- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #217.221
yaz yaz merak ettimYazim mi emin msnbiraz kıtır ekmekde yimis olabilirim biraz da koy yufkasi
ne güzel geçiştirme o öyle bende öyle geçişireym artık barikız yok ahahhahboğulmazsın kursa gitsene yüzmek cok eğlenceliii öğren bence ama kızında var bakcak kimse yokmu böyle 1 2 saat falan bayanlara kurs varsa gitt çok güzel zevk alırsınn kursa gidemesende eşinle git ayaklarını sokarsın
biliyom sabah mecbur kaldımakşamda yemek yoktu evde öyle geçiştirdim en azından senin gibi börek pilav yemedim sen sus hem eksiyim ben
Hee sıkıldım yaa hep anamgil baska yere gitmiyom hava sicak belki bunaldim iyceben 6 ay listeye girememama toparlıcam bugün başladım
ay git kız bende cok istiyom yüzme de bilmiyorum yalnızacaba evde mi sıkıldın
merhaba bende 55.6 tanıştıgıma memnun oldumDünkü rezil menüm
Sabah: 2 yumurta , 1 dilim t.b.ekmegi salatalik domates ve kahaltiliklardan azar azar
Ogle: 1 tabak abur cubur(biskuvi cesitleri yidim) 1 bardak süt
Biraz tuzlu kraker biskuvi
Aksam: yesil fasulye ve birazköy yufkasi, cacik, 1 tane salatalik turşusu
Vee saat baya geçti1 tabak falan kitir ekmek bir bardak çay ayy ben neyim yaa insan mii sabah bi tartildim tartilmaz olaydim 55.7 ciktim yarina iner ama az yicim bugun
kocana de ki sıkıldm bunaldm arkadaslarımla buluşmak istiyorum bide ağla arkasından tamamdırHee sıkıldım yaa hep anamgil baska yere gitmiyom hava sicak belki bunaldim iyceayy bende cok istiyom yuzmek kizimin simitini kafama mı gecirsem de yuzsem nörsem
Sadece bayanlara ozel saatlerde gitmeme izin verir gocamkız yok ahahhahboğulmazsın kursa gitsene yüzmek cok eğlenceliii öğren bence ama kızında var bakcak kimse yokmu böyle 1 2 saat falan bayanlara kurs varsa gitt çok güzel zevk alırsınn kursa gidemesende eşinle git ayaklarını sokarsın
biliyom sabah mecbur kaldımakşamda yemek yoktu evde öyle geçiştirdim en azından senin gibi börek pilav yemedim sen sus hem eksiyim ben
Hee yaa iste bi batirinca sonuna kadar batıracam yaa yidim de yidimmerhaba bende 55.6 tanıştıgıma memnun oldum
aslında o ekmekleri yemeyeydin iyiymiş cabuk toparlardın
bidaha girme hakkın yok mu niyekineben 6 ay listeye girememama toparlıcam bugün başladım
ay git kız bende cok istiyom yüzme de bilmiyorum yalnızacaba evde mi sıkıldın
1 tabak bisküviyle nasıl 55,7 cıktın senDünkü rezil menüm
Sabah: 2 yumurta , 1 dilim t.b.ekmegi salatalik domates ve kahaltiliklardan azar azar
Ogle: 1 tabak abur cubur(biskuvi cesitleri yidim) 1 bardak süt
Biraz tuzlu kraker biskuvi
Aksam: yesil fasulye ve birazköy yufkasi, cacik, 1 tane salatalik turşusu
Vee saat baya geçti1 tabak falan kitir ekmek bir bardak çay ayy ben neyim yaa insan mii sabah bi tartildim tartilmaz olaydim 55.7 ciktim yarina iner ama az yicim bugun
yaz yaz merak ettimbnm menüden kötü olamaz
ne güzel geçiştirme o öyle bende öyle geçişireym artık bari
akşam menülerine dikkat etgündüz yakarsnda akşam yakamazsn
Kardeslerimde gitmedi hic havuza beraber gidecuhh yuzecuhhkocana de ki sıkıldm bunaldm arkadaslarımla buluşmak istiyorum bide ağla arkasından tamamdırgit arkadaslarınla havuza kolluk alırsın kendine oh mis
