- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #217.361
İnsallah kuzum bugun iyiydim simdi ara ogun yaptim esim ise gitti spor yapcamhe tamam canim verirsin sen:) ben inandim sana gecen haftaki basarindan sonra herseyi yaparsin sen
Yeni sayilmaz ama hic almamıştık torkunun biskuvi cesitleriniSağol kuzuş senin işler ne alemde çok iş var diyordun bugün
Peki yeni mi çıkmıştı o torku abur cuburları?
Kahvaltida az yemek gune guzel baslamamin sibibi1 kutucuk mu
oh misgüne güzel başlama sebebini öğrenebilir miyim güzel bağyan
ben bile 58 i gördüm artık 60ı göremiyorum utan bence
Biz boyle bi kutuyu esimlen bitiriyoh
Bence gayet küçük
Çok seviyorum maraş ben
Benim ic bacak zaten 200 gr bile dolmaya müsait kendisievet 1 kilo da bile frk ediyorken 2 kiloda neler fark eder düşünemiyorum benim de üst baldır kalın birde iç bacağın maşallahı varsenin hırsına hayranım ama üşenmeden spora devam ediyorsun dikkat ediyorsun
Çok iyi gidiyorsun kuzum hiç bozma moralini bu kadar kısa zaman sa çok iyi verdin daha da gidicKKK
Daha görmedim ya anahtari alınca gidip bakıcaz
İnşallah kuzum tam merkez de büyük ferah anlattığını göre tek eksi si amerikan mutfak olması
İnsallah kuzum bugun iyiydim simdi ara ogun yaptim esim ise gitti spor yapcam
Yeni sayilmaz ama hic almamıştık torkunun biskuvi cesitlerinialınca her cesitinden bi gurmelik yapim didim
Biz boyle bi kutuyu esimlen bitiriyoh
Nasil yememen lazim kuzum 900 kalori besleniyorum demekizlar bugün Kantine gittim yemek yemeye gitmez olaydimmmmtavuk yedim suan kalorisine baktim 600 civari Sabah bi yumurta yedim ve muz hepsi birlikde suan nerdeyse 900 kalori yapti, benim bugün baska hicbirsey yememem lazim hicbirsey atmamam lazim agizima cok zorlancam kesin
Aslinda muz spor oncesi iyi diyolar canim enerji ve karbonhidrat degeri yuksek oldugundantaze sıkma canım ben marketten meyvesuyu asla tüketmiyorum. ya spordan sonra muz yemek kaslar acısından iyi oluyor o yüzden sabah sporundan sonra evde varsa mutlaka hüpletiyorum :)
Aslinda muz spor oncesi iyi diyolar canim enerji ve karbonhidrat degeri yuksek oldugundanben spor sonrasi karpuz veya üzüm yiyorum az miktarda kas gelisimine iyi geliyomus
Öyle bırakmak yokk yola devam o kilolar gidene kadar devam
Seni 60 la mezun edicez burdan
En guzeli bu bencedeYuzlesmegunu ama şey de yapıyorum mesela fix 1200 alıyorum diyelim
Bir gün 1500 yapıyorum
Öbür gün 1000 falan böyle ileri geri şaşırtıyorum
O zaman belli bir hıza alışamıyor metabolizma
En guzeli bu bencedevucut belli bi kaloriye alışmıyo boylece
Aslinda muz spor oncesi iyi diyolar canim enerji ve karbonhidrat degeri yuksek oldugundanben spor sonrasi karpuz veya üzüm yiyorum az miktarda kas gelisimine iyi geliyomus
Simdi ben ceyrek muz bi kasik yulaf yarim bardak sutü blenderladim yarim saate spor yapcamNot aldım
İç bacaklar için napıyorsun peki
Evet sonrasi da iyi olur muz ama ben oncesi tercih ediyorum enerji veriyo yaSüt de iyi diyorlar spor sonrası ksksks ay erimesine de hemen eriyor serefsizler. Spor öncesi de muz aynen iyi diyorlar ama sonrasında da kas yorgunluğunu alıyor gibi bişiler okumuştum
Git kiz havuza balayina gittiginde tecrübeli olmus olursun bi dene bakalım bata cika öğrenirsinbende hiç yüzmedimdimerak ediyom ama cesaret edemiyom nişanlımda diyo seni havuza atcam öğrenirsin o zaman
köy ekmeği miiii bayılırııım üstüne tereyagı ve salca
köfte vardı bende ondan yedim öğlen
aaa durabildin yani şahaneeeee
oy yarım tavuk nasıl yedinyerken tek miydin
bursa mı sıcak değil
Ayy esim bugunde yedi bende baktim oyle melül melülAmerikan mutfak ne ya dur bakayım googledan e güzel duruyor Amerikan mutfak neden kötü
Canım çekti püsküt
Ben onu tek başıma bitiriyorum
Alacaksın eline o kutuyu sonra film açacaksın kaşık kaşık ay ben mefta
CahtırmaÇaktırmadan o arada istediklerini de yemiş oluyorsun
Kokar ooo bütün yemek kokusu oturma odasına gitcekAmerikan mutfak ne ya dur bakayım googledan e güzel duruyor Amerikan mutfak neden kötü
Canım çekti püsküt
Ben onu tek başıma bitiriyorum
Alacaksın eline o kutuyu sonra film açacaksın kaşık kaşık ay ben mefta
O bu hafta zor galibasi sizin durumlara bakıncaBUkrayna geldiğimde ilk çok çöküntüdrydim ama spor ve takımdaki enerji iyi geldi. Aynen altmış olucam bentakımı birinci yapsak bu hafta 3 2 1 diye gitmiş olurduk
Düğün üstü ölmiyim oralarda evlenemedm ben dahaGit kiz havuza balayina gittiginde tecrübeli olmus olursun bi dene bakalım bata cika öğrenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?