- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #215.821
ilaçta kullanıyosn ya şimdi dene bi bellki olursn eğer belirtilerde varsa tabiiii
ahahaahh valla bravo silmeden yakalamışındemk mozaik pasta vardı demek pasta yedin demke bize söylemedin poncikbirgelincik
ay domuz eti mievet kizlar yürüyüsümü yaptim geldim ögle yemegi icin gittim ama hicccc ac degildim ananas aldim geldim onu yedim simdi, Sabah bi protein yogurdu yedim yeni kesfettim onu ay bi tok tutuo anlatamam suan sanki yarim kuzu yemis gibi hissediyorum negüzelmis bu yaaakaptinn sirf senin hatrin icin gittim ama bugün cok domuz agirlikli yemek cikmis domuz olmayan yemeklerdende bi makarna vardi degisik bi sosla bide büyük hamburger yanindada patateskizartmasi hiiiic yanina yaklasmadim cok lezzetli cünkiii
benden hiç korkmuyon dimitabiki korkuyorum
gecer bile canim herseyin icinde yag var mesela sütlü kahvede yag var nebilim haslanmis yumurtada yag var meyvelerde bile mesela muzda var o yüzden 50g cok Cabuk gecio malesef, ben telefonuma yediklerimi yaziyorumya orda gösterio neyin icinde nekadar yag var diye berbat yani50gr cok geldi bana
ama tabi alıyoruzdur o kadar bence yemkelerle fln illaki gidiyodur
açıkcası senden pek korkmuyorumay domuz eti mi
hamburger makarna o ne güzel iş yeri yaaa
benden hiç korkmuyon dimi
Sen korkmuyonmu unuttunmuuuu yorum yaptigimda kactigin gunleri50gr cok geldi bana
ama tabi alıyoruzdur o kadar bence yemkelerle fln illaki gidiyodur
görüürüz bebeğiiim dua oku bol bol içindeki sıkıntı içinde
ahahaha korkuyo bak hele yaaa
ay hahahahahahahahah bakkk benden kacarken bana yakalandin goruyomsnahahahahahahhahahhahahhaha ya ayzcaktım ama yazmadım nasıl ypatım bu hatayı sesli gülüyorum suan: d
dün dolabi açtım mozaik pasta vardi iki idlim elim uzandi yicektim sonra senin yüzünü hayal ettim böyle yapıyodunsonra yememek icin çöpe attım günaha girdim belki ama atmasaydım kötü seyler olabilirdi annemde yemesin oda kilo vermeye calısıyo babamda şeker hastası
Sen korkmuyonmu unuttunmuuuu yorum yaptigimda kactigin gunleri
ay hahahahahahahahah bakkk benden kacarken bana yakalandin goruyomsnhahahaha cok guldum yaaaaaa
Siganlarim kayniyyyy
eferinvallahi yemedim
meyvelerde yağ mı varmış ben şeker biliyodumda yağı yeni duydumgecer bile canim herseyin icinde yag var mesela sütlü kahvede yag var nebilim haslanmis yumurtada yag var meyvelerde bile mesela muzda var o yüzden 50g cok Cabuk gecio malesef, ben telefonuma yediklerimi yaziyorumya orda gösterio neyin icinde nekadar yag var diye berbat yani
bende öle tahmin ettimdiaçıkcası senden pek korkmuyorum
evet almanlar cok sever domuz etiniay domuz eti mi
Sen korkmuyonmu unuttunmuuuu yorum yaptigimda kactigin gunleri
ay hahahahahahahahah bakkk benden kacarken bana yakalandin goruyomsnhahahaha cok guldum yaaaaaa
Siganlarim kayniyyyy
Seker evet cok var yagda cok az miktarda olsa bile var mesela annanas yedimya azönce 100g ananasda 0,2 gr yag var az ama sonucda oda bi miktarmeyvelerde yağ mı varmış ben şeker biliyodumda yağı yeni duydum
ama domuz etinin zararı bilimsel acıdan da ortaya cıkmış zararlı yani hala niye yiyolarevet almanlar cok sever domuz etinibazi günler yemeklerin cogu domuzlu oluo bazi günlerde daha az degisik degisik yapiolar evet diyorumya harika seyler cikio ben bosuna almadim 1 senede nerdeyse 15kg
ilaçta kullanıyosn ya şimdi dene bi bellki olursn eğer belirtilerde varsa tabiiii
