- 26 Eylül 2015
- 513
- 603
- 23
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #217.521
kiz ne bu hiddet ne bu siddet (böylemi denir bilemedim ama) nolduuuuu
gercekten cok güzel yemekleride serviside harika severek ucuyorum THY le ama bi sene malesefki öyle bi durum oldu bavulum yok oldu ve üstüne bavulum bi ay sonra bulununca bana yollandiginda icindeki esyalarimin yarisi calinmisti bu yetmezmis gibi bide öncesinde ucaga alinmadim cok dolmus diye bi gün bekledim havaalanindaSabah 8 ucagi yerine aksam en son ucaga alinmistim berbatti
Oha cok iyi. Ben de ikiyüzlü gr vermiş görünüyor ama reglm devam ediohiç bi fikrim yok.
Ya bana ne olur ki ya patrona sinir gelir ya da benim ne bk yediği belli olmayan exime. Bilet aldım İzmire gidiyorum exle konusmaya gözümü karartım yeter artık bi öyle bi böyle sinir hastası oldum iyicesal beni yeter derdin ne dicem. sinirimden kuruyorum resmen
Yok kız evdeydm ne GeçiBugün geçe kalmışsın kapitan
Aynısı gibi bir şey oldu işte
Benim çantam çalındı istasyonda
Bunlar henüz boarding başlamamışken almadılar beni elimde polis raporuyla kaldım öyle
Uçak biletim de çöp oldu ne özür ne geri ödeme bir şey
Polis raporu var yani ama yok uyuzlar
Hep de geç bindiriyorlar zaten boardingte
THY biraz tuzlu değil mi ya ama bu kadar iyiyse açıkçası gideceğim artık napayım
Bol bol su iç bakalım belki iner birazı onun sen regl olmasa 85i bulurdun olsun 86yı bul o da iyidir
Valla iyi bir şey yapmıyorsun ayağına giderek bak aynı hatayı yaptım, iyi olmuyor sonu :/
Bence iptal et ve gitme bırak o gelsin
Ay sorma bakalım ne cıkacak. Eger 87 olursam bir ucu ayda 15 kg vermiş olucam
Ya bilmiyorum sıkıldım bu belirsizlikten pf
Evetttt yürüyüş ten geliyorum kızlar 50 dk yürüdümmenüsü de yazayım bugün iyiydi çünkü
Sabah:yarım simit çay peynir
Ogle:1 parça ızgara taVUK çorba domates
Aksam: 3 kaşık bulgur tavuk yemeği salata
Aralar da kahve suyun iyi degikdi 1 litrede biraz fazladır
Sabah kilo çok iyiydi yarın da iyi gelir diye düşünüyorum bakalım cumaya 53 lere düşersm ne alaa
spor yarışması(08-14)
PEMBE TAKİM
(320) poncikbirgelincik :120+120+80
(293) Buki_89: 30+30+20+60+27+45 + 35+45
(609) justholdmetight: 142 + 92 + 95 + 125 + 155
(180) denetim:100+40+40
MOR TAKİM
(230)Keptinn:60+130+40
(100) senad :100
(90) SekerPancarii:30+60
(997) Yuzlesmegunu : 180 dk + 287 + 180+350
PEMBE TAKİM: 1402
MOR TAKIM: 1417
Kiz bu diyet menüsü degillllll sen bence yarin arti cikarsinnnnnnnnnnEvetttt yürüyüş ten geliyorum kızlar 50 dk yürüdümmenüsü de yazayım bugün iyiydi çünkü
Sabah kilo çok iyiydi yarın da iyi gelir diye düşünüyorum bakalım cumaya 53 lere düşersm ne alaa
Neyse belki de öğrenmenin en iyi yolu yaşayarak demişler ben de laf dinlemem böyle konularda :/
Simit yiyebiliyos mu ya
Ya simit mi.. Of canım cekti jgfhjk
Haftasonu noodle partisi yapıcam az cıkarsam son bir gün bisiklet tepesine tünedim
Menün güzel canim tek ara ögünün biraz fazla ara ögünleri 200kaloriden az tutmak daha faydali olurSabah 8
Salçalı peynir ve salamlı sandviç - 250
1 küçük hurma - 21
1 küçük kayısı - 12
Toplam: 283
Saat 13
2 hurma - 42
2 kayısı - 25
2 incir - 100
1 muz - 130
Toplam: 297
Saat 15.30
2 yk kepekli makarna - 50
1 köfte - 50
Yarım içim süt - 125
Toplam: 225
Akşam 5
Kuru fasulye - 267
Salata - 42
4 yk yoğurt - 112
Toplam: 421
Saat 9
2 Türk kahvesi fincanı kefir - 80
Gün toplam: 1306
Ay inanmiyorum perisanlik resmenAynısı gibi bir şey oldu işte
Benim çantam çalındı istasyonda
Bunlar henüz boarding başlamamışken almadılar beni elimde polis raporuyla kaldım öyle
Uçak biletim de çöp oldu ne özür ne geri ödeme bir şey
Polis raporu var yani ama yok uyuzlar
Hep de geç bindiriyorlar zaten boardingte
THY biraz tuzlu değil mi ya ama bu kadar iyiyse açıkçası gideceğim artık napayım
Bol bol su iç bakalım belki iner birazı onun sen regl olmasa 85i bulurdun olsun 86yı bul o da iyidir
Valla iyi bir şey yapmıyorsun ayağına giderek bak aynı hatayı yaptım, iyi olmuyor sonu :/
Bence iptal et ve gitme bırak o gelsin
Menün güzel canim tek ara ögünün biraz fazla ara ögünleri 200kaloriden az tutmak daha faydali olur
Ay inanmiyorum perisanlik resmenevet pahali ama thy le tatil ucakda baslio bence:))) erken alinca uygun olur belki
Evet normalde cok ama menüne baktimda cok aisiri fazla kalori olmadigi icin 200diye bi sinir yazdim:) ama sen onuda baya bi asmissin200 bile çok kız ara öğüne
Ama annem yapmıştı dayanamadım attım ağzıma zaten geç kalkınca dedim kalori az kalacak
Artık mecbur
aaa kendi kafsına göre mi yaptırmış ne tuhaff
Sabah 8
Salçalı peynir ve salamlı sandviç - 250
1 küçük hurma - 21
1 küçük kayısı - 12
Toplam: 283
Saat 13
2 hurma - 42
2 kayısı - 25
2 incir - 100
1 muz - 130
Toplam: 297
Saat 15.30
2 yk kepekli makarna - 50
1 köfte - 50
Yarım içim süt - 125
Toplam: 225
Akşam 5
Kuru fasulye - 267
Salata - 42
4 yk yoğurt - 112
Toplam: 421
Saat 9
2 Türk kahvesi fincanı kefir - 80
Gün toplam: 1306
Evetttt yürüyüş ten geliyorum kızlar 50 dk yürüdümmenüsü de yazayım bugün iyiydi çünkü
Evet normalde cok ama menüne baktimda cok aisiri fazla kalori olmadigi icin 200diye bi sinir yazdim:) ama sen onuda baya bi asmissin
saatler karışmış sanki
hımm
Süt yoğurt gibi çok faydalı bir şey olmadıkça ara öğünde 60ı geçmek pek istemiyorum ya
Yok karışmadı o benim kendi uyuyakalmışlığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?