- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.361
hee verdim cumaya göre -200Yine de vermissindir ama benceverdin dimi
Cok da ac kalma canim az gitsin saglam gitsin sonra normal yemeye dönünce yag degil kas kaybi oldugu icin kilonun belli bi kismi geri geliyiValla bende aç olmayınca maksimum 500 gr verebiliyorum haftada herhalde1 kilo vermem için aç yaşamam gerekiyor
Valla bende aç olmayınca maksimum 500 gr verebiliyorum haftada herhalde1 kilo vermem için aç yaşamam gerekiyor
Açik dondurma da severim ama burda bu yer var külahını sicak sicak makinada yapip dondurmayi koyyolar cikilataya findiga batiriyolar ama baya buyuk doyumluk bisey oluyo onu cok seviyom isteama kapali dondusa da bayılarammm
Hee 66 da artik 6lari garantiledim diye bi soklama istegi gelir bence
Bende hep sık sık yiyerek verdim ac kalamiyom en guzeli de bu bencedeben yimiyom aksam yemeginden sonra iyi dayaniyom belki cok az meyve veya kahvemin yanina 3 4 fistik olabiliyo ama bazen
gördüm canim ama kalici olmamasindan korkuyorum ama yinede dügünde 68 olcam dedim iki hafta kaldi bakalim olcakmi iddaami tuturcammi6ları gördün demeko zamana rtık cok dikkat ediyoruz kuzum spora da devam et stres te yapma haftaya güzel bi eksi gelir
bencede 70lere bile düşersin düşünsenekaptinn sağolun kaptanım. devam ediyorum tabi ki. bu ay sonu güzel gelişmeler olacak belli ki :) yazı iyi bitireceğim gibi bir his var içimde ^_^
hesapladıysan yaz kuzu yanlış olsa nolcak düzeltilir zatn ben en on liste paylaşırken kontrol ediyorumValla ki hesapladıydım yüzdesini yuzlesmegununun ama cesaret edemedim şimdi bir kere hata yaptım ya
Senin ne durumda kaptanım kilo onu soramadım
Teşekkürler
Sen yeterince majestik spor yapıyorsun bence
Hayranlıkla bakıyorum şahsen, motive de oluyorum gördükçe
Geçmiş olsun neyin var?
Bu hafta bir çılgınlık yapıp öyle büyük hedefler koyma planım var sen de 85i görürsün kesin
Hmm 200 gr baya iyi baya guzel bi kilo kaybi buhee verdim cumaya göre -200
cuma 55.3
güncel:55.1
ben ne güzel 54lere düşmüştüm 200 200 veriyodumçarşamba akşamı 1 dilim kek yedim sonrası bu işte bize yemek haram
Valla ki hesapladıydım yüzdesini yuzlesmegununun ama cesaret edemedim şimdi bir kere hata yaptım ya
Senin ne durumda kaptanım kilo onu soramadım
Teşekkürler
Sen yeterince majestik spor yapıyorsun bence
Hayranlıkla bakıyorum şahsen, motive de oluyorum gördükçe
Geçmiş olsun neyin var?
