- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #217.241
he öyle d eğlenceli olarKardeslerimde gitmedi hic havuza beraber gidecuhh yuzecuhhartik bogula çika ogrenirik
ah cocugum olaydın aahhhheee ben girdim ya nasıl oldusandviçte yemiyorum kızım ben cins bişeyim bilmiyon mu
evet yediğim sebzeler sınırlıtaze fasulye yerim bezelye yerim tavuklu bide patlıcanlı kabaklı biberli bi yemek cıkıyo burda onunda icinde et var eti yicem diye onlarda arada kaynıyo başka yediğim sebze yok malisif
Dünkü rezil menüm
Sabah: 2 yumurta , 1 dilim t.b.ekmegi salatalik domates ve kahaltiliklardan azar azar
Ogle: 1 tabak abur cubur(biskuvi cesitleri yidim) 1 bardak süt
Biraz tuzlu kraker biskuvi
Aksam: yesil fasulye ve birazköy yufkasi, cacik, 1 tane salatalik turşusu
Vee saat baya geçti1 tabak falan kitir ekmek bir bardak çay ayy ben neyim yaa insan mii sabah bi tartildim tartilmaz olaydim 55.7 ciktim yarina iner ama az yicim bugun
Güzelcenek yaptim kahvaltimitm yarın yine sorcam bakam kac olcan
sporda yap bugün bolcana telafi et
6ay girilmiyo listeye çıkıncayanına sandviç alaydınn hiç bahane üretme bana
sende sebze diyince habire taze fasulye diyon başka sebze yemiyon mu allasen
Edat zarf tümleç bir şey düzgün kullanmamışım ki panikten anlaşılsın
Ya kalori olarak çok tutmamıştır ama yediklerin şeker ve yağ olduğu için faydalı da olmamıştır çabuk da acıkırsın
Bugün toparlarsın bunu bence hazır böyle güzel kilo veriyorken
he öyle d eğlenceli olarbende gidim diyorum gızlarlan ablam fln da gelir yegenlerime cıbıl cıbıl takılırz D
ah cocugum olaydın aahhhh
sen izine ayrıldn ben mezun oldum
Bende giremem burasi zati kucuk yerbende öyle gidiyorum hem izin vermez ama versede ben gitmem rahatsız olurum erkekli yerlerdeçok gizil oluyo sen sportiff bir bağyansın yaparsın inaniyom
turşuyarın görelim seni
acıkmadım aslında dondurmayıda zorla yedimtoparlıcam bugün canım
döverdin benihee doğru tamam
aferin kızıma oy kurban olsun anası onaGüzelcenek yaptim kahvaltimibala tahinpekmeze bilem banmadim
kesin netacıkmadım aslında dondurmayıda zorla yedimtoparlıcam bugün canım
döverdin benihee doğru tamam
Bayanlarin arasi bilem olsa sort giycem ustune de bisey uydururumhe öyle d eğlenceli olarbende gidim diyorum gızlarlan ablam fln da gelir yegenlerime cıbıl cıbıl takılırz D
ah cocugum olaydın aahhhh
sen izine ayrıldn ben mezun oldum
Ayy he yaa batti balik dedim yidimKıtır ekmeğe kadar regl şeyidir tamam yakar didim ama gece gece kıtır ekmek
2. falan oldun canım bu ne hız 55e geri dönüş
Ayrıca boğulmazsın merak etme, daha bebekken yüzme reflekslerimiz var çabucak öğrenirsin su üstünde durmayı veya kenarlara tutunursun, boyunu geçmeyecek havuza girersin, rahatlatır
Bende giremem burasi zati kucuk yergocam aslağ goturmez de zaten
Yarin görüşelim
Kız insan dondurmayı nasıl zorla yer
Biri de beni zorlasa keşke dondurma yemeye
Ama şeker orucundayım
aferin kızıma oy kurban olsun anası ona
bn evden acele cıkarken minik bi dilim börek yedim ama cok küçüktü daa da bişey yemedim yeşil çay kahve o kadaröğle yemegimi güzel geçircm bende inşallahh
kesin net
öğle yimeende ekmek te ye sabahta yememişindr kesin yedin mi
ben oldum dün akşam bugün 1.ci gün sancıdan geberiyorum abur cubur dan tiksinti gelmiş bana sadece bitter krizi tutuyor o kadarBende iki gündür hic iyi degilim yeme konusundaregl olcam ama bu sefer cok depresifim her seye ağlıyorum sebepsiz ağlıyorum abur cubur yedim bissuru yeyince daha kötü hissettim verdigim kiloyu geri alcam diye bugunden cok dikkat edicem söz cumaya guzel bi eksiyle gelcem
Ayy ben 6 7 yaşlarında izmire gitmistik orda yuzdugumuzde suyun ustunde durabiliyodum baya da ileri gidiyodumKıtır ekmeğe kadar regl şeyidir tamam yakar didim ama gece gece kıtır ekmek
2. falan oldun canım bu ne hız 55e geri dönüş
Ayrıca boğulmazsın merak etme, daha bebekken yüzme reflekslerimiz var çabucak öğrenirsin su üstünde durmayı veya kenarlara tutunursun, boyunu geçmeyecek havuza girersin, rahatlatır
Hayiiggggg benim 30 dekikemi yimisin]spor yarışması(08-14)
PEMBE TAKİM
(120) poncikbirgelincik :120
(167) Buki_89: 30+30+20+60+27
(329) justholdmetight: 142 + 92 + 95
(140) denetim:100+40
MOR TAKİM
(190)Keptinn:60+130
(100) senad :100
() SekerPancarii:
(647) Yuzlesmegunu : 180 dk + 287 + 180
PEMBE TAKİM: 756
MOR TAKIM: 937
İnşallah doğru liste budur
Ben akilli bi kizim aneyaferin kızıma oy kurban olsun anası ona
bn evden acele cıkarken minik bi dilim börek yedim ama cok küçüktü daa da bişey yemedim yeşil çay kahve o kadaröğle yemegimi güzel geçircm bende inşallahh
kesin net
öğle yimeende ekmek te ye sabahta yememişindr kesin yedin mi
Ayy he yaa batti balik dedim yidimama bak gör yarin 54 olcam diger gun 53 eksii olacam cumaya
temem bekliyomgörüşelim bugün güzel beslencem sporda yapcam bakim yarın kaç olcam
zor bitirdim yani
sabah yedim ekmek daha yemicem hemde köy ekmeğiydi offfff
Ayy ben 6 7 yaşlarında izmire gitmistik orda yuzdugumuzde suyun ustunde durabiliyodum baya da ileri gidiyodumsuyun ustunde durdum mu gerisi gelir bence ayy hosuma giderse haftada bir giderim
Bende yapcam spor buguntemem bekliyomgörüşelim bugün güzel beslencem sporda yapcam bakim yarın kaç olcam
zor bitirdim yani
sabah yedim ekmek daha yemicem hemde köy ekmeğiydi offfff
Ben cok yedigim gün korkutucu derecede yukseliyo ertesi gün kilomSen yaparsın inanıyorum
Olsa da 1 kutu yesek
Gidersin tabii ki zaten burundan nefes al ağızdan ver, bir de kolları yana ve yukarı aşağı hafif hafif çırptın mı durursun suyun üzerinde
Denizde batmak imkansız o kadar tuzda
Ama çırpınırken insanlar işte su yutuyor
Sen kendini denizin üstüne salsan yukarda durursun rahat ol
Ama havuzda öyle olmayabilir orda biraz daha zor çünkü tuz yok ama yine yaparsın sen o kadar fit bir gadınsın kara kurusun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?