- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.521
en Garantie cözüm oymus
ya ac mı gezelim simdi
ben gercekci oldum ve 1.2 eksi dedimHem de 3 kere tokatlamışsın kendini
Yanlış alıntılamışım düzelttim sonra heyecan yaptım hadi cuma olsun hemenhadi hemen 69.9 olayım
Aynen
Hadi bu hafta 2-3 kilo arası verelim
Çok pis hırslandım 69.9 u hedefleyeceğim
beklemiş halinle bile kilo verdiysen haftaya daha şahane olur sonucunvalla ben regl olacağım bu hafta bakalım mümkünse deneyeyim. karın ve kasık ağrısı birlikte vuruyor şu an :/ sen ama bozma bu gazını. ben de haftaya yine ikiye yakın kilo vermeyi düşünüyorum ama üç olursa bilemem. alskflafka dediğim gibi regl bekliyorum hatta dün olmam lazımdı
ben gercekci oldum ve 1.2 eksi dedim
veririm bence çünkü hafta sonu evdeyim spora da başladım inşallah nişanlım gel gezelim demez amin
valla ben regl olacağım bu hafta bakalım mümkünse deneyeyim. karın ve kasık ağrısı birlikte vuruyor şu an :/ sen ama bozma bu gazını. ben de haftaya yine ikiye yakın kilo vermeyi düşünüyorum ama üç olursa bilemem. alskflafka dediğim gibi regl bekliyorum hatta dün olmam lazımdı
***haftalık hedefler***(07.07-14.07)
@poncikbirgelincik :58.6=>
@senad :60=>
@Buki_89 :69,8=>68,9
@justholdmetight :72=>69.9
@Yuzlesmegunu :88,6=>
@ParteMoralll :??=>
@denetim :??=>
keptinn:55.1=>53.9
@SekerPancarii :53.4=>
bu aksam bende 5 km kosmak istioyorum nezaman koscan sen? yine Saat tutup bakalim kim nasil kosuo diyeBence ben de çok gerçekçiyim litfin
Sabah gez akşam yaparsın yine spor olmaz mı
Ay canım nasıl tavuk istedi ekmağın arasına koyup yiyeceğim
3 olmaz belki 2 olur ben de 1.2 verebildim bu hafta reglim
Onun topladığı sular da gidecek ona da güveniyorum
Sen gibi spora abanacağım ayrıca akşama 5 km hedefim var
bu aksam bende 5 km kosmak istioyorum nezaman koscan sen? yine Saat tutup bakalim kim nasil kosuo diye
Bence ben de çok gerçekçiyim litfin
Sabah gez akşam yaparsın yine spor olmaz mı
Ay canım nasıl tavuk istedi ekmağın arasına koyup yiyeceğim
3 olmaz belki 2 olur ben de 1.2 verebildim bu hafta reglim
Onun topladığı sular da gidecek ona da güveniyorum
Sen gibi spora abanacağım ayrıca akşama 5 km hedefim var
gezerske yeriz dedışarda yemeyi seviyoruz ikimizde gerçi bu sıcakta ne yiyebiliiirzzzz
aynen bende:) tamam ozaman kosudan sonra yazalim bakalim nasil kosmusuz, ben o bes km den sonra bide 4km yürümek istiom tempolu bi sekilde tabi gücüm kalirsa6da yemek yiyorum kuzuş ondan sonra çıkarım diye düşünüyorum 6.30 u bulur muhtemelen
Senin dediğin gibi biraz depar atıp sonra yavaş modda koşacağım bakalım
Çok pis gaza geldim
döner dürüm künefe çiğköfte tost hamburger pizza kfc pasta ve baklava bnm aklımdakilerBen sayayım mı şimdi neler yiyebilirsinizCanını isteteyim mi Kilo aldırayım mı
ay şahane olmuuuşşşş ama yine corba yokkizkaptinn bugün menüm cok güzel bakkk:
Sabah bi kahve ve protein yogurdu
ögle Kantine gittim cünkiii Mangal vardiiki Kücük parca Hindi eti ve bir minik parca kirmizi et yedim yaninda patatescipsi vari ama bennn tabikide yemedim mangalda kizarmis domates vardi ondan aldim yanina bitanecik tam diyet menüsü oldu dimiiii
aksam daa aslinda hicbisey yemesem cok iyi olur ama bilemedim napsam
hahahahahaahahahah hic yapmadm ama biye cesart edeyim onu anlamadimgüneşlenirsin 2 günde de artık boşvero tamponlar nasıl ki deneyebilir misin belki işe yarar ben deneeyemem de sen cesaretlisin
laazım olurhahahahahaahahahah hic yapmadm ama biye cesart edeyim onu anlamadim
evet oyle yapiyolarmis denemedm lazm olrsa denermlaazım oluronlar la suya giriliyo muymuş
ayyy Corba korkulu rüyam resmen hiccc sevmem ama napalim mecbur biyerlere katim bariay şahane olmuuuşşşş ama yine corba yokakşama da yeşil mercimek yap kuzum spordan sonra bl protein şahane olur
allah denettirmesin olmadan dönersn belkievet oyle yapiyolarmis denemedm lazm olrsa denerm
o corbayı görücemayyy Corba korkulu rüyam resmen hiccc sevmem ama napalim mecbur biyerlere katim bari
Bozsun aman napiyim.allah denettirmesin olmadan dönersn belkiinşallah ilac dengeni bozmaz
o corbayı görücemo corba olcak menülerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?