- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.652
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #217.701
....
sanırım oluyor yağlamak gerekli eşim çok istedi yuruyüş bandı bisiklet alsın ama yer kaplaması ve bakımı yüzünden istemedim hiç bu arada düşünüyorum aldırmayı borçlarımız bayağı azaldı bir kredi kartımız var
kızlar bana yardımcı olun diyetisyene geçen hafta gidemedim hastaydı randevu da iptal edilmişti yine randevu aldım ama menüler aşağı yukarı aynı gördüğünüz gibi hiç gitmesem nasıl olur eksiğim fazlam olursa menü oluşturamazsam sizden kopya yaparım baktım yapamıyorum giderim başka diyetisyene olma mı sizce ne yapayım kararsız kaldım
silmisim ben
bencede kuzum öyle yap kilon ne alemde
coook sıcak ya napcaz böyle ama yagmur geliy diyolaryemeğimi yedim
Ne yidin bakalım
yarım kaseden az tavuk corbası
1 tabak tavuklu bezelye
4 kasık yogurt
Yarın 69 olmak için bugün 3 saat bisiklet çevirmem lazım
Ama yapıcam
Çok güzel olmuş bence
aman tatlim ben buaralar dertlerle bogusuorum kafam alak bulakbence gitme canım asagı yukarı vercegı seyler aynı zaten az parada değil
he yaunutmusum hadi ben leyla buki sendemi unuttun kız Buki_89
bisiklet basen yapıyomuş dedi dün arkadaşım bende dün yapmadım hiç
suan kac kilodasin canim? yazdiysanda kacirdim galibaYarın 69 olmak için bugün 3 saat bisiklet çevirmem lazım
Ama yapıcam
evet tatlim silmisimsildiniz dimi mesajlarıBuki_89 bence silmeyi de unuttunuz
...
evet 3 haftadır aynı şeyler ortalama değişmedi menü kendimde yaparım artık onu
ooovv 3 haftayı peşin mi alıyo sebep nymişilk gidişte 180 tl ödeme yapıyorsun sonraki 3 haftanın ücreti peşin alınnıyor yani gitmicim menüler ortalama aynı iyi bir diyetisyendi ama bu kadarını bende ypıyordum bir ekmekler fazla gelmişti bna
bende yedim bu sıcakta imam bayıldı yedirdiler banasilmisim ben
bencede kuzum öyle yap kilon ne alemde
coook sıcak ya napcaz böyle ama yagmur geliy diyolaryemeğimi yedim
aaaa asistana niye bırakıyo yaa öle sacma sey mi olurmş randevu erteletemiyo muBen geldim
Dişçi yurt dışına çıkmış
Asistan kız taktı
Ama diş yüzeyi korkunç oldu
Hiç beğenmedim
Haftaya dişçi dönünce gidip biraz söylenicem düzelttiricem
Zaten bir şey yiyemicem 2ye kadar
Kahve yapayım bari
yok artık abartma o akdarrrrYarın 69 olmak için bugün 3 saat bisiklet çevirmem lazım
Ama yapıcam
ne derdiiiiiiiiiaman tatlim ben buaralar dertlerle bogusuorum kafam alak bulakzaten yetisemiorum hicbirseye
doğru yaaman tatlim ben buaralar dertlerle bogusuorum kafam alak bulakzaten yetisemiorum hicbirseye
Yok daha neler spor yapacaksın ve basen büyüyecek olsa olsa şekillenir atmış o biraz boşver
Bacak da kalınlaşır diyorlardı inceldi kız bacaklarım baya
Hurafe bunlar hep bak fitnesscı hatun gızlara hepsi dal gibi
ooovv 3 haftayı peşin mi alıyo sebep nymiş
bende yedim bu sıcakta imam bayıldı yedirdiler bana
aaaa asistana niye bırakıyo yaa öle sacma sey mi olurmş randevu erteletemiyo mu
yok artık abartma o akdarrrr
suan kac kilodasin canim? yazdiysanda kacirdim galiba
ooovv 3 haftayı peşin mi alıyo sebep nymiş
bende yedim bu sıcakta imam bayıldı yedirdiler bana
aaaa asistana niye bırakıyo yaa öle sacma sey mi olurmş randevu erteletemiyo mu
yok artık abartma o akdarrrr
doğru ya
ne biliyiimm ya dün ihç yapmadm normalde yarım saate yakın yapıyodum en cok onu seviim cünkü o rahatyormuyo bazı aletler çok naletler yoruyolaaaaaaaar
dikkat et keptin bayılmabu sıcakta imam bayıldı
heee ozaman 70 noktalardasin kesin aferin kiz sanaSürprüz
Ama çok yakınım 69.9a
Yarına kadar vücut bi yamukluk yapmazsa
heee ozaman 70 noktalardasin kesin aferin kiz sana
Yap sen boşver ya basen yapsa yapmaz fitnesscılar
Ya arkadaşlar bisiklette totosu acıyan tek ben miyim toto kemiklerim batıyor
Neler var mesela
esimin okulu benim kendi isim cok yogun bi hafta oldu, esimin sinavlari gecememe ihtimaline karsi bikac devam edebilecegi okulada yazalim dedikki ne olur ne olmaz bosda kalmasin o daha kötü olur diye, kendisi Sabah aksam ders calistigi icin basvurular bana kaldi üc gün boyunca resmen maf oldum istenilen kagitlari topla gecerli fotokopie yaptirma falan derken gitmedim yer kalmadi bide üstüne benim kendi isimde daha belli degil sürekli müdürlere kendimi ispat etme durumundayim oda beni cok stress yapio cok yogun günlerim var yani anlican canimne derdiiiiiiiii
yo valla benim bi yanım acımıyo oturuyorum alıyorum elime telefonu oh misssdinlenmis olıyorm hahaha
eliptik var sonra merdiven gibi bişey var o çok yoruyo adını bilmiyorm ama direk basene çalısıyo galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?