Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Haklısınız valla kızlar az uğruyorum buraya daha çok uğramaya ve yazmaya çalışacağım aslında hepsini okuyorum neredeyse de yazmıyorum haklısınız

Günaydin herkeze, cok yorucu bi gecenin ardindan ise geldim bir yada iki Saat ya uyudum ya uyumadim... gece esim rahatsizlandi mideyi üsütmüs galiba bide sinav stresiyle birlesince berbat bi geceydi resmen uyuyorum suan
geçmiş olsun kuzum stres zaten direk mideye de vuryor

kızlar annemin teyze kızının kızı yanıma geliyor 1 2 saatlik ders anlatıyorum ona 28 yaşında kadın bir firmada ön muhaseebe işine başlıcakmış iş sahbi demiş ki muhasebeyi az öğrenerek gel diye .. annemi birde benim patronumu da tanıyor kendini zorla kabul ettirdi amcamda mali tatilde 20 temmuz a kadar yok nasıl atlatacam belli hesap kodlarını anlıtıyorum ama isteksizim kendime ayırcağım dinlenme zamanımı ona ayırıyorum nasıl kurtulabilirim çabam var
çok gerildim bu duruma

Bitter zaten yağ yakıyor diyorlar süper ya öyle yapması bence insanı yokluk ve diyet psikolojisine sokmuyor​
şuan diyet psikolojisi yok bende tatlı var çikolata var ama yemek ölçülerim çok az 4 yk kaşığı sezbze yemeği doyurmuyor salata ile doyuyorum sporda haftada 4 gün 45 dk ile sınırlı

poncikbirgelincik 45dakika spor eklermisin kostum fena su icindeyim suannnnn
yazıcam hemenn

poncikbirgelincik 25 dk sporum var sürene sürüne yaptim hic yapasim yoodu enerjim yoodu cig kuruyemis yedim enerji versin diye ama yoh anca 25 dk çıktı
bende dün öyleydim niyeyse dünn

mikimmil cevizli su ne işe yarıyor ki

sabah çok az olmuş sanki

yaz tabiiki kuzum gördüysen işime gelir

Bende takıldım bu hafta düzelir diyordum ama yok düzelmiyor

Ödül ne mesela tatlı olur mu künefe mesela

künefe mi

90 dk sporumu var bugun..

52.0 oluyum bi kaçamak hakkim olar bencesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…