Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tabi canım inşallah kelepir ev bulursunuz da ev alırsınız kira da yorulmazsınız
amiiiinnn kuzum inşalllaahhh en kısa zamandaaa olmadı e.evim diye bi
spor incesi cok agır olmamış ama önceki günde böyle bi menü vardı sen yemek yoktu hiççç sonra wc sorunu diyosun habire olur tabi paketli ürün alma artık bırak şu işlenmiş gıdaları

Aynen kuzum sen simdi hic bulasma o zaman nisan vakti sakatlik cikmasin
bencede

Barı spor oncesi ye onun enerjisi fazladir spor yaparken kullanirsin o enerjiyi spor sonrasi süt ic canin bisey istemiyosa
temem öyle yapicam

Tühh ya keskem alabileydin
Ben gecen cuma 53.4 düm simdi 54.6 ama verecem güveniyorum kendime ins wcye çıkınca inecek belki kuzum stres yapma o da etkiliyo

maşallah bakiyim ben kaç olucammm

ama mecbur alıyorum normalde meyve falan getiriyodum yanımda evde de hiçbişey kalmadı geçen hafta istanbula gitcem diye bişey almadım alışverişede çıkmadık marketlerdeki de güzel olmuyo

SAAT 10 DA ARA ÖĞÜNÜN YOK SPORA GİDECEKSİN DİYE KEK YEMİŞSİN ONUN YERİNE SÜT ALIP İÇSEYDİN FORUM İLE BERABER ..

Hee ama cok uyumuyo sabah isten gelmesine ragmen 12 1 gibi kaliyo ben olsam aksamaca uyurum
Hee git de bi bakalim belkim begenirsin
bende uyurdum net o kadarlık uykuyla durulur muymş

ama mecbur alıyorum normalde meyve falan getiriyodum yanımda evde de hiçbişey kalmadı geçen hafta istanbula gitcem diye bişey almadım alışverişede çıkmadık marketlerdeki de güzel olmuyo
hiçte mecbur değilsin hiç bieşy yapamıyosan bi sandviç yap kendine akşamdan da bi yumurta haşla koy poşete al yanına

ben ipin ucunu kaçırdım kızlar ya ne yiceğimi bilmiyorum sanki tecrübem yokuş gibi salak salak düşünüyorum ne yesem ne yapsam diye

SAAT 10 DA ARA ÖĞÜNÜN YOK SPORA GİDECEKSİN DİYE KEK YEMİŞSİN ONUN YERİNE SÜT ALIP İÇSEYDİN FORUM İLE BERABER ..

sabah 10da ara öğün yapmak istemiyorum cünkü sabah 9 gibi kahvaltı yapıyorum 10da acıkmıs olmuyorum çay su falan iciyorum 12 30 gibi de yemeğimi yiyorum
süt hiç aklıma gelmedi bugün öyle yapıcamm

bende uyurdum net o kadarlık uykuyla durulur muymş

hiçte mecbur değilsin hiç bieşy yapamıyosan bi sandviç yap kendine akşamdan da bi yumurta haşla koy poşete al yanına

sandviç yiyemiyoruuuuummm hem sabah ekmek akşam ekmek yemem yumurta mı bu sıcakta yaz günü haşlanmış yumurta çantamda ofiste koksun yeşil yeşil onu yiyeyim

ben ipin ucunu kaçırdım kızlar ya ne yiceğimi bilmiyorum sanki tecrübem yokuş gibi salak salak düşünüyorum ne yesem ne yapsam diye
valla bende zor tutuyorum kendimi sürekli açım niyeyse

akşam spora gidiyosan cok ta güzel yersin nolcak fazla gelmez ki hem paketlii seylerden iyidirrr
he kız nolcak yanına buzlu su fln koy o baya soguk tutar onu
ben sana bulcam saglıklı b,işeyler bekle beni

ay hadi darısı hepimizin başına

Merhaba, menümü yazıyorum ben de :)

Kahvaltı:

yoğurt ve müsli ile bir adet muz
çay

Öğle yemeği

Bir tabak lahana çorbası
bir tabak tavuk yemeği
iki kaşık bulgur pilavı
ayran

Akşam yemeği

Sebze sote
haydari
bir dilim çavdar ekmeği
lahana çorbası

sütün yanına barlar oluyor yulaflı kalori değeri düşük onlardan alabilirsin birde forum krakerler hem tuzlusu hemde tatlı şeklinde olanlar var kektan daha iyi olur

açlık hissetmiyorum ben ama birşey görünce saçma birşekilde yiyorum yiyesim geliyor meyve mesela fazla gidiyor süt varsa büyük bardak içiyorum ama aç ta değilim ....
dediğim krışımı yaptın mı ok güzel bir şekilde gaz çıkartırıyor wcye de çıkartıyor toklukta veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…