- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #217.441
amiiiinnn kuzum inşalllaahhh en kısa zamandaaatabi canım inşallah kelepir ev bulursunuz da ev alırsınız kira da yorulmazsınız
spor incesi cok agır olmamış ama önceki günde böyle bi menü vardı sen yemek yoktu hiççç sonra wc sorunu diyosun habire olur tabi paketli ürün alma artık bırak şu işlenmiş gıdalarıDünkü menüm;
Sabah
yarım dilim az tereyağ sürülmüş köy ekmeği (o da bi dilim ekmeğe eşittir)
6 7 ince dilim kızarmış sucuk
2 bardak şekersiz çay
Öğlen
yarım kase mercimek çorbası
3 tane köfte 3 elma dilim patates (haşlanmış gibiydi)
4 yk yoğurt
Ara (16 gibi)
form saman gibi kraker yedim 4 taneşundan
bide şundan yedim bitane
marketten fıstıklı falan bişeyler alcaktım bulamadım bunları yedim cünkü spora gitcektim cünkü açtım
Akşam
şekersiz nescafe
dünde wcye çıkamamıstım o yüzden mi bilmiyorum bu sabah 58,5 cıktım cumaya göre -100 ama az yedim yani ben 57 bekliyodum
su da 2,5 litre icmisimdir
bencedeAynen kuzum sen simdi hic bulasma o zaman nisan vakti sakatlik cikmasin
temem öyle yapicamBarı spor oncesi ye onun enerjisi fazladir spor yaparken kullanirsin o enerjiyi spor sonrasi süt ic canin bisey istemiyosa
Tühh ya keskem alabileydin
Ben gecen cuma 53.4 dümsimdi 54.6 ama verecem güveniyorum kendime ins wcye çıkınca inecek belki kuzum stres yapma o da etkiliyo
amiiiinnn kuzum inşalllaahhh en kısa zamandaaaolmadı e.evim diye bi
spor incesi cok agır olmamış ama önceki günde böyle bi menü vardı sen yemek yoktu hiççç sonra wc sorunu diyosun habire olur tabi paketli ürün alma artık bırak şu işlenmiş gıdaları
SAAT 10 DA ARA ÖĞÜNÜN YOK SPORA GİDECEKSİN DİYE KEK YEMİŞSİN ONUN YERİNE SÜT ALIP İÇSEYDİN FORUM İLE BERABER ..Dünkü menüm;
Sabah
yarım dilim az tereyağ sürülmüş köy ekmeği (o da bi dilim ekmeğe eşittir)
6 7 ince dilim kızarmış sucuk
2 bardak şekersiz çay
Öğlen
yarım kase mercimek çorbası
3 tane köfte 3 elma dilim patates (haşlanmış gibiydi)
4 yk yoğurt
Ara (16 gibi)
form saman gibi kraker yedim 4 taneşundan
bide şundan yedim bitane
marketten fıstıklı falan bişeyler alcaktım bulamadım bunları yedim cünkü spora gitcektim cünkü açtım
Akşam
şekersiz nescafe
dünde wcye çıkamamıstım o yüzden mi bilmiyorum bu sabah 58,5 cıktım cumaya göre -100 ama az yedim yani ben 57 bekliyodum
su da 2,5 litre icmisimdir
bende uyurdum netHee ama cok uyumuyo sabah isten gelmesine ragmen 12 1 gibi kaliyo ben olsam aksamaca uyurum
Hee git de bi bakalim belkim begenirsin
hiçte mecbur değilsin hiç bieşy yapamıyosan bi sandviç yap kendine akşamdan da bi yumurta haşla koy poşete al yanınaama mecbur alıyorum normalde meyve falan getiriyodum yanımda evde de hiçbişey kalmadı geçen hafta istanbula gitcem diye bişey almadım alışverişede çıkmadık marketlerdeki de güzel olmuyo
SAAT 10 DA ARA ÖĞÜNÜN YOK SPORA GİDECEKSİN DİYE KEK YEMİŞSİN ONUN YERİNE SÜT ALIP İÇSEYDİN FORUM İLE BERABER ..
