Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptinn bakalım kaptanım vucut ne halde bilmiyorum şiş miyim değil miyim anlayamıyorum artık belki iyi olur haftaya demen gibi :)

@justholdmetight ben iş çıkışı çok bitik oluyorum ama zamanım az olabildiğince efor sarfetmeye calısıyorum. bakalım 5 km baya fark eder. 2 kilo da gayet güzel bir hedef ama 1.2 yi adetliyken verdiysen 2 yi zaten rahat verirsin. :)

hap işe yaramadı kısaca maydonoz suyu iç içebilirsen
Ama yormlarda yaziyodu 10gune kadar diye zaten aslinda ben riske attim kendimi sadece.. bazilari hemen olms bazilari 10 gun icnde. O hapin amaci zaten adet duzensizligi icin de ben olmak icn kullandm :/ nyse kalk sogan kaynat maydnzdan nefret ederm evde yok

Kg verdigin icin tebriketttim keske nezaketn tesekkur etseydin. Herneyse

orya bana etiket yapsana ben reçel yemiyorum pekmez favorimdi onu da yemem ... ama bitter veriyor diyetisyen onu çıkaralım derim midem e ağrı yaptı bu ara ....şekeri meyveden mi alacaz kedi dili yapacaktım bugün yarın yemek için onu da yapmıcam artık ... paket gıdalar tüketmiyorum zaten ... kaç gün 21 mi ....
......
evet ya kayısılar hayatımızı kurtardı bugün dün

sen niye bize öncesi sonrası yapmadın bakim 8leride gördün bugün tebri ederim

vaayyy ni gizil şiyleeeeeee almışıııınnn

sadece paketli gıda mı yemiceksn anlaşıldı peki kahvenin içine atmıyo musun ben türk kahvesinde cok az kullanıyorum o sayılmıyosa eşlik ederim

vardır ödem vardır haftaya 1.5 kesin gzüyle bakıyorum sana şu an

oldu da bitti maşallah diyelim kalk iç

Buki_89 beni duy bniiii
yarın tatil mi senin kuzu ?
tatilse yemeklerini hazırlayabilirsin yok değilse de iş yerinde bi haftalık akşam menülerini hazırla yemekleri yaparlken zorlanmazsın

gözümde çok şey var ama kilo vermem gerekli saks mavisi bir gcelik varya alt arkada fiyonk var ondan sityorum

gözümde çok şey var ama kilo vermem gerekli saks mavisi bir gcelik varya alt arkada fiyonk var ondan sityorum
evet o cok güzel bi ürün
ben mor pijamadan aldı saden alt uzun üst kısa kol cok rahat serin tutuyo gbi bakalım giymeye başlayınca belli olur bide siyah kısa gecelık sabahlık takım aldımdı baya oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…