Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

he uyyo sen ondan rahatsın böyle
ben bakmadım daha kuzu nişanlımda bakmamış arkadası bakmş begenmiş bizim gidip görcez daha
Hee ama cok uyumuyo sabah isten gelmesine ragmen 12 1 gibi kaliyo ben olsam aksamaca uyurum
Hee git de bi bakalim belkim begenirsin

Sumo squat yap bebegim iç bacak icin bide squat yap kalkinca bacagi yana aç bunlar iyi geliyo
Hee spor yapinca mecbur gece de yiyom ama guzel indi inşallah yarina da bi kilo iner

Spor oncesi eti form ve süt icseydin hatta enerji icin 2 kare de bitter daha iyi olurdu o kekler boş enerji ve cok kalori spor sonrasi neden bisey yemedin bi haslanmis yumurta yiseydin bari

Ayy bu kadar spora eksi olmaliydin dimi

Spor oncesi eti form ve süt icseydin hatta enerji icin 2 kare de bitter daha iyi olurdu o kekler boş enerji ve cok kalori spor sonrasi neden bisey yemedin bi haslanmis yumurta yiseydin bari

süt içmek hiç aklıma gelmedi bitter yiyemiyorum zaten biraz tutsun diye onu aldım markettede hiç form bisey yoktu bi o krakerleri buldum spordan sonrada eve çok geç gittim saat 9 u geçiyodu canımda bişey istemedi o saatten sonra kahve ictim bitek
ama artı cıkmamın sebebi wcye çıkmadım dün ondan dı sanıyorm bu sabah cıktım bakiyim yarın kaç çıkıcam

Kuzum bak ben gece bitirdim sporu yine de biseyler yedim gec bile olsa ye biseyler protein al kesin keske strece fistik ezmesi koyaydin form biskuvitlen yirdin

Kuzum bak ben gece bitirdim sporu yine de biseyler yedim gec bile olsa ye biseyler protein al kesin keske strece fistik ezmesi koyaydin form biskuvitlen yirdin

ya bugünde yanımda hıc bısey getırmedım unuttum geç kaldım bide ne yicem ki ben bugün light süt alcam yaninada o fistikli bardan alırım spor salonunun ordaki markette var onlardan onları yer sporumu yaparım eve gidince yemem yada şey yapayım sütü spora girmeden barıda çıkınca yesem

sıcaklar geldi nişan geldi stres stres üstüne ponçik bünyem dayanamiy artık
yemeyin listedesin sen
Hee kiz nisan geldi kac gun kaldi
He ay listede olmam iyi oldu yoksa ben bi hafta veriyom sonra bosveriyom hic bi ise yaramıyo bak görecen her hafta eksiiylen geleceyum

Evet wc etkiliyo ya baya inşallah bugun cikarasin yanına kuru kayisi alsaydin kiz

alcaktım onu almayı dusunuyodum ama geç kalınca unuttum
Hee kiz nisan geldi kac gun kaldi
He ay listede olmam iyi oldu yoksa ben bi hafta veriyom sonra bosveriyom hic bi ise yaramıyo bak görecen her hafta eksiiylen geleceyum

he nişana 17 gün
geçen cuma kaçtın sımdı kaç kilo vermen gerekiyo bende bu hafta 57 görmek istiyorum o kadar spora niye göremiyorum

Barı spor oncesi ye onun enerjisi fazladir spor yaparken kullanirsin o enerjiyi spor sonrasi süt ic canin bisey istemiyosa

alcaktım onu almayı dusunuyodum ama geç kalınca unuttum

he nişana 17 gün
geçen cuma kaçtın sımdı kaç kilo vermen gerekiyo bende bu hafta 57 görmek istiyorum o kadar spora niye göremiyorum
Tühh ya keskem alabileydin
Ben gecen cuma 53.4 düm simdi 54.6 ama verecem güveniyorum kendime ins wcye çıkınca inecek belki kuzum stres yapma o da etkiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…