- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #217.261
Gozun aydin bu arada bebisCanım kahve çekti gidip yapayım zaten mutlu ve keyifliyim bugün oh işlerim halloluyor
owww masallah kiz bu nasil bir menü ve bu nasil bir kilo alis naptin sen bihaftada verdigin kilo gelmis kuzummmmmDünkü rezil menüm
Sabah: 2 yumurta , 1 dilim t.b.ekmegi salatalik domates ve kahaltiliklardan azar azar
Ogle: 1 tabak abur cubur(biskuvi cesitleri yidim) 1 bardak süt
Biraz tuzlu kraker biskuvi
Aksam: yesil fasulye ve birazköy yufkasi, cacik, 1 tane salatalik turşusu
Vee saat baya geçti1 tabak falan kitir ekmek bir bardak çay ayy ben neyim yaa insan mii sabah bi tartildim tartilmaz olaydim 55.7 ciktim yarina iner ama az yicim bugun
Ayy benim 2 günüm var tamda cumaya falan olursam şişcenekben oldum dün akşam bugün 1.ci gün sancıdan geberiyorum abur cubur dan tiksinti gelmiş bana sadece bitter krizi tutuyor o kadar
Ben cok yedigim gün korkutucu derecede yukseliyo ertesi gün kilomama az yedigimde geri ayni hizda iniyo sisiyom ellaaammm
Bak goreceksin ballllıkk gibim yuzecem ahahhaha(yuzemedi ) ahahahhhah
Gozun aydin bu arada bebisic bir keyif gayfesi
owww masallah kiz bu nasil bir menü ve bu nasil bir kilo alis naptin sen bihaftada verdigin kilo gelmis kuzummmmm
Ayy benim 2 günüm var tamda cumaya falan olursam şişcenekpis gibi yimeseydim yeterince eksi toplardim ayy bi ben bulanamadim abur cuburdan torkunun abur cuburlarindan almıştık onun tadi nasil bunun tadi nasil diye tadim yaptim gurme bir insan oldugumdan tadim yapmak benim isim bir tabak yimis oldum
ay hadi insallah bende artik söyle 70 bi görmesem harika olur tok karnina bile görmiyeyim artikgörcem canım bu hafta 57yi kesin artık 60 görmüyorum tok bile olsam kıyafetli bile olsam ona şükrediyorum
cumaya inşallah 57 haftayada 56
Ahahahhahaahhahj ayy bu nasil aklima gelmedi yuzme teknigimi buldumBence deniz anası gibi yüz hep aklıma şu geliyor ya
O 3 kilo emanet herhalde sana çabucak gelip gidiyor
Sağol kuzuş böyle işler zamanında hallolsun rahat ediyorum disiplinli olsun azcıkKafa rahat değil benim panik bir insanım
güveniyorum sana amaaa buhafta bi fark görmen icin gecen cumadan daha az cikman lazim ve bu demekdirki 4 kilodan fazla vermen lazim dimi? yada yanlismi hesapladim?Nasil bir mide varsa aliyoda aliyo hic bulanmiyo ayni hizla dusecem bak gör sen
AhahhahabahahhahahajhahahahahAhahahahahahah aklıma şey geldi
Geçen gece kalktım baktım annem kavun yiyor
Dedim napıyorsun noldu diyet
Dişim ağrıyacak sızlayacak mı bir bakayım dedim diyor
Dedim kimi kandırıyorsun sen
benim miden bulanıyor onlardan artık yiyemiyorum .... boşver sen sporcu ol gurmelik ykışmadı sanaAyy benim 2 günüm var tamda cumaya falan olursam şişcenekpis gibi yimeseydim yeterince eksi toplardim ayy bi ben bulanamadim abur cuburdan torkunun abur cuburlarindan almıştık onun tadi nasil bunun tadi nasil diye tadim yaptim gurme bir insan oldugumdan tadim yapmak benim isim bir tabak yimis oldum
53.4 düm gecen cuma simdi 55.7 ciktim 2.3 kilo vermem lazim gider buyuk ihtimal ama cumartesi 52.9 çıkmıştım cok sinirlendim o kiloyu kaybettigime regl seysi oldu bu diger hafta boyle bisey yapmicamgüveniyorum sana amaaa buhafta bi fark görmen icin gecen cumadan daha az cikman lazim ve bu demekdirki 4 kilodan fazla vermen lazim dimi? yada yanlismi hesapladim?
Gurmelik bana gore degil bencedebenim miden bulanıyor onlardan artık yiyemiyorum .... boşver sen sporcu ol gurmelik ykışmadı sana
he tamam canim verirsin sen:) ben inandim sana gecen haftaki basarindan sonra herseyi yaparsin sen53.4 düm gecen cuma simdi 55.7 ciktim 2.3 kilo vermem lazim gider buyuk ihtimal ama cumartesi 52.9 çıkmıştım cok sinirlendim o kiloyu kaybettigime regl seysi oldu bu diger hafta boyle bisey yapmicam
Velvette tatlim cok sevindim isini halletmene, bi yükün azaldi
Gurmelik bana gore degil bencedeama simdi hepsinin tadina baktim ya asla gozum kalmaz yimecem bida ya cok uzadi benim kilo işi ne guzel gecen sene yaz hep 51 52 de geziyodum 54 den assa inemedim bu sene bacaklarim cok farkediyo 2 kiloda biliyon mu hemen ic bacak doluyo kalinlaşiyo sevmiyom
Sen yaparsın inanıyorum
Olsa da 1 kutu yesek
Gidersin tabii ki zaten burundan nefes al ağızdan ver, bir de kolları yana ve yukarı aşağı hafif hafif çırptın mı durursun suyun üzerinde
Denizde batmak imkansız o kadar tuzda
Ama çırpınırken insanlar işte su yutuyor
Sen kendini denizin üstüne salsan yukarda durursun rahat ol
Ama havuzda öyle olmayabilir orda biraz daha zor çünkü tuz yok ama yine yaparsın sen o kadar fit bir gadınsın kara kurusun da
Bende yapcam spor bugungune de guzel basladim
ay hadi insallah bende artik söyle 70 bi görmesem harika olur tok karnina bile görmiyeyim artik
1 kutucuk mu
oh misgüne güzel başlama sebebini öğrenebilir miyim güzel bağyan
ben bile 58 i gördüm artık 60ı göremiyorum utan bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?