Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kardeslerimde gitmedi hic havuza beraber gidecuhh yuzecuhh artik bogula çika ogrenirik
he öyle d eğlenceli olar bende gidim diyorum gızlarlan ablam fln da gelir yegenlerime cıbıl cıbıl takılırz D

ah cocugum olaydın aahhhh
sen izine ayrıldn ben mezun oldum

Kıtır ekmeğe kadar regl şeyidir tamam yakar didim ama gece gece kıtır ekmek

2. falan oldun canım bu ne hız 55e geri dönüş

Ayrıca boğulmazsın merak etme, daha bebekken yüzme reflekslerimiz var çabucak öğrenirsin su üstünde durmayı veya kenarlara tutunursun, boyunu geçmeyecek havuza girersin, rahatlatır

Güzelcenek yaptim kahvaltimi bala tahinpekmeze bilem banmadim

acıkmadım aslında dondurmayıda zorla yedim toparlıcam bugün canım

he öyle d eğlenceli olar bende gidim diyorum gızlarlan ablam fln da gelir yegenlerime cıbıl cıbıl takılırz D

döverdin beni hee doğru tamam

bende öyle gidiyorum hem izin vermez ama versede ben gitmem rahatsız olurum erkekli yerlerde çok gizil oluyo sen sportiff bir bağyansın yaparsın inaniyom

turşu yarın görelim seni
Bende giremem burasi zati kucuk yer gocam aslağ goturmez de zaten
Yarin görüşelim

]spor yarışması(08-14)

PEMBE TAKİM

(120) poncikbirgelincik :120
(167) Buki_89: 30+30+20+60+27
(329) justholdmetight: 142 + 92 + 95
(140) denetim:100+40

MOR TAKİM

(190)Keptinn:60+130
(100) senad :100
() SekerPancarii:
(647) Yuzlesmegunu : 180 dk + 287 + 180

PEMBE TAKİM: 756
MOR TAKIM: 937

İnşallah doğru liste budur

Güzelcenek yaptim kahvaltimi bala tahinpekmeze bilem banmadim
aferin kızıma oy kurban olsun anası ona
bn evden acele cıkarken minik bi dilim börek yedim ama cok küçüktü daa da bişey yemedim yeşil çay kahve o kadar öğle yemegimi güzel geçircm bende inşallahh

acıkmadım aslında dondurmayıda zorla yedim toparlıcam bugün canım

döverdin beni hee doğru tamam
kesin net
öğle yimeende ekmek te ye sabahta yememişindr kesin yedin mi

Bayanlarin arasi bilem olsa sort giycem ustune de bisey uydururum kizimin pempik bikinisi var simiti neyim de var açik hava havuz var burda ama bayanlara ozel degil karışık orasi bayana ozel olsa bazi günler super olur acik bronzlasirdim ama benim gidecem yer kapali alanossundu ilk kez yuzecem

Ayy he yaa batti balik dedim yidim ama bak gör yarin 54 olcam diger gun 53 eksii olacam cumaya

Bende giremem burasi zati kucuk yer gocam aslağ goturmez de zaten
Yarin görüşelim

temem bekliyom görüşelim bugün güzel beslencem sporda yapcam bakim yarın kaç olcam

Kız insan dondurmayı nasıl zorla yer

Biri de beni zorlasa keşke dondurma yemeye

Ama şeker orucundayım

zor bitirdim yani

sabah yedim ekmek daha yemicem hemde köy ekmeğiydi offfff

ben oldum dün akşam bugün 1.ci gün sancıdan geberiyorum abur cubur dan tiksinti gelmiş bana sadece bitter krizi tutuyor o kadar

Ayy ben 6 7 yaşlarında izmire gitmistik orda yuzdugumuzde suyun ustunde durabiliyodum baya da ileri gidiyodum suyun ustunde durdum mu gerisi gelir benceayy hosuma giderse haftada bir giderim

Hayiiggggg benim 30 dekikemi yimisin

Ben akilli bi kizim aneyaheyyy aheyyy ayy benim günün bi öğünü kötü gecince bütün günümü mahvetme olasılığım cok yukseliyo o yüzden sabahtan guzel baslidim borek minikmis bisi olmaz oglen pilav ekmek yime temem mibende aksam yagsiz tavuk gogus yicimoglende meyve yoğurt neyim

Ayy he yaa batti balik dedim yidim ama bak gör yarin 54 olcam diger gun 53 eksii olacam cumaya

Sen yaparsın inanıyorum

temem bekliyom görüşelim bugün güzel beslencem sporda yapcam bakim yarın kaç olcam

zor bitirdim yani

sabah yedim ekmek daha yemicem hemde köy ekmeğiydi offfff

Olsa da 1 kutu yesek

Ayy ben 6 7 yaşlarında izmire gitmistik orda yuzdugumuzde suyun ustunde durabiliyodum baya da ileri gidiyodum suyun ustunde durdum mu gerisi gelir benceayy hosuma giderse haftada bir giderim

Gidersin tabii ki zaten burundan nefes al ağızdan ver, bir de kolları yana ve yukarı aşağı hafif hafif çırptın mı durursun suyun üzerinde
Denizde batmak imkansız o kadar tuzda
Ama çırpınırken insanlar işte su yutuyor
Sen kendini denizin üstüne salsan yukarda durursun rahat ol
Ama havuzda öyle olmayabilir orda biraz daha zor çünkü tuz yok ama yine yaparsın sen o kadar fit bir gadınsın kara kurusun da

Ben cok yedigim gün korkutucu derecede yukseliyo ertesi gün kilomama az yedigimde geri ayni hizda iniyo sisiyom ellaaammm
Bak goreceksin ballllıkk gibim yuzecem ahahhaha (yuzemedi) ahahahhhah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…