- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.381
tamamdir keptinn yapcam buhafta sulu sulu yemekler, hatta ben su diyet yemeklerime baslim yine sebzeli mebzeli biseyler yapimben tependeyim bu haftahafta sonu sulu yemeklerini yapıp buzluga atıyosun hatta bide foto isterim akşam menülerini fotolu paylaşıcaksn bu hafta
sporda koşuya devam
Saol canim seni de tebrik ederim 8lere düşmüşsün
canim tebrik ederim harika gidiosun
ay kizlar dün bi programa baktim alman kanalinda bi kadin 62 yasinda ama bildin citir gibi görünüo giymis minicik sortlari etekleri elbiseleri bi gör yani yaninda biz sisko ve ici gecmis kalirizneyse kadinin mutfagini geziyolar mutfakda hicbirsey yok buz dolabinda sadece su ve yogurt... neyse kadina soruolar bu ne böyle sen hic yiyip icmionmu kadin aynen söyle dio:
benim fazla biseye ihtiyacim yok Sabah bi kase yogurt yiyorum öylende cok ufak bisey atistiriorum bukadar baska bisey yermiyim ben hayatta yoksa nasil istedigimi giyip istedigim gibi gezerim diodirek aklima siz geldiniz bizde öyle yapalim incecik kaliriz vallah hahahaha resmen 62 yasinda kadin minicik elbiselerle gezio tas gibi bacaklari vardi
ay evet ja bide bize bak of offf utanalimalksflafkalşkfa ya sen ne diyorsun ben mesela defne samyeliyi görüyorum. bu kadın 45 yaşında mı ne ama adeta çıtır kafaları yiyorum baksanıza
https://www.instagram.com/p/BU4wklNFGN3/?taken-by=defnesamyeli&hl=tr
Almana gerek yoh cumalari 500 gr eksiden az gelersen ben tokatlarim senihe ya perşembeleri zaten kasıyosn kendini ister istemez o da baa idare ediyo liste cok faydalı bence 3 5 kilo daha alırsam bende girerm
evettt poncikte bildirim yapsın haftalık hdefleri alıcam hepinizden600 gr cok iyi kalmis olaydi keskemossun haftaya hirs yapar daha cok verersin haftalik hedef yapacuh mu yine
bencedeee nerde senin o ilk zamanlardaki güzel yemekleriinntamamdir keptinn yapcam buhafta sulu sulu yemekler, hatta ben su diyet yemeklerime baslim yine sebzeli mebzeli biseyler yapim
sadece yogurt muay kizlar dün bi programa baktim alman kanalinda bi kadin 62 yasinda ama bildin citir gibi görünüo giymis minicik sortlari etekleri elbiseleri bi gör yani yaninda biz sisko ve ici gecmis kalirizneyse kadinin mutfagini geziyolar mutfakda hicbirsey yok buz dolabinda sadece su ve yogurt... neyse kadina soruolar bu ne böyle sen hic yiyip icmionmu kadin aynen söyle dio:
benim fazla biseye ihtiyacim yok Sabah bi kase yogurt yiyorum öylende cok ufak bisey atistiriorum bukadar baska bisey yermiyim ben hayatta yoksa nasil istedigimi giyip istedigim gibi gezerim diodirek aklima siz geldiniz bizde öyle yapalim incecik kaliriz vallah hahahaha resmen 62 yasinda kadin minicik elbiselerle gezio tas gibi bacaklari vardi
mersinde kuzum mersinin denizi çok güzel ilçesi amaBaşka bir yere mi gideceksiniz yoksa Mersinde mi
Ben de açık dondurma seviyorum ya diğerlerini sevmiyorum
Zaten onların çubukları içimi bir fena yapıyor ıyy söyleyince bile huylandım
Diyorsun ki 66da salıp şoklayabilirsin dikkat et
Hadi bakalim haftasonu kimler neleri reddedecekaynen canim insallah buhafta sonu cok dikkat etcem insallah bi kacamak bisey olmaz yoksa toparliyamiorum göründügü gibisagol canim insallah... buarada sanada masallah disari cikip okadar seye hayir demissin ayakda alkisliyorummmm
Ayy o kadar da yapmayalim ya yemek de guzel seyay kizlar dün bi programa baktim alman kanalinda bi kadin 62 yasinda ama bildin citir gibi görünüo giymis minicik sortlari etekleri elbiseleri bi gör yani yaninda biz sisko ve ici gecmis kalirizneyse kadinin mutfagini geziyolar mutfakda hicbirsey yok buz dolabinda sadece su ve yogurt... neyse kadina soruolar bu ne böyle sen hic yiyip icmionmu kadin aynen söyle dio:
Bende kahvaltimi yaptim simdi bi saat cay icebileremevettt poncikte bildirim yapsın haftalık hdefleri alıcam hepinizden
bende o arada çay içim
bencedeee nerde senin o ilk zamanlardaki güzel yemekleriinn
istersen haftalık menü hazırlayalım sana
sadece yogurt muben dayanamam yogurtla besleniceme 62 yaşını görmiyeyi daha iyi o ne öyle
yaşamak demek yeemk demek hayat felsefem
Çay güzel şeyBende kahvaltimi yaptim simdi bi saat cay icebilerem
Çay güzel şey
totom ve belim ağrıyo ne alakaysaotururken kıpırdanıp duruyorum
tabikideeee görmedin mi yoksaaaaaHee bincidi
Dün spor mu yaptin yoosam
Günaydın kızlaaaaaaaarrrrr
dimik 58
evet cok zor, insallah basaracagiz:) annede olunca bide kayinvalidemde olunca benim icin cok berbat gecio, hadi annemde gene reddediyorum falan nebilim yönlendiriyorum sunu yapalim bunu yapalim diye, kayinvalidemde bu olmuo bi harika yemekler yapio ufff onun üstünede görümcem bi pastalar yapmis oluo ayyyy fena dügünden bihafta önce kina icin giderim diye düsünüyorum o hafta sonu kalmam gerekir esim gelemicek kendimde 200km yol gidip gelemiyorum arabayla o yüzden trenle gidip kaliyorum iste o hafta sonu benim icin cooook zor gececekHadi bakalim haftasonu kimler neleri reddedecekpazartesine eksi geliriz insallah haftasonum benimde riskli oluyo genelde annemde oldugum
kiz sevincden aglicammm simdi afferinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?