Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Öyle kırılma noktaları var galiba herkesin
Bir ara 74 görmekten tartıyı fırlatasım geliyordu
evet canim zaten ben 67 den asasini pek gören biride degilim o son iki üc kilo herhalde ondan zorluo artik:) insallah incez güzelce sen iyi gidiosun zaten bu gidisle kesin olarak benden önce görürsün 68 i

bende hiç yüzmedimdi merak ediyom ama cesaret edemiyom nişanlımda diyo seni havuza atcam öğrenirsin o zaman

temem bekliyom görüşelim bugün güzel beslencem sporda yapcam bakim yarın kaç olcam

zor bitirdim yani

sabah yedim ekmek daha yemicem hemde köy ekmeğiydi offfff
köy ekmeği miiii bayılırııım üstüne tereyagı ve salca
köfte vardı bende ondan yedim öğlen
kaptinn Demeyi unutmuşum dün çok zorlanmadım gece çok acıkmadım ama kefirin de etkisi oldu tabi
Biraz geç yatmama rağmen iyi dayandım bence
aaa durabildin yani şahaneeeee

oy yarım tavuk nasıl yedin yerken tek miydin

aslında bura çok sıcakta değil ama bilmiyorum
bursa mı sıcak değil

oy yarım tavuk nasıl yedin yerken tek miydin
büyük degil kiz Kücük yani o tavugu herkez tek yiyo incecik insanlar bile götürüodu bugün yaninda bide patates kizartmasi vardi üff mayonez ketcap bide limonata yanina parmaklarini yiceklerdi nerdeyse, düsün ben patates almadim limonata almadim

he küçükse tm o zaman
dedm naptınnn öleee 3 gün yeterdi o sana

he küçükse tm o zaman
dedm naptınnn öleee 3 gün yeterdi o sana
hahaha yok canim okadarini yiyemezdim herhalde ama yinede yemeseydim cok daha iyi olcakti, artik kandine gitmemekle nekadar Dogru bi karar verdigimi anlamis bulundum aynen devam yarindan sonra

hahaha yok canim okadarini yiyemezdim herhalde ama yinede yemeseydim cok daha iyi olcakti, artik kandine gitmemekle nekadar Dogru bi karar verdigimi anlamis bulundum aynen devam yarindan sonra
küçükse cok değil kiiii hem bak patateste yememişsin git sen kantine git bgazından farklı şeyler geçsin

üstüne tereyağ sürdüm
ofis sıcak değil kuzum klima açık

küçükse cok değil kiiii hem bak patateste yememişsin git sen kantine git bgazından farklı şeyler geçsin
hahaha 68 bi görim giderim öncesinde yoooookkkk gitmem bidaha buaksam acicik bisey atarim agizima tamamdir 69.9 da duruom olcak is degilllll

evet canim zaten ben 67 den asasini pek gören biride degilim o son iki üc kilo herhalde ondan zorluo artik:) insallah incez güzelce sen iyi gidiosun zaten bu gidisle kesin olarak benden önce görürsün 68 i

Ama senin boyun da uzundu zaten değil mi yani öyle kilolu durmuyorsun sen zaten incesin hali hazırda
Aynı kiloda başlamışız ama sen benden iki hafta öndesin kuzuş
bnde işten cıkmama son 1 saat ve bnm en az 2 saatlik işim var acil bitmesi gerek

Kaptanım seni kim tutar sen yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…