Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dünkü rezil menüm
Sabah: 2 yumurta , 1 dilim t.b.ekmegi salatalik domates ve kahaltiliklardan azar azar
Ogle: 1 tabak abur cubur(biskuvi cesitleri yidim) 1 bardak süt
Biraz tuzlu kraker biskuvi
Aksam: yesil fasulye ve biraz köy yufkasi, cacik, 1 tane salatalik turşusu
Vee saat baya geçti 1 tabak falan kitir ekmek bir bardak çay ayy ben neyim yaa insan mii sabah bi tartildim tartilmaz olaydim 55.7 ciktim yarina iner ama az yicim bugun

Yazim mi emin msn biraz kıtır ekmekde yimis olabilirimbiraz da koy yufkasi
yaz yaz merak ettim bnm menüden kötü olamaz
ne güzel geçiştirme o öyle bende öyle geçişireym artık bari
akşam menülerine dikkat et gündüz yakarsnda akşam yakamazsn

ben 6 ay listeye giremem ama toparlıcam bugün başladım

ay git kız bende cok istiyom yüzme de bilmiyorum yalnız acaba evde mi sıkıldın
Hee sıkıldım yaa hep anamgil baska yere gitmiyom hava sicak belki bunaldim iyce ayy bende cok istiyom yuzmek kizimin simitini kafama mı gecirsem de yuzsem nörsem

merhaba bende 55.6 tanıştıgıma memnun oldum

aslında o ekmekleri yemeyeydin iyiymiş cabuk toparlardın

Hee sıkıldım yaa hep anamgil baska yere gitmiyom hava sicak belki bunaldim iyce ayy bende cok istiyom yuzmek kizimin simitini kafama mı gecirsem de yuzsem nörsem
kocana de ki sıkıldm bunaldm arkadaslarımla buluşmak istiyorum bide ağla arkasından tamamdır git arkadaslarınla havuza kolluk alırsın kendine oh mis

Sadece bayanlara ozel saatlerde gitmeme izin verir gocam o saatleri yakalayip gitcem belki yetenegim vardir bi bakiyim

ben 6 ay listeye giremem ama toparlıcam bugün başladım

ay git kız bende cok istiyom yüzme de bilmiyorum yalnız acaba evde mi sıkıldın
bidaha girme hakkın yok mu niyekine

1 tabak bisküviyle nasıl 55,7 cıktın sen ben bunları yesem en fazla +300 flaan cıkardım diye dsünüyorum

yaz yaz merak ettim bnm menüden kötü olamaz

ne güzel geçiştirme o öyle bende öyle geçişireym artık bari
akşam menülerine dikkat et gündüz yakarsnda akşam yakamazsn

napiyim ne yeseydım otobüste söyle he onu davıttılar onu yidim
etcem bugün anneme dicem taze fasulye varsa onu yapsın yoksa da yoğurt falan yerim spordan sonra

kocana de ki sıkıldm bunaldm arkadaslarımla buluşmak istiyorum bide ağla arkasından tamamdır git arkadaslarınla havuza kolluk alırsın kendine oh mis
Kardeslerimde gitmedi hic havuza beraber gidecuhh yuzecuhh artik bogula çika ogrenirik

Ben cabuk aliyom kiz ama cabuk da iniyo tursu da yedim reglime 2 3 gün var sistim ama bak yarin da yazarim kilomu cogu gitmis olacak

Hee yaa iste bi batirinca sonuna kadar batıracam yaa yidim de yidim yarin yine yazacam kilomu iyi takip et
tm yarın yine sorcam bakam kac olcan
sporda yap bugün bolcana telafi et

6ay girilmiyo listeye çıkınca yanına sandviç alaydınn hiç bahane üretme bana
sende sebze diyince habire taze fasulye diyon başka sebze yemiyon mu allasen

Sadece bayanlara ozel saatlerde gitmeme izin verir gocam o saatleri yakalayip gitcem belki yetenegim vardir bi bakiyim

bende öyle gidiyorum hem izin vermez ama versede ben gitmem rahatsız olurum erkekli yerlerde çok gizil oluyo sen sportiff bir bağyansın yaparsın inaniyom

Ben cabuk aliyom kiz ama cabuk da iniyo tursu da yedim reglime 2 3 gün var sistim ama bak yarin da yazarim kilomu cogu gitmis olacak

turşu yarın görelim seni

eee ben girdim ya nasıl oldu sandviçte yemiyorum kızım ben cins bişeyim bilmiyon mu
evet yediğim sebzeler sınırlı taze fasulye yerim bezelye yerim tavuklu bide patlıcanlı kabaklı biberli bi yemek cıkıyo burda onunda icinde et var eti yicem diye onlarda arada kaynıyo başka yediğim sebze yok malisif

spor yarışması(08-14)

PEMBE TAKİM

(120) poncikbirgelincik :120
(167) Buki_89: 30+30+20+60+27
(329) justholdmetight: 142 + 92 + 95
(140) denetim:100+40

MOR TAKİM

(190)Keptinn:60+130
() senad :
() SekerPancarii:
(647) Yuzlesmegunu : 180 dk + 287 + 180

PEMBE TAKİM: 756
MOR TAKIM: 837

sende ki devamlılık bende yok kuzum hiç bulaşmayım ben

Peki kuzuş sen nasıl daha rahat yürüteceksen diyetini

Randevu için konsolosluğu arayıp duruyorum günlerdir ulaşamadım da bugün hallettim şükür

Ne olacak ya eklerim ben sporları sen yokkene sıkıntı yok zaten hep buralardayım hep de spor yapıyorum koca totomu zayıflatıcam diye

anladım canim iyi bari cok sükür hallettiysen
hee ben burda yokken sen ilgilen tamam mı kızım

Edat zarf tümleç bir şey düzgün kullanmamışım ki panikten anlaşılsın

Ya kalori olarak çok tutmamıştır ama yediklerin şeker ve yağ olduğu için faydalı da olmamıştır çabuk da acıkırsın
Bugün toparlarsın bunu bence hazır böyle güzel kilo veriyorken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…