- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.641
Gule gule giy bebegimmDün o kadar yürüdüm ki ayaklarim agridiacik alışveriş yaptim bi pantul bi tişört aldim ama bissuru sey denedim bende iciyom simdi gayfe
Ben olsam bi daha gorusmezdm çok net
Aferin kız valla sonunda
Yakin arkdasinmi sakami yapti :/
Ay hic hoslanmam meme sey mubbbtnden tovbe yaa
Keptınımızın hayat felsefesi
Spor en güzel çözüm
Bir programın var mı belli takip edeceğin abs vs gibi
Sen ne dedin ağzına çarptın mı iki tane
O ne biçim arkadaş ya
Geçen yıl bir tane çocuk vardı konuştuğum uzun süre sonra olmadı gidip en yakın arkadaşıma yazmış, yılışmış, arkadaşım onu tanımıyor yani bir fotosunu falan görmüştür ama o arkadaşımı çok görmüştür yani başka kız mı yok dünya üzerinde nasıl bir seviyesi düşüklük ona sinirlendimdi ama sildim gitti rahatladım
Mesela ne gibi bir şey pek çeşit üretemiyorum artık
288di iki ekmağın arasına koydum marula salatalıkla falan 400ü geçmedi
Bir öğünlük sınırım 400
Şekerpancarı bir video önermişti bana pcye geçinde onu atayım sana bende yapıyorum arada beraberce düzenli yaparız
canım köfte yemek şeklindeydi icindede haşlanmış gibi 3 kücük patates vardı onları yedim kızartma değil yaniElma dilim patates olmamış kuzum onun dışında güzel bir menu
gonoydon poncorponcikten önce davranayım didim
hemen halledicemmm
Poncik gelir simdi o da banncaaaar disintartilam da gelem
Ben yazin rahat giyebilecegim bi bol pantul istiyodum onu aldim kot çekilmiyo sicakta yapisiyo bacagaGule gule giy bebegimmbana alisveris deme artk tatil yuzunden seyini cikardim
54.754.8 çıktıminşallah durmaz da cumayaca daha inerem sen kaçsın
hee öyle diyosunnnamaaaa yiyenim yokkk kime yapimmmmm esim gelio 11 de tek basimada bisey istemiomki buaksam kavun Karpuz peynir yiyem olmazmiiiiiiiii
öğle bari yemek ye arkadaslarınla kızkizlar herseyi daha okuyamadimda söyle bi menü düsündüm bugün
Sabah kahve sonrasinda muz ve protein yogurdu
öglen iki haslanmis yumurta
aksamda kaptinn izin verirse:) kavun ve peynir yaninada tb ekmegi biraz
fazlami atamadim birtürlü yapisti kaldi cumaya Kadar gitmesi lazim
günaydıınn kesin kilo verdin senGünaydııııın kııızzzzzzzlllllllaaaaaaaaaarrrrrrrr beeeenn coook mutluyum
Kiç kilisin pincikcikimyakın arkadaşım o yüzden bağı kopartamıyorum ama sinirlendim ve alındım ve üzüldüm ve çok kafama taktım ve ve ve
vallaaa sonunda düzelttim2 gündür hiç zararli bişi yemedim
yakın arkadasım evet gayette ciddiydi bilmiyorum şakada olsa hoş değil ama ben cevabını verdimde takıldım işte düzelsinler istiyorum
bende hiç hoşlanmam böyle muhabbetlerden
hayır tabiki ama cevabını verdim en güzel şekilde de çok taktım bu ara memişlere
bi programımda yok kuzu hıcbısey yapmıyorum spor adına sadece yürüyüş ama bugün salona gidicem inşallah adam alır bizi
olur kuzum yapalım ya
canım köfte yemek şeklindeydi icindede haşlanmış gibi 3 kücük patates vardı onları yedim kızartma değil yani
hemen halledicemmm
bancarrrıımmm gönöydöööönbana pincikcik diyebilirsin cünkü bugün fazlaca zayıfım di hadi
Ben bu hafta evde durmadim pek eger evde olsaydim çoktan 54.0 olardim bi kerem54.7ahahah bennn beeeeeeeeeeeennnnnnnnnn
hee öyle diyosunnnbilemedim şimdi ama en azından bi corba olsn bari yahuuu
öğle bari yemek ye arkadaslarınla kız
günaydıınn kesin kilo verdin sen
bende akşam balık yedim cok kaçtı yoksa daha cok verirdm muhtemelenBen bu hafta evde durmadim pek eger evde olsaydim çoktan 54.0 olardim bi keremsen gorersin
