Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bozsun aman napiyim.
Suan evrene mesaj gonderiyorumm hommmmmmmmmmm

şu hedefini ve kilonu alalım hooommmm
hadi bak yoksa bu hafta lstede olmasan mı sen şimdi alırsın tatilde sileyim ben seni en iyisi gelince başlarsın deeeğmiii

***haftalık hedefler***(07.07-14.07)

@poncikbirgelincik :58.6=>
@senad :60=>59.5
@Buki_89 :69,8=>68,9
@justholdmetight :72=>69.9
@Yuzlesmegunu :88,6=>
@ParteMoralll :??=>
@denetim :??=>
keptinn:55.1=>53.9
@SekerPancarii :53.4=>
yarım kilocuk mu o ne kız öle cücük kadar

menü çok güzel olmuş buki ...
kşam salata ve ayran ile geçirtirsen mükemmel olur 68 bile olursun

şu hedefini ve kilonu alalım hooommmm
hadi bak yoksa bu hafta lstede olmasan mı sen şimdi alırsın tatilde sileyim ben seni en iyisi gelince başlarsın deeeğmiii

yarım kilocuk mu o ne kız öle cücük kadar
Haftaya ödemli olacağım onu düşünüp böyle yazdım

hedefim 71 olcaktı dün 71,80 düm bugün trtılmadım hedef yine tutturamdım
bende tutturamadm o yüzden bize tohat

amaaa keptinnnnn üffff tamam ya yicem ama ozaman yemek yemem tek corb a DD
ne mızmız cıktın yaaa o corba yenicek
corba sonraya kalsın akşam mercimek salatası olabilir bak SekerPancarii yapıyodu öle şiiileee
Haftaya ödemli olacağım onu düşünüp böyle yazdım
he tm akıllıca bi davranış tebrik ediyorum

aynen bende:) tamam ozaman kosudan sonra yazalim bakalim nasil kosmusuz, ben o bes km den sonra bide 4km yürümek istiom tempolu bi sekilde tabi gücüm kalirsa

Ara ara yürü sonra tekrar koş öyle olmaz mı

Nasıl da bildin Dönerin dürümün soğuğu sıcağı olmaz havası karası da olmaz

bu ara herkesinde gecikiyor sanırım 3 kişiden duydum

Benim de 1 hafta önceydi normalde

kvunu yrın pazardan alacam her meyve öğünümde yicem üstüne de su 1 lt sonra pazar günüde cırcırdan denize gidemicem

O zaman geri dönünce yap bak ciddiyim Sonra bu nereye mıçacaklar diyen amcaya dönmesin olay

kayısı yedim sabah 3 tane üstüne 1 lt su içtim wcden zor çıktım şimdi gene 2 kayısı ve su umarım 1 kilo kadar eksilirim bugün

arada aç gezmek iyi olur kuzum aç kal bebeğim

of öğlende iyi yedim ama akşam yemicem yolda olcağım icin

Havaaa sicaaaak birsuru utum vaaaaar iki gunum kaldi icimden bir ses kalk yap diyo sonra otur sicak zaten diyo

kalk yap bence sonra kafan rahat yatarsın

Bana bile çağır dediydi sen kaptan yardımcısısın bence sana haydi haydi serbesttir

kaptinn şu önerdiğin siteden alışveriş yaptım hemen çıkıyormuş siparişler yola çok hoşuma gitti

ayy bende bi siteden elbise almıştım dün geldi aynı basma etek gibi desenide iğrenç hemen geri yolladım ve dün elbise aldımm çok beğenerek tek kalmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…