bende uyurdum neto kadarlık uykuyla durulur muymş
hiçte mecbur değilsin hiç bieşy yapamıyosan bi sandviç yap kendine akşamdan da bi yumurta haşla koy poşete al yanına
valla bende zor tutuyorum kendimi sürekli açım niyeyseben ipin ucunu kaçırdım kızlar ya ne yiceğimi bilmiyorum sanki tecrübem yokuş gibi salak salak düşünüyorum ne yesem ne yapsam diye
akşam spora gidiyosan cok ta güzel yersin nolcak fazla gelmez ki hem paketlii seylerden iyidirrrsabah 10da ara öğün yapmak istemiyorum cünkü sabah 9 gibi kahvaltı yapıyorum 10da acıkmıs olmuyorum çay su falan iciyorum 12 30 gibi de yemeğimi yiyorum
süt hiç aklıma gelmedi bugün öyle yapıcamm
sandviç yiyemiyoruuuuummm hem sabah ekmek akşam ekmek yememyumurta mı bu sıcakta yaz günü haşlanmış yumurta çantamda ofiste koksun yeşil yeşil onu yiyeyim
valla bende zor tutuyorum kendimi sürekli açım niyeyse
akşam spora gidiyosan cok ta güzel yersin nolcak fazla gelmez ki hem paketlii seylerden iyidirrr
he kız nolcak yanına buzlu su fln koy o baya soguk tutar onu
ben sana bulcam saglıklı b,işeyler bekle beni
takma canim benim suan önemli olan zaten zayiflio olman, hepimizin kilo aldigi dönemler oluoki burdayiz suan dimi, kilo almak vermek gayet normal bi düsün sen suan 20 kiloya yakin verdin bile ve bunu cok kisa bi sürede yaptin, eylülde kesinlikle 70 Veda edio olacaksin ben inaniyorum buna hiccc moral bozmak yok tatlim
sütün yanına barlar oluyor yulaflı kalori değeri düşük onlardan alabilirsin birde forum krakerler hem tuzlusu hemde tatlı şeklinde olanlar var kektan daha iyi olursabah 10da ara öğün yapmak istemiyorum cünkü sabah 9 gibi kahvaltı yapıyorum 10da acıkmıs olmuyorum çay su falan iciyorum 12 30 gibi de yemeğimi yiyorum
süt hiç aklıma gelmedi bugün öyle yapıcamm
sandviç yiyemiyoruuuuummm hem sabah ekmek akşam ekmek yememyumurta mı bu sıcakta yaz günü haşlanmış yumurta çantamda ofiste koksun yeşil yeşil onu yiyeyim
sütün yanına barlar oluyor yulaflı kalori değeri düşük onlardan alabilirsin birde forum krakerler hem tuzlusu hemde tatlı şeklinde olanlar var kektan daha iyi olur
açlık hissetmiyorum ben ama birşey görünce saçma birşekilde yiyorum yiyesim geliyor meyve mesela fazla gidiyor süt varsa büyük bardak içiyorum ama aç ta değilim ....valla bende zor tutuyorum kendimi sürekli açım niyeyse
akşam spora gidiyosan cok ta güzel yersin nolcak fazla gelmez ki hem paketlii seylerden iyidirrr
he kız nolcak yanına buzlu su fln koy o baya soguk tutar onu
ben sana bulcam saglıklı b,işeyler bekle beni
ok o zaman kek yemeye devam et
yarın bende güzel bi kiloyla gelicem öğle menüm şahaneydifıstıklı bar alcam diyom bugünzaten yarına düşcem biraz cünkülim wcye çıktım
yarın bende güzel bi kiloyla gelicem öğle menüm şahaneydi
fıstıklı barı da alma yap bi zahmet kendinnnnnSekerPancarii ndan tarif al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?