
OGLEN
yarim kase mercimek çorbası
3 kofte 3 elma dilim patates
3 yk yogurt
AKSAM
4tane küçük kanat
1 buyuk ayran
6 tane kayisi yedim uzerinesuda 2,5 litre olmusturr
Ay ne demis kim kime nolmus ben fransz kaldimmmmArkadaşım cevap vermiş en çok ondan korktum o gerzekten değil de
O naparsa yapsın da arkadaşından şüpheye düşmek kötüymüş
Neyse 1 cevap falan yazmış ama dalga geçer gibi yazmış flört değil
Tanımıyordu o çocuğu o yüzden çok şey etmiyim değil mi sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?