Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay bende istiyorum böyle bişey addaxa gitcem yakında bakayim bende güle güle giyyyy sen ve m hmm ay yufkayla tatlı neysede sıcakta dondurmaya hayır demen çok takdire şayan tebrik ediyorum bende dondurma yemek istiyorum yiyebilir miyim ki şu açık sütlü olanlardan

Baya kalcam gorunmucek kadar bol oldu inşallah 4 kilo verince icinde kaybolmam acik bekleyip kilo verince mi alaydim ki ay zaten bol bi pantul ama goze batmaz bence iyce bolarsa bile ama cok rahat yaa ohh be didim onu giyince ben sicakta tatli da yirimyufka da ama kilo izin vermedi he ay dondurma en dayanamadigim sey cok seviyomm cokkk ben bilmem keptinlara sor dondusu

yokk yemicem istemez bu güne kadar yediklerime sayayım bence sen s alsaydın yaa çok bol olursa giyemezsin bide

dün kü menü
sabah
tost domates biber salatalık
ara
kahve
öğlen
ton balıklı sandviç 4yk yoğurt
ara
1 armut
6 çiğ badem
akşam
1 kazandibi / 4 yk barbunya/ 4yk yoğrut / biber / domates /salatalık
yatmadan da 1 bardak süt
su 2lt oldu sanırım yürüş spor yoktu

Bal mi damlıyor ağzından

Sen bir zayıfla gerisi çorap söküğü gibi gelecek
Şli olan hangisi ki ben çözemedim beni de aydınlatın

Kız şer... ile başlayan hani
Şer...siz denir

Günaydın kaptanım nasılsın bugün

Boşver
Bana da alnın çok geniş ve kolların tombik demişlerdi
Bir süre gidip gelip alnıma bakmıştım ama kollarım konusunda hassasım
Ayrıca bence öyle kötü bir görüntüsü yoktu fotolarında insanlar laf söylemeye yer arayıp boş boş konuşuyor

Sen bir zayıfla gerisi çorap söküğü gibi gelecek

Kız şer... ile başlayan hani
Şer...siz denir

Günaydın kaptanım nasılsın bugün
evet 72 ye çok zorldı beni ilk 72ye düşceğimde de böyle oldu umarım 6larda hızlıca gider .. hee kaptan dedi o kadar da düşündüm nasıl anlayamadım D:

tatlim tostu ne ekmeginden yapiosun? aksam Kazan dibi menünde varmiydi yoksa kacamak olarakmi girdi?

evet 72 ye çok zorldı beni ilk 72ye düşceğimde de böyle oldu umarım 6larda hızlıca gider .. hee kaptan dedi o kadar da düşündüm nasıl anlayamadım D:

Galiba bazı dayanak noktaları var onları atlayınca hızlı gidiyor
Haftada 1 kilo versen rahat 3 ayda 60sın

ay aynen bende dün öyleydim tek yürüyüs yaptim onuda zorlana zorlana

Can veriyorum her yerim ağrıyor sıcak basıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…