- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #217.421
günaydın poncik +da mısın yoksa
Gunaydin pincikaGünaydın kızlar
Hee ama cok uyumuyo sabah isten gelmesine ragmen 12 1 gibi kaliyo ben olsam aksamaca uyurumhe uyyo sen ondan rahatsın böyle
ben bakmadım daha kuzunişanlımda bakmamış arkadası bakmş begenmiş bizim gidip görcez daha
Gunaydin pincikaayy ben cok motiveyim iki gundur bida şok mok yapmicamm kuru kemik olacammmmmm
Sumo squat yap bebegim iç bacak icin bide squat yap kalkinca bacagi yana aç bunlar iyi geliyoöğleyle akşam değişse daha güzel olurmuş bence
benden bu hafta bişey çıkmıcak galiba
iç bacak hareketi nasılbende yapmak istiyom ya ic bacaklarım felaket
yine mikemmel bi menüakşam yemene rağmen eksi mikemmel
Sumo squat yap bebegim iç bacak icin bide squat yap kalkinca bacagi yana aç bunlar iyi geliyo
Hee spor yapinca mecbur gece de yiyomama guzel indi inşallah yarina da bi kilo iner
Spor oncesi eti form ve süt icseydin hatta enerji icin 2 kare de bitter daha iyi olurduDünkü menüm;
Sabah
yarım dilim az tereyağ sürülmüş köy ekmeği (o da bi dilim ekmeğe eşittir)
6 7 ince dilim kızarmış sucuk
2 bardak şekersiz çay
Öğlen
yarım kase mercimek çorbası
3 tane köfte 3 elma dilim patates (haşlanmış gibiydi)
4 yk yoğurt
Ara (16 gibi)
form saman gibi kraker yedim 4 taneşundan
bide şundan yedim bitane
marketten fıstıklı falan bişeyler alcaktım bulamadım bunları yedim cünkü spora gitcektim cünkü açtım
Akşam
şekersiz nescafe
dünde wcye çıkamamıstım o yüzden mi bilmiyorum bu sabah 58,5 cıktım cumaya göre -100 ama az yedim yani ben 57 bekliyodum
su da 2,5 litre icmisimdir
Ayy bu kadar spora eksi olmaliydin dimispor yarışması(08-14)
PEMBE TAKİM
(320) poncikbirgelincik :120+120+80
(213) Buki_89: 30+30+20+60+27+45
(454) justholdmetight: 142 + 92 + 95 + 125
(180) denetim:100+40+40
MOR TAKİM
(230)Keptinn:60+130+40
(100) senad :100
() SekerPancarii:30+60
(997) Yuzlesmegunu : 180 dk + 287 + 180+350
PEMBE TAKİM: 1166
MOR TAKIM: 1327
işyerinden spora spordan yolu uzatarak eve yürüdüm tahmini 2 saat yürüyüş 80 dakikada spor
Spor oncesi eti form ve süt icseydin hatta enerji icin 2 kare de bitter daha iyi olurduo kekler boş enerji ve cok kalori spor sonrasi neden bisey yemedin bi haslanmis yumurta yiseydin bari
Ayy cok sicak yaa ondan mi kibende hiç değilimmoralim bouzk icim sıkılıyo
Ayy bu kadar spora eksi olmaliydin dimi
Kuzum bak ben gece bitirdim sporu yine de biseyler yedim gec bile olsa ye biseyler protein al kesinsüt içmek hiç aklıma gelmedibitter yiyemiyorum zaten biraz tutsun diye onu aldım markettede hiç form bisey yoktu bi o krakerleri buldum spordan sonrada eve çok geç gittim saat 9 u geçiyodu canımda bişey istemedi o saatten sonra kahve ictim bitek
ama artı cıkmamın sebebi wcye çıkmadım dün ondan dı sanıyorm bu sabah cıktım bakiyim yarın kaç çıkıcam
Ayy cok sicak yaa ondan mi kiyine geldi bunaltıcı sıcaklar biz bugun disari cikariz belki esimde kilo aldi bisey yememiz imkansiz o yuzden rahatim
Evet wc etkiliyo ya baya inşallah bugun cikarasin yanına kuru kayisi alsaydin kizevet eksi olmalıydım ama wcye çıkmadım ondan diye tahmin ediyorum
Kuzum bak ben gece bitirdim sporu yine de biseyler yedim gec bile olsa ye biseyler protein al kesinkeske strece fistik ezmesi koyaydin form biskuvitlen yirdin
Hee kiz nisan geldisıcaklar geldi nişan geldistres stres üstüne ponçik bünyem dayanamiy artık
yemeyinlistedesin sen
Evet wc etkiliyo ya baya inşallah bugun cikarasin yanına kuru kayisi alsaydin kiz
Hee kiz nisan geldikac gun kaldi
He ay listede olmam iyi oldu yoksa ben bi hafta veriyom sonra bosveriyom hic bi ise yaramıyo bak görecen her hafta eksiiylen geleceyum
Aynen kuzum sen simdi hic bulasma o zaman nisan vakti sakatlik cikmasinkorkuyorum yapmayada dizimde ağrı var iki gündür nişan zamanı gene sakatlanmiyim
Barı spor oncesi ye onun enerjisi fazladir spor yaparken kullanirsin o enerjiyi spor sonrasi süt ic canin bisey istemiyosaya bugünde yanımda hıc bısey getırmedım unuttumgeç kaldım bide ne yicem ki ben bugün light süt alcam yaninada o fistikli bardan alırım spor salonunun ordaki markette var onlardan onları yer sporumu yaparım eve gidince yemem yada şey yapayım sütü spora girmeden barıda çıkınca yesem
Tühh ya keskem alabileydinalcaktım onu almayı dusunuyodum ama geç kalınca unuttum
he nişana17 gün
geçen cuma kaçtın sımdı kaç kilo vermen gerekiyobende bu hafta 57 görmek istiyorum o kadar spora niye göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?