- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.581
aynen canim :) bakalim aksam neler yapcam aslinda isden erken cikmak istiodum ama bitirmem gereken bi sunum var sinir oldum kimbilir kacda cikarim bugünOlmuyorsa yavaş yavaş arttırırsın ya sonuçta 5 km koşuyorsun toplamda
Anadolu ben avrupadayimçekmeköye geliyorum Anadolu mu Avrupa mı
roka da güzel marul ile afiyet olsun şimdidensemiz yok ama marul var roca da var belki ondanda katarim bi bakim tamam elma sirkesi katarim icine ayranda yaparim ohhh
Icicem gozm kararttm haahahahahahbi bardak daha soğan kürü icseydin kesin gelirdi bence
Ama yormlarda yaziyodu 10gune kadar diye zaten aslinda ben riske attim kendimi sadece.. bazilari hemen olms bazilari 10 gun icnde. O hapin amaci zaten adet duzensizligi icin de ben olmak icn kullandm :/ nyse kalk sogan kaynathap işe yaramadı kısaca maydonoz suyu iç içebilirsen
Kg verdigin icin tebriketttim keske nezaketn tesekkur etseydin. Herneysekaptinn bakalım kaptanım vucut ne halde bilmiyorum şiş miyim değil miyim anlayamıyorum artık belki iyi olur haftaya demen gibi :)
@justholdmetight ben iş çıkışı çok bitik oluyorum ama zamanım az olabildiğince efor sarfetmeye calısıyorum. bakalım 5 km baya fark eder. 2 kilo da gayet güzel bir hedef ama 1.2 yi adetliyken verdiysen 2 yi zaten rahat verirsin. :)
tskler canim, esimede dün sehriye pilavi yapmistim onu isitirim artikroka da güzel marul ile afiyet olsun şimdiden
orya bana etiket yapsana ben reçel yemiyorum pekmez favorimdi onu da yemem ... ama bitter veriyor diyetisyen onu çıkaralım derim midem e ağrı yaptı bu araÇarşamba 74e yakın görünüyordum valla ben de o kayısı ve kavunlar olmasa ne çıkardım bugün bilmiyorum
Çıkabilmene çok sevindim ama şu kuru kayısı nasıl bir çareyse hepimizi kurtardı
Niye tükenesin kuzuş yaparsın
Benden uzun süredir bu işleri takip ediyorsun daha bilinçlisin hem
Sadece meyve, süt şekeri alacağım canım kuru veya yaş fark etmez
Çikolata, bisküvi, kek, reçel vs yasak
Diyet günlüklerinde bir topic açmışlar orada gün tutuyoruz
Bugün coca cola 0 içtim ama paketli gıda diye yasakmış yarın başlayabiliyorum
sen niye bize öncesi sonrası yapmadın bakim 8leride gördün bugün tebri ederimkaptinn bakalım kaptanım vucut ne halde bilmiyorum şiş miyim değil miyim anlayamıyorum artık belki iyi olur haftaya demen gibi :)
@justholdmetight ben iş çıkışı çok bitik oluyorum ama zamanım az olabildiğince efor sarfetmeye calısıyorum. bakalım 5 km baya fark eder. 2 kilo da gayet güzel bir hedef ama 1.2 yi adetliyken verdiysen 2 yi zaten rahat verirsin. :)
vaayyy ni gizil şiyleeeeeee almışıııınnnbadydool altım tül beyaz kampanya ürünü vardı dün taytlı pijama birde birer örnek iç çamaşırı aldım eşime kendime .. sütyen yıkama kabı varya ondan aldım birde kapları kırılmasın diye .
köfte akşam için uygun bir menü ynına bol salata soda yada ayran menü süper olur
sadece paketli gıda mı yemiceksn anlaşıldı peki kahvenin içine atmıyo musun ben türk kahvesinde cok az kullanıyorum o sayılmıyosa eşlik ederimBence de olur köfte kendi yağında pişebiliyor zaten öyle şeyleri yağsız tavada veya fırında yaparsan sıkıntı yok
Bir de yıllardır annemden öğrendiğim bir şey peçetenin içine koyuyorum yağı ona geçiyor atıyorum
Oradan da biraz kar ediyorum
Paketli gıda yemeyeceğim
Sadece meyve ve süt şekeri işte, doğalsa bal da olabilir market ürünü olmadığı sürece
vardır ödem vardırkaptinn bakalım kaptanım vucut ne halde bilmiyorum şiş miyim değil miyim anlayamıyorum artık belki iyi olur haftaya demen gibi :)
oldu da bitti maşallahAma yormlarda yaziyodu 10gune kadar diye zaten aslinda ben riske attim kendimi sadece.. bazilari hemen olms bazilari 10 gun icnde. O hapin amaci zaten adet duzensizligi icin de ben olmak icn kullandm :/ nyse kalk sogan kaynatmaydnzdan nefret ederm evde yok
encede mutlu olmaz adam zaten streslitskler canim, esimede dün sehriye pilavi yapmistim onu isitirim artiksadece salata koyarsam önüne pek mutlu olacagini tahmin etmiyorum hihih
gözümde çok şey var ama kilo vermem gerekli saks mavisi bir gcelik varya alt arkada fiyonk var ondan sityorumvaayyy ni gizil şiyleeeeeee almışıııınnn
sadece paketli gıda mı yemiceksn anlaşıldı peki kahvenin içine atmıyo musun ben türk kahvesinde cok az kullanıyorum o sayılmıyosa eşlik ederim
vardır ödem vardırhaftaya 1.5 kesin gzüyle bakıyorum sana şu an
oldu da bitti maşallahdiyelim kalk iç
evet o cok güzel bi ürüngözümde çok şey var ama kilo vermem gerekli saks mavisi bir gcelik varya alt arkada fiyonk var ondan sityorum
takıldığı içinde gelmez 3 günün kaldı yarın olsan mükemmel olcak .. soğan suyunu iç ama söktürürcok pis kafama takiliyo delurucemmmmmmmmmm
Hangisiymss bakim bakimgözümde çok şey var ama kilo vermem gerekli saks mavisi bir gcelik varya alt arkada fiyonk var ondan sityorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?