- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.681
kilo verdim
ay bendeee cok severim türkiyede olunca ama genelde tavuk Döner yiyorum ayyy bi nefis oluoki o saydiklarinla icinde ay canim cekti... canim ülkem yaaaa nasil gidesim gelioooo hafta sonu yeni bi cay denedik esimle bitürlü güzel bi cay bulamamistik bi demledim harika koktu tam türkiyedeki caylar gibi ikimizde ayni anda nasil türkiyeye gidesim var bi bilsen deyi verdiklezziz oluyor burda içine patates kızartması kornişon koyanda var onlara bayılıyorum
kiyamam neyse sen zorla kendini spora cünki spor cok iyi geliomus regl agrilarinaGaliba bazı dayanak noktaları var onları atlayınca hızlı gidiyor
Haftada 1 kilo versen rahat 3 ayda 60sın
Can veriyorum her yerim ağrıyor sıcak basıyor
harikasin canim bunlari reddetmis olmas masallahHee ben aksam midem delinerek uyudumtatli köy yufkasi gece dondurmasi hepsini riddittim
ciddiye almadın demeksavolun efendimvalla çok pis etki etti bende dedim poncikkkkk sen takımı yarı yolda bırakamazsın hayırrrr olamaz sonrada girdim takımlarda kilo verenlere baktım utandım çok ciddiye almadım alsaydım verirdim
aferin gızımaDünkü Menum
Sabah: 1 dilim t.b.ekmegi, 1 yumurta ve kahvaltıliklardan az az (cok az aldim kahvaltiliklardan)
Ogle: 1 dene magnumama cok yürüdüm üstüne baya iyi yurudum
Ara: 3 parca karpuz
Aksam: 1 tabak yesil fasulye, 1 kase cacik
tatlı ne tatlısıydıHee ben aksam midem delinerek uyudumtatli köy yufkasi gece dondurmasi hepsini riddittim
ekmeklerine laf söylemek istiyorum diyetisyen verdiği için söyleyemiyorumdün kü menü
sabah
tost domates biber salatalık
ara
kahve
öğlen
ton balıklı sandviç 4yk yoğurt
ara
1 armut
6 çiğ badem
akşam
1 kazandibi / 4 yk barbunya/ 4yk yoğrut / biber / domates /salatalık
yatmadan da 1 bardak süt
su 2lt oldu sanırım yürüş spor yoktu
tm düzgün ye yine yürüyüş yap yapma diyen yok kiolmaz ögle vakti yürüyüs vakti benim icin yiyememüfff bi gitmedi su kilolarrrr reglden olabilirmi ya niye böyle oldukiiii
şahaneGünaydın kaptanım nasılsın bugün
ama o spor yapılcak tabikideOf bugün hiç spor yapmak istemiyorum, reglken çok zor oluyor
Hele Jillian tarzı sporlar
he gördüm simdi afferin kiz sana masallah nazar degmesin poponu kasi hemenkilo verdim
kiz ama zavallim ögle yemegi niyetine yemis, ozaman zararsiz oluo:) bi diyetisyen demisti cok caniniz cekerse pasta falan bi ögün yerine koyun ozaman zararsiz demistiaferin gızımazayıf kız olcak benim gızım kuru gız olcak bnm yavrum o magnumuda gördüm ama neyse
Gevsekmis bosveryakın arkadaşım o yüzden bağı kopartamıyorum ama sinirlendim ve alındım ve üzüldüm ve çok kafama taktım ve ve ve
vallaaa sonunda düzelttim2 gündür hiç zararli bişi yemedim
yakın arkadasım evet gayette ciddiydi bilmiyorum şakada olsa hoş değil ama ben cevabını verdimde takıldım işte düzelsinler istiyorum
bende hiç hoşlanmam böyle muhabbetlerden
hayır tabiki ama cevabını verdim en güzel şekilde de çok taktım bu ara memişlere
bi programımda yok kuzu hıcbısey yapmıyorum spor adına sadece yürüyüş ama bugün salona gidicem inşallah adam alır bizi
olur kuzum yapalım ya
canım köfte yemek şeklindeydi icindede haşlanmış gibi 3 kücük patates vardı onları yedim kızartma değil yani
hemen halledicemmm
bancarrrıımmm gönöydöööönbana pincikcik diyebilirsin cünkü bugün fazlaca zayıfım di hadi
Amaaaan gecen sene de aldm aman ne begensem daha zayflarsam diyodum.Ben yazin rahat giyebilecegim bi bol pantul istiyodum onu aldim kot çekilmiyo sicakta yapisiyo bacagaalmalara doyamadim diyosun az al az hedefe gelince daha cok alarsin
Anladin yani bunu. Bide bana aliniyodun icten ice.savolun efendimvalla çok pis etki etti bende dedim poncikkkkk sen takımı yarı yolda bırakamazsın hayırrrr olamaz sonrada girdim takımlarda kilo verenlere baktım utandım çok ciddiye almadım alsaydım verirdim
kiz o biraz popoya oturunc guzel oluyo kardesmdede var cok bol guzel olurmu kiBaya kalcam gorunmucek kadar bol oldu inşallah 4 kilo verince icinde kaybolmamacik bekleyip kilo verince mi alaydim ki ay zaten bol bi pantul ama goze batmaz bence iyce bolarsa bile ama cok rahat yaa ohh be didim onu giyince ben sicakta tatli da yirim yufka da ama kilo izin vermedi he ay dondurma en dayanamadigim sey cok seviyomm cokkk ben bilmem keptinlara sor dondusu
