Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bence 50 gr yag aliyosak öp alnina koy her gidanin yağ orani var daha cok aliyoruzdur bencesi
Saol bebegim ediyorum
Diyosun korktum şu an
İspiyonculuğumu da yaptığıma göre gidebilerem
Ispikci ya evet nerdeleerrrr
Ooooo rekabet mi var şimdi İşler kızışıyor
He ama makul bişey olcak tabi
Bende takıldım bu hafta düzelir diyordum ama yok düzelmiyor

Ödül ne mesela tatlı olur mu künefe mesela
Yok devenin mali napiyon sende geri mi alcan verdigini

Heğ künefe sonraki hafta hemen 70lere geri dönüş
Ya da direk 68 gorumcenin kızı bana tantuni ve kun
Diyosun korktum şu an

Ispikci ya evet nerdeleerrrr

He ama makul bişey olcak tabi

Yok devenin mali napiyon sende geri mi alcan verdigini
yaa ne var ok deyip hırsla kilo versek sonra yemeceksin seni kandırdınız deseniz künefe sıcakta iyi olmuyor soğuk olcak hava öyle yicin sıcak sıcak

maşallaahhh ceviz suyunnu annemle babam içiyo kolestrolü düşürüyomş o cok etkili

biraz kaçamaklı olmuş

proteinlisütün kalorisi baya varmış yalnz kavununda baya cokmuş
güzel beğendimmm sabahları lorlu yumurta da deneyebilirisn kuzum güzel oluyo

Ya da direk 68 gorumcenin kızı bana tantuni ve kun

yaa ne var ok deyip hırsla kilo versek sonra yemeceksin seni kandırdınız deseniz künefe sıcakta iyi olmuyor soğuk olcak hava öyle yicin sıcak sıcak
kandıramam sizi bana yakışmaz olmaz olamazzz yok sna ne tantuni ne künefe belki spor listenizle ilgili bi güzellik olabilir artı puan fln @ParteMoralll

Günaydin herkeze, cok yorucu bi gecenin ardindan ise geldim bir yada iki Saat ya uyudum ya uyumadim... gece esim rahatsizlandi mideyi üsütmüs galiba bide sinav stresiyle birlesince berbat bi geceydi resmen uyuyorum suan

Tantuni ve kunefemii senmi yiceksinnnnnnnn
tantuni yiyebiliyorum 2 servis kşığı şeklinnde yasak yok ona servis şeklinde tabi ki lavaş yasak ... künefe yemicim görümcemin kızı bana ısmarlıcak mış onu diciktim justta ama hatlar karışmış birbirine girmiş mesajım

Günaydin herkeze, cok yorucu bi gecenin ardindan ise geldim bir yada iki Saat ya uyudum ya uyumadim... gece esim rahatsizlandi mideyi üsütmüs galiba bide sinav stresiyle birlesince berbat bi geceydi resmen uyuyorum suan
Gecmis olsun canim

Yemeee sakin menun yeterince rahat bence sana kacamak yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…