Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben anlamıyorum insanları hiç mi düşünmüyorlar kız belki yorgundur dinlenir boş gününde diye zaten çok merak ediyorsa hesapları falan Nasıl yapılacağını internetten bakarak kendi bile çözebilir videolar falan var anlatan babam göstermişti bana da bakayım diye de ben bakmamıştım o ayrı

PEMBE TAKİM

(425)Poncikbirgelincik:60+120+60+60+80+45
(395)Buki_89:20+30+110+20+100+35+35+45
(454)Justholdmetight: 72 + 23 + 80 + 37 + 37 + 98 + 107
(270)Denetim:210+60

MOR TAKİM

(190)Keptinn:60+80+50+60
(151)Senad:101+50
(187)SekerPancarii:62+40+60+25
(684)Yüzlesmegunu: 86+203+210+30 + 65+90

PEMBE TAKİM: 1544
MOR TAKIM: 1212

80 dakika yürüyüş + 45 dk spor dün üstüme ölü toprağı serpilmiş gibiydim yapamadım çok spor

Günaydin herkeze, cok yorucu bi gecenin ardindan ise geldim bir yada iki Saat ya uyudum ya uyumadim... gece esim rahatsizlandi mideyi üsütmüs galiba bide sinav stresiyle birlesince berbat bi geceydi resmen uyuyorum suan
cok geçmiş olsun canıım nasıl şimdi iyi mi? ay cok işim var bnmde bakamıyorum size pek bugn

Dünkü menüm;
Sabah
2 dilim tb ekmeği
2 az yağda yumurta
şekersiz çay

Öğlen
yarım kase tavuk çorbası
1 tabak sebzeli et yemeği
4 yk yoğurt

Ara
fıstıklı bar

Akşam
1 tabak taze fasulye
1 büyük ayran

yemekten sonra büyük fincanla türk kahvesi içtim, gün içinde şekersiz çay içtim, su da 2,5 lt olmuştur

bide çikolatalı sütten aldım 2-3 yudum tadına baktım çok güzeldi dediğin gibi tadi biraz yoğun @justholdmetight 4,5 tl verdim kücücük süte bitmesin diye içemiyorum

Ayy zaten senin isin başından askın hic anlamiyorum boyle insanlari yuz ifadenden anlamaliydi istemedigini

bana gönder ben pek severim anlatmayı
hiç düsünmüyolar yaa bu kız sınava hazırlanıyo boş zamanında sınavına çalışsın diye valla çözüm bulamadım çok iyi anlatma oda sıkılır gelmez belki

cok geçmiş olsun canıım nasıl şimdi iyi mi? ay cok işim var bnmde bakamıyorum size pek bugn
vallah Sabah evde kalcakti aksamda sinavi var okula gitcek... biraz sancim var diodu, kahvaltiya biseyler hazirladim ciktim ben ise.. kolay gelsin canim sanada

bunu bende anlamiyorum gercekten, Samimi misin kizla? nekadar ögretmen gerekio yani bikac gün gelcekmi hep?

yazıcam hemenn

bende dün öyleydim niyeyse dünn

mikimmil cevizli su ne işe yarıyor ki

sabah çok az olmuş sanki

yaz tabiiki kuzum gördüysen işime gelir

künefe mi

Hic enerjimi toplayamadim dün bende ama bugun serin gibi hava ohhh bek guzelllll cevizli su cok faydali bende arada koyup iciyom bagirsaklari da calistiriyo ama 52.0 gizil bi rikimyinir yani

Ay bende yaa sen yine iyi yapmışın

seni de yıpratıyor ister istemez
evet aynen, bide okulun olmama ihtimali yiyip bitirio ikimizide, elinde suan hicbirsey yok okul bitmezse ne olur bilmiorum, hadi ben calisiorum tamam maasimda iyi ama nereye Kadar cocuk düsünemiyoruz bile bu durumda eee yasa var malum ah cok karisik durumlar

Aaa nidinnnn ben suylemem cumaya süprayyz ossundu
bundan sonra bende söylemicem
tantuni niye yasak ya künefe kışın güzel olur ye desende yemem
yağlı oluyo ama tantuni
evet yaa karlı havada giriceksin künefe dikkanına miiisss

Haklısınız valla kızlar az uğruyorum buraya daha çok uğramaya ve yazmaya çalışacağım aslında hepsini okuyorum neredeyse de yazmıyorum haklısınız
diğğğmmmiiiii

ayyy insanın içinden gelmedi mi olmuyo anlıyorum sneiiiii

Ovv gizil menii cikilatali süt derken içim fit mi aldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…