- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #217.321
Canın mı sıkıldı bir şeye
evet canim zaten ben 67 den asasini pek gören biride degilim o son iki üc kilo herhalde ondan zorluo artik:) insallah incez güzelce sen iyi gidiosun zaten bu gidisle kesin olarak benden önce görürsün 68 iÖyle kırılma noktaları var galiba herkesin
Bir ara 74 görmekten tartıyı fırlatasım geliyordu
bende hiç yüzmedimdiBayanlarin arasi bilem olsa sort giycem ustune de bisey uydururumkizimin pempik bikinisi var simiti neyim de var açik hava havuz var burda ama bayanlara ozel degil karışık orasi bayana ozel olsa bazi günler super olur acik bronzlasirdim ama benim gidecem yer kapali alan ossundu ilk kez yuzecem
köy ekmeği miiii bayılırııım üstüne tereyagı ve salcatemem bekliyomgörüşelim bugün güzel beslencem sporda yapcam bakim yarın kaç olcam
zor bitirdim yani
sabah yedim ekmek daha yemicem hemde köy ekmeğiydi offfff
köfte vardı bende ondan yedim öğlenBen akilli bi kizim aneyaheyyy aheyyy ayy benim günün bi öğünü kötü gecince bütün günümü mahvetme olasılığım cok yukseliyo o yüzden sabahtan guzel baslidim borek minikmis bisi olmaz oglen pilav ekmek yime temem mi bende aksam yagsiz tavuk gogus yicim oglende meyve yoğurt neyim
aaa durabildin yani şahaneeeeekaptinn Demeyi unutmuşum dün çok zorlanmadım gece çok acıkmadım ama kefirin de etkisi oldu tabi
Biraz geç yatmama rağmen iyi dayandım bence
oy yarım tavuk nasıl yedinkizlar bugün Kantine gittim yemek yemeye gitmez olaydimmmmtavuk yedim suan kalorisine baktim 600 civari Sabah bi yumurta yedim ve muz hepsi birlikde suan nerdeyse 900 kalori yapti, benim bugün baska hicbirsey yememem lazim hicbirsey atmamam lazim agizima cok zorlancam kesin
bursa mı sıcak değilaslında bura çok sıcakta değil ama bilmiyorum
büyük degil kiz Kücük yani o tavugu herkez tek yiyo incecik insanlar bile götürüodu bugün yaninda bide patates kizartmasi vardi üff mayonez ketcap bide limonata yanina parmaklarini yiceklerdi nerdeyse, düsün ben patates almadim limonata almadimoy yarım tavuk nasıl yedinyerken tek miydin
he küçükse tm o zamanbüyük degil kiz Kücük yani o tavugu herkez tek yiyo incecik insanlar bile götürüodu bugün yaninda bide patates kizartmasi vardi üff mayonez ketcap bide limonata yanina parmaklarini yiceklerdi nerdeyse, düsün ben patates almadim limonata almadim
hahaha yok canim okadarini yiyemezdim herhaldehe küçükse tm o zaman
dedm naptınnn öleee 3 gün yeterdi o sana
küçükse cok değil kiiii hem bak patateste yememişsin git sen kantine git bgazından farklı şeyler geçsinhahaha yok canim okadarini yiyemezdim herhaldeama yinede yemeseydim cok daha iyi olcakti, artik kandine gitmemekle nekadar Dogru bi karar verdigimi anlamis bulundum aynen devam yarindan sonra
bende hiç yüzmedimdimerak ediyom ama cesaret edemiyom nişanlımda diyo seni havuza atcam öğrenirsin o zaman
köy ekmeği miiii bayılırııım üstüne tereyagı ve salca
köfte vardı bende ondan yedim öğlen
aaa durabildin yani şahaneeeee
oy yarım tavuk nasıl yedinyerken tek miydin
bursa mı sıcak değil
he öyleee tm o zaman evet bizim ofiste serinnnüstüne tereyağ sürdüm
ofis sıcak değil kuzum klima açık
çalışıyorum bibiğiiim iş geldi acil onu yapıyorm sen napıyosnnnapyonuz kızlar
he öyleee tm o zaman evet bizim ofiste serinnn
çalışıyorum bibiğiiim iş geldi acil onu yapıyorm sen napıyosnn
bende aynıyım iş yetişmem gerekior karnım sancıyor midem kötü zaman geçsede eve gitsem uzansamhe öyleee tm o zaman evet bizim ofiste serinnn
çalışıyorum bibiğiiim iş geldi acil onu yapıyorm sen napıyosnn
hahaha 68 bi görim giderim öncesinde yoooookkkk gitmem bidaha buaksam acicik bisey atarim agizima tamamdir 69.9 da duruom olcak is degilllllküçükse cok değil kiiii hem bak patateste yememişsin git sen kantine git bgazından farklı şeyler geçsin
cok işim var
bnde işten cıkmama son 1 saatBen de bisikletin ustundeyim su an son 20 dk
evet canim zaten ben 67 den asasini pek gören biride degilim o son iki üc kilo herhalde ondan zorluo artik:) insallah incez güzelce sen iyi gidiosun zaten bu gidisle kesin olarak benden önce görürsün 68 i
bnde işten cıkmama son 1 saatve bnm en az 2 saatlik işim var acil bitmesi gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?