- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #217.301
Velvette sen şeytansın zaten alsfklafkşa iyi yapıyotsun iyi metabolizmayı şaşırt sonra da millet şaşırsın bu arada benim domuzdan ses yok . yine yerin dibine gitti kayboldu ortalardan domuz
evet ama kilo vermem icin mecburum böyle verebiliyorum ben anca, sonrasinda korumada hic problem yasamiyorum aslinda istedigimi yerim hep tabi iki gün yediysem ücüncü gün az yeme sartiyla, onu nedense vicudum sorun etmio pek:) ama bazi rakamlardan düsmem icin azcik bi ac gezmem lazimsu 70 in bacagini bi kirsam zaten bukadar abartmam bidaha ama kiramiyorum malesef
Ya ben de bisiklet düşünüyorum açıkçası bugün
Koşuda alt bacaklarım mahvoluyor
Biraz ara verip bisiklet yapacağım galiba sen gibi
Onda da otura otura totom acıyor
Boşver aklına getirme ya o gece konuştuk kötü oldum ben zaten
Daha güzel domuzlar buluruz biz
Zaten tartıya çıktım bugün de bence bu hafta güzel sonuçlar getireceğim size
İnsülin direncin falan mı var? Hormonlarına baktırdın mı hiç
Çünkü bir arkadaşım da böyleydi
Anca 600-700 kaloriyle verebildi kilo ama sonra normale döndü yemesi şu an güzel yiyor
ben regl yüzünden ya oturduğum yerden diye düşünüyorum cidden öyle insanitymiş rippedmiş şu an beni aşaryap sen de ya madem acıyor bi tarafların kendini sakatlama baska bir programa gec o da bisiklet olsun ama bisiklette de ayarı tuttur . tartıya son iki gün alfkalf hale bak
NE DİYORSUN KIZ SENhmmmm iyi bakalım sonuclar nasıl olacak görcez
Oha cidden iki gün
Bana niye hala 1 hafta varmış gibi geliyor
Çarşamba ve perşembe kalmış
Ya tamam da totonun altına ne koyuyorsun yani hiç mi acımıyor
Yastık koyucam en son galiba
ajsfhjafhjafha neyse bişiler olacak hissediyorumDomuz diyorum domuz küçük pembe oink oink yapanlardan
totom zaten yastık gibi acırsa acısınkaldı ki qalp acısı yanında toto acısının lafı olmuyor intiqam
Hissettiydim bir terslik olduğunuHayiiggggg benim 30 dekikemi yimisin
ajsfhjafhjafha neyse bişiler olacak hissediyorumsonra yine bu konulara gireriz akşama spor spor ve tabi ki tartı gğbğ ben güya 85lere düşecektim aşsflşalfaş
AhahahahSana kalorili yemekler anlatayım mı Aklına sokayım sana kilo aldırayım mı
Ben 1400e kadar çıkıyorum
Zaten ağır spor yapanların 2700e kadar yolu varmış ama o kadar şeyi de yemeyi midem almaz şu aşamada ama seneye öyle yapacağım
Ki bence ağır spor yapıyoruz daha ne olsun
hadi bi denegerçi canim istemiyi ya sıcaktan mıdır nedir çok fazla yiyemiyorum
Bana da öyle oldu bu öğlen çorba içtim azcık kuru meyve ceviz işte
Canım istemiyı
hahaah evet yok yarisini yedim zaten hepsini yemis olsam 1400 falan galibayok artık ya alskflafklşa olm o cevirme tavuklar sağlıklı oluyor. derisi yağlı olduğu için o kısımları cok yememek lazım tabi. bir de koca tavuğu da yememek lazım tabineyse canım üzülme ama ac da bırakma kendini akşam hafif bir meyveyle geçiştir olmadı ve spora aban :)
bende aldığım yemeği çorbayı zor içtim
yok tatlim hersey normal baktirmistim, beli bi kiloda zorlaniyorum sadece 70 den inmede mesela bi insem gerisi gelcekde iste zorİnsülin direncin falan mı var? Hormonlarına baktırdın mı hiç
Çünkü bir arkadaşım da böyleydi
Anca 600-700 kaloriyle verebildi kilo ama sonra normale döndü yemesi şu an güzel yiyor
yok tatlim hersey normal baktirmistim, beli bi kiloda zorlaniyorum sadece 70 den inmede mesela bi insem gerisi gelcekde iste zor
aslında bura çok sıcakta değil ama bilmiyorumSıcaktan oluyı herhalde insana bir bezginlik geliyı
aslında bura çok sıcakta değil ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?