- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.701
Ben darlarla seviyormaynen canim ben dar pantolonlarda sevmiyorum ama bol olanlarda bende koyarim icime hihihi esim bi söylendi iki söylendi simdi karismio pek:) darlarda ama kendim rahat edemiyorum gercekten cok dikat ceken bi popom var
hihihih ah su kocislerBenim esimde sevmiyi kotlarimin ustune hep arkasi uzun tisortler giyyom ama bu pantul bol ya uzun tişörtle cirkin olur ondan biraz bedenimden büyüğünü aldim hic popom belli olmiiisende gule gule giy canim aldiklarini
Yime bencedeyokk yemicemistemez bu güne kadar yediklerime sayayım bence sen s alsaydın yaa çok bol olursa giyemezsin bide
gurbet zor kuzum ya sizin orda mevlana çayı var siyah paket rahmetli halam hep getirirdi bize onu çok seviyorum bendeay bendeee cok severim türkiyede olunca ama genelde tavuk Döner yiyorum ayyy bi nefis oluoki o saydiklarinla icinde ay canim cekti... canim ülkem yaaaa nasil gidesim gelioooo hafta sonu yeni bi cay denedik esimle bitürlü güzel bi cay bulamamistik bi demledim harika koktu tam türkiyedeki caylar gibi ikimizde ayni anda nasil türkiyeye gidesim var bi bilsen deyi verdikcok özledim yaaaa
hihihihi oh negüzel giy vallahBen darlarla seviyormhelede ustume belimi gosteren biseyse kiz bende ki kucukmu sanki haahahahahaha
Kansızlık mi var acaba kuzum27 derecede ben üşüyen bir insanım
belini ayarliyabiliosan sorun olmaz bence o pantolonlarda bol hos duruoYime bencedebosveee ayy s mi alaydim kine bah kafam karıştı daha 4 kilo gidecek daha L beden alacaktim da cuval gibi oldu o
şu an özendimcok harika bi yer bildigin restorant:) amaaaa sirf orayada ögle yemegi yedigim icin zaten oldum 80 kilo, neler var Burda bi bilsen ah ahhhhh kendi dondurmacimiz bile var taze taze acik dondurma, crepcimiz var cikolatali bi crep yapio üfffff fena bisey günde bes cesit yemek oluoooo oraya gidince kendimi kaybediyorum resmenama sirf senin hatrin icin bugün menüde ne var bakcam egerki kilo yapmicak bisey varsa gitcem yemege
bi sabah wc den sonra bide akşam yatarken tartılıyorum ben onun haricinde tartılmıyorm çünkü cok farklı şeyler çıkıyoBu ara tartıya çok gidiyorum
Birkaç saatte bir
Hepsinde kilom + ve -li oynuyor acaba normal midir
Ne bileyim kahvaltıdan sonra daha az çıkıyorum falan
Vücudumuzun garip işleri mi bunlar yine
Belki de çıkmamam lazım
Biri bana bunun mantığını açıklayabilir mi
salata var canim kocaman acik büfe var salatalar icin, onlarida soslari cok kalorili oldugu icin tercih etmiyorum kuru kurua yenmio ama belki yogurt sosu vardir bazen olmuo ozaman yerimşu an özendimbizim yemkeler cok kötü de
sana uygun yemke illaki vardır ama bi git bak salata fln yersin varsa inşallah vardır
58,9Hemen söyleyecek misin yoksa sürpriz mi
ciddiye almadın demekbiz burda aç dururken sen orda gevşek gevşek diyet yaptık demek nişana az kalınca tutuştun demek senin bu hallerini zevkle izlicem çünkülüm hakitttinn
aferin gızımazayıf kız olcak benim gızım kuru gız olcak bnm yavrum o magnumuda gördüm ama neyse
tatlı ne tatlısıydıaklımda var da sıcak bee gitmez bu havadaaa ama dün tam kokreç havasıydı n-bulutlu esiyo falan param yoktu kaçırdım
ekmeklerine laf söylemek istiyorum diyetisyen verdiği için söyleyemiyorum
güzel kuzum tatlıyı gündüz yesen daha iyiymiş
tm düzgün ye yine yürüyüş yap yapma diyen yok kisenin menülere taktım bak söyliyim bu öğle imkanın varsa yemek yi hani sizn lokantanız vardı orda bi git gör bakim nasıl bi yermiş
şahaneaz boynum agrıyo başka bi derdim yok şükür sen nasılsın bacım
ama o spor yapılcak tabikide
kaşıdım kaşıdımhe gördüm simdi afferin kiz sana masallah nazar degmesin poponu kasi hemenhadi cumaya Kadar söyle biraz daha düs bakalim
Gevsekmis bosver
Amaaaan gecen sene de aldm aman ne begensem daha zayflarsam diyodum.gecen sene ki bi sortn beli bol geldi daralrttrcam. Ama aldm yani yalan yok napalm
Anladin yani bunu. Bide bana aliniyodun icten ice.
kiz o biraz popoya oturunc guzel oluyo kardesmdede var cok bol guzel olurmu ki
ondaki beli boyle degl
aay ben cok severim hep icine sokarimkimse bundan alikoyamaz
3 ay uzun bir süre65 te anlaşabiliriz arada menümü azaltacam ya azalttığımı demicim ama yoksa gitmicik bu kilolar
şu an özendimbizim yemkeler cok kötü de
sana uygun yemke illaki vardır ama bi git bak salata fln yersin varsa inşallah vardır
bi sabah wc den sonra bide akşam yatarken tartılıyorum ben onun haricinde tartılmıyorm çünkü cok farklı şeyler çıkıyo
ay resmen bosch fabrikasını tarif ettinsalata var canim kocaman acik büfe var salatalar icin, onlarida soslari cok kalorili oldugu icin tercih etmiyorum kuru kurua yenmio ama belki yogurt sosu vardir bazen olmuo ozaman yerim
heç meraklanma o konuda o iş bndeevet hakitttimizleyin bide dalga geçin arada çemkirin falan işe yarıyo cünkülüm
Hee anni az yidi guzel kizinaferin gızımazayıf kız olcak benim gızım kuru gız olcak bnm yavrum o magnumuda gördüm ama neyse
ekmekleri seviyorum artık bazen yemeyi unutuyorum salata suyuna bana bana yiyorum keyifle ama cidden çok geçen hafta günlük 4 dilimdi birde ekmeğe para yetişmiyor yaciddiye almadın demekbiz burda aç dururken sen orda gevşek gevşek diyet yaptık demek nişana az kalınca tutuştun demek senin bu hallerini zevkle izlicem çünkülüm hakitttinn
aferin gızımazayıf kız olcak benim gızım kuru gız olcak bnm yavrum o magnumuda gördüm ama neyse
tatlı ne tatlısıydıaklımda var da sıcak bee gitmez bu havadaaa ama dün tam kokreç havasıydı n-bulutlu esiyo falan param yoktu kaçırdım
ekmeklerine laf söylemek istiyorum diyetisyen verdiği için söyleyemiyorum
güzel kuzum tatlıyı gündüz yesen daha iyiymiş
tm düzgün ye yine yürüyüş yap yapma diyen yok kisenin menülere taktım bak söyliyim bu öğle imkanın varsa yemek yi hani sizn lokantanız vardı orda bi git gör bakim nasıl bi yermiş
şahaneaz boynum agrıyo başka bi derdim yok şükür sen nasılsın bacım
ama o spor yapılcak tabikide
bence de cıkma kuzuum ben gece tartıldım 56.1 çıktım böyle oldumYaz sonuna 65 olursun
Bu arada bence kesme diyetisyenden gizli iş yapma
Memnun değilsen değiştir ama diyetisyene para verip dediğini uygulamayacaksan ne anlamı var ki kendin yap aynı şey
Tek ben değilim yaniİyi
Tamam çıkmıcam cumaya kadar böyle sürekli bakıyorum o da garip oluyor, psikolojik olarak da iyi değil
anemi taşıyorum değerlerim hep düşük demir alt sınır 40 benşm değer 41 yada 44 tüKansızlık mi var acaba kuzum
az yime sağlıklı yiHee anni az yidi guzel kizinmagnum yidim ama yürüdüm anni
ahaha maşallahhhekmekleri seviyorum artık bazen yemeyi unutuyorum salata suyuna bana bana yiyorum keyifle ama cidden çok geçen hafta günlük 4 dilimdi birde ekmeğe para yetişmiyor ya2 günde 3,5 tl ekmeğe para gidiyor önceden hafata o kadar giderdi
Serbetli cevizli yapmıştı burma gibim paklava çeşiti istetatlı ne tatlısıydıaklımda var da sıcak bee gitmez bu havadaaa ama dün tam kokreç havasıydı n-bulutlu esiyo falan param yoktu kaçırdım
ay resmen bosch fabrikasını tarif ettinorasıda cok güzelmiş yemekleri şartları bursa da oturuyo olsam kesin basvuru yapardm normal menü bide diyet menü çıkıyomş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?