- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.341
700 gr super canim haftaya 59.0 olur inşallah***14. TAKİM 525. ETAP***
poncikbirgelincik(59,6///%)
senad(60.7/60/0.7/%1.15)
Buki_89(70,0///%)
justholdmetight (73,2/72/1,2/%1.64)
Yuzlesmegunu(90.2///%)
Sekerpancarii(55.6/53.4/2,2/%3.96)
14. Takım Ortalama:%
59.9 olaydı iyiydi
Dondurma yirdim yalan yoh ama persembe olunca gorhtum acikhaftasonu yirim ogle yemegi niyetine
Ben yeni aldim ya kilolari o yuzden de çabuk indi kuzum odem yerlesmeden gonderdim şükür
Ayy ne biliyim 70 60 falan bunlar sınır gibi geliyo bana sanki 69.0 veya 59.0 a inip 7den veya 6dan kurtulunca daha hırslı oluyo insan
artık haftaya gelir bi 59cok iyi vermişsin kuzuuumm he 1 kg olaydı daha iyiydi ama yine de güzel
açık havada spor şahane olur benceyok kuzu dur ben bakayım ona bugün
valla bence cok güzel çünkü ben bu hafta veremedimnazara geldim resmen herkes verdn verdin dedi veremiyorum şimdi
6ları gördün demeko zamana rtık cok dikkat ediyoruz kuzum spora da devam et stres te yapma haftaya güzel bi eksi gelir
bana çılgın hedeflerle gel
bende çıkartıyprum çoğunu vallabazen 100gr bile hayat kurtarabilio
Hmmm***14. TAKİM 525. ETAP***
senad(60.7///%)
Buki_89(70,0/69,8/0,2/0,28%)
Yuzlesmegunu(90.2///%)
hepiniz beni bigüzel topa tutun lütfen haftaya düzelmem gerekio yardim edin banaaaaa ay moeralim iyice bozuldu resmen enerjim düstüüüü
Yine de vermissindir ama benceartık haftaya gelir bi 59cok iyi vermişsin kuzuuumm he 1 kg olaydı daha iyiydi ama yine de güzel
açık havada spor şahane olur benceyok kuzu dur ben bakayım ona bugün
valla bence cok güzel çünkü ben bu hafta veremedimnazara geldim resmen herkes verdn verdin dedi veremiyorum şimdi
6ları gördün demeko zamana rtık cok dikkat ediyoruz kuzum spora da devam et stres te yapma haftaya güzel bi eksi gelir
bana çılgın hedeflerle gel
bende çıkartıyprum çoğunu vallabazen 100gr bile hayat kurtarabilio
Aç yaşadığım halde bu hafta az gitti ama buna da şükürÇok iyi fikir çimde ve o dediğin şeylerde kim nereden duyacak sesini
Zaten milyon tane ses var sabah bir şey olmaz
O aletleri de kimse takmıyor ama aslında bence iyi dizayn edilmişler kilo vermek için
Teşekkür ederim efenim 700 gr sen de çok güzel vermişsin bu hafta
İnşallah kuzum 59 süper olur700 gr super canim haftaya 59.0 olur inşallah
***14. TAKİM 525. ETAP***
senad(60.7///%)
Yuzlesmegunu(90.2/88,6/1,6 /%)
kaptinn günaydın herkese. Yüzde nasıl alınıyor bilmiyorum kaptanım
Aç yaşadığım halde bu hafta az gitti ama buna da şükür
İnşallah kuzum 59 süper olur
yok kuzum evde yaptım spor ipim yok almam gerekli haftaya başlarım büyük ihtimal ile pazar denize gideriz yarın sabahta diyetisyenim var görümcemde bugünden gelecek banaGünaydın kuzuş yok tövbe yormam daha ya sonra hepten sakatlanacak Jillian falan da yapamayacağım
Çıktın mı sen ip atlamaya
E 300 yapmışsın işte kaptanım daha ne ilk gün hedefine ulaşmışsın
Ben erken yattım dün ya çok yorgundum ondan erken kalktım
Önceleri yazıyordum da baktım kimse yazmıyor ben de yazmamaya başladım
Ama yazarım nolacak zaten notlarımda öyle tutuyorum onları ben
Genelde araları ya 2 ya 3 saat oluyor
Ne yırtılması
3 top yiyomÖğle yemeği niyetine kaç top yiyeceksin ki
Psikolojik olarak doğru evet şimdi 69.9 olsam ben depar ata ata koşarım buradan
Heğ mesela su bile içmiyorum tartılmadan önce ki yer tutmasın ahahah kurumuş bir şekilde tartılıyorum
Ya önce 71.9 gösterdi fiuuv dedim sonra yine 72 dedi peh
Bu hafta 70 desem çok mu uçuk olur
Sonuçta pazartesiden bu yana 1.5 verdim
Bozma moralini eksi her türlü artıdan iyidir ben kaç hafta üst üste 100 gr 200 gr vermişimdir önemli olan vermek salmamak veremiyorum diye salınca hoop artı oluyor***14. TAKİM 525. ETAP***
senad(60.7///%)
Yuzlesmegunu(90.2///%)
