- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.401
kiz sevincden aglicammm simdi afferinnnnnn
dimik 58
isteyince oluyomş demekkkkk
ay cok sevindim inankiiiii geldiğinden beri en iyi sonucun bu
Ayy hee gördümdü bah ise yaramis dimekkitabikideeee görmedin mi yoksaaaaa
ip atladımhemide 300dene
Giniydin puncihGünaydın kızlaaaaaaaarrrrr
Amanın bu muhteşem görünüşlü şaheser de nedir
ahahahhahahhaaAy aklima ne geldikiz poncuh poncikbirgelincik sen gelin olcak kizsin bu sunum neee pembik gelinlerden hicmi ornek almiyosun hani bunun cicegi kurdelesi hee hani mumu isigi kokusu
Yaa durum vahim
Siyir siyir abi bimet arkandan aglar
Aynen puncuhun ki aceleden baska biseye benzems hahahahaahahahahahaha
Ay evt yaaaaaa hahahahaahahahahaahpilav tanesi kalmazsa zengin olunurmus hahahahahaha ben yalayip yutuyodum
güzelSabah
4 dilim kavun - 200
4 kayısı - 100
(Arkasından soğuk suyla wcye çıkarsın diye)
Toplam: 300
Öğle
Tavuk sote - 288
1 dilim ekmek - 67
1 bardak ayran - 57
Toplam: 412
Ara
2 ceviz - 66
Ara
1 çilekli activia - 90
Akşam
6 yemek kaşığı nohut - 150
4 yemek kaşığı yoğurt - 112
1 çay bardağı üzüm - 71
4 kiraz - 16
Toplam: 349
Ara
2 Türk kahvesi fincanı kefir - 80
Gün toplam: 1297
mm güzelSabah
Tost salatalık domates
Ara
Türk kahvesi 2 ceviz
Öğlen
4 yk lor peyniri 2 dilim ekmek 4yk cacık tuzsuz domates biber
Ara
3.kuru kayısı
1 ceviz
Akşam
4yk yeşil fasulye 4yk yoğurt 1dilim ekmek domates salatalık yeşil biber
Su 3lt geçmiştir 2 bardak suya 1.limon sıktım spor yaparken umarım faydası olur
Günaydin kizlar
Sabah: Kahve ve Protein Yogurdu
Öglen: Tost
Aksam: Bi Tostum daha vardi onu yedim ve Kavun bi dilim yaninada Kücük iki parca tuzsuz peynir yedim
Su 2,5 litre ictim
Ayy o bi çeşit olmus giz o ne oyle
As bayrakları as58.6 suppeeeerrrrrr
aferin bu hızla 2 haftaya bana yetişcenbende çoooook sevindimmmmm isteyince oluyomus
taam hadi taam yüklenme kendine bu kadar kıyamam sürekli yaptıgın bişey değil ki sonucta***14. TAKİM 525. ETAP***
poncikbirgelincik(59,6/58,6/1/%1,67)
senad(60.7/60/0,7/%1,15)
Buki_89(70,0/69,8/0,2/0,28%)
justholdmetight (73,2/72/1,2/%1.64)
Yuzlesmegunu(90.2/88,6/1,6 /%1,77)
Sekerpancarii(55.6/53.4/2,2/%3.96)
Takimin yüs karasiyimsöyle bir kilo vermis olsaydim negüzel bi sonuc gelirdi ah ahhhhh suan kendime cok kiziyorum ve cok sinir oluyorum
hee bundan sonra devam durmak yok spora başladm artıkAyy hee gördümdü bah ise yaramis dimekki
ahahahaAs bayrakları as58.6 suppeeeerrrrrr
Ay bende tam tersi kvdemde az yiyom yemekleri cok guzel ama reddedebiliyom ama anamlarda makarnaya dayanamiyom ahahahahevet cok zor, insallah basaracagiz:) annede olunca bide kayinvalidemde olunca benim icin cok berbat gecio, hadi annemde gene reddediyorum falan nebilim yönlendiriyorum sunu yapalim bunu yapalim diye, kayinvalidemde bu olmuo bi harika yemekler yapio ufff onun üstünede görümcem bi pastalar yapmis oluo ayyyy fena dügünden bihafta önce kina icin giderim diye düsünüyorum o hafta sonu kalmam gerekir esim gelemicek kendimde 200km yol gidip gelemiyorum arabayla o yüzden trenle gidip kaliyorum iste o hafta sonu benim icin cooook zor gececekbuhafta kilo vermem lazim hatta baya bi vermem lazimki orda yessem bile 70 e cikmamam lazim
aferin bu hızla 2 haftaya bana yetişcen
taam hadi taam yüklenme kendine bu kadar kıyamam sürekli yaptıgın bişey değil ki sonucta
poncik gibi olsan kızardm
hee bundan sonra devam durmak yok spora başladm artık
ahahaha
gördün mü sen bizi kızı ne cevherler varmış
Canım sağol, biraz üşütmüşüm karın ağrım var üç gündür spazm vuruyor. ondan spor falan yalandı.
ne güzel motive olman çok hoşuma gitti :)
çışgınlık diyorsun :) biraz bahsetsene o çılgınlıklardan. teklifini göreyim :)
Ayy çocukluğumdan beri bayılırım cikilataya ve findik veya fistiga batiriyar ya o olmayinca eksik kaliyo icime sinmiyo yidigim dondurmaayy bunlar zararsiz seyler kilo vermeni etkilemez hatta yogurt iyi bile olur pulbiber limon koyunca icine karin yaglarini yakiyomus bende cok acikinca ya boyle yogurt yada zencefil zerdecal tarcin atip yiyorum zaten bu tarçınlı olan o kadar kötü oluyo ki bida bisey yiyesim gelmiyo
mersinde kuzum mersinin denizi çok güzel ilçesi ama
sidenin denizi de güzel ama kayalık bölümleride var mersine göre daha az tuzlu ve dalgalı mersinde kumları görürsün tertemiz deniz görümcem antalya manavgatta yaşıyor ordan biliyorumBen de diz ve karın ağrısı vardı ama elimden geleni yaptım artık
Valla 70 düşünüyorum çok mu yüksekten uçuyorum bilmiyorum ama sonra sana bakıyorum gaza geliyorum 3 kilo veriyorsun bir haftada neden olmasın diyorum
Tarçınlı olan ney çubuk mu
Kesiyorsa ben de atayım ondan
Mersine hiç gitmedim ama Antalyaya gitmiştim neresiydi ya side mi öyle çok meşhur yabancımsı adı olan bir yerdi
Güzeldi ama çok sıcaktı yav
hyır değilim izinliyim ben kuzum bugün tartılmadım dün 71,80 dü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?