Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok bende 1200 yiyorum günde canim ama ögle yemegim nerdeyse okadar olunca eee sabahda yedim birseyler aksami cok hafif atlatmam gerekiodu ondan yani sürekli 1200 olmasada o civarda yiyorum
Kizarmis hazir tavuklardan yimisin heralde keske derisini yemeden yeseydin bisey olmazdi o zaman

ahahah balı yediysen yapaydın bişeyler o kadar enerji boşa mı aktı
Yihhu 100 gr azım sindin ama ben tohatliğim aklima geldikce sinir oluyom yaa ben cumartesi 52.9 a inmistim
hee bencede tokatllıksın boşu boşuna bunlaıma girip cıktın aldığın kiloyala kaldın

ahahah balı yediysen yapaydın bişeyler o kadar enerji boşa mı aktı

hee bencede tokatllıksın boşu boşuna bunlaıma girip cıktın aldığın kiloyala kaldın
He gi esime didim ki yat sen yat sonra bende kıvrıldıydım yanina beraber uyuyakalmışık enerji uykuya karisti yaniama gece zor oluyo yaa valla zor toparladim enerjimi bugun gunduz yapmam lazim esim izinli gece de evde
Aldığım kilolar yanima kar kaldi dicem pek karli bi durum yoh ortada resmen zarardayım

gece nasıl yumurta yiyebildin kuzum menün sıradışı geldi bana afiyet olsun

kız bu adam hep evde

kaptinn ev bulmuş nişanlın bakabildiniz mi
yok bebeğiimm hafta sonu bakıcaz inşallahhh sözleşme imzalayana kdar kesin gözüyle bakmam hiç bi eve

öğleyle akşam değişse daha güzel olurmuş bence

BUkrayna geldiğimde ilk çok çöküntüdrydim ama spor ve takımdaki enerji iyi geldi. Aynen altmış olucam ben takımı birinci yapsak bu hafta 3 2 1 diye gitmiş olurduk

benden bu hafta bişey çıkmıcak galiba

iç bacak hareketi nasıl bende yapmak istiyom ya ic bacaklarım felaket

yine mikemmel bi menü akşam yemene rağmen eksi mikemmel

Dünkü menüm;

Sabah

yarım dilim az tereyağ sürülmüş köy ekmeği (o da bi dilim ekmeğe eşittir)
6 7 ince dilim kızarmış sucuk
2 bardak şekersiz çay

Öğlen

yarım kase mercimek çorbası
3 tane köfte 3 elma dilim patates (haşlanmış gibiydi)
4 yk yoğurt

Ara (16 gibi)

form saman gibi kraker yedim 4 tane şundan
bide şundan yedim bitane

marketten fıstıklı falan bişeyler alcaktım bulamadım bunları yedim cünkü spora gitcektim cünkü açtım

Akşam
şekersiz nescafe

dünde wcye çıkamamıstım o yüzden mi bilmiyorum bu sabah 58,5 cıktım cumaya göre -100 ama az yedim yani ben 57 bekliyodum
su da 2,5 litre icmisimdir

spor yarışması(08-14)

PEMBE TAKİM

(320) poncikbirgelincik :120+120+80
(213) Buki_89: 30+30+20+60+27+45
(454) justholdmetight: 142 + 92 + 95 + 125
(180) denetim:100+40+40

MOR TAKİM

(230)Keptinn:60+130+40
(100) senad :100
() SekerPancarii:30+60
(997) Yuzlesmegunu : 180 dk + 287 + 180+350

PEMBE TAKİM: 1166
MOR TAKIM: 1327

işyerinden spora spordan yolu uzatarak eve yürüdüm tahmini 2 saat yürüyüş 80 dakikada spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…