Bu hafta bir çılgınlık yapıp öyle büyük hedefler koyma planım var sen de 85i görürsün kesin
Aynen listede olmasam aman bugun yeyimde yarin dikkat ederim derdim ama oyle kilo gitmiyo yaa yerinde sayyodiğğğmiii liste nasıl etkiliyo insanı
katılıyorummmm o menülerle daha fazla kilo veremezsn gibi geliyoBuki_89
tatlııııım 8ler gelmişşşşşhadi devamı gelir inşallah cok iyi gidiyosunn
yüzd hesaplaması da mesela fark 1,6 ya;
1,6*100:160
160/90,2(geçen haftaki kilon):1,77 şeklinde
dur şimdi alcam hedefleri liste işi bitsin
su bende içmiyorum önce wc ye gidip biraz gezinip tartılıyorum sonra su kahvlatı vs
aynen canim, ben aksamlari daha dikatli olmam gerekio galiba is de de bazen ufak tefekde olsa planda olmayan seyler atiyorum agizima onlari düzenlemem lazim artik planda olmayan hicbirsey yemicem... buhafta hafta sonu berbat gecti ondan öyle oldu diye tahmin ediyorum orda bi arti oldum bidaha inemedim malesef bide cok stressli ve moral bozuk bi hafta geciriyorum hic iyi degilim hepsi üst üste gelince böyle oldum galibaHmmm200 grcik mi ossun haftaya daha cok verir telafi edersin canim neden boyle oldu sence belki beslenmende hata vardir tamda 6lara dusmusken cok dikkat et canim tabi artidan iyidir 200 gr eksi
Saol canim seni de tebrik ederim 8lere düşmüşsün
ben tependeyim bu haftagördüm canim ama kalici olmamasindan korkuyorum ama yinede dügünde 68 olcam dedim iki hafta kaldi bakalim olcakmi iddaami tuturcammievet bak bana baya baski yapin lütfen yoksa 70den yukari bi cikarsam kesemem önünü
Hmm 200 gr baya iyi baya guzel bi kilo kaybi bu5lerde bari olaydin sen gaptan oldun ben pincar
Ayy çocukluğumdan beri bayılırım cikilataya ve findik veya fistiga batiriyar ya o olmayinca eksik kaliyo icime sinmiyo yidigim dondurmaMenülerini bilmediğim için yorum yapamıyorum ama herhangi bir sağlık problemi yoksa sağlıklı bir beslenme ve spor methoduyla neden olmasın
Ay fındıklı sos değil mi off
Ben geçen yediğimde sos olmasın derken içim acıdı ya
Ben de anca yoğurt, süt, kefir falan işte saat 9a çektim onu da önceden 10du acıkınca maden suyu içiyorum
he ya perşembeleri zaten kasıyosn kendini ister istemez o da baa idare ediyo liste cok faydalı bence 3 5 kilo daha alırsam bende girermAynen listede olmasam aman bugun yeyimde yarin dikkat ederim derdim ama oyle kilo gitmiyo yaa yerinde sayyoiyi oldu benim listeye girdigim
aynen canim bunada sükür, ama ramazandaki azmim geri geldi sanki ama tabi bilemiyorumBozma moralini eksi her türlü artıdan iyidir ben kaç hafta üst üste 100 gr 200 gr vermişimdir önemli olan vermek salmamak veremiyorum diye salınca hoop artı oluyor
Haftasonları cok onemli oluyo pazartesi eksiyle baslanirsa daha da cok gidiyo olsun canim hep planlandigi gibi gitmiyo sıkıntılariniz da duzelir biran once inşallahaynen canim, ben aksamlari daha dikatli olmam gerekio galiba is de de bazen ufak tefekde olsa planda olmayan seyler atiyorum agizima onlari düzenlemem lazim artik planda olmayan hicbirsey yemicem... buhafta hafta sonu berbat gecti ondan öyle oldu diye tahmin ediyorum orda bi arti oldum bidaha inemedim malesef bide cok stressli ve moral bozuk bi hafta geciriyorum hic iyi degilim hepsi üst üste gelince böyle oldum galiba
canim tebrik ederim harika gidiosunkaptinn sağolun kaptanım. devam ediyorum tabi ki. bu ay sonu güzel gelişmeler olacak belli ki :) yazı iyi bitireceğim gibi bir his var içimde ^_^
600 gr cok iyi kalmis olaydi keskemben tependeyim bu haftahafta sonu sulu yemeklerini yapıp buzluga atıyosun hatta bide foto isterim akşam menülerini fotolu paylaşıcaksn bu hafta
sporda koşuya devam
utanıyorum
bu hafta böyle olmıcak söz veriyorum
cok saçma salıya kadar -600düm oysaki
aynen canim insallah buhafta sonu cok dikkat etcem insallah bi kacamak bisey olmaz yoksa toparliyamiorum göründügü gibiHaftasonları cok onemli oluyo pazartesi eksiyle baslanirsa daha da cok gidiyo olsun canim hep planlandigi gibi gitmiyo sıkıntılariniz da duzelir biran once inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?