- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.001
Ben anlamıyorum insanları hiç mi düşünmüyorlar kız belki yorgundur dinlenir boş gününde diye zaten çok merak ediyorsa hesapları falan Nasıl yapılacağını internetten bakarak kendi bile çözebilir videolar falan var anlatan babam göstermişti bana da bakayım diye de ben bakmamıştım o ayrıkızlar annemin teyze kızının kızı yanıma geliyor 1 2 saatlik ders anlatıyorum ona 28 yaşında kadın bir firmada ön muhaseebe işine başlıcakmış iş sahbi demiş ki muhasebeyi az öğrenerek gel diye .. annemi birde benim patronumu da tanıyor kendini zorla kabul ettirdi amcamda mali tatilde 20 temmuz a kadar yok nasıl atlatacam belli hesap kodlarını anlıtıyorum ama isteksizim kendime ayırcağım dinlenme zamanımı ona ayırıyorum nasıl kurtulabilirim çabam var
çok gerildim bu duruma
SebepGünaydın kızlaaaaaarrrrrmutlu değilim aslında ama böyle günaydın yaziyim didimdi
cok geçmiş olsun canıım nasıl şimdi iyi mi? ay cok işim var bnmde bakamıyorum size pek bugnGünaydin herkeze, cok yorucu bi gecenin ardindan ise geldim bir yada iki Saat ya uyudum ya uyumadim... gece esim rahatsizlandi mideyi üsütmüs galiba bide sinav stresiyle birlesince berbat bi geceydiresmen uyuyorum suan
Hee olar deaamiHimmmolablr
Ayy zaten senin isin başından askın hic anlamiyorum boyle insanlari yuz ifadenden anlamaliydi istemediginikızlar annemin teyze kızının kızı yanıma geliyor 1 2 saatlik ders anlatıyorum ona 28 yaşında kadın bir firmada ön muhaseebe işine başlıcakmış iş sahbi demiş ki muhasebeyi az öğrenerek gel diye .. annemi birde benim patronumu da tanıyor kendini zorla kabul ettirdi amcamda mali tatilde 20 temmuz a kadar yok nasıl atlatacam belli hesap kodlarını anlıtıyorum ama isteksizim kendime ayırcağım dinlenme zamanımı ona ayırıyorum nasıl kurtulabilirim çabam var
çok gerildim bu duruma
kızlar annemin teyze kızının kızı yanıma geliyor 1 2 saatlik ders anlatıyorum ona 28 yaşında kadın bir firmada ön muhaseebe işine başlıcakmış iş sahbi demiş ki muhasebeyi az öğrenerek gel diye .. annemi birde benim patronumu da tanıyor kendini zorla kabul ettirdi amcamda mali tatilde 20 temmuz a kadar yok nasıl atlatacam belli hesap kodlarını anlıtıyorum ama isteksizim kendime ayırcağım dinlenme zamanımı ona ayırıyorum nasıl kurtulabilirim çabam var
çok gerildim bu duruma
Neden mutlu poncik digilsinGünaydın kızlaaaaaarrrrrmutlu değilim aslında ama böyle günaydın yaziyim didimdi
vallah Sabah evde kalcakti aksamda sinavi var okula gitcek... biraz sancim var diodu, kahvaltiya biseyler hazirladim ciktim ben ise.. kolay gelsin canim sanadacok geçmiş olsun canıım nasıl şimdi iyi mi? ay cok işim var bnmde bakamıyorum size pek bugn