aay ben cok severim hep icine sokarimSekerPancarii aldigin pantolon coook güzel bende internetten siparis vercem buugün birsürüüüü ciciler sectim kendime bakalim nasil olcak. öyle pantolon bende cok istiyorum, ay buarrada benim esimde hic sevmez pantolonlarin icine tshirt sokunca ama bu pantolonlarda coook güzel duruo alistirdim yavas yavas bende hahahaah bide benim popisimde acik büyük iyice gicik oluo kocisim
kiyamam neyse sen zorla kendini spora cünki spor cok iyi geliomus regl agrilarina
ciddiye almadın demekbiz burda aç dururken sen orda gevşek gevşek diyet yaptık demek nişana az kalınca tutuştun demek senin bu hallerini zevkle izlicem çünkülüm hakitttinn
aferin gızımazayıf kız olcak benim gızım kuru gız olcak bnm yavrum o magnumuda gördüm ama neyse
tatlı ne tatlısıydıaklımda var da sıcak bee gitmez bu havadaaa ama dün tam kokreç havasıydı n-bulutlu esiyo falan param yoktu kaçırdım
ekmeklerine laf söylemek istiyorum diyetisyen verdiği için söyleyemiyorum
güzel kuzum tatlıyı gündüz yesen daha iyiymiş
tm düzgün ye yine yürüyüş yap yapma diyen yok kisenin menülere taktım bak söyliyim bu öğle imkanın varsa yemek yi hani sizn lokantanız vardı orda bi git gör bakim nasıl bi yermiş
şahaneaz boynum agrıyo başka bi derdim yok şükür sen nasılsın bacım
ama o spor yapılcak tabikide
cok harika bi yer bildigin restorant:) amaaaa sirf orayada ögle yemegi yedigim icin zaten oldum 80 kilo, neler var Burda bi bilsen ah ahhhhh kendi dondurmacimiz bile var taze taze acik dondurma, crepcimiz var cikolatali bi crep yapio üfffff fena bisey günde bes cesit yemek oluoooo oraya gidince kendimi kaybediyorum resmentm düzgün ye yine yürüyüş yap yapma diyen yok kisenin menülere taktım bak söyliyim bu öğle imkanın varsa yemek yi hani sizn lokantanız vardı orda bi git gör bakim nasıl bi yermiş
bende regliyken seviyorum serin yerde olcak ama pişmeyim sancımı azaltıyor akıntı artıyor rahtlıyorumOf bugün hiç spor yapmak istemiyorum, reglken çok zor oluyor
Hele Jillian tarzı sporlar
aynen canim ben dar pantolonlarda sevmiyorum ama bol olanlarda bende koyarim icime hihihi esim bi söylendi iki söylendi simdi karismio pek:) darlarda ama kendim rahat edemiyorum gercekten cok dikat ceken bi popom varaay ben cok severim hep icine sokarimkimse bundan alikoyamaz
tahıllı ekmekten yapıyorum kuzum o haftalık ödülümdü kuzum haftada 1 yeme hakkım vartatlim tostu ne ekmeginden yapiosun? aksam Kazan dibi menünde varmiydi yoksa kacamak olarakmi girdi?
evet bende öyle duymştm çaktırmakiz ama zavallim ögle yemegi niyetine yemis, ozaman zararsiz oluo:) bi diyetisyen demisti cok caniniz cekerse pasta falan bi ögün yerine koyun ozaman zararsiz demisticok sevinmistim hahahaha
herkesleri alıntılamamışsın bi ben yok bi tek ben beeeeennnnGevsekmis bosver
Amaaaan gecen sene de aldm aman ne begensem daha zayflarsam diyodum.gecen sene ki bi sortn beli bol geldi daralrttrcam. Ama aldm yani yalan yok napalm
Anladin yani bunu. Bide bana aliniyodun icten ice.
kiz o biraz popoya oturunc guzel oluyo kardesmdede var cok bol guzel olurmu ki
ondaki beli boyle degl
aay ben cok severim hep icine sokarimkimse bundan alikoyamaz
ne kadar verdin kuzumkilo verdim
Benim esimde sevmiyi kotlarimin ustune hep arkasi uzun tisortler giyyom ama bu pantul bol ya uzun tişörtle cirkin olur ondan biraz bedenimden büyüğünü aldim hic popom belli olmiiiSekerPancarii aldigin pantolon coook güzel bende internetten siparis vercem buugün birsürüüüü ciciler sectim kendime bakalim nasil olcak. öyle pantolon bende cok istiyorum, ay buarrada benim esimde hic sevmez pantolonlarin icine tshirt sokunca ama bu pantolonlarda coook güzel duruo alistirdim yavas yavas bende hahahaah bide benim popisimde acik büyük iyice gicik oluo kocisim
tamam ozaman menün güzel hic söylenecek birsey bulamadimtahıllı ekmekten yapıyorum kuzum o haftalık ödülümdü kuzum haftada 1 yeme hakkım var
3 ay uzun bir süreGaliba bazı dayanak noktaları var onları atlayınca hızlı gidiyor
Haftada 1 kilo versen rahat 3 ayda 60sın
Can veriyorum her yerim ağrıyor sıcak basıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?