- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.541
bu ara herkesinde gecikiyor sanırım 3 kişiden duydumDimi belkide hc olmazdm donunce olurdum deniz beni kesiyo nedense gelmiyo devami.
Offfr ne biliyim yaaa ilkkez boyle bisey yapmadm bari olsam 2 gununu evde yasaydm :/
Bozsun aman napiyim.
Suan evrene mesaj gonderiyorumm hommmmmmmmmmm
yarım kilocuk mu o ne kız öle cücük kadar***haftalık hedefler***(07.07-14.07)
@poncikbirgelincik :58.6=>
@senad :60=>59.5
@Buki_89 :69,8=>68,9
@justholdmetight :72=>69.9
@Yuzlesmegunu :88,6=>
@ParteMoralll :??=>
@denetim :??=>
keptinn:55.1=>53.9
@SekerPancarii :53.4=>
kvunu yrın pazardan alacam her meyve öğünümde yicem üstüne de su 1 lt sonra pazar günüde cırcırdan denize gidemicemKavun ye kavun üzerine de soğuk su buna da direnemez artık bağırsakların herhalde yani
hedefim 71 olcaktı***haftalık hedefler***(30.06-07.07)
@poncikbirgelincik :59,6=>58,9 =>58.6
@senad :60.7=>60.1=>60
@Buki_89 :70,0=>69,2=>69,8
@justholdmetight ht:73,2=>72.2=>72
@Yuzlesmegunu :90.2=> 88=>88,6
@ParteMoralll l:=>66.5=>??
@denetim :=>72,00 :=> 70=>??
@keptinn:55.3=>54=>55.1
@SekerPancarii :55.6=>54=>53.4
amaaa keptinnnnn üffff tamam ya yicem ama ozaman yemek yemem tek corb aallah denettirmesin olmadan dönersn belkiinşallah ilac dengeni bozmaz
o corbayı görücemo corba olcak menülerinde
menü çok güzel olmuş buki ...kizkaptinn bugün menüm cok güzel bakkk:
Sabah bi kahve ve protein yogurdu
ögle Kantine gittim cünkiii Mangal vardiiki Kücük parca Hindi eti ve bir minik parca kirmizi et yedim yaninda patatescipsi vari ama bennn tabikide yemedim mangalda kizarmis domates vardi ondan aldim yanina bitanecik tam diyet menüsü oldu dimiiii
aksam daa aslinda hicbisey yemesem cok iyi olur ama bilemedim napsam
he bak bu cok iyi salata yapim ben kendime ay ne salatasi yapsam acaba hmm cor ba yemekden iyidirmenü çok güzel olmuş buki ...
kşam salata ve ayran ile geçirtirsen mükemmel olur 68 bile olursun
Haftaya ödemli olacağım onu düşünüp böyle yazdımşu hedefini ve kilonu alalım hooommmm
hadi bak yoksa bu hafta lstede olmasan mı sen şimdi alırsın tatilde sileyim ben seni en iyisi gelince başlarsın deeeğmiii
yarım kilocuk mu o ne kız öle cücük kadar
bende tutturamadm o yüzden bize tohathedefim 71 olcaktıdün 71,80 düm bugün trtılmadım hedef yine tutturamdım
ne mızmız cıktın yaaaamaaa keptinnnnn üffff tamam ya yicem ama ozaman yemek yemem tek corb aDD
he tm akıllıca bi davranış tebrik ediyorumHaftaya ödemli olacağım onu düşünüp böyle yazdım
Tişikkir ediyorumbende tutturamadm o yüzden bize tohat
ne mızmız cıktın yaaao corba yenicek
corba sonraya kalsın akşam mercimek salatası olabilir bakSekerPancarii yapıyodu öle şiiileee
he tm akıllıca bi davranış tebrik ediyorum
aynen bende:) tamam ozaman kosudan sonra yazalim bakalim nasil kosmusuz, ben o bes km den sonra bide 4km yürümek istiom tempolu bi sekilde tabi gücüm kalirsa
döner dürüm künefe çiğköfte tost hamburger pizza kfc pasta ve baklava bnm aklımdakilerD :ahahah
ay şahane olmuuuşşşş ama yine corba yokakşama da yeşil mercimek yap kuzum spordan sonra bl protein şahane olur
bu ara herkesinde gecikiyor sanırım 3 kişiden duydum
kvunu yrın pazardan alacam her meyve öğünümde yicem üstüne de su 1 lt sonra pazar günüde cırcırdan denize gidemicem
kaptinn takıma üye çağırabılıyoz muu
kayısı yedim sabah 3 tane üstüne 1 lt su içtim wcden zor çıktım şimdi gene 2 kayısı ve su umarım 1 kilo kadar eksilirim bugünAra ara yürü sonra tekrar koş öyle olmaz mı
Nasıl da bildinDönerin dürümün soğuğu sıcağı olmaz havası karası da olmaz
Benim de 1 hafta önceydi normalde
O zaman geri dönünce yap bak ciddiyimSonra bu nereye mıçacaklar diyen amcaya dönmesin olay
ne gibi şeyler yemicen bende yapsam mı senle gerçi senle başlarız sen zfer işareti yaparsın ben 1 hafta da tükenirimYarın şeker orucuna başlıyorum
arada aç gezmek iyi olur kuzum aç kal bebeğim
Havaaa sicaaaak birsuru utum vaaaaariki gunum kaldi icimden bir ses kalk yap diyo sonra otur sicak zaten diyo
Bana bile çağır dediydi sen kaptan yardımcısısın bence sana haydi haydi serbesttir
kaptinn şu önerdiğin siteden alışveriş yaptım hemen çıkıyormuş siparişler yola çok hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?