Ben cabuk aliyom kiz ama cabuk da iniyo tursu da yedim reglime 2 3 gün var sistimbidaha girme hakkın yok mu niyekine
1 tabak bisküviyle nasıl 55,7 cıktın senben bunları yesem en fazla +300 flaan cıkardım diye dsünüyorum
napiyim ne yeseydım otobüste söyle heonu davıttılar onu yidim
etcem bugün anneme dicem taze fasulye varsa onu yapsın yoksa da yoğurt falan yerim spordan sonra
tm yarın yine sorcam bakam kac olcanHee yaa iste bi batirinca sonuna kadar batıracam yaa yidim de yidimyarin yine yazacam kilomu iyi takip et
6ay girilmiyo listeye çıkıncabidaha girme hakkın yok mu niyekine
1 tabak bisküviyle nasıl 55,7 cıktın senben bunları yesem en fazla +300 flaan cıkardım diye dsünüyorum
napiyim ne yeseydım otobüste söyle heonu davıttılar onu yidim
etcem bugün anneme dicem taze fasulye varsa onu yapsın yoksa da yoğurt falan yerim spordan sonra
Sadece bayanlara ozel saatlerde gitmeme izin verir gocamo saatleri yakalayip gitcem belki yetenegim vardir bi bakiyim
Ben cabuk aliyom kiz ama cabuk da iniyo tursu da yedim reglime 2 3 gün var sistimama bak yarin da yazarim kilomu cogu gitmis olacak
tm yarın yine sorcam bakam kac olcan
sporda yap bugün bolcana telafi et
6ay girilmiyo listeye çıkıncayanına sandviç alaydınn hiç bahane üretme bana
sende sebze diyince habire taze fasulye diyon başka sebze yemiyon mu allasen
harikasin belki buhafta 57 küsür görebilirsin ay süperrrr58,3tüm akşam eve gittiğimde bu sabahta öyle yani cumaya göre -300 dün akşam düzgün yeseydim dahada düşerdi ama yemedim
sagol tatlim bende öptmöptüm kuzuuumm kolay gelsiinn
harikasin belki buhafta 57 küsür görebilirsin ay süperrrr
sende ki devamlılık bende yok kuzum hiç bulaşmayım ben
bende yapcam gelen görür ama öyle seremem ya uğraşamam
58,3tüm akşam eve gittiğimde bu sabahta öyle yani cumaya göre -300 dün akşam düzgün yeseydim dahada düşerdi ama yemedim
sende olmasan napardım
o zaman biz bu hafta görüşemeyik
ben menünü beğendim canım öğlen yemişsin o kadar bişey olmaz bence ekmek falanda yok
bu nedir yarezil bi menü ekmek pilav börek
yulaf tek yenmiyo canım ya çok kötü oluyo belki oda yiyememistirrr
öğlen menüsü bitek bana mı iyi geldiöğlen o kadarcık yesin nolcak ekmek yemiyo bişey yemiyo
çok yetersiz
neyi hallettin kız
Peki kuzuş sen nasıl daha rahat yürüteceksen diyetini
Randevu için konsolosluğu arayıp duruyorum günlerdir ulaşamadım da bugün hallettim şükür
Ne olacak ya eklerim ben sporları sen yokkene sıkıntı yok zaten hep buralardayım hep de spor yapıyorum koca totomu zayıflatıcam diye
dün bende kahve dışında hiç şeker tüketmedim
anlamadım ama hayırlısı artıktakip et herseyi ki aksilik cıkmasınn
ahahahvalla bu hafta süper gidiyosun binci
öptüm kuzuuumm kolay gelsiinn
ya niye ağlıyosun kiyapma öle şiilee kızında üzülür bak sonra cokta yeme ayyy nazara geldi takım
Dünkü menüm;
Sabah
4 tane bisküvi, şekersiz nescafe
(evden 5 30da çıktım o saatte canım bişey istemedi sonrasındada işe geldim poğaça börek yemek istemedim)
Öğlen
1 tabak sebzeli et yemeği
yarımdan az kaseyle tavuk çorbası (tuzluydu tavuklarını yedim bıraktım)
4 yk yoğurt
Ara
1 paket form çubuk
Akşam
3 tane kücük fıstıklı lokum
1 tane oreolu kornet
2,5 litreye yakın su şekersiz çay
kilom 58,3 yani -300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?