Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14. TAKİM 525. ETAP***

poncikbirgelincik(59,6///%)
senad(60.7/60/0.7/%1.15)
Buki_89(70,0///%)
justholdmetight (73,2/72/1,2/%1.64)
Yuzlesmegunu(90.2///%)
Sekerpancarii(55.6/53.4/2,2/%3.96)

14. Takım Ortalama:%

59.9 olaydı iyiydi
700 gr super canim haftaya 59.0 olur inşallah

***14. TAKİM 525. ETAP***

poncikbirgelincik(59,6///%)
senad(60.7///%)
Buki_89(70,0/69,8/0,2/0,28%)
justholdmetight (73,2/72/1,2/%1.64)
Yuzlesmegunu(90.2/88,6/1,6 /%)
Sekerpancarii(55.6/53.4/2,2/%3.96)

kaptinn günaydın herkese. Yüzde nasıl alınıyor bilmiyorum kaptanım

Eklentiler

• IMG_20170707_081300.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 28

Öğle yemeği niyetine kaç top yiyeceksin ki

Psikolojik olarak doğru evet şimdi 69.9 olsam ben depar ata ata koşarım buradan

Heğ mesela su bile içmiyorum tartılmadan önce ki yer tutmasın ahahah kurumuş bir şekilde tartılıyorum

Ya önce 71.9 gösterdi fiuuv dedim sonra yine 72 dedi peh

Bu hafta 70 desem çok mu uçuk olur

Sonuçta pazartesiden bu yana 1.5 verdim

Hmmm200 grcik mi ossun haftaya daha cok verir telafi edersin canim neden boyle oldu sence belki beslenmende hata vardir tamda 6lara dusmusken cok dikkat et canim tabi artidan iyidir 200 gr eksi

Yine de vermissindir ama benceverdin dimi

Aç yaşadığım halde bu hafta az gitti ama buna da şükür

700 gr super canim haftaya 59.0 olur inşallah
İnşallah kuzum 59 süper olur

Vohoov 8lere düşmüşsün o zaman dans

Aç yaşadığım halde bu hafta az gitti ama buna da şükür

İnşallah kuzum 59 süper olur

Ben aç kalamıyorum ya bana gitmiyor o tarz diyet psikolojim bozuluyor normale dönünce daha çok yiyorum

yok kuzum evde yaptım spor ipim yok almam gerekli haftaya başlarım büyük ihtimal ile pazar denize gideriz yarın sabahta diyetisyenim var görümcemde bugünden gelecek bana

3 top yiyom ama ben magnum cornet neyim daha cok seviyom açık dondurmadansa bazen de ondan yiyom bi dene ama haftada bir
Aynen kiz 69 a inmis olsan korkar insan yemeye geri çıkacam diye 66 ya dogru bi rahatlama gelir

Bozma moralini eksi her türlü artıdan iyidir ben kaç hafta üst üste 100 gr 200 gr vermişimdir önemli olan vermek salmamak veremiyorum diye salınca hoop artı oluyor

yok kuzum evde yaptım spor ipim yok almam gerekli haftaya başlarım büyük ihtimal ile pazar denize gideriz yarın sabahta diyetisyenim var görümcemde bugünden gelecek bana

Başka bir yere mi gideceksiniz yoksa Mersinde mi

3 top yiyom ama ben magnum cornet neyim daha cok seviyom açık dondurmadansa bazen de ondan yiyom bi dene ama haftada bir
Aynen kiz 69 a inmis olsan korkar insan yemeye geri çıkacam diye 66 ya dogru bi rahatlama gelir

Ben de açık dondurma seviyorum ya diğerlerini sevmiyorum

Zaten onların çubukları içimi bir fena yapıyor ıyy söyleyince bile huylandım

Diyorsun ki 66da salıp şoklayabilirsin dikkat et

Ben aç kalamıyorum ya bana gitmiyor o tarz diyet psikolojim bozuluyor normale dönünce daha çok yiyorum
Bendeee aç kalamiyorum az yirim ama benim azım cogu insana coh gelebilir ben yapamiyom aç açama aksam olunca dayaniyom aksam yemegimden sonra bisey yemeyince zorlanmiyom

Bendeee aç kalamiyorum az yirim ama benim azım cogu insana coh gelebilir ben yapamiyom aç açama aksam olunca dayaniyom aksam yemegimden sonra bisey yemeyince zorlanmiyom

Zaten aç kalmamak lazım ki
Metabolizma yavaşlıyor sonra
Az az yiyeceksin ama sık yiyeceksin
Ben eskiden de öyleydim
Ama akşam yemeği konusu beni zorluyor yalan söylemeyeyim
Çünkü gece yemeye çok alışmışım ben
Gece kalkınca bir şey yiyememek biraz dokunuyor

Valla bende aç olmayınca maksimum 500 gr verebiliyorum haftada herhalde 1 kilo vermem için aç yaşamam gerekiyor

Gercekten yaa al desem yiyek desem bu kadar israr itmez persembe olunca gorhtumiste listede olmanın güzelliği yoksa yirdim bencesi
diğğğmiii liste nasıl etkiliyo insanı

katılıyorummmm o menülerle daha fazla kilo veremezsn gibi geliyo Buki_89

tatlııııım 8ler gelmişşşşş hadi devamı gelir inşallah cok iyi gidiyosunn
yüzd hesaplaması da mesela fark 1,6 ya;
1,6*100:160
160/90,2(geçen haftaki kilon):1,77 şeklinde

dur şimdi alcam hedefleri liste işi bitsin
su bende içmiyorum önce wc ye gidip biraz gezinip tartılıyorum sonra su kahvlatı vs

Velvette aynen öyle oldu ben de mutluyum bu gelişmeden ama iki gündür spor yapmıyordum acıkcası sadece yürüyüş. o da rahatsızım bu ara diye. iki kilo vermek isterdim. sen de güzel vermişsin , haftaya 6 yı görürsün.

Açik dondurma da severim ama burda bu yer var külahını sicak sicak makinada yapip dondurmayi koyyolar cikilataya findiga batiriyolar ama baya buyuk doyumluk bisey oluyo onu cok seviyom iste ama kapali dondusa da bayılarammm
Hee 66 da artik 6lari garantiledim diye bi soklama istegi gelir bence

kaptinn sağolun kaptanım. devam ediyorum tabi ki. bu ay sonu güzel gelişmeler olacak belli ki :) yazı iyi bitireceğim gibi bir his var içimde ^_^

Bende hep sık sık yiyerek verdim ac kalamiyom en guzeli de bu bencede ben yimiyom aksam yemeginden sonra iyi dayaniyom belki cok az meyve veya kahvemin yanina 3 4 fistik olabiliyo ama bazen

Valla ki hesapladıydım yüzdesini yuzlesmegununun ama cesaret edemedim şimdi bir kere hata yaptım ya

Senin ne durumda kaptanım kilo onu soramadım

Teşekkürler
Sen yeterince majestik spor yapıyorsun bence
Hayranlıkla bakıyorum şahsen, motive de oluyorum gördükçe
Geçmiş olsun neyin var?
Bu hafta bir çılgınlık yapıp öyle büyük hedefler koyma planım var sen de 85i görürsün kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…