***haftalık hedefler***(30.06-07.07)
@poncikbirgelincik :59,6=>58,9
@senad :60.7=>60.1
@Buki_89 :70,0=>69,2
@justholdmetight ht:73,2=>72.2
@Yuzlesmegunu :90.2=> 88
@ParteMoralll l:=>66.5
@denetim :=>72,00 :=> 70
@keptinn:55.3=>54
@SekerPancarii :55.6=>54
ne kaldı ki hedefe alt tarafı 700gr
bende istiyorum öyle bi pantul yaBen yazin rahat giyebilecegim bi bol pantul istiyodum onu aldim kot çekilmiyo sicakta yapisiyo bacagaalmalara doyamadim diyosun az al az hedefe gelince daha cok alarsin
54.7ahahah bennn beeeeeeeeeeeennnnnnnnnn
hee öyle diyosunnnbilemedim şimdi ama en azından bi corba olsn bari yahuuu
öğle bari yemek ye arkadaslarınla kız
günaydıınn kesin kilo verdin sen
Kiç kilisin pincikcikimama bende zayifliyom bancarlıktan çıkıyom 54 e indim şükür gerisi gelecek dün bissuru yemegi reddettim
bundan sonra sana hergün tokat varcuma hedefimi bugün tutturdumrekora koşuyom
bende istiyorum öyle bi pantul yayapısıyo totoma nasil bişi aldın nerden aldın
evettt verdim
58,9bancaarlıktan çık artık bencede pancar ol sonrada pincir aferin sana bende reddediyorum neyi reddettiğine de bakmalı tabii
bundan sonra sana hergün tokat varbaya işe yarıyo belli ki :
cok tebrik ediyorum ve bozmamanı temenni ediyorum bibiğim
haziran evrakkları geldi biri onu diziyor dosyaya diğeri geldi hasta yüzü benzi sararmış annesni aradık eve gönderdimrahata bakstajerlerinle oyna napıyo onlar
Dur netten buldum aldığım pantulun aynisini atiyimcuma hedefimi bugün tutturdumrekora koşuyom
bende istiyorum öyle bi pantul yayapısıyo totoma nasil bişi aldın nerden aldın
evettt verdim
58,9bancaarlıktan çık artık bencede pancar ol sonrada pincir aferin sana bende reddediyorum neyi reddettiğine de bakmalı tabii
belki damar tıkalı bile değildir 3 4 kere anjuyu ilk defa duydum bendendeannem gitti yanına bakalım napicaklar tatlim
dedim bide doktoru değiştirin şimdi iyi cok sukur
klimadan burnum şişti belim ağrıyor dizim hep soğuk içindeyiz düşüyor zaten sıcaklarAyy ne guzelllbizim ev cok sicakk
lezziz oluyor burda içine patates kızartması kornişon koyanda var onlara bayılıyorumyok cok gec yemedim canim, evet tam bugday ekmeginden, cok farkli bi döneri var harika birsey
Hee ben aksam midem delinerek uyudumbende akşam balık yedim cok kaçtı yoksa daha cok verirdm muhtemelen
ne yemeklerini reddettin hadi söyle de öveyim seni
videoyu atarım sana bugün .... haşlama da olsa nişasta sonuçta yenmemesi tercihimiz bir kereden bişi olmaz diyelim bu seferlikyakın arkadaşım o yüzden bağı kopartamıyorum ama sinirlendim ve alındım ve üzüldüm ve çok kafama taktım ve ve ve
vallaaa sonunda düzelttim2 gündür hiç zararli bişi yemedim
yakın arkadasım evet gayette ciddiydi bilmiyorum şakada olsa hoş değil ama ben cevabını verdimde takıldım işte düzelsinler istiyorum
bende hiç hoşlanmam böyle muhabbetlerden
hayır tabiki ama cevabını verdim en güzel şekilde de çok taktım bu ara memişlere
bi programımda yok kuzu hıcbısey yapmıyorum spor adına sadece yürüyüş ama bugün salona gidicem inşallah adam alır bizi
olur kuzum yapalım ya
canım köfte yemek şeklindeydi icindede haşlanmış gibi 3 kücük patates vardı onları yedim kızartma değil yani
hemen halledicemmm
bancarrrıımmm gönöydöööönbana pincikcik diyebilirsin cünkü bugün fazlaca zayıfım di hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?