Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla bende aç olmayınca maksimum 500 gr verebiliyorum haftada herhalde 1 kilo vermem için aç yaşamam gerekiyor
Cok da ac kalma canim az gitsin saglam gitsin sonra normal yemeye dönünce yag degil kas kaybi oldugu icin kilonun belli bi kismi geri geliyi

Valla bende aç olmayınca maksimum 500 gr verebiliyorum haftada herhalde 1 kilo vermem için aç yaşamam gerekiyor

Menülerini bilmediğim için yorum yapamıyorum ama herhangi bir sağlık problemi yoksa sağlıklı bir beslenme ve spor methoduyla neden olmasın

Ay fındıklı sos değil mi off
Ben geçen yediğimde sos olmasın derken içim acıdı ya

Bende hep sık sık yiyerek verdim ac kalamiyom en guzeli de bu bencede ben yimiyom aksam yemeginden sonra iyi dayaniyom belki cok az meyve veya kahvemin yanina 3 4 fistik olabiliyo ama bazen

Ben de anca yoğurt, süt, kefir falan işte saat 9a çektim onu da önceden 10du acıkınca maden suyu içiyorum

6ları gördün demek o zamana rtık cok dikkat ediyoruz kuzum spora da devam et stres te yapma haftaya güzel bi eksi gelir
gördüm canim ama kalici olmamasindan korkuyorum ama yinede dügünde 68 olcam dedim iki hafta kaldi bakalim olcakmi iddaami tuturcammi evet bak bana baya baski yapin lütfen yoksa 70den yukari bi cikarsam kesemem önünü

kaptinn sağolun kaptanım. devam ediyorum tabi ki. bu ay sonu güzel gelişmeler olacak belli ki :) yazı iyi bitireceğim gibi bir his var içimde ^_^
bencede 70lere bile düşersin düşünsene
30 kilo vermiş olcaksın seni görenler ne güzel zayıflamışsn diyodular zaten o zaman şok olcakalr
sonra gelsin elbiseler güzel kıyafetler

hesapladıysan yaz kuzu yanlış olsa nolcak düzeltilir zatn ben en on liste paylaşırken kontrol ediyorum

hee verdim cumaya göre -200
cuma 55.3
güncel:55.1
ben ne güzel 54lere düşmüştüm 200 200 veriyodum çarşamba akşamı 1 dilim kek yedim sonrası bu işte bize yemek haram
Hmm 200 gr baya iyi baya guzel bi kilo kaybi bu 5lerde bari olaydin sen gaptan oldunben pincar

Canım sağol, biraz üşütmüşüm karın ağrım var üç gündür spazm vuruyor. ondan spor falan yalandı.
ne güzel motive olman çok hoşuma gitti :)

çışgınlık diyorsun :) biraz bahsetsene o çılgınlıklardan. teklifini göreyim :)

Aynen listede olmasam aman bugun yeyimde yarin dikkat ederim derdim ama oyle kilo gitmiyo yaa yerinde sayyo iyi oldu benim listeye girdigim

Hmmm200 grcik mi ossun haftaya daha cok verir telafi edersin canim neden boyle oldu sence belki beslenmende hata vardir tamda 6lara dusmusken cok dikkat et canim tabi artidan iyidir 200 gr eksi
aynen canim, ben aksamlari daha dikatli olmam gerekio galiba is de de bazen ufak tefekde olsa planda olmayan seyler atiyorum agizima onlari düzenlemem lazim artik planda olmayan hicbirsey yemicem... buhafta hafta sonu berbat gecti ondan öyle oldu diye tahmin ediyorum orda bi arti oldum bidaha inemedim malesef bide cok stressli ve moral bozuk bi hafta geciriyorum hic iyi degilim hepsi üst üste gelince böyle oldum galiba

gördüm canim ama kalici olmamasindan korkuyorum ama yinede dügünde 68 olcam dedim iki hafta kaldi bakalim olcakmi iddaami tuturcammi evet bak bana baya baski yapin lütfen yoksa 70den yukari bi cikarsam kesemem önünü
ben tependeyim bu hafta hafta sonu sulu yemeklerini yapıp buzluga atıyosun hatta bide foto isterim akşam menülerini fotolu paylaşıcaksn bu hafta
sporda koşuya devam

Hmm 200 gr baya iyi baya guzel bi kilo kaybi bu 5lerde bari olaydin sen gaptan oldunben pincar
utanıyorum
bu hafta böyle olmıcak söz veriyorum
cok saçma salıya kadar -600düm oysaki

Ayy çocukluğumdan beri bayılırım cikilataya ve findik veya fistiga batiriyar ya o olmayinca eksik kaliyo icime sinmiyo yidigim dondurmaayy bunlar zararsiz seyler kilo vermeni etkilemez hatta yogurt iyi bile olur pulbiber limon koyunca icine karin yaglarini yakiyomus bende cok acikinca ya boyle yogurt yada zencefil zerdecal tarcin atip yiyorum zaten bu tarçınlı olan o kadar kötü oluyo ki bida bisey yiyesim gelmiyo

Aynen listede olmasam aman bugun yeyimde yarin dikkat ederim derdim ama oyle kilo gitmiyo yaa yerinde sayyo iyi oldu benim listeye girdigim
he ya perşembeleri zaten kasıyosn kendini ister istemez o da baa idare ediyo liste cok faydalı bence 3 5 kilo daha alırsam bende girerm

Bozma moralini eksi her türlü artıdan iyidir ben kaç hafta üst üste 100 gr 200 gr vermişimdir önemli olan vermek salmamak veremiyorum diye salınca hoop artı oluyor
aynen canim bunada sükür, ama ramazandaki azmim geri geldi sanki ama tabi bilemiyorum insallah söyle bir iki kilo veririm haftaya artik su 70 den uzak olmak istiyorum biraz

Haftasonları cok onemli oluyo pazartesi eksiyle baslanirsa daha da cok gidiyo olsun canim hep planlandigi gibi gitmiyo sıkıntılariniz da duzelir biran once inşallah

600 gr cok iyi kalmis olaydi keskem ossun haftaya hirs yapar daha cok verersinhaftalik hedef yapacuh mu yine

Haftasonları cok onemli oluyo pazartesi eksiyle baslanirsa daha da cok gidiyo olsun canim hep planlandigi gibi gitmiyo sıkıntılariniz da duzelir biran once inşallah
aynen canim insallah buhafta sonu cok dikkat etcem insallah bi kacamak bisey olmaz yoksa toparliyamiorum göründügü gibi sagol canim insallah... buarada sanada masallah disari cikip okadar seye hayir demissin ayakda alkisliyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…