Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben olsam bi daha gorusmezdm çok net

Aferin kız valla sonunda

yakın arkadaşım o yüzden bağı kopartamıyorum ama sinirlendim ve alındım ve üzüldüm ve çok kafama taktım ve ve ve

vallaaa sonunda düzelttim 2 gündür hiç zararli bişi yemedim

Yakin arkdasinmi sakami yapti :/
Ay hic hoslanmam meme sey mubbbtnden tovbe yaa

yakın arkadasım evet gayette ciddiydi bilmiyorum şakada olsa hoş değil ama ben cevabını verdimde takıldım işte düzelsinler istiyorum
bende hiç hoşlanmam böyle muhabbetlerden

hayır tabiki ama cevabını verdim en güzel şekilde de çok taktım bu ara memişlere
bi programımda yok kuzu hıcbısey yapmıyorum spor adına sadece yürüyüş ama bugün salona gidicem inşallah adam alır bizi

Şekerpancarı bir video önermişti bana pcye geçinde onu atayım sana bende yapıyorum arada beraberce düzenli yaparız

olur kuzum yapalım ya

Elma dilim patates olmamış kuzum onun dışında güzel bir menu
canım köfte yemek şeklindeydi icindede haşlanmış gibi 3 kücük patates vardı onları yedim kızartma değil yani

gonoydon poncor poncikten önce davranayım didim

poncikbirgelincik dün baya bi yürüdüm ama hak geçmesin 60 dk yazak
hemen halledicemmm

Poncik gelir simdi o da banncaaaar disin tartilam da gelem

bancarrrıımmm gönöydöööön bana pincikcik diyebilirsin cünkü bugün fazlaca zayıfım di hadi

Gule gule giy bebegimm bana alisveris deme artk tatil yuzunden seyini cikardim
Ben yazin rahat giyebilecegim bi bol pantul istiyodum onu aldim kot çekilmiyo sicakta yapisiyo bacaga almalara doyamadim diyosun az al az hedefe gelince daha cok alarsin

54.8 çıktım inşallah durmaz da cumayaca daha inerem sen kaçsın
54.7 ahahah bennn beeeeeeeeeeeennnnnnnnnn

amaaaa yiyenim yokkk kime yapimmmmm esim gelio 11 de tek basimada bisey istemiomki buaksam kavun Karpuz peynir yiyem olmazmiiiiiiiii
hee öyle diyosunnn bilemedim şimdi ama en azından bi corba olsn bari yahuuu

öğle bari yemek ye arkadaslarınla kız

Günaydııııın kııızzzzzzzlllllllaaaaaaaaaarrrrrrrr beeeenn coook mutluyum
günaydıınn kesin kilo verdin sen

Kiç kilisin pincikcikim ama bende zayifliyom bancarlıktan çıkıyom 54 e indim şükür gerisi gelecek dün bissuru yemegi reddettim

Ben bu hafta evde durmadim pek eger evde olsaydim çoktan 54.0 olardim bi kerem sen gorersin

PEMBE TAKİM

(300)Poncikbirgelincik:60+120+60+60
(315)Buki_89:20+30+110+20+100+35
(347)Justholdmetight: 72 + 23 + 80 + 37 + 37 + 98
(270)Denetim:210+60

MOR TAKİM

(190)Keptinn:60+80+50
(151)Senad:101+50
(162)SekerPancarii:62+40+60
(594)Yüzlesmegunu: 86+203+210+30 + 65

PEMBE TAKİM: 1232
MOR TAKIM: 1097

PEMBE TAKİM

(300)Poncikbirgelincik:60+120+60+60
(315)Buki_89:20+30+110+20+100+35
(347)Justholdmetight: 72 + 23 + 80 + 37 + 37 + 98
(270)Denetim:210+60

MOR TAKİM

(190)Keptinn:60+80+50+60
(151)Senad:101+50
(162)SekerPancarii:62+40+60
(594)Yüzlesmegunu: 86+203+210+30 + 65

PEMBE TAKİM: 1232
MOR TAKIM: 1157

cuma hedefimi bugün tutturdum rekora koşuyom

Ben yazin rahat giyebilecegim bi bol pantul istiyodum onu aldim kot çekilmiyo sicakta yapisiyo bacaga almalara doyamadim diyosun az al az hedefe gelince daha cok alarsin
bende istiyorum öyle bi pantul ya yapısıyo totoma nasil bişi aldın nerden aldın

evettt verdim
Kiç kilisin pincikcikim ama bende zayifliyom bancarlıktan çıkıyom 54 e indim şükür gerisi gelecek dün bissuru yemegi reddettim

58,9 bancaarlıktan çık artık bencede pancar ol sonrada pincir aferin sana bende reddediyorum neyi reddettiğine de bakmalı tabii

bundan sonra sana hergün tokat var baya işe yarıyo belli ki :
cok tebrik ediyorum ve bozmamanı temenni ediyorum bibiğim

bundan sonra sana hergün tokat var baya işe yarıyo belli ki :
cok tebrik ediyorum ve bozmamanı temenni ediyorum bibiğim

savolun efendim valla çok pis etki etti bende dedim poncikkkkk sen takımı yarı yolda bırakamazsın hayırrrr olamaz sonrada girdim takımlarda kilo verenlere baktım utandım çok ciddiye almadım alsaydım verirdim

Dur netten buldum aldığım pantulun aynisini atiyim aha bunun aynisi addaxdan aldim 30 tl ve kumasi da gayet kaliteli bide üstüme siyah tişört aldim beyaz spor ayakkabilarimla cok guzel oldu s bedeni oldu bana ama ben M aldim bol olsun diye kalcam belli olunca üstüne uzun bisey giy diyo eşimbende bol olsun da bari kisa tişörtlen giyebiliyim didim
Hee ay tam yaz geldi kilo aldim verecem hemen kvdem tatli açmiş yimedim bi dene bile bide aksam koy yufkasi vardi bek severim yimedim gece eve donerken esim dondurma ısmarlayim didi yoh didim bunlar yeterli mi ama oglen disarda bi dene dondurma yidim ogle yemegi yerine yalan yoh

Dünkü Menum
Sabah: 1 dilim t.b.ekmegi, 1 yumurta ve kahvaltıliklardan az az (cok az aldim kahvaltiliklardan)
Ogle: 1 dene magnum ama cok yürüdüm üstüne baya iyi yurudum
Ara: 3 parca karpuz
Aksam: 1 tabak yesil fasulye, 1 kase cacik

videoyu atarım sana bugün .... haşlama da olsa nişasta sonuçta yenmemesi tercihimiz bir kereden bişi olmaz diyelim bu seferlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…