ahahaahh valla bravo silmeden yakalamışındemk mozaik pasta vardı demek pasta yedin demke bize söylemedin poncikbirgelincik
Sizde gurufasilye cikiyi dimiay domuz eti mi
benden hiç korkmuyon dimi
okadar hesao etme benden sana tavsiye. Ben okadae bile degildi ama herseyim lghti sonra normal sut icsen artiya cevirirdi ciddiyim. Normal korumada zorlanirsiniz okadar zorlamayin.gecer bile canim herseyin icinde yag var mesela sütlü kahvede yag var nebilim haslanmis yumurtada yag var meyvelerde bile mesela muzda var o yüzden 50g cok Cabuk gecio malesef, ben telefonuma yediklerimi yaziyorumya orda gösterio neyin icinde nekadar yag var diye berbat yani
q tarcinda atammivalla ya yazcaktm vazgeçtim simdi nasıl elini uzattın falan dersin diye yine yakalandıjk
soğan suyu ımm en sevdiğim
4yk lor peyniri 2 dilim ekmek 4yk yoğurt + domatessağol bebeğğiim sen ne yedin yne sandviç mii
heh ne güzel isteyince veriyolar demek ki cok sevindim bunaafiyet olsun kuzumm
eferinyeme yedirtme de kimseye bende yemiyeyim mozaik pasta cok severim
meyvelerde yağ mı varmış ben şeker biliyodumda yağı yeni duydum
bende öle tahmin ettimdibenden yeğenlerim bile korkmuyo kimse korkmuyo bammık gibiyim
aayy deeeaağmiiii ne cemkiriyodunallahtan artık zayıfım
nebilim seviyolar herhalde:) yada ucuz diye diger etlere bakarakdan domuz daha Uygun ondandir belkiama domuz etinin zararı bilimsel acıdan da ortaya cıkmış zararlı yani hala niye yiyolar
ben orda çalışsam kesin daha fazla alırdım
evet haklisin canim korumasi cok zor olur sonradan, ay nebilim hemen gitsin diye ugrasiyorum ama buhafta tikandim ben nedense kendimi davul gibi sismis hissediyorumokadar hesao etme benden sana tavsiye. Ben okadae bile degildi ama herseyim lghti sonra normal sut icsen artiya cevirirdi ciddiyim. Normal korumada zorlanirsiniz okadar zorlamayin.
hisdistan cevizinde cok oluyodur tabi dimi yağı yapılıyo sonuctaSeker evet cok var yagda cok az miktarda olsa bile var mesela annanas yedimya azönce 100g ananasda 0,2 gr yag var az ama sonucda oda bi miktar
he guru fasulye pilav makarna badılcann en lüksümüz kağıt kebabı falan iştetamam coh israr ettiniz yarin ama belki
Sizde gurufasilye cikiyi dimi
okadar hesao etme benden sana tavsiye. Ben okadae bile degildi ama herseyim lghti sonra normal sut icsen artiya cevirirdi ciddiyim. Normal korumada zorlanirsiniz okadar zorlamayin.
q tarcinda atammi
senin bu diyetisyen ablamız niye aynı öğüne lorla yogurt koymuş ki4yk lor peyniri 2 dilim ekmek 4yk yoğurt + domates
onun icindeki yag zararli degil ama yani ananas iyi yag yakiminda eee vicuda sonucda yag lazim bizim uzak durmamiz gereken kizartma yaglari yada cok asiri yagli yemekler, yoksa zeytinyag cig tükeltildiginde cok cok cok faydalihisdistan cevizinde cok oluyodur tabi dimi yağı yapılıyo sonuctaananas bide yag yakıcı bi meyve bak görüyo musun ben şok
ben üzülüyom biri benden korkunca yada ben birine kızıncabende severim ama hiç yemedim
bende çok pammıkk gibiyimdir kimse korkmaz
evet o da olabilüüü mesela artık menülere yorum yapmıyosunhahahahahahah pambih gibiyim ben asil
ucuz olur tabi soncta bi dana kuzu eti kadar lezzetli değillnebilim seviyolar herhalde:) yada ucuz diye diger etlere bakarakdan domuz daha Uygun ondandir belkihahaah ah evet kahvalti ayri ögle yemegi ayri tatlisi ayri kendini bi kaybettinmi kilolar gelir vallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?