hepiniz beni bigüzel topa tutun lütfen haftaya düzelmem gerekio yardim edin banaaaaa ay moeralim iyice bozuldu resmen enerjim düstüüüü
yok kuzum evde yaptım spor ipim yok almam gerekli haftaya başlarım büyük ihtimal ile pazar denize gideriz yarın sabahta diyetisyenim var görümcemde bugünden gelecek bana
3 top yiyomama ben magnum cornet neyim daha cok seviyom açık dondurmadansa bazen de ondan yiyom bi dene ama haftada bir
Aynen kiz 69 a inmis olsan korkar insan yemeye geri çıkacam diye66 ya dogru bi rahatlama gelir
Bendeee aç kalamiyorum az yirim ama benim azım cogu insana coh gelebilirVohoov 8lere düşmüşsün o zaman dans
Ben aç kalamıyorum ya bana gitmiyor o tarz diyet psikolojim bozuluyor normale dönünce daha çok yiyorum
Bendeee aç kalamiyorum az yirim ama benim azım cogu insana coh gelebilirben yapamiyom aç aç ama aksam olunca dayaniyom aksam yemegimden sonra bisey yemeyince zorlanmiyom
Bendeee aç kalamiyorum az yirim ama benim azım cogu insana coh gelebilirben yapamiyom aç aç ama aksam olunca dayaniyom aksam yemegimden sonra bisey yemeyince zorlanmiyom
Valla bende aç olmayınca maksimum 500 gr verebiliyorum haftada herhaldeVohoov 8lere düşmüşsün o zaman dans
Ben aç kalamıyorum ya bana gitmiyor o tarz diyet psikolojim bozuluyor normale dönünce daha çok yiyorum
diğğğmiii liste nasıl etkiliyo insanıGercekten yaa al desem yiyek desem bu kadar israr itmezpersembe olunca gorhtum iste listede olmanın güzelliği yoksa yirdim bencesi
katılıyorummmm o menülerle daha fazla kilo veremezsn gibi geliyoBence çok az yediğin için
Metabolizman yavaşlamış olabilir
Sonra diyeti bırakınca da metabolizmanı hızlandırman zor olur kilo alırsın
Günlük aldığın kalori 1000i geçmiyordur ki hem spor yapan birisin 1200 falan iyi gider sana
Hem Jillian hem koşu yapıyorsun dimi
tatlııııım 8ler gelmişşşşş***14. TAKİM 525. ETAP***
senad(60.7///%)
Yuzlesmegunu(90.2/88,6/1,6 /%)
kaptinn günaydın herkese. Yüzde nasıl alınıyor bilmiyorum kaptanım
dur şimdi alcam hedefleri liste işi bitsinÖğle yemeği niyetine kaç top yiyeceksin ki
Psikolojik olarak doğru evet şimdi 69.9 olsam ben depar ata ata koşarım buradan
Heğ mesela su bile içmiyorum tartılmadan önce ki yer tutmasın ahahah kurumuş bir şekilde tartılıyorum
Ya önce 71.9 gösterdi fiuuv dedim sonra yine 72 dedi peh
Bu hafta 70 desem çok mu uçuk olur
Sonuçta pazartesiden bu yana 1.5 verdim
Açik dondurma da severim ama burda bu yer var külahını sicak sicak makinada yapip dondurmayi koyyolar cikilataya findiga batiriyolar ama baya buyuk doyumluk bisey oluyo onu cok seviyom isteBaşka bir yere mi gideceksiniz yoksa Mersinde mi
Ben de açık dondurma seviyorum ya diğerlerini sevmiyorum
Zaten onların çubukları içimi bir fena yapıyor ıyy söyleyince bile huylandım
Diyorsun ki 66da salıp şoklayabilirsin dikkat et
Bende hep sık sık yiyerek verdim ac kalamiyom en guzeli de bu bencedeZaten aç kalmamak lazım ki
Metabolizma yavaşlıyor sonra
Az az yiyeceksin ama sık yiyeceksin
Ben eskiden de öyleydim
Ama akşam yemeği konusu beni zorluyor yalan söylemeyeyim
Çünkü gece yemeye çok alışmışım ben
Gece kalkınca bir şey yiyememek biraz dokunuyor
diğğğmiii liste nasıl etkiliyo insanı
katılıyorummmm o menülerle daha fazla kilo veremezsn gibi geliyoBuki_89
tatlııııım 8ler gelmişşşşşhadi devamı gelir inşallah cok iyi gidiyosunn
yüzd hesaplaması da mesela fark 1,6 ya;
1,6*100:160
160/90,2(geçen haftaki kilon):1,77 şeklinde
dur şimdi alcam hedefleri liste işi bitsin
su bende içmiyorum önce wc ye gidip biraz gezinip tartılıyorum sonra su kahvlatı vs
Velvette aynen öyle oldu ben de mutluyum bu gelişmeden ama iki gündür spor yapmıyordum acıkcası sadece yürüyüş. o da rahatsızım bu ara diye. iki kilo vermek isterdim. sen de güzel vermişsin , haftaya 6 yı görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?