- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #217.381
Kolluk ve simit takarsan bisi olmazKokar ooo bütün yemek kokusu oturma odasına gitcek
O bu hafta zor galibasi sizin durumlara bakınca
Düğün üstü ölmiyim oralarda evlenemedm ben daha:F
ne varsa toparım sonra onların içinde bogulurum artıkKolluk ve simit takarsan bisi olmazyan yelaaa da bulundur kosede
Ahahhahane varsa toparım sonra onların içinde bogulurum artık
Gunaydin bebegimmmgünaydın kızlaaaarrrr
takma canim benim suan önemli olan zaten zayiflio olman, hepimizin kilo aldigi dönemler oluoki burdayiz suan dimi, kilo almak vermek gayet normal bi düsün sen suan 20 kiloya yakin verdin bile ve bunu cok kisa bi sürede yaptin, eylülde kesinlikle 70 Veda edio olacaksin ben inaniyorum buna hiccc moral bozmak yok tatlim
ooo cok güzel, olsun ben severim amerikan mutfak güzel olur benceİnşallah kuzum tam merkez de büyük ferah anlattığını göre tek eksi si amerikan mutfak olması
böyle devam edersen cumaya eksiler gelsinnİnsallah kuzum bugun iyiydim simdi ara ogun yaptim esim ise gitti spor yapcam
yok bende 1200 yiyorum günde canim ama ögle yemegim nerdeyse okadar olunca eee sabahda yedim birseyler aksami cok hafif atlatmam gerekioduNasil yememen lazim kuzum 900 kalori besleniyorum demekiz kaslari eritin yapmaa 1200 en guzeli emin ol cok guzel kilo veridiriyo bu kaloride ben 20 kilomu kalori sayarak verdim hep 1200 kalori aldim
tartıldım da azıcıkAhahhaha
Gunaydin bebegimmmbu ne sevinc
ay beni geçmişGunaydin kizlardün 55.7ydim bugun 54.6 yim inşallah yarin 53.4 olurum cumaya da 52.9
bakalım kuzum inşallah anlaşırız orasıyla da bide maviye boyatmak istiyoruz ferah ferah otururzooo cok güzel, olsun ben severim amerikan mutfak güzel olur bence
günaydın kuzuuuuşşşgünaydın kızlar
Yihhu 100 gr azım sindintartıldım da azıcık
ay beni geçmişbende dün 55.6 ydım bugün 54.7 cıktım
bakalım kuzum inşallah anlaşırız orasıyla da bide maviye boyatmak istiyoruz ferah ferah otururz
günaydın kuzuuuuşşş
Ayy inşallah canimm ders oldu bana elimdeki kiloyu kaybedecek kadar yimem bidaböyle devam edersen cumaya eksiler gelsinn
Guanydin canimgünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?