bunu bende anlamiyorum gercekten, Samimi misin kizla? nekadar ögretmen gerekio yani bikac gün gelcekmi hep?kızlar annemin teyze kızının kızı yanıma geliyor 1 2 saatlik ders anlatıyorum ona 28 yaşında kadın bir firmada ön muhaseebe işine başlıcakmış iş sahbi demiş ki muhasebeyi az öğrenerek gel diye .. annemi birde benim patronumu da tanıyor kendini zorla kabul ettirdi amcamda mali tatilde 20 temmuz a kadar yok nasıl atlatacam belli hesap kodlarını anlıtıyorum ama isteksizim kendime ayırcağım dinlenme zamanımı ona ayırıyorum nasıl kurtulabilirim çabam var
çok gerildim bu duruma
sabitz derken, dünki kilonmu Sabit yoksa Cuma kilondamisin suan?yooovsabit
Hic enerjimi toplayamadim dün bende ama bugun serin gibi hava ohhh bek guzelllllyazıcam hemenn
bende dün öyleydim niyeyse dünn
mikimmilcevizli su ne işe yarıyor ki
sabah çok az olmuş sanki
yaz tabiiki kuzum gördüysen işime gelir
künefe mi
Ay bende yaaPEMBE TAKİM
(425)Poncikbirgelincik:60+120+60+60+80+45
(395)Buki_89:20+30+110+20+100+35+35+45
(454)Justholdmetight: 72 + 23 + 80 + 37 + 37 + 98 + 107
(270)Denetim:210+60
MOR TAKİM
(190)Keptinn:60+80+50+60
(151)Senad:101+50
(187)SekerPancarii:62+40+60+25
(684)Yüzlesmegunu: 86+203+210+30 + 65+90
PEMBE TAKİM: 1544
MOR TAKIM: 1212
80 dakika yürüyüş + 45 dk spordün üstüme ölü toprağı serpilmiş gibiydim yapamadım çok spor
evet aynen, bide okulun olmama ihtimali yiyip bitirio ikimizide, elinde suan hicbirsey yok okul bitmezse ne olur bilmiorum, hadi ben calisiorum tamam maasimda iyi ama nereye Kadar cocuk düsünemiyoruz bile bu durumda eee yasa var malum ah cok karisik durumlarseni de yıpratıyor ister istemez
bundan sonra bende söylemicemAaa nidinnnnben suylemem cumaya süprayyz ossundu
yağlı oluyo ama tantunitantuni niye yasak yakünefe kışın güzel olur ye desende yemem
diğğğmmmiiiiiHaklısınız valla kızlar az uğruyorum buraya daha çok uğramaya ve yazmaya çalışacağım aslında hepsini okuyorum neredeyse de yazmıyorum haklısınız
ayyy insanın içinden gelmedi mi olmuyo anlıyorum sneiiiiikızlar annemin teyze kızının kızı yanıma geliyor 1 2 saatlik ders anlatıyorum ona 28 yaşında kadın bir firmada ön muhaseebe işine başlıcakmış iş sahbi demiş ki muhasebeyi az öğrenerek gel diye .. annemi birde benim patronumu da tanıyor kendini zorla kabul ettirdi amcamda mali tatilde 20 temmuz a kadar yok nasıl atlatacam belli hesap kodlarını anlıtıyorum ama isteksizim kendime ayırcağım dinlenme zamanımı ona ayırıyorum nasıl kurtulabilirim çabam var
çok gerildim bu duruma
Ovv gizil meniiDünkü menüm;
Sabah
2 dilim tb ekmeği
2 az yağda yumurta
şekersiz çay
Öğlen
yarım kase tavuk çorbası
1 tabak sebzeli et yemeği
4 yk yoğurt
Ara
fıstıklı bar
Akşam
1 tabak taze fasulye
1 büyük ayran
yemekten sonra büyük fincanla türk kahvesi içtim, gün içinde şekersiz çay içtim, su da 2,5 lt olmuştur
bide çikolatalı sütten aldım 2-3 yudum tadına baktım çok güzeldi dediğin gibi tadi biraz yoğun @justholdmetight 4,5 tl verdim kücücük süte bitmesin diye içemiyorum
Spora yeni mi basladin bu ilkse belki kaslar sismistir ondan sabit kalmissindir bol su iciveryooovsabit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?