- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #217.401
Kizarmis hazir tavuklardan yimisin heraldeyok bende 1200 yiyorum günde canim ama ögle yemegim nerdeyse okadar olunca eee sabahda yedim birseyler aksami cok hafif atlatmam gerekioduondan yani sürekli 1200 olmasada o civarda yiyorum
ahahah balı yediysen yapaydın bişeyler o kadar enerji boşa mı aktıDünkü menüm
Sabah sekersiz az sütlü nescafe 5 6 fıstık
Kahvalti: 1 dilim t.b.ekmegi, 1 yumurta, salatalik domates maydanoz ve kahvaltılıklardan az az
Ogle: 1 minik yerli armut, 1 minik nektari, ceyrek muz, bir kase yogurt
Ara: 1 tatli kasigi bal (eşim uyumaya gitti spor yapiyim enerji olsun dedim sonra uyumadi bali yidim oturdum)
Aksam: 1 tabak yesil fasulye, 1 kasik yesil mercimek yemegi, yogurt, coban salata
Spor oncesi aksam 11 de: çeyrek muz, yarim bardak süt, 1 kadik yulaf, 1 cay kasigi bal (blenderda cekip ictim)
1 saat ağırlık çalışması
Spor sonrasi gece 12 bucuk da falan: 5 6 taze üzüm, bir yagsiz yumurta
Sekersiz nescafe
hee bencede tokatllıksınYihhu 100 gr azım sindinama ben tohatliğim aklima geldikce sinir oluyom yaa ben cumartesi 52.9 a inmistim
He gi esime didim ki yat sen yat sonra bende kıvrıldıydım yanina beraber uyuyakalmışıkahahah balı yediysen yapaydın bişeyler o kadar enerji boşa mı aktı
hee bencede tokatllıksınboşu boşuna bunlaıma girip cıktın aldığın kiloyala kaldın
gece nasıl yumurta yiyebildin kuzum menün sıradışı geldi bana afiyet olsunDünkü menüm
Kahvalti: 1 dilim t.b.ekmegi, 1 yumurta, salatalik domates maydanoz ve kahvaltılıklardan az az
Ara: 1 tatli kasigi bal (eşim uyumaya gitti spor yapiyim enerji olsun dedim sonra uyumadi bali yidim oturdum)
Aksam: 1 tabak yesil fasulye, 1 kasik yesil mercimek yemegi, yogurt, coban salata
Spor oncesi aksam 11 de: çeyrek muz, yarim bardak süt, 1 kadik yulaf, 1 cay kasigi bal (blenderda cekip ictim)
1 saat ağırlık çalışması
Sekersiz nescafe
Spor sonrasi protein almam lazimdi dagece nasıl yumurta yiyebildin kuzum menün sıradışı geldi bana afiyet olsun
kız bu adam hep evdeHe gi esime didim ki yat sen yat sonra bende kıvrıldıydım yanina beraber uyuyakalmışıkenerji uykuya karisti yani ama gece zor oluyo yaa valla zor toparladim enerjimi bugun gunduz yapmam lazim esim izinli gece de evde
Aldığım kilolar yanima kar kaldi dicem pek karli bi durum yoh ortada resmen zarardayım
yok bebeğiimm hafta sonu bakıcaz inşallahhh
Gece nöbet de olunca gunduz hep evde oluyokız bu adam hep evde
yok bebeğiimm hafta sonu bakıcaz inşallahhhsözleşme imzalayana kdar kesin gözüyle bakmam hiç bi eve
he uyyo sen ondan rahatsın böyleGece nöbet de olunca gunduz hep evde oluyosabah 8 de geldi uyyo simdi
Ayy kiz ev mi baktiniz siz
Sabah 8
2 h.f. salam - 16
1 haşlanmış yumurta - 75
Yarım beyaz peynir - 46
2 hurma - 84
2 kayısı - 50
Toplam: 271
Saat 11.30
Yarım İçim fit süt - 125
Saat 13
1 Kase çorba - 89
3 kuru incir - 150
2 ceviz - 66
Toplam: 305
Saat 15
6 badem - 66
Akşam 17
Kuru fasulye - 267
Salata - 42
4 yk yoğurt - 112
Toplam: 421
Saat 9 - 2 Türk kahvesi fincanı kefir - 80
Toplam: 1268
BUkrayna geldiğimde ilk çok çöküntüdrydim ama spor ve takımdaki enerji iyi geldi. Aynen altmış olucam bentakımı birinci yapsak bu hafta 3 2 1 diye gitmiş olurduk
Simdi ben ceyrek muz bi kasik yulaf yarim bardak sutü blenderladim yarim saate spor yapcam15 dk oldu içeli spor sonrasi da 1 yumurta biraz da taze uzum yicem bakalim gece yedigim halde kilom nasil inecek
İç bacağa en guzel sumo squat kuzum full sumo yani tam yere kadar inip yapiyorum squati 5 kiloyla bide 10 kiloyla sumo deadlift yapiyorum o da cok iyi thing master diye minik bi aletim var sıkıyosun bacak icini çalıştırıyo onu yapiyorum squat yapip kalkinca bacagi yana açıyorum bi squat yapip sag bacak kaldiriyorum bi squat yapip sol bacagi sonra sumo squat yapip yere indigimde parmak ucunda kalkiyorum (pile squat miydi bunun adi tam hatirlayamadim) elimle cekinde sünüyodu benim ic bacaklar suan baya sıkıama hergun hepsini yapmiyorum bi calismada bi kac tanesini yapiyosam diger çalışmamda diger cesitleri yapiyorim 3 set 15 tekrar
Dünkü menüm
1 saat ağırlık çalışması
Sekersiz nescafe
hani veriyodunkilo veremiyorum
hani veriyodunmenünü yaz bakim acil ne yediysen hepsini eksiksiz yaz
sen seviyorsun yumurtayı .. afiyet olsunSpor sonrasi protein almam lazimdi daama yumurta her daim yirim
tabi canım inşallah kelepir ev bulursunuz da ev alırsınız kira da yorulmazsınızkız bu adam hep evde
yok bebeğiimm hafta sonu bakıcaz inşallahhhsözleşme imzalayana kdar kesin gözüyle bakmam hiç bi eve
günaydın poncik +da mısın yoksaGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?