Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay domuz eti mi
hamburger makarna o ne güzel iş yeri yaaa

tabiki korkuyorum
benden hiç korkmuyon dimi

50gr cok geldi bana
ama tabi alıyoruzdur o kadar bence yemkelerle fln illaki gidiyodur
gecer bile canim herseyin icinde yag var mesela sütlü kahvede yag var nebilim haslanmis yumurtada yag var meyvelerde bile mesela muzda var o yüzden 50g cok Cabuk gecio malesef, ben telefonuma yediklerimi yaziyorumya orda gösterio neyin icinde nekadar yag var diye berbat yani

50gr cok geldi bana
ama tabi alıyoruzdur o kadar bence yemkelerle fln illaki gidiyodur

görüürüz bebeğiiim dua oku bol bol içindeki sıkıntı içinde

ahahaha korkuyo bak hele yaaa
Sen korkmuyonmu unuttunmuuuu yorum yaptigimda kactigin gunleri
ay hahahahahahahahah bakkk benden kacarken bana yakalandin goruyomsn hahahaha cok guldum yaaaaaa
Siganlarim kayniyyyy

Sen korkmuyonmu unuttunmuuuu yorum yaptigimda kactigin gunleri
ay hahahahahahahahah bakkk benden kacarken bana yakalandin goruyomsn hahahaha cok guldum yaaaaaa
Siganlarim kayniyyyy

valla ya yazcaktm vazgeçtim simdi nasıl elini uzattın falan dersin diye yine yakalandıjk
soğan suyu ımm en sevdiğim

eferin yeme yedirtme de kimseye bende yemiyeyim mozaik pasta cok severim

meyvelerde yağ mı varmış ben şeker biliyodumda yağı yeni duydum

açıkcası senden pek korkmuyorum
bende öle tahmin ettimdi benden yeğenlerim bile korkmuyo kimse korkmuyo bammık gibiyim

ay domuz eti mi
evet almanlar cok sever domuz etini bazi günler yemeklerin cogu domuzlu oluo bazi günlerde daha az degisik degisik yapiolar evet diyorumya harika seyler cikio ben bosuna almadim 1 senede nerdeyse 15kg

evet almanlar cok sever domuz etini bazi günler yemeklerin cogu domuzlu oluo bazi günlerde daha az degisik degisik yapiolar evet diyorumya harika seyler cikio ben bosuna almadim 1 senede nerdeyse 15kg
ama domuz etinin zararı bilimsel acıdan da ortaya cıkmış zararlı yani hala niye yiyolar
ben orda çalışsam kesin daha fazla alırdım

ilaçta kullanıyosn ya şimdi dene bi bellki olursn eğer belirtilerde varsa tabiiii

ahahaahh valla bravo silmeden yakalamışın demk mozaik pasta vardı demek pasta yedin demke bize söylemedin poncikbirgelincik
tamam coh israr ettiniz yarin ama belki

ay domuz eti mi

benden hiç korkmuyon dimi
Sizde gurufasilye cikiyi dimi
okadar hesao etme benden sana tavsiye. Ben okadae bile degildi ama herseyim lghti sonra normal sut icsen artiya cevirirdi ciddiyim. Normal korumada zorlanirsiniz okadar zorlamayin.

valla ya yazcaktm vazgeçtim simdi nasıl elini uzattın falan dersin diye yine yakalandıjk
soğan suyu ımm en sevdiğim
q tarcinda atammi

bende severim ama hiç yemedim
bende çok pammıkk gibiyimdir kimse korkmaz

ama domuz etinin zararı bilimsel acıdan da ortaya cıkmış zararlı yani hala niye yiyolar
ben orda çalışsam kesin daha fazla alırdım
nebilim seviyolar herhalde:) yada ucuz diye diger etlere bakarakdan domuz daha Uygun ondandir belki hahaah ah evet kahvalti ayri ögle yemegi ayri tatlisi ayri kendini bi kaybettinmi kilolar gelir vallah

okadar hesao etme benden sana tavsiye. Ben okadae bile degildi ama herseyim lghti sonra normal sut icsen artiya cevirirdi ciddiyim. Normal korumada zorlanirsiniz okadar zorlamayin.
evet haklisin canim korumasi cok zor olur sonradan, ay nebilim hemen gitsin diye ugrasiyorum ama buhafta tikandim ben nedense kendimi davul gibi sismis hissediyorum zaten regl olunca cok sinirli ve sismis olarak dolaniyorum ortalikda hic iyi degil buuu

Seker evet cok var yagda cok az miktarda olsa bile var mesela annanas yedimya azönce 100g ananasda 0,2 gr yag var az ama sonucda oda bi miktar
hisdistan cevizinde cok oluyodur tabi dimi yağı yapılıyo sonucta ananas bide yag yakıcı bi meyve bak görüyo musun ben şok
he guru fasulye pilav makarna badılcann en lüksümüz kağıt kebabı falan işte

4yk lor peyniri 2 dilim ekmek 4yk yoğurt + domates
senin bu diyetisyen ablamız niye aynı öğüne lorla yogurt koymuş ki

hisdistan cevizinde cok oluyodur tabi dimi yağı yapılıyo sonucta ananas bide yag yakıcı bi meyve bak görüyo musun ben şok
onun icindeki yag zararli degil ama yani ananas iyi yag yakiminda eee vicuda sonucda yag lazim bizim uzak durmamiz gereken kizartma yaglari yada cok asiri yagli yemekler, yoksa zeytinyag cig tükeltildiginde cok cok cok faydali

bende severim ama hiç yemedim
bende çok pammıkk gibiyimdir kimse korkmaz
ben üzülüyom biri benden korkunca yada ben birine kızınca mesela nişanlıma bağırırım falna sonra ordan hemen uzaklaşmam lazım yoksa hemen yumuşuyorum üzgün görünce

hahahahahahah pambih gibiyim ben asil
evet o da olabilüüü mesela artık menülere yorum yapmıyosun

nebilim seviyolar herhalde:) yada ucuz diye diger etlere bakarakdan domuz daha Uygun ondandir belki hahaah ah evet kahvalti ayri ögle yemegi ayri tatlisi ayri kendini bi kaybettinmi kilolar gelir vallah
ucuz olur tabi soncta bi dana kuzu eti kadar lezzetli değill yani değildir diye düşüüyorm D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…