Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Istnbulami geliyosun yanima gel sana bisey ismarlarim

bilmediğin siteden mi aldın kuzum ......
akşam nereye giiyorsun

Tişikkir ediyorum

sen ne ediyon kuzu menülerinde gözükmüyo sankilim hiç

kaptinn takıma üye çağırabılıyoz muu
yes beybiiii ama bi bak yani durumuna fln öle yeni dogum yapmış hariç çağırabilirsin

bnm sevdiğim dönerciyi nişanlım sevmiyo diğerlerinide ben sevmiyorumo yüzden gitmiyorum
bugün annemi köfte yemeye götürcem ben de yerim artık ekmeksiz güzel bi menü olur bnm içinde

Bana bile çağır dediydi sen kaptan yardımcısısın bence sana haydi haydi serbesttir
ahaha deeeğğmmııı
kaptinn şu önerdiğin siteden alışveriş yaptım hemen çıkıyormuş siparişler yola çok hoşuma gitti
aynen beybi hemencik gönderiyolar neler aldııınnn
Yarın şeker orucuna başlıyorum
ya onu bende cok istiyorumda yediğimiz herseyde var nasıl olcak ki

bu ara herkesinde gecikiyor sanırım 3 kişiden duydum
Benim gecikmediki gunum gelmedi hap ictm ya ondan gelmesini bekliyodm oda gelmediii nyse ya yapcak bisey yok
şu hedefini ve kilonu alalım hooommmm
hadi bak yoksa bu hafta lstede olmasan mı sen şimdi alırsın tatilde sileyim ben seni en iyisi gelince başlarsın deeeğmiii

yarım kilocuk mu o ne kız öle cücük kadar
ben tartilmiyorum ki kendimimi bunalticam hap odem yapti zaten cinnet gecittirme bana.
Hedef yok cikart zaten nasil tartilicam ki orda onunla ugrasamam

temem efendim

kayısı yedim sabah 3 tane üstüne 1 lt su içtim wcden zor çıktım şimdi gene 2 kayısı ve su umarım 1 kilo kadar eksilirim bugün

Çarşamba 74e yakın görünüyordum valla ben de o kayısı ve kavunlar olmasa ne çıkardım bugün bilmiyorum

Çıkabilmene çok sevindim ama şu kuru kayısı nasıl bir çareyse hepimizi kurtardı

ne gibi şeyler yemicen bende yapsam mı senle gerçi senle başlarız sen zfer işareti yaparsın ben 1 hafta da tükenirim

Niye tükenesin kuzuş yaparsın
Benden uzun süredir bu işleri takip ediyorsun daha bilinçlisin hem

Sadece meyve, süt şekeri alacağım canım kuru veya yaş fark etmez
Çikolata, bisküvi, kek, reçel vs yasak
Diyet günlüklerinde bir topic açmışlar orada gün tutuyoruz
Bugün coca cola 0 içtim ama paketli gıda diye yasakmış yarın başlayabiliyorum

badydool altım tül beyaz kampanya ürünü vardı dün taytlı pijama birde birer örnek iç çamaşırı aldım eşime kendime .. sütyen yıkama kabı varya ondan aldım birde kapları kırılmasın diye .
köfte akşam için uygun bir menü ynına bol salata soda yada ayran menü süper olur

Bence de olur köfte kendi yağında pişebiliyor zaten öyle şeyleri yağsız tavada veya fırında yaparsan sıkıntı yok

Bir de yıllardır annemden öğrendiğim bir şey peçetenin içine koyuyorum yağı ona geçiyor atıyorum

Oradan da biraz kar ediyorum

Paketli gıda yemeyeceğim

Sadece meyve ve süt şekeri işte, doğalsa bal da olabilir market ürünü olmadığı sürece

olurda ben o bes km kesin olarak kosmak istiyorum hic yürümeden hedefim o diger 4km de sirf spor olsun diye yürürüm demistim ama belki o 4km ara ara kosarim bi bakim

Olmuyorsa yavaş yavaş arttırırsın ya sonuçta 5 km koşuyorsun toplamda

hap işe yaramadı kısaca maydonoz suyu iç içebilirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…