Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynen canim ben dar pantolonlarda sevmiyorum ama bol olanlarda bende koyarim icime hihihi esim bi söylendi iki söylendi simdi karismio pek:) darlarda ama kendim rahat edemiyorum gercekten cok dikat ceken bi popom var
Ben darlarla seviyorm helede ustume belimi gosteren biseyse kiz bende ki kucukmu sanki haahahahahaha

gurbet zor kuzum ya sizin orda mevlana çayı var siyah paket rahmetli halam hep getirirdi bize onu çok seviyorum bende

şu an özendim bizim yemkeler cok kötü de
sana uygun yemke illaki vardır ama bi git bak salata fln yersin varsa inşallah vardır

bi sabah wc den sonra bide akşam yatarken tartılıyorum ben onun haricinde tartılmıyorm çünkü cok farklı şeyler çıkıyo

şu an özendim bizim yemkeler cok kötü de
sana uygun yemke illaki vardır ama bi git bak salata fln yersin varsa inşallah vardır
salata var canim kocaman acik büfe var salatalar icin, onlarida soslari cok kalorili oldugu icin tercih etmiyorum kuru kurua yenmio ama belki yogurt sosu vardir bazen olmuo ozaman yerim

Hemen söyleyecek misin yoksa sürpriz mi
58,9 yani geçen cumaya göre -700

evet hakitttim izleyin bide dalga geçin arada çemkirin falan işe yarıyo cünkülüm

he gördüm simdi afferin kiz sana masallah nazar degmesin poponu kasi hemen hadi cumaya Kadar söyle biraz daha düs bakalim
kaşıdım kaşıdım düscem insallahh ben demıstım en az 58,9 diye bakalım kaç olcam cumaya sürprüsss

öyle biraz evet ama ben yinede azcık düzelsin istiyorum cunku dik değiller bunun ilerde çocuk emzirmeside var

anladım evet yok canım alnmıyorum hıcbırınıze cunku iyiliğim icin söylüyosunuz biliyorm ilk geldiğimde sana alınıyodum icten ice ama simdi alınmıyorum

3 ay uzun bir süre 65 te anlaşabiliriz arada menümü azaltacam ya azalttığımı demicim ama yoksa gitmicik bu kilolar

Yaz sonuna 65 olursun
Bu arada bence kesme diyetisyenden gizli iş yapma
Memnun değilsen değiştir ama diyetisyene para verip dediğini uygulamayacaksan ne anlamı var ki kendin yap aynı şey

Tek ben değilim yani İyi

Tamam çıkmıcam cumaya kadar böyle sürekli bakıyorum o da garip oluyor, psikolojik olarak da iyi değil

salata var canim kocaman acik büfe var salatalar icin, onlarida soslari cok kalorili oldugu icin tercih etmiyorum kuru kurua yenmio ama belki yogurt sosu vardir bazen olmuo ozaman yerim
ay resmen bosch fabrikasını tarif ettin orasıda cok güzelmiş yemekleri şartları bursa da oturuyo olsam kesin basvuru yapardm normal menü bide diyet menü çıkıyomş

evet hakitttim izleyin bide dalga geçin arada çemkirin falan işe yarıyo cünkülüm
heç meraklanma o konuda o iş bnde
öğle menüsünde ne var acaba acıktım ben sen ne yicen

ekmekleri seviyorum artık bazen yemeyi unutuyorum salata suyuna bana bana yiyorum keyifle ama cidden çok geçen hafta günlük 4 dilimdi birde ekmeğe para yetişmiyor ya 2 günde 3,5 tl ekmeğe para gidiyor önceden hafata o kadar giderdi

bence de cıkma kuzuum ben gece tartıldım 56.1 çıktım böyle oldum sabah baktım 54.7 diyo bi oh çektim belki stres yaptıkca ödem oluşcak gitcek kilonunda gitmesini engeliicez

Hee anni az yidi guzel kizinmagnum yidim ama yürüdüm anni
az yime sağlıklı yi kırk yıllık diyetçisin ben mi öğreteym yürüyüş iyidir eline alcan su şişesini

ahaha maşallahhh

tatlı ne tatlısıydı aklımda var da sıcak bee gitmez bu havadaaa ama dün tam kokreç havasıydı n-bulutlu esiyo falan param yoktu kaçırdım
Serbetli cevizli yapmıştı burma gibim paklava çeşiti iste ay ben sicak neyim diinemem dondurmaynan yirim tatliyi ama yimiyoh iste kokorec severinnnnn gece gezerken yemesi guzel oluyo

ay resmen bosch fabrikasını tarif ettin orasıda cok güzelmiş yemekleri şartları bursa da oturuyo olsam kesin basvuru yapardm normal menü bide diyet menü çıkıyomş

evet canim bende burdan önce senelerce boschda calismitim burdakininde kantini harikaydi... ama suanki oldugum yerde imkanlar daha hos, ögle spor yapabiliyoruz ne istersen var yürüyüs kursu volleyol kursu hersey var vallah aksamlari finess kurslarida var egerki ekimden sonra istedigim is olursa hepsinden faydalanacagim, bide üstüne ek bi kart verilio sene icinde 1000 euroya Kadar alisveris yapabiliosun burdan harika birsey insallah istedigim pozision olur sürekli aklim orda ama daha beklemem gerekio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…