Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben tependeyim bu hafta hafta sonu sulu yemeklerini yapıp buzluga atıyosun hatta bide foto isterim akşam menülerini fotolu paylaşıcaksn bu hafta
sporda koşuya devam
tamamdir keptinn yapcam buhafta sulu sulu yemekler, hatta ben su diyet yemeklerime baslim yine sebzeli mebzeli biseyler yapim

ay kizlar dün bi programa baktim alman kanalinda bi kadin 62 yasinda ama bildin citir gibi görünüo giymis minicik sortlari etekleri elbiseleri bi gör yani yaninda biz sisko ve ici gecmis kaliriz neyse kadinin mutfagini geziyolar mutfakda hicbirsey yok buz dolabinda sadece su ve yogurt... neyse kadina soruolar bu ne böyle sen hic yiyip icmionmu kadin aynen söyle dio:
benim fazla biseye ihtiyacim yok Sabah bi kase yogurt yiyorum öylende cok ufak bisey atistiriorum bukadar baska bisey yermiyim ben hayatta yoksa nasil istedigimi giyip istedigim gibi gezerim dio direk aklima siz geldiniz bizde öyle yapalim incecik kaliriz vallah hahahaha resmen 62 yasinda kadin minicik elbiselerle gezio tas gibi bacaklari vardi

alksflafkalşkfa ya sen ne diyorsun ben mesela defne samyeliyi görüyorum. bu kadın 45 yaşında mı ne ama adeta çıtır kafaları yiyorum baksanıza

https://www.instagram.com/p/BU4wklNFGN3/?taken-by=defnesamyeli&hl=tr

600 gr cok iyi kalmis olaydi keskem ossun haftaya hirs yapar daha cok verersinhaftalik hedef yapacuh mu yine
evettt poncikte bildirim yapsın haftalık hdefleri alıcam hepinizden
bende o arada çay içim

tamamdir keptinn yapcam buhafta sulu sulu yemekler, hatta ben su diyet yemeklerime baslim yine sebzeli mebzeli biseyler yapim
bencedeee nerde senin o ilk zamanlardaki güzel yemekleriinn
istersen haftalık menü hazırlayalım sana

sadece yogurt mu ben dayanamam yogurtla besleniceme 62 yaşını görmiyeyi daha iyi o ne öyle
yaşamak demek yeemk demek hayat felsefem

mersinde kuzum mersinin denizi çok güzel ilçesi ama

aynen canim insallah buhafta sonu cok dikkat etcem insallah bi kacamak bisey olmaz yoksa toparliyamiorum göründügü gibi sagol canim insallah... buarada sanada masallah disari cikip okadar seye hayir demissin ayakda alkisliyorummmm
Hadi bakalim haftasonu kimler neleri reddedecek pazartesine eksi geliriz insallah haftasonum benimde riskli oluyo genelde annemde oldugum

Ayy o kadar da yapmayalim ya yemek de guzel sey ne kadar yicegimizi bilek yiteğ o neymis gı bi yogurt bi atistirma

Bende kahvaltimi yaptim simdi bi saat cay icebilerem

Hadi bakalim haftasonu kimler neleri reddedecek pazartesine eksi geliriz insallah haftasonum benimde riskli oluyo genelde annemde oldugum
evet cok zor, insallah basaracagiz:) annede olunca bide kayinvalidemde olunca benim icin cok berbat gecio, hadi annemde gene reddediyorum falan nebilim yönlendiriyorum sunu yapalim bunu yapalim diye, kayinvalidemde bu olmuo bi harika yemekler yapio ufff onun üstünede görümcem bi pastalar yapmis oluo ayyyy fena dügünden bihafta önce kina icin giderim diye düsünüyorum o hafta sonu kalmam gerekir esim gelemicek kendimde 200km yol gidip gelemiyorum arabayla o yüzden trenle gidip kaliyorum iste o hafta sonu benim icin cooook zor gececek buhafta kilo vermem lazim hatta baya bi vermem lazimki orda yessem bile 70 e cikmamam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…