- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #217.341
bitttiiiiiiiiiAma senin boyun da uzundu zaten değil mi yani öyle kilolu durmuyorsun sen zaten incesin hali hazırda
Aynı kiloda başlamışız ama sen benden iki hafta öndesin kuzuş
Kaptanım seni kim tutar sen yaparsın
evet tatlim ben boydan kurtariom:) senin boy kacdi? benim 179 oldugu icin 68 kilo cok iyi oluo tabi daha az olsa daha iyi ama 68 de kilolu olmuorum en azindanAma senin boyun da uzundu zaten değil mi yani öyle kilolu durmuyorsun sen zaten incesin hali hazırda
Aynı kiloda başlamışız ama sen benden iki hafta öndesin kuzuş
oh iyisin ben daha isdeyim nerden baksan kesin bisaat daha burdayim belki dahada fazlabitttiiiiiiiiiçıkıyorum
Yaa çok mu işin var kioh iyisin ben daha isdeyim nerden baksan kesin bisaat daha burdayim belki dahada fazla
bende yapcam gelen görür ama öyle seremem ya uğraşamam
58,3tüm akşam eve gittiğimde bu sabahta öyle yani cumaya göre -300 dün akşam düzgün yeseydim dahada düşerdi ama yemedim
sende olmasan napardım
o zaman biz bu hafta görüşemeyik
ben menünü beğendim canım öğlen yemişsin o kadar bişey olmaz bence ekmek falanda yok
bu nedir yarezil bi menü ekmek pilav börek
yulaf tek yenmiyo canım ya çok kötü oluyo belki oda yiyememistirrr
öğlen menüsü bitek bana mı iyi geldiöğlen o kadarcık yesin nolcak ekmek yemiyo bişey yemiyo
çok yetersiz
neyi hallettin kız
evet tatlim ben boydan kurtariom:) senin boy kacdi? benim 179 oldugu icin 68 kilo cok iyi oluo tabi daha az olsa daha iyi ama 68 de kilolu olmuorum en azindan79 kiloda baya baya sisko kategorisine girmeye yelken acmistim
Bir insan niye 88 kilo olur. Yazıklar olsun bana. Ben niye salmıştım da 102 kg kadar cıkmısım. Şimdi vermek için acılar cekiyorum ve gitmiyor hemen sinir oluyorum. Oysa on kiloyu bi ayda alabiliyo insan. Nefret ediyorum şişkolugumdan. İstemiyorum ya bu cuma 85 haftaya 80 olmak istiyorum
Yaa çok mu işin var kiben eve geldim yemek yicem birazdan sonra spor yaparım
Nişanlım ev bulmuş bi yerde çok sevindim kirası da uygun inşallah olur
evet aynen 10 olunca süper oluoBen 161im kız
Bence kilo ve boy arası 10 cm çok ideal
Ben de 52 istiyorum o yüzden 52 altı kötü duruyor bende
Azcık totom olsun yine
evet o sunumu hazirliyorum simdi bende cikiorum ama... aaa gercektenmi ay insallah olur canimYaa çok mu işin var kiben eve geldim yemek yicem birazdan sonra spor yaparım
Nişanlım ev bulmuş bi yerde çok sevindim kirası da uygun inşallah olur
evet aynen 10 olunca süper oluosende en yakin zamanda kavusacaksin o kiloya harika bi azim var sende
Peki ben koca gobeğimden ne zaman kurtulcam
umarimmm canimmmm ay negüzel olurrÇok sağol canım umarım hep beraber ulaşacağız sen mezun ol ben de seni takip edeyim arkandan
Cok yakinda canim bir iki aya yetmislerde olacaksin kesinnnnPeki ben koca gobeğimden ne zaman kurtulcam
Çok iyi gidiyorsun kuzum hiç bozma moralini bu kadar kısa zaman sa çok iyi verdin daha da gidicKKKBir insan niye 88 kilo olur. Yazıklar olsun bana. Ben niye salmıştım da 102 kg kadar cıkmısım. Şimdi vermek için acılar cekiyorum ve gitmiyor hemen sinir oluyorum. Oysa on kiloyu bi ayda alabiliyo insan. Nefret ediyorum şişkolugumdan. İstemiyorum ya bu cuma 85 haftaya 80 olmak istiyorum
Daha görmedim ya anahtari alınca gidip bakıcazUmarım olur kuzu nasıl güzel mi ev
İnşallah kuzum tam merkez de büyük ferah anlattığını göre tek eksi si amerikan mutfak olmasıevet o sunumu hazirliyorum simdi bende cikiorum ama... aaa gercektenmi ay